معمولا عرف در شرکتها اینه که اگه ترافیک دوره باشه سوخت میشه ولی اگه ترافیک اضافه باشه در صورت تمدید به دور بعد اضافه میشه
معمولا عرف در شرکتها اینه که اگه ترافیک دوره باشه سوخت میشه ولی اگه ترافیک اضافه باشه در صورت تمدید به دور بعد اضافه میشه
من اول آسیاتک داشتم،زنگ زدم خود مخابرات منطقه گفتم vdsl میدین؟گفت آره،سریع تخلیه کردم،موقع گرفتن 3 روز معطل شدم دیدم بعدش پروفایل adsl گذاشتن برام،رفتم مخابرات منطقه اعتراض که شما گفتین vdsl الان به من adsl دادین!
شمارمو گرفت گفت پورت خالی شد خودم بهتون زنگ میزنم
تقریبا 2 ماه طول کشید که خودشون زنگ زدن،گفتن پورت خالی شده،vdsl میخواین؟!!
منم گفتم نیکی و پرسش!
بعد 3 روز به vdsl تبدیل شدم!
سلام چه سرعتی گرفتید ؟ سرعت آپلودتون چقدر بود ؟
سلام
مطمین ترین حالت که بگن vdsl میدن یا نه 2020 هست یا مرکز مخابرات؟ الان adsl مخابرات داشته باشیم هم میدن یا باید اون رو تخلیه کنیم تا تازه بررسی بشه؟
من امروز باهاشون صحبت کردم به من اینطور گفتن که تخلیه و تاخیر لازم نیستش و ADSL فقط به VDSL تغییر میکنه
تعرفه های مخابرات از کجا میتونم ببینم ؟ و اینکه چه سرعتهایی ارایه میدن ؟
خط من هم با Annex A لینک میشه هم با Annex B
مگه فرقی هم داره کدوم بذارم؟!
من سرویس 30 مگ گرفتم ولی خطم رو روی 60 مگ لینک کردن. سند هم روی 25 مگ
سند رو 25 مگ همیشه میده. ولی رسیو روزها 30 مگ تا 38 مگ
شبها تا 60 مگ رو میده.یعنی 3 صبح درواقع تا 7 صبح.
قبلا سرعتم کم بود شکایت کردم سر و صدا کردم درستش کردند. فقط باید دعوا کنی. اگه خوب صحبت کنی کارت انجام نمیشه
کارمندان مخابرات نمی دانند چگونه اتصالات vdsl را به درستی تنظیم کنند یا به دلایل مختلف ، آنها واقعاً اهمیتی نمی دهند. هرچه به dslam نزدیکتر باشید ، سرعت شما بالاتر می رود. اگر به طور تصادفی، شاید یک بار در ماه حداکثر سرعت شما را تعیین می کنند ، معمولاً راه اندازی مجدد مودم تمام تنظیمات آنها را در سطل زباله می اندازد و با توجه به فاصله شما از dslam/کافو ، دوباره سرعت کامل خود را خواهید داشت. من یک قرارداد 30 مگابیت دارم اما کاملاً باز است ، حداقل 100 مگابیت بر ثانیه, 60 متر فاصله از کافو. گاهی اوقات می بینم که آنها خطم را روی 60 مگابیت بر ثانیه تنظیم کرده اند اما راه اندازی مجدد من را به 100 مگابیت بر ثانیه باز می گرداند
داداش من خطم رو 50 لینک شده ولی آپلودم رو راضی نیستم،اوایل 10 مگ بود،الان چند وقته رو 7 مگ هست!!
میشه بگی چه مدلی و کجا شکایت کردی و متن شکایت چی بود که ترتیب اثر دادن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)