جوي استيكش بعد از يه مدت مشكل پيدا مي كنه چون فكر مي كنم خاك ميره زيرش ولي اگه تميز نگرش داري مشكلي پيدا نمي كنه
موفق باشي![]()
جوي استيكش بعد از يه مدت مشكل پيدا مي كنه چون فكر مي كنم خاك ميره زيرش ولي اگه تميز نگرش داري مشكلي پيدا نمي كنه
موفق باشي![]()
اره برای گوشی قبلی من همین اتفاق افتاده بود ولی خراب نمیشه تمیزش کنی خوب میشه
سلام برو بچ ببینید من میخوام کا 800 رو بدم دبلیو 950 بگیرم به نظر شما این کارو بکنم باید بی خیال دوربین بشم کمکم کنید چی کار کنم اگه کسی قبلا دبلیو 950 داشته منو راهنمایی کنه ممنون
يكي نيست بهم نصب فلش منوي كا 800 . بهم توضيح بده ./ خيلي فوريه
تو همين جا اموزششو بزاذيد
آیا این مشکلاتی که من داشتم با خرید دبلیو 960 و یا پی1 حل خواهد شد؟
اگه جوی استیک گوشیتون خراب شده یه چند روز ناخن هاتونو نگیرید تا خوب بلند شن.وقتی بلند شدن , دور جوی استیک ما بین دکمه های c و back یه قسمت فلزی هست که اگه دو تا ناخن دورش بندازی راحت در میاد. بعد قشنک دور جوی استیک خالی میشه.حالا اول با یه دستمال کاغذی دور جوی استیکو تمیز کنید.بعد با یه اسپری یا ادکلن چند تا فیش بهش بزنید و بعد بزارید خشک شه و بعد اون تیکه که بازش کردیدو دوباره سر جاش فشار بدید تا خاراش گیر کنه و سر جاش محکم شه. حالا جوی استیکتون مثل روز اولشه![]()
اقا من با فارسي نويسي با k800 مشكل دارم
مثلا تو CONTACTS مي نويسم علي برام مي نويسه ي ل ع چي كار كنم مشكل حل بشه؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من بالاخره استند بای k800 رو گیر اوردم چند ساعته
8 روز
ایا این درسته؟
با سلام به دوستان .
چطوری میشه متن اس ام اس رو از اینترنت به گوشی انتقال داد.
ممنون.
![]()
فکر کنم تنها حسنی که میتونه این دو گوشی برا شما داشته باشه همین باشه.چون دوربین هر دوشون در حد k800 هست که خب این هیچی.اما یکی از مزیت هایی که دارن همینه که از نظر برنامه پذیر بودن دارای تنوع بالایی هستن(uiq3)آیا این مشکلاتی که من داشتم با خرید دبلیو 960 و یا پی1 حل خواهد شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)