بچه هایی که نیروی زمینی شهدای کرمانشاه افتان اعلام حضور کن ای بابا![]()
بچه هایی که نیروی زمینی شهدای کرمانشاه افتان اعلام حضور کن ای بابا![]()
بعد از 8 ماه و 10 روز خدمت ، معافیت پزشکی گرفتم دیروز .
جام افتضاح شده بود ، یه سری مسئول عوضی اومده بودن که سرویس می کردن ، سرباز هم کم شده بود و پست هامون از 20 روز به هفته رسیده بود!
الان استرس کار شروع شده
اولا مبارکه
دوما توکل به خدا
سوما سه روز دیگه اعزامیم دعامون کن![]()
فقط یه توصیه کنم رفیق
به هیچ عنوان فکر نکن !
خودتو آماده کن با هر نوع آدمی رو به رو شی ، آدم باحال ، با معرفت ، دستمال و ... !
تجربه خوبی هست ولی نه 2 سال !
داداش تو که معافیت پزشکی گرفتی میتونی به سوالم جواب بدی؟؟
من دیروز فهمیدم که نرمی یا لرزش درچه قلب ( پروپلاس ) به همراه تری کوسپید قلب (TR) و نارسایی میترال (MR) به صورت خفیف دارم که دکتر غیر از اینکه توصیه کرد فعالیت زیاد بدنی نداشته باشم چیزه خاصی نگفت، اما گفتش که بیمار اینطوری داشته که معاف پزشکی شده.
آیین نامه پزشکی میگه ( که فکر میکنم اینی که توی نت یافت میشه قدیمی باشه ):
بند 1ـ كليه عوارض عضوي دريچه اي قلب عمل شده و عمل نشده به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي معاف دائم.
تبصره: پرولاپس دريچه اي كه منجر به نارسائي نشده باشد خدمات غير رزمي.
از اونجایی که پروپلاس من به گفته پزشک باعث یک درجه نارسایی شده به احتمال زیاد معاف میشم، اما مشکلی که دارم:
1) من اول اسفند 02 تهران اعزامم ( همین 5شنبه ) اعزامم، اگه کنسلش کنم برم دنبال معافی ممکن با توجه به سخت گیری های که هست معافم نکنن، یا معاف از رزم کنن، بیوفتم اردیبهشت، از این ور 3ماه الاف شم، از اون ور نیروم عوض شه مثلا بشه نیرو انتظامی، خیلی ستمه ! سوالم اینه، چطوری میشه مطمئن صد در صد شد که معاف میشم و بعد اقدام کنم، راهی هست؟؟
2) توی آموزشی ظاهرا دو هفته اول فعالیت های بدنی شدید ( مثلا دویدن زیاد ) هست، درست میگم؟
میترسم برم آموزشی و تا بیام اقدام کنم برای معافیت و پروسه اش انجام شه این دو هفته طی شه و عملا دیگه فعالیت شدید بدنی نداشته باشیم و در واقع خطرش برام تموم شده باشه و فقط باعث بشه یه معافیت پزشکی بگیرم که بعدا در استخدام دولتی اذیتم کنه!!
سوالم اینه، روند درخواست معافیت در آموزشی چطوریه؟! میتونم قبل از درخواست معافیت از مسئولای دوره آموزشی بخوام طبق مدارک پزشکیم که با خودم میبرم، مثل گواهی اجتناب از فعالیت سنگین از پزشک، اکوگرافی قلب، به من فعالیت شدید بدنی مثل دویدن ندن یا نه !؟
مراحل پیگیری معافیت و از پادگان خارج شدن زیاد چه عواقبی داره؟ اضافه خدمت یا صرفا تجدید دوره؟؟ تجدید دوره جزو خدمت حساب میشه یا باعث میشه اضافه تر خدمت کنیم؟؟
دوست من یه توصیه میکنم گوش کن
آیین نامه و حرف دکتر و ول کن.
منم شرایط تو رو داشتم.
قبل از اقدام برای معافی رفتم پیش یه متخصص قلب که گفت میتونی معاف شی که از قضا بعدا فهمیدم یکی از دکترایی هست که نظام وظیفه برای معاینه میفرستن اونجا.
بماند ... من بعد از 4-5 ماه علافی و 3 تا دکتر فرستادن و ( امام سجاد - 501 ارتش و آخریش هم یه بیمارستان ارتش سمت افسریه بود ) نزدیک 700 تومن خرج برای معاینات آخر معاف از رزم دادن با اینکه با توجه به بند آینن نامه باید معاف میکردن چون پرولاپس داشتم + نارسایی خفیف دریچه میترال که تو آیین نامه هر نوع نارسایی رو معاف اعلام کرده بدون توجه به شدت !!! اما آقایون چون کمبود سرباز داشتن ندادن.
پس بیخودی وقت و پول و ذهنت رو مشغول نکن و همین اعزام رو بیا و این دندون لق رو بکش.
حالا اگر اومدی اونجا برات کاملشو تعرف میکنم.![]()
پس آخر چطوری معاف شدی؟؟ روزایی که برای پیگیری معافیت اقدام میکردی غیبت یا اضافه نخوردی ؟؟ دکتر به شما هم گفته بود که نباید فعالیت بدنی زیاد داشته باشی؟ چه قرص یا قرصایی برات تجویز کرد؟؟ توی آموزشی با دویدن و فعالیت بدنی مشکلی نداشتی؟؟ من بیشتر نگران سلامیتمم ، چون دکتر گفت با فعالیت زیاد بدنی بدتر میشم![]()
به به جمع سربازا جمعه دعامون کنید پنجشنبه اعزامم
توصیه ای چیزی ندارین واسه ماها
درضمن ماشاالله بچه ها هرکدومشون یه مشکلی واسه خودشون دارنما که رفتیم دکتر قلب اومد نوار قلب گرفت گفت قلبت مثل ساعت کار میکنه برو فیلم بازی نکن
بهش گفته بودم قلبم درد میگیره بعضی وقتا ولی مثل اینکه مشکلی نداشتم .خودمم فکر نکنم مشکلی داشته باشم.دوستان شما که میرین دکتر چیکار می کنه واستون فقط آزمایش نوار قلب میگیره یا آزمایش های دیگه هم هست ؟
دوستم میگفت با این وضعیت دود و دمی که تو داری و هرروز سیگار میزنی تو دویدن مشکل پیدا میکنیو قلبت سنکوب میکنه
![]()
گفتم که معاف نشدم دیگه معاف از رزم دادن آخرش.
منم 02 هستم دیگه همین 5 شنبه.
من چون تا برج 2 سال 93 فرجه یه ساله داشتم به اضافه خدمت و غیبت نرسید.
چرا گفت من همین طوری یکم تند راه میرم به هن هن میفتم و تپش قلبم میره رو 1000 ولی معاف نکردن دیگه!
ببینم ازت اکو گرفته دکتر؟ اگر گرفته وضعیت دریچت رو چی زده؟ اگر خواستی عکس بگیر از نتیجه اکوت بفرست ببینم چی هست.
چون نارسایی چند مرحله داره که برای معافی باید ++ باشه اما خفیف + حساب میشه.
دوستان من پنج شنبه اعزام بودم و درخواست تمديد پزشكي دادم، رفتم نظام وظيفه اعزامم لغو كردند و بهم گفتن بايد برم كميسيون پزشكي! دوستاني كه تجربه دارن بگن كه بعد از كميسيون چه اتفاقي ممكنه بيفته؟
ممكنه معاف دائم يا معاف از رزم بشم؟ يا ميفرستن واسه اعزام؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)