نه آقا به همین راحتی نیست من ماشین معمولی رو جای پلیس گذاشتم باز ی هنگ می کرد
باید تعقیرات دیگه هم بدی عزیز
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
نه آقا به همین راحتی نیست من ماشین معمولی رو جای پلیس گذاشتم باز ی هنگ می کرد
باید تعقیرات دیگه هم بدی عزیز
سلام بچه ها من چند تا چیز با 3dmaxساختم ولی بلد نیستم به dffتعقییر بدم
برج میلاد رو من تا حالا از نزدیک ندیدم فقط توی فیلمها اونم برای چند سانیه دیدم هیچ عکسی هم ازش نداشتم
شد این دیگه ببخشید
اگر کسی از خونه یا مغازه عکس داره بزاره .
![]()
ببخشيد ، اين txd workshop رو از كجا دانلود كنم ؟ اگه ميشه لينك دانلودش رو بذار.![]()
سلام بروبچ یه ترینر بگذارید که باهاش بشه مراحل رو رد کرد خیلی ممنون. به وبلاگ من هم سر بزنید اخبار تمام بازی هایی که منتظرشون هستید رو گذاشتم نظر هم بدین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by god-of-editors; 18-01-2008 at 23:13.
سلام
ممنون
ولي لينك GXT Editor خرابه
راستش پیام خصوصی من فعال نیستش
اگه میشه زحمتشو بکش جبران می کنم![]()
شاید باید منتظر تلفن باشی. اینطور مواقع که تلفن زنگ نمیزنه خودتو بکش یا کاری کن دستگیر بشی. شاید اثر کرد.اقا من یه مشکلی پدا کردم داشتم مراحل رو با مود اسکیپر رد میکردم که بعد از اون 2 مرحله رالی ماشیین در جنگل و گذر از مرحله بعد که باید با ار پی جی 7 یه هیلیکوپتر رو بزنی دیگه هیچ مرحله ای ظاهر نشد چی کار کنم
پیکان رو دارم اگه خواستید بگید بزارم یکی به تاکسی تبدیلش کنه کارش فقط یه خط نارنجیه.
به هر حال لینکشو بزار ولی تا میتونی فشرده کن چون یادمه حدود 3 مگابایت بود.
بیا دوست عزیز این هم GXT Editor که فایلهای پوشه ی Text از مسیر نصب بازی رو ویرایش میکنه.ممنون
ولي لينك GXT Editor خرابه
کافیه کلمه ی مورد نظر رو جستجو کنی تا پیدا بشه.
گرفتی کپی از فایل اصلی یادت نره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل زیر فقط 1 مگابایت دانلود کنید و باز کنید.
در این پوشه 5 فایل است که چهار TXD و یک DFF هست.
از فایل DFF دو کپی بگیرید و نام این دو کپی رو Hotrina.DFF و Hotrinb.DFF بگذارید.
حالا به غیر از Stadium_lae2.TXD به ازای هر فایلTXD یک DFF هم هست.
الان فایلهای شما شد هفت تا که باید همه رو با فایلهای اصلی در GTA3.IMG جایگزین کنید.
HTML کد:
______________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمای چهار فایل اصلی در فایل Read me هست که با دقت کپی کنید.
---------------------------------------------------------
قابلیتها:
سه ماشین فرمول 1 که سرعت مناسب و فرمان پذیری بسیار خوبی دارند علاوه بر این هیدرولیک به صورت دائم دارند.
در نزدیکی محله Ganton که خانه اصلی CJ است یک پیست مسابقه وجود دارد. به آنجا بروید و وارد مسابقه شوید و لذت ببرید.
-----------------------------------------------------------
هیچ مشکلی در مراحل و روند بازی ایجاد نمیکند.
------------------------------------------------------------
دقت کنید که باید فایلها را فقط با سه ماشین Hotrina,Hotrinb و Hotring جایگزین کنید در غیر اینصورت ممکن است مشکلاتی پیش بیاید.
اگر نرم افزار GXT Editor دارید. فایل American.gxt را باز کنید و در سربرگ main روی یکی از زیر مجموعه ها در قسمت پایینی کلیک کنید. روی گزینه دوربین از بالا کلیک کنید و نام ماشینها را جستجو کرده و نامهای جدید را جایگزین کنید.
راهنمای انگلیسی در پوشه دانلود شده موجود است.
---------
![]()
Last edited by ebicross; 19-01-2008 at 10:32. دليل: دوباره آپلود شد
بیا من درست کردم اما نمی تونم تبدیل به dffکنم
حتما می پرسید پس چطوری ایمپورت کردیش ؟
من اول این رو با zmodeler تبدیل به 3dsکردم
بعد با 3dmaxبازش کردم ولی وقتی این رو ساختم و وارد zmodeler کردم تا تبدیل به dffکنم
یک مشکل پیش اومد فایل dff صفر بایت بود
اینم عکس هاش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)