تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 231 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

khoram جان !
    فعلا درگير يك كار ديگه شده ام ...
    حتما جوابش را بهت مي دهم .
    شرمنده ، يك خورده توي اين چند هفته كارهام زيادتر شده ( نه بابا ! فكر بد نكن ! تجديد نشدم ! )

my friend جان !
    بهتر بود اول يك سرچ توي تاپيك مي زديد و بعد اين حرف را مي زديد .
    شما اگر يك سرچي بكنيد ، مي بينيد كه در يك تعدادي از صفحات ، فقط بحث قفل گذاري هست .
    اتفاقا تعداد مقالاتي كه دوستان براي قفل گذاري گذاشته اند ، چند بار تعداد مقالات قفل شكستن هست .
    در ضمن ، بستگي به علاقه دوستان هم داره ... الان بيشتر علاقه‌مند به شكستن قفل هستند . اما بعد از يك مدتي ، علاقه‌مند به قفل گذاري هم مي شوند .
    به صورت خلاصه عرض كنم كه كاملا با حرف شما مخالف هستم .
    مثلا همين شبيه سازي كه الان گفتم ... يكي از دوستان يك قفل VCD را بررسي كردند و ساختار كلي اش را گفتند و البته روش دور زدنش را ! حالا قصد داريم ببينيم ميشه ما هم درست كنيم يا نه ( قفل گذاري ) و همچنين ايرادش را رفع كنيم .
    اگر 10 صفحه اخير هم يك نگاهي بكني ، مي فهمي كه حرف من درست هست . فكر كنم فقط همين صفحه را خوندي و اين حرف را زدي ...

با تشكر ـ مهدي

پروفشنال Morteza_SOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نام خدا
    با سلام خدمت دوست عزیز mehdi_7070 گرامی .
    عزیز جان من فایل را از شبگرد گرفتم از آقا مجیک ...!
    و هر بار اجرا می کنم پیغام سی دی اورژینال می ده در ضمن من خودم قفل برنامه سلیم ، گلهای بهشت و... را نیز شکسته بیدم
    منظورم این است که با قفل شکنی و کرک آشنا هستم ولی نمی توانم برنامه اجرایی را آنپک کنم چون خودشان ساخته اند
    لطفا اگر می توانی در رابطه با آنپک کردنش توضیح بدید :

*[Thinstall V2.4X-2.5X -> Jitit [Overlay

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

Morteza_SOS عزيز !
    در مورد آنپك كردنش توي unrea-rce.net مي توني پيدا كني ...
    من چيزي بلد نيستم . همون جا برو ... فقط قبلش يك سرچي بكن و اگه نبود درخواست بده !

با تشكر ـ مهدي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahdimp5
    من سي دي اصلي برنامه را دارم . فقط تمام مشكل من در اينجاست كه نمي خوام در هر بار اجراي برنامه سي دي را در درايو بذارم. به جاش مي خوام از Virtual Drive استفاده كنم. پس رايت دوباره سي دي اين مشكل را حل نميكنه.
    براي اين مشكل راهي هست يا نه؟
    سلام

حالا رايت كن ببين اجرا ميشه يا نه در ضمن بعضي قفلها هم فقط توي درايو مجازي اجرا ميشن

با ايزوباستر نگش كن ببين چي به چيه فكر كنم قفلش كرك مستر هست يا همون گلد لاك من كه يه سي دي شبيه اين داشتم فقط تو درايو مجازي كاركرد منم ميخاستم بزنم رو سي دي اما نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

سلام

مدت مديدي است كه دنبال يه قفل خوب بودم ، ولي خوب هنوز پيدا نكردم
    بعد از خوندن اين تاپيك هم هنوز كه هنوزه بعد از 204 صفحه هنوز به نتيجه كاملي نرسيديم (البته من همه صفحات رو نخوندم ولي اين طور به نظر مي رسه )

دوم اينكه : من خودم يه قفل بلدم بزارم به نام freelock كه حالا نمي دونم تا حالا آموزشش رو تو اين تاپيك داديد يا نه .
    قفل بدي نيست
    كارش هم اينه كه اگه بخواهيد با كلون و الكل و نرو و ديگر نرم افزارهاي رايت ازش ايميج بگيريد حدود 2 الي 3 ساعتي طول مي كشه
    ولي بالاخره ايميج مي گيره ولي نه مثل سي دي هاي ديگه كه توي 2 دقيقه ايمجشون گرفته بشه
    كه بالاخره از هيچي بهتره .... اگه خواستيد بگيد تا آموزشش رو آماده كنم و بزارم

ولي اين قفل نياز من رو كه برآورده نكرد

من خودم يه سي دي دارم به نام Master 2005 كه مجموعه نرم افزاري هستش ... ( از همين سي دي هايي كه با طرح تقريبا اورجينال تو تهران 250 تومان تو ولي عصر فروخته مي شه )

قفل اين سي دي فقط روي اتورانش بود يعني وقني با كلون يا الكل ازش ايميج مي گرفتي بدون حتي كوچكترين خطا ايميج مي گرفت ، ولي وقتي ايميج را استفاده مي كردي اتورانش اجرا نمي شد و Dont send مي داد ...
    من خيلي دوست داشتم بدونم اين چه جور قفليه

با توجه به اينكه سي دي ارزونيه نبايد قفل خفني باشه ..... و مطمئنا هم رايت ميشه ولي نه با الكل و كلون و براي من در همين حد بس است ....
    منتظر جواباتون هستم

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

9 دوست عزیز

عزیزا ن یکی روشی برای کرک کردن سی دی هایی که قفل

cd cops

cd lock

اولین ورزن های قفل کاپس کرک شد مثل نسخه 1.1 و....

ولی سی دی لاک اصلا نمیشه جونم بالا اومد یه کاری بکنید

ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

hasa جان !
    اول اينكه به پي سي ورلد خوش اومدي ...
    دوست عزيز ! متاسفانه قفلي نيست كه راهي براي كپي اون وجود نداشته باشه ... چون هر قفلي كليدي دارد .. اين را تمامي دوستان قفل گذاري مي دونند .
    شايد خيلي از مراكزي كه ادعاي سابقه چندين ساله براي قفلشون دارند ، هنوز راه مشخصي پيدا نكردند . بعد شما توقع داريد ما بتونيم راه خوبي پيدا كرده باشيم !
    در مورد FreeLock : منظورت همون برنامه اي هست كه بايد روي فلاپي كپي اش كرد ديگه ؟ بعد بري توي داس و دستوراتش ( الان يادم نيست ) را بنويسي ...
    يكي از دوستان لابه‌لاي يكي از آموزش هاش به اين نرم افزار پرداخته است . اما به صورت مجزا كسي آموزشش را ننوشته . من بهت پيشنهاد مي كنم حتما اين كار را بكني . چون واقعا مدت مديدي ! است كه تاپيك بدون تحرك هست . آموزش شما مي تونه يك start دوباره خوب باشه ... بنويس دوست عزيز !

براي مورد دوم شما ، شايد يك نرم افزاري مثل TZ Executable Protector نمونه خوبي براي شما باشه . براي شكستن اون سي دي كه ذكر كرديد هم من چشم بسته چيزي نمي تونم بگم .
    نكته بعدي اينكه هنوز هيچ قفل گذاري در مورد ساختار قفلش هيچ توضيحي نداده ! ما هم خبري نداريم ...

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
    همه شما ( شايدم همه شما نه ! ) دنبال يك قفل رايگان هستيد ، توقع هم داريد كه هيچ كسي نتونه ( حالا بعضي ها كوتاه ميان ، مي گند clone نتونه ) اون را كپي كنه ...
    بايد خدمتتون عرض كنم كه چنين قفلي نيست . اگر كسي به روشي دست مي يافت كه اين خصوصيت را داشته باشه ، مطمئنا به صورت رايگان نمي فروخت ...
    براي تهيه يك قفل خوب ، بايد اول با همه ابزارهاي قفل گذاري و قفل شكستن آشنايي پيدا كنيد . بعد شروع كنيد به بررسي پروتكشن به كار رفته در اين قفل هاي رايگان . بعدش هم بررسي پروتكشن قفل هاي غيررايگان ! حالا بايد خودتون ابتكار به خرج دهيد و همانند يك برنامه نويس خلاق ، شما هم يك قفل خلاق درست كنيد .
    بايد ببخشيد يكمي صريح حرف زدم ... بايد اين موضوع كه هر كسي درخواست يك قفل توپ را داره ، خاتمه پيدا كنه .
    حالا هر كسي دوست داره اين مراحل را طي كنه ، يا علي !
    اونهايي هم كه حوصله ندارند ، بهتر هست كه با TZCP يك قفل بذارند و كيفش را بكنند !
    =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=

mahsoft جان !
    من زياد در جريان كار نيستم ... خبر ندارم .
    فكر كنم IRANI118 پيگير اين قفل ها باشه . چون خودش دنبالش بود .

با تشكر ـ مهدي

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

6

]

mahsoft جان !
    من زياد در جريان كار نيستم ... خبر ندارم .
    فكر كنم IRANI118 پيگير اين قفل ها باشه . چون خودش دنبالش بود .

با تشكر ـ مهدي [/QUOTE]

خیلی ممنون مهدی جان

داره خودمونی میشه basterzt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    U

پيش فرض

خدا پدر مادر زيتانكس رو بيامرزه كه اين تاپيك رو زد
    واقعا به درد ميخوره
    خودش كجاست رفته از اينجا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

mehdi_7070 جان !

اگر به نوشته هاي من دقت كردي باشي من هم همين را گفته ام كه :

(( با توجه به اينكه سي دي ارزونيه نبايد قفل خفني باشه ..... و مطمئنا هم رايت ميشه ولي نه با الكل و كلون و براي من در همين حد بس است .... ))

و نگفتم كه نشه رايتش كرد .. چون من اين سي دي رو دارم و ديدم كه با كلون رايت نشد خيلي ازش خوشم اومد ... فقط در همين حد و با توجه به اينكه اين سي دي رو به راحتي تو بازار مي شه يافت كرد و نسخه هاي رايتي اون هم هستند مطمئنا قفل زياد خفني نداره پس گفتم كه شايد كسي بدونه اون چه قفليه ....

در مورد قفل Freelock هم بايد بگم بله دقيقا همون قفليه كه شما گفتيد كه به زودي آموزشش رو مي زارم ( فعلا دارم آمادش مي كنم ) ..

فعلا شديدا دارم اين تاپيك رو دنبال مي كنم تا بعد ببينيم چه ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •