سلام
امروز حجم دزدی از منم صورت پذیرفت
ADSL رو صبح خاموش نکردم و تا ظهر روشن بود ، در حالی که کامپیوتر قبل ساعت 7 خاموش شده بود ولی ازم 777 مگ کم شد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
امروز حجم دزدی از منم صورت پذیرفت
ADSL رو صبح خاموش نکردم و تا ظهر روشن بود ، در حالی که کامپیوتر قبل ساعت 7 خاموش شده بود ولی ازم 777 مگ کم شد
من آشنای اول دارم محدود 2 مگ . الان دو شبه اصلا نمی تونم دانلود کنم . برای خودش دیسکانکت های موقتی داره که در دانلود اختلال ایجاد میکنه .
ولی وقتی وصله پینگ و ... خوبه . فکر کنم عمدیه . پشتیبانی هم همه چیز رو از ریشه کتمان میکنه. کم فروشی و دزدی تا چه حد آخه![]()
یه جوری گیر کردیم، دستمون هم جایی بند نیست
کاری نمی شه کرد
این از پشتیبانی مخابرات
اونم از بقیه ی شرکت ها
خوب یهو اینترنت رو تو کشور قطع کنید، حداقل بدونیم اینترنت نداریم
اینکه براش پول می دیمف فکر می کنیم داریم، ولی عملا با نداشن فرقی نمی کنه که بدتره
یا یه چیز رو در اختیار مردم نذارید، یا درست و حسابی بذارید
این چه وضعیه آخه
یه مشکل جدید از نت آشنای اول (تنهای اول)
مشکل روتینگ داره
از 4 تا سرور آسیاتک ایران دریافتی ندارم و تریس هم که میگیرم ، packet نمیرسه به مقصد![]()
الان دو روزه که باز سرعت ها ترکیده
واقعا اذیت میکنه ، باید 4 بار امتحان کنی تا یه صفحه باز شه
به پشتیبانی هم زنگ نزدم ، البته زنگ هم بزنم همش یه جمله میگن :
بله یه سری مشکلات اونطرفا داریم و به زودی حل میشه![]()
183 مگ هم از من كم شد ديشب! حالا دانلودرمو گذاشتم 2 تا 6 صبح بازم كم ميشه! همون طور كه گفتم اينا سواي اين كه واسه يه پيج ساده 20-30 مگ كم ميكنن انگار يه حجمي هم فقط واسه آنلاين بودن كسر ميكنن مثل دايال آپ!!
دوستان خواهش میکنم جواب بدید.من خط 426 رشتم هیچ شرکت adsl خطمو پشتیبانی نمیکنه(حتی خود مخابرات)یکی میگه پورت نداریم ،یکی میگه فیبر نوریه و...(الانم وایمکس دارم منتها هزینش زیاده)میخام ببینم میتونم خودم خرج کنم به مخابرات محلمون چیزی بدم (شیرینی) و کارم زودتر راه بیفته؟؟؟تا حالا کسی این کارو کرده یا باید منتظی مخابرات زپرتی بمونم که شاید پورت خالی داشته باشن؟؟
سلام
دوستان کسی از مشخصات و کیفیت مودم رایگان آشنای اول که برای قرارداد های یک ساله است اطلاع داره؟
چند پورت لن داره؟ وایرلسه یا نه؟ برد و کیفیت وایرلسش چطوریه؟
دوست عزیز پورت ندارن چیه شما پی گیر شین حتما پورت هستش من وقتی درخاست دادم برا یاینترنت گفت خط شما پی سی ام هستش اگه اشتباه نکنم و adsl به خط شما تعلق نمیگره اونقدر پی گیری کردم که در عرض یکماه درست شد
یکی از آشناهای ما خط 4 بود رفت اندیشه گفتند پورت نداریم یه اشنا پیدا کرد کارش یه هفته ای راه افتاد
منم مركز 5 هستم همين مشكلو دارم! از انديشه جمع آوري كردم بعد مخابراتم ميگفت پورت نداريم ديگه از هيچ جا نميتونستم بگيرم! شانس آوردم يكي دلش برام سوخت آشنا هم نبود از همين مراكز مخابراتي بود كه 2-3 ماه پيش آشناي اول ثبت نام ميكردن، خيلي راحت ثبت نامم كرد بعد 2 روز برام وصل شد! بعد كه رفتم مودممو بگيرم از آشناي اول ميدون فرهنگ طرف تعجب كرد كه مركز 5 چطور ثبت نام كردم.. خلاصه اينا پورت دارن ولي بنا به دلايلي نميخوان بدن سيريش بازي در بيار درست ميشه!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)