اویل 2 نه!اویل 1.
مثله اینکه یادتون رفته اون یه مامور ویژه آموزش دیده هستش.....!![]()
اویل 2 نه!اویل 1.
مثله اینکه یادتون رفته اون یه مامور ویژه آموزش دیده هستش.....!![]()
آقا اون لیزرها کدوم مرحله بود؟
من یادم نمیاد![]()
همون مرحله كه براي آخرين بار اشلي رو دزديد ( سدلر ) و ما بايد ميرفتيم پيداش ميكرديم. شمارش يادم نيست.![]()
بابا خيلي خوب نيازي به اين همه بولد و زير خط دار كردن نبودش كه متوجه شدم خودم اشتباه تايپي بودلطفا به طرفداران برخورد نكنه اين اشتباه تايپي بنده !!!!!!!!!
منظورم همون فيلم رزيدنت اويل 1 بود كه توي صحنه راهروي پر از مهتابي تيم جستجو گير مي كنه و همشون به طرز تميز و زيبايي !! تبديل به كالباس ميشن !!!![]()
nدوستان كسي سناريوي ايدا رو تا آخر رفته؟ منظورم the another order هست. ميخواستم ببينم اون سادلر رو چه طوري بايد بزنم؟ اصلا بايد بزنم يا از دستش فرار كنم يا چي؟ آخه تو نقشه ي اون مرحله دو تا در قفل با يه در باز ديده ميشه ولي من هر چي مي گردم نمي دونم از كدوم راه بايد به در بازه برسم.
اگرم بايد بزنمش آيا به قسمت خاصي از بدنش بايد بزنم ؟
با تشكر !!
خوب معلومه بايد بزني عزيز. ميتوني از دو تا اسلحه استفاده كني (رايفل اتوماتيك و تير كمان انفجاري). اول از پله ها بايد بري بالا و اون بالا منتظر باشي بعد وقتي ديدي داره مياد بالا و رو در رو شد (البته بايد با هم فاصله هم داشته باشين تا بتوني بزنيش) سرش رو نشانه بگير و بزن چند بار بايد اين كار رو بكني بعضي وقت هم بايد جاخالي بدي، مثلا وقتي ديدي داره خودش رو اماده ميكنه كه با دست تو رو بزنه، يا با دكمه ها جاخالي بده و يا سريع برو بطرفش و از كنارش عبور كن برو پايين و دوباره يه كشتي پايين بزن تا اونم بياد پايين و بعد دوباره برو بالا و كارهاي قبلي رو تكرار كن. يه چند باري كه تونستي از پس جاخالي دادن بيايي ميتوني استراتژي هاي مختلف رو كشف كني. موفق باشي
سلام
من سری های قبلی رزیدنت اویل رو ندارم و واسه همین ممکنه سوالم یه کم مسخره باشه...
قضیه ی لیون و کراوزر چی بود؟
بعدش هم میخواستم بدونم میشه توی این تاپیک والپیپرای رزیدنت اویل رو گزاشت یا تاپیک مخصوصی داره؟؟
با تشکر
سلام دوستان آيا كليدي براي جا خالي دادن وجود داره
دوستان اويل باز مجموعه كامل فايل هاي اين بازي ترجمه شده در قالب پي دي اف به همت تيم ترجمه biohazard 4 آماده شده !!
براي گرفتن اين فايل به اين تاپيك مراجعه كنين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام من قسمت عكسها دچار مشكل شدم چي كار بايد كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)