تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 473 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    رو گوشي من walkman نسخه ي 2 نصب شده مي خواستم بدونم ميشه ارتقاش داد ، نسخه ي 3 رو نصب كرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من یه گوشی w700 رو می خواستم روش پچ elf بریزم بعد نصب پچ گوشی وقتی که روشن میکردم یه صفحه ی سفید روشن خاموش میشد.بعد رفتم مین و اف اس و فایل کاستومش رو دانلود کردم و گوشی رو فلش زدم بعد گوشی رو روشن کردم وقتی دکمه ی استارت رو می زنی این پیغامو میده :configuration error.please contact your network operator or service centre راستی پچ please wait و هم ريختم اين مرحله رو پشت سر گذاشتم كه اون پیغامو داد حالا باید چی کار کنم؟تورو خدا کمک کنید.نگید این جا جاش نیست خیلی ها این مشکل رو دارند و نمیدونند چی کار کنند؟

سلام.
    فکر کنم کاستومایز شما مناسب نبوده یا اصلا کاستومایز نزدین.
    به اینجا یه نگاهی بندازین؛ متوجه خواهید شد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته لازم نیست که دوباره گوشی رو فلش کنید.
    فقط فایل کاستومایز رو در محل خود قرار داده و دکمه فلش رو فشار دهید.
    این هم فایل کاستومایز (به احتمال 90 درصد این کاستومایز مناسب خواهد بود. اگه مشکلی پیش اومد (که نمیاد) بگین تا یه کاستومایز دیگه بدم)
    کد:
    Last edited by tohidkh; 09-08-2008 at 04:59.

در آغاز فعالیت amir_master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این پیغام یعنی چی؟

این پیام برای من اومد.yes,no داشت. ولی من هیچ کدوم رو نزدم و خارج شدم .می خوام ببینم ایا گوشی مشکلی داره یا نه ؟ ایا این پیام بازم میاد یا نه ؟
    register your phone at sonyericsson a text message will automaticaly sent to sonyericsson...
    اگه کسی میدونه لطفا جواب بده.........
    Last edited by amir_master; 11-08-2008 at 03:17.

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.
    فکر کنم کاستومایز شما مناسب نبوده یا اصلا کاستومایز نزدین.
    به اینجا یه نگاهی بندازین؛ متوجه خواهید شد:
    کد:
    البته لازم نیست که دوباره گوشی رو فلش کنید.
    فقط فایل کاستومایز رو در محل خود قرار داده و دکمه فلش رو فشار دهید.
    این هم فایل کاستومایز (به احتمال 90 درصد این کاستومایز مناسب خواهد بود. اگه مشکلی پیش اومد (که نمیاد) بگین تا یه کاستومایز دیگه بدم)
    کد:
    حرف دوستمون تاييد ميشه شما كــــه فول فلش كردينـــ اخر ســـر پيش مياد كه بعد از ريختن Main & Fs كاستومايز روي گوشي فلشـــ نميشه!
    شمـــا كاستومايزي كه دوستمون دادن رو توي Misc files برنامه ستول بزار و فلش رو بزنــــ درست ميشه
    اگه کسی میدونه لطفا جواب بده.........
    دوست من بعد از Yes & No نزدن دوباره داره اين پيغام مياد اگه نمياد كه مشكلي براي گوشيت نداره خودتو ناراحتــــ نكنـــ
    موفق باشيد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من یک گوشی K800چینی دارم که مشکل USB پیدا کرده و هرجا هم که برای تعمیر بردم نتونستن درستش کنن. مشکل از این قراره که یک بار که به کامپیوتر وصل کردم پیغام داد که تشخیص داده نمی شه و بعد از اون هم دیگه نه کامپیوتر و نه گوشی به اتصال به هم عکس العملی نشون نمی دن. اما پیغامی که موقع وصل به کامپیوتر همیشه می یومد الان هرچند لحظه یک بار می یاد ( که شامل File manager , phone mode…….) . به علاوه بعد از آخرین تعمیر هر 6-7 ساعت باتری خالی می کنه و وقتی خاموش میشه و میزنم به شارژ وارد قسمتی میشه که مربوط به زمان اتصال به کامپیوتره. و مجبورم باتریو بردارم و دوباره بذارم تا درست بشه.........
    نمی دونم مشکل چیه؟ در ضمن IC رو هم عوض کردن اما درست نشده
    راستی می شه در مورد اینکه اگه گوشی رو آپ دیت کنیم سریالش از بین میره توضیح مختصر بدین.
    خیلی خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من چطوری باید از جواب دوستان در مورد این سوال مطلع بشم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یک گوشی K800چینی دارم که مشکل USB پیدا کرده و هرجا هم که برای تعمیر بردم نتونستن درستش کنن. مشکل از این قراره که یک بار که به کامپیوتر وصل کردم پیغام داد که تشخیص داده نمی شه و بعد از اون هم دیگه نه کامپیوتر و نه گوشی به اتصال به هم عکس العملی نشون نمی دن. اما پیغامی که موقع وصل به کامپیوتر همیشه می یومد الان هرچند لحظه یک بار می یاد ( که شامل File manager , phone mode…….) . به علاوه بعد از آخرین تعمیر هر 6-7 ساعت باتری خالی می کنه و وقتی خاموش میشه و میزنم به شارژ وارد قسمتی میشه که مربوط به زمان اتصال به کامپیوتره. و مجبورم باتریو بردارم و دوباره بذارم تا درست بشه.........
    نمی دونم مشکل چیه؟ در ضمن IC رو هم عوض کردن اما درست نشده
    راستی می شه در مورد اینکه اگه گوشی رو آپ دیت کنیم سریالش از بین میره توضیح مختصر بدین.
    خیلی خیلی ممنون
    سلام
    تمام این مواردی رو که گفتید، من تجربه کرده ام. (البته در گوشی های دیگه)
    در مورد USB باید بگم اگه تا حالا کابل رو عوض کردین، باید "پورت خور" (جایی که کابل شارژر و کامپیوتر (در گوشی) به اون وصل میشه) عوض بشه. قیمتش هم حدود 7 الی 10 تومن هست.
    در مورد باتری هم چند تا احتمال وجود داره:
    1- اول اینکه گوشی، برق رو می دزده (احتمال 80 درصد)
    2- باتری تون خرابه (شما میتونید با امانت گرفتن یه باتری از یکی از دوستانتان، مقدار مصرف رو امتحان کنید)
    3- به احتمال خیلی کم هم مشکل نرم افزاریه (8 درصد)
    در مورد آپدیت هم اطلاعات خاصی ندارم. (البته فکر نمیکنم اونطوری باشه که شما میگین)
    موفق باشین
    Last edited by tohidkh; 10-08-2008 at 16:53.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نــــه دوست من ربطي به اپديت نداره اين مشكلاتي كـــه گفتين يعني با اپديت درست نميشـــه مشكل سخت افزاري هستشـــــ
    سلام
    تمام این مواردی رو که گفتید، من تجربه کرده ام. (البته در گوشی های دیگه)
    در مورد USB باید بگم اگه تا حالا کابل رو عوض کردین، بای "پورت خور" (جایی که کابل شارژر و کامپیوتر (در گوشی) به اون وصل میشه) عوض بشه. قیمتش هم حدود 7 الی 10 تومن هست.
    در مورد باتری هم چند تا احتمال وجود داره:
    1- اول اینکه گوشی، برق رو می دزده (احتمال 80 درصد)
    2- باتری تون خرابه (شما میتونید با امانت گرفتن یه باتری از یکی از دوستانتان، مقدار مصرف رو امتحان کنید)
    3- به احتمال خیلی کم هم مشکل نرم افزاریه (8 درصد)
    در مورد آپدیت هم اطلاعات خاصی ندارم. (البته فکر نمیکنم اونطوری باشه که شما میگین)
    موفق باشین
    اين نوشتــــه آبي رو يكم تاييد بيشتر ميشــــه كه قيمتشـــ هم اينجا 4 تومن هستشــــ
    موفق باشيد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا یکیم جواب مارو بده.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    رو گوشي من walkman نسخه ي 2 نصب شده مي خواستم بدونم ميشه ارتقاش داد ، نسخه ي 3 رو نصب كرد؟
    آقا یکیم جواب مارو بده.
    امتحان كنــــ دوست من مشكلي كــه برات پيش نمياد !
    اگه ارتقا پيدا كرد كـــه ميشه اگه نكرد هم همون نسخه 2 رو روش ميريزيــــ
    من امتحان نكردمــــ
    موفق باشيد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •