توی پنل نوشته شده قسمت تمدید سرویس برین اجازه تمدید بهتون داده نمیشه و میگه رزرو شده.
بازم برای اینکه مطمئن بشی یه زنگ بزنگ 1544 بگو رزرو شده یا نه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
توی پنل نوشته شده قسمت تمدید سرویس برین اجازه تمدید بهتون داده نمیشه و میگه رزرو شده.
بازم برای اینکه مطمئن بشی یه زنگ بزنگ 1544 بگو رزرو شده یا نه
رفقا یاری بفرمایید
بچه ها عین پارس افلاین اسیاتک هم کاربراش خیلی شبانه های متغیری داره
شبانه من حدود 1 مگ دانلود میزنه و سرعتم دو مگه ولی روزام داغون و از 150 رد نمیکنه
حجم دزدی نداشتم تو این یه هفته
برای دیدن برین تو پنل تو قسمت فاکتورهای پرداخت شده و یا به 1544 زنگ بزنید 1 رو بزنید شماره تلفن با کد شهر بدون صفر رو بزنید میگه خط شما ارسال شده به مخابرات
برای حداقل سرعت روز من زنگ زدم اسیاتک و فهمیدم اگه زیر 1/32 سرعت خریداری شده باشه اونو پایین میدونن و گر نه پایین نمیدونن پس بر این اساس سرویستون رو بگیرید در مورد dslbox ها هم صادقه
ولی اگه شرایط خطتون خوب باشه نویز کمی داشته باشین و از سرور مناسبی داشته باشین قطعا شبانه مناسبی رو خواهید داشت.
در ضمن بچه ها من تغییر دادم از نمایندگی پنلمو
بعد الان تو قسمت حجم باقی مانده و روز باقی مانده و ریز مصرف دو روزه هیچی نزده ،تا حالا برا کسی اتفاق افتاده
Last edited by rahyarpaul; 19-12-2014 at 05:00.
ببخشید دوستان من از نمایندگی اسیا تک اینتزنت گرفتم ولی میشه مستقیما هم از خود شرکت سرویس گرفت که برای تمدید نریم مغازه کسی میدونه چجوری مستقیما با خود اسیا تک قرارداد ببندم
زنگ بزنین 1544.....تلفنی ثبت نام کنین
یا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستقیم ثبت نام کنین
اما حتی اگه از نمایندگی هم بگیریر برای تمدید دوباره میتونین از پنل کاربریتون استفاده کنین
میشه بگین از کجا هستین و چه سرویسی گرفتین و سرعتش در شب و روز چطور هست؟
نمایندگی ها قیمتو میبرن بالا ( تحربه ای که من از یکی از نمایندگی ها داشتم و البته ازش نخریدم )
کلا از خود پنل بخرید
ممنون دوست من ولی پنل اجازه خرید نمیده میگه چون از نماینده خریدی امکان خرید انلاین وجود نداره
با سرویس دو مگ روز و شب نهایتا 150
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)