تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2040 از 4428 اولاول ... 1040154019401990203020362037203820392040204120422043204420502090214025403040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,391 به 20,400 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اخه مگه میشه . این رفیقمون یجورایی راست هم میگه . الان من با 256 شبی 500 مگ بزور دانلود میکنم! از لینک مستقیم با 32 کانکشن! جالب اینجاست که قبل از این قانون لعنتی با 256 شبی 800 میگرفت . لعنت بهشون ادم میترسه پورت رو خالی کنه همینو هم ازش بگیرن

تا جایی که یادم میاد وضعیت اینترنت پارس هر روز از روز قبل بدتره. شاید هم مشکل از جای دیگه باشه
    تا حالا چند باز اینجا دیدم و خوندم که بعضیها میگن چند شب اگه دانلود نکنی سرعت میره بالا. خودم 5 روز خونه نبودم روز 6 که اومدم خونه دیدم ار شب تا صبح 3000 مگ گرفت! اما از فرداش دوباره سرعت برگشت رو 20 25
    حالا خودتون قضاوت کنید که این افرادی که میگن شبی 7 گیگ دانلود دارن روی چه حساب این همه دانلود میکنند؟
    البته با 1 مگ شبی 2 گیگ کاملا درسته اما بیشتر نه!

جالب اینجاست که کلا 5 نفر هستن (کمتر یا بیشتر) که میگن این همه دانلود میکنیم.! هر روز هم عکس میزارن.. یجورایی ادم فکر میکنه این ادمها کارشون اینه که یورایی تبلیغ کنن. اخه همین افراد توی فروم همسایه هم میرن عکس میزارن

از تمام افرادی که به این تاپیک مراجعه میکنن خواهش میکنم چشماشون رو باز کنن تا توی چنگال این پارس افلاین دزد گیر نیفنتن که اخرش میشه بدبختی. بهترین انتخاب الان isp های محلی هستند
    اگه تو این تاپیک میذارن حرفی نیست.اما اگه دیدید یه کاربر پارس آنلاینی رفت و تو تاپیکهای دیگه هم عکس کذاشت دیگه قضیه فرق میکنه.اون دیگه تبلیغ برای پارس محسوب میشه چه عمدی باشه و چه سهوی.من این موضوعو چک نکرده بودم که ببینم کسی تو تاپیکهای دیگه هم برای پارس تبلیغ میکنه یا نه.هر جا همچین چیزی دیدید اسم اون کاربر گرامی رو تو این تاپیک ذکر کنید تا بشناسیمش و پستهاشو بعنوان اسپم گزارش کنیم.

اما بازم لازمه یه نکته رو یادآوری کنم و اون اینکه خیلی از دوستانی که از دانلودشون عکس میذارن فقط شبهایی که سرعتشون خیلی بالاست و حجم زیادی دانلود میکنن ازش عکس میذارن.این یه جور سنت خیلی قدیمی تو این تاپیکه.حتی یادمه پارسال یکی از دوستان تو این تاپیک یه عکس از دانلود شبانه 6 گیگابایتیش گذاشته بود که اون موقع غیر ممکن بود و خودش هم گفت قصد شوخی داشته.اما به هر حال از قدیم هرکسی رکورد بالاترین دانلودشو تو تاپیک میذاره و این به این معنی نیست که یه نفر هر شب 7 گیگابایت دانلود داره.یعنی 210 گیگابایت در یک ماه با هزینه 20 هزار تومن.به قول عادل فردوسی پور ما که پشت گوشمون مخملی نیست.
    Last edited by csssaeed; 08-11-2012 at 17:27.

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

شاید فقط 1 درصد از این آمار درست باشه و به این 1 درصد جایزه تعلق گرفته باشه
    آخه من نمیدونم شرکتی که لنگ 2 الی 3 هزار تومانه من و شماست میاد حدود 100 میلیون تومان جایزه میده ؟؟؟؟؟؟
    سکه نیم اگه باشه حدودا 500 توامن و ربع 250 تومان پس کل 100 تا سکه نیم میشه 50 میلیون و کل ربع سکه ها میشه 25 میلیون که با اون 206 جمعا میشه 100 میلیون
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بابا تورو خدا گول اینا رو نخورید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by wooooow; 08-11-2012 at 18:55.

3. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

دوستان ؛ زیاد به بحثش دامن نزنید.

کاربر به خاطر همین کارهاش و بی ادبی هاش بن شد اما خب جدیدا با یوزر جدیدش هم همون رویه رو ادامه میده پس به نظر من بهتره که شما زیاد وارد بحث های حاشیه ای نشید.

منم احتمالا پارس آفلاینی بشم

5. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شاید فقط 1 درصد از این آمار درست باشه و به این 1 درصد جایزه تعلق گرفته باشه
    آخه من نمیدونم شرکتی که لنگ 2 الی 3 هزار تومانه من و شماست میاد حدود 100 میلیون تومان جایزه میده ؟؟؟؟؟؟
    سکه نیم اگه باشه حدودا 500 توامن و ربع 250 تومان پس کل 100 تا سکه نیم میشه 50 میلیون و کل ربع سکه ها میشه 25 میلیون که با اون 206 جمعا میشه 100 میلیون
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بابا تورو خدا گول اینا رو نخورید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من یه جای دیگه خوندم که این اسامی من درآوردیه.
    این همه یوزر تو این تاپیک داریم اما جای تعجبه که هیچکی هیچ جایزه ای نبرده.

7. 3 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شک نکیند از مال خور ترین شرکتهای ایران همین پارس افلاینه! مثال میزنم براتون :
    الان من سرویس 256 سه ماه 20 گیگ دارم، این سرویس بعد از اومدن سرویس هاینامحدود حذف شده!! میدونید چرا؟ چون مثلا من ماهی 20گیگ دارم و حدقل هر شب 1.5 گیگ دانلود دارم با این حساب از کسایی که نامحدود میگیرن بیشتر دانلود دارم!! در صورتی که اونا پول بیشتر میدن برای همین این سرویس 20 گیگ به صرفه نیست و از لیست سرویسهاشون خط زدن ... و این عملا باعث میشه افردای مثل من سرویس نامحدود بگیرن و پول بیشتری بدن در صورتی که سرویس بدتری گیرشون میاد !!! WTF ?!

اگه میشه راهنمایی بکنید کسایی که نامحدود دارن بعد از دانلود چند گیگ سرعتشون محدود میشه و ایا بعد از اعمال محدودیت لود پیج هم پایین میاد یا نه ؟

داره خودمونی میشه srmsrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این که یه عکس بزاری که نشون نمیده واقعا اونقدر دانلود داشتی براحتی میشه با فوشاپ هرچی خواستی درست کنی من اینترنت یک مگ دارم دیشب 800 مگ بیشتر دانلود نداشتم
    ولی با فتوشاپ کردمش 7 گیگ

10. 2 کاربر از srmsrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان اگه میشه یه راهنمایی بفرمایید

تو صفحه اول تنظیمات مودم واسه من فقط نوشته شده پورتم رو چه مقداری بستن و اصلا خبری از snr نیست
    راهی نیست ببینم snr چنده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان اگه میشه یه راهنمایی بفرمایید

تو صفحه اول تنظیمات مودم واسه من فقط نوشته شده پورتم رو چه مقداری بستن و اصلا خبری از snr نیست
    راهی نیست ببینم snr چنده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
    مدل مودم شما چی هست؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان سلام

2 تا سوال داشتم اول اینکه چه مدم بی سیمی برای پارس آنلاین خوبه و پیشنهاد شما چی هست؟؟

دوم اینکه مودم هایی که جای USB دارن این پورت برای چی بدرد میخوره؟؟؟

فرقی نداره هر مودمی میتونید استفاده کنید.
    پورت USB هم یک نوع خروجی Lan حساب میشه با این تفاوت که باید براش درایور نصب کنید تا همزمان دو تا pc متصل بشن. مدل های usb معمولا بیسیم نیستند/
    سعی کنید سوالات مربوط به مودم رو در تاپیک زیر بپرسید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این که یه عکس بزاری که نشون نمیده واقعا اونقدر دانلود داشتی براحتی میشه با فوشاپ هرچی خواستی درست کنی من اینترنت یک مگ دارم دیشب 800 مگ بیشتر دانلود نداشتم
    ولی با فتوشاپ کردمش 7 گیگ
    ی سوتی دادی داداش....
    ترافیک باقی مانده 5گیگه ولی 6.8 دانلود کردی.سیستم پارس سر حجم باقیمونده ریست میشه.برای موارد بعدی اصلاح کن!

15. 4 کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •