تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 602 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لعنت به دیجی کالا!

اصلا نباید به فروشنده ایرانی اطمینان کرد.
    متاسفانه من مدتی پیش این روتر رو بخاطر استفاده از دانگل 4 جی
    خریدم . اون موقع هم تو سایت دیدم زده گیگابیت دیگه زیاد پی گیر نشدم.
    اون موقع مسئله دانگل برام تو اولویت بود و سطحی بررسی کردم و ضرر کردم.

2. 2 کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان روتر MR3420 تی پی لینک پورتهاش گیگابیتی هست یا 100 مگ؟
    تو دیجی کالا زده 4 پورت گیگا بیتی داره و ون هم گیگابیتی هست.
    ولی یکی از دوستانم میگه 100 مگ هست.
    کسی اطلاع موثق داره؟
    واسه تانوما می پرسم که میشه ازش استفاده کرد؟
    فکر کنم بهتر باشه برای تانوما Archer C7 بگیرید درسته که حدود دو برابر C2 هست قیمت اما تو سایت TPlink چک کنید ارزون ترین روتری هست که سرعت گیگ اینترنت میده سرعت و پردازش ربطی به داشتن پورت گیگ لن نداره فکر کنم هدف شما هم همین باشه

4. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا سرعت دانلود خودتون رو اعلام کنید کسایی که ftth دارند.
    سرعت دانلود من با پورت lan مودم روی 25MB هستش..

لطفا اعلام کنید. ببینیم. سرعت های دانلود در چه وضعیتی قرار دارند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لعنت به دیجی کالا!

اصلا نباید به فروشنده ایرانی اطمینان کرد.
    متاسفانه من مدتی پیش این روتر رو بخاطر استفاده از دانگل 4 جی
    خریدم . اون موقع هم تو سایت دیدم زده گیگابیت دیگه زیاد پی گیر نشدم.
    اون موقع مسئله دانگل برام تو اولویت بود و سطحی بررسی کردم و ضرر کردم.
    همه محصولاتی که در دیجی کالا فروخته می شوند، توسط خود دیجی کالا ارایه نمی شود. ببینید فروشنده کی بوده است. همچنین این اشتباهات صرفا در دی جی کالا نیست. همین Lioncomputer و دیگر سایت های فروش هم اشتباهاتی دارند.

7. این کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

همه محصولاتی که در دیجی کالا فروخته می شوند، توسط خود دیجی کالا ارایه نمی شود. ببینید فروشنده کی بوده است. همچنین این اشتباهات صرفا در دی جی کالا نیست. همین Lioncomputer و دیگر سایت های فروش هم اشتباهاتی دارند.
    اتفاقا دیجی کالا سفت و سخت محصولات رو چک میکنه و فیلتر شدیدی روی محصولات فروشگاه هاش داره اما شیطنت هم کم نداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مشخصات محصول رو دیجی کالا تو سایتش درج می کنه و خریدار
    بر اساس اون اطلاعات انتخاب می کنه.
    روتر معیوب نیست. اطلاعات و مشخصاتش غلط نوشته شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

سلام دوستان، من تهران هستم و مرکز مخابراتی ما فقط سرویس تانوما پشتیبانی میکنه (VDSL ندارن).
    گفتن باید درخواست بدم تا بررسی بشه که وصل میشه یا نه. الان ADSL از شرکت دیگه دارم و کیفیت خطم خوبه. یکم تحقیق کردم مقاله ای پیدا کردم که به شدت پیشمون بود از انتقال به تانوما.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرتون درخواست بدم؟ عموماً چقدر طول میکشه و چقدر ممکنه بدون اینترنت بمونم؟ شدیداً نیاز به سرعت بالای آپلود دارم و واقعاً با ADSL اعصاب خوردیه.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان، من تهران هستم و مرکز مخابراتی ما فقط سرویس تانوما پشتیبانی میکنه (VDSL ندارن).
    گفتن باید درخواست بدم تا بررسی بشه که وصل میشه یا نه. الان ADSL از شرکت دیگه دارم و کیفیت خطم خوبه. یکم تحقیق کردم مقاله ای پیدا کردم که به شدت پیشمون بود از انتقال به تانوما.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرتون درخواست بدم؟ عموماً چقدر طول میکشه و چقدر ممکنه بدون اینترنت بمونم؟ شدیداً نیاز به سرعت بالای آپلود دارم و واقعاً با ADSL اعصاب خوردیه.

سرویس تانوما بر اسا فیبر نوری تا منزل هست. بنابراین نیاز به کابل کشی (فیبر کشی) داره و کاملا مجزا از سرویس ADSL شماست.

اتفاقی برای سرویس فعلی adsl شما هم نمیفته و نیازی به قطع کردنش نیست چرا که اون بر روی خط تلفن شماست. پس بدون اینترنت نمیمونید.

اینکه اصلا به شما ارائه بدن یا چقدر طول میکشه کاملا به مرکز مخابراتی شما بستگی داره.

در مورد ناراضی بودن از تانوما... من خیلی بعضی از کانتها رو جدی نمیگیرم.شما هم نگیرید. تانوما بر اساس تکنولوژی GPON یا شبکه اشتراکی فیبر نوریه و مشخصه که پورتهای نوری بین چندین مشترک به اشتراک گذاشته مین و اختصاصی نیستند ولی این حد از ناپایداری که در اون کامنت بود غیر عادی به نظر میرسه.

12. 4 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

سرویس تانوما بر اسا فیبر نوری تا منزل هست. بنابراین نیاز به کابل کشی (فیبر کشی) داره و کاملا مجزا از سرویس ADSL شماست.

اتفاقی برای سرویس فعلی adsl شما هم نمیفته و نیازی به قطع کردنش نیست چرا که اون بر روی خط تلفن شماست. پس بدون اینترنت نمیمونید.

اینکه اصلا به شما ارائه بدن یا چقدر طول میکشه کاملا به مرکز مخابراتی شما بستگی داره.

در مورد ناراضی بودن از تانوما... من خیلی بعضی از کانتها رو جدی نمیگیرم.شما هم نگیرید. تانوما بر اساس تکنولوژی GPON یا شبکه اشتراکی فیبر نوریه و مشخصه که پورتهای نوری بین چندین مشترک به اشتراک گذاشته مین و اختصاصی نیستند ولی این حد از ناپایداری که در اون کامنت بود غیر عادی به نظر میرسه.
    عه چه جالب اصلا اینو نمیدونستم، پس VDSL فقط از خط تلفن استفاده میکنه. اینطور باشه برم درخواست بدم سریع. موقع درخواست باید نکته ای رو توجه کنم یا پیشنهادی دارید که بعداً مشکل ساز نشه؟ هزینه مخفی یا مدل مودم یا هرچیزی که تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

عه چه جالب اصلا اینو نمیدونستم، پس VDSL فقط از خط تلفن استفاده میکنه. اینطور باشه برم درخواست بدم سریع. موقع درخواست باید نکته ای رو توجه کنم یا پیشنهادی دارید که بعداً مشکل ساز نشه؟ هزینه مخفی یا مدل مودم یا هرچیزی که تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
    شما کدوم منطقه هستید؟ چون منطقه ما هم vdsl ندارن گفتم شاید هم محلی باشیم

نه چیزی نیاز نیست موقع درخواست. فقط ترجیحا اگر امکان پرداخت نقد هزینه کابل کشی و مودم رو دارید بگید که طرح استاندارد می خواین که براتون طرح مودم و کابل کشی رایگان نزنند.
    چون نه تنها ماهیانه هزینه اش رو می گیرن، از خجم اینترنتتون هم کم می کنن که اصلا به صرفه نیست.

15. این کاربر از pamjadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •