بنظرم که ارزش نداره.
تفاوت 2 گیگ رم که چیزی نیست.
مهم افت قیمتی است که شما ناچاری هزینه اش را پرداخت کنی که واقعا زیاده.
الان شما باتری یدکی بگیری، حداکثر فکر نکنم از 150 بیشتر بشه. دوستان قیمت باتری یدکی را دارند؟
یک باتری یدکی بگیر و بگذار کنار.
بنظرم که ارزش نداره.
تفاوت 2 گیگ رم که چیزی نیست.
مهم افت قیمتی است که شما ناچاری هزینه اش را پرداخت کنی که واقعا زیاده.
الان شما باتری یدکی بگیری، حداکثر فکر نکنم از 150 بیشتر بشه. دوستان قیمت باتری یدکی را دارند؟
یک باتری یدکی بگیر و بگذار کنار.
سلام من قصد فروش دستگامو دارم کسی بود پیام بزاره یک سالو شش ماه از گارانتیش مونده سازگاره
i5 6 1tb 2 gbسفید
قصد خرید لپ تاپ بهتر
همه جاش ضد خش داره از روز اول که گرفتم در حد نو
و lcdهم فول اچ دی هست ک سفارشی گرفتمش
Last edited by amir995; 17-09-2014 at 22:09.
سلام
من یه مشکل عجیبی برام پیش اومده.
دیروز که ویندوز لپتاپو عوض کردم(از 8 به 8.1) هر وقت میخوام لپتاپو روشن کنم یه ارور عجیبی میده به این اسم:video dxgkrnl fatal_error
ولی وقتی شارژو وصل میکنم ویندوز بالا میاد.به نظرتون مشکل از کجاست؟
تمام درایورای ویندوزم از سایت لنوو کامل گرفتم و نصب کردم.ویندوزم به طریق اسکایپ اکتیو کردم.
ممنون میشم دوستانی که اطلاعی دارن راهنمایی کنن.
سلام
چطور میتونم حالت Conversation Mode انرژی منیجر رو دائم فعال کنم که با ری استارت شدن ویندوز غیرفعال نشه؟! آخه لپ تاپ من همیشه به برق وصله وقتی سیستم رو روشن میکنم غیرفعال شده باید دوباره فعالش کنم!
یه سوال دیگه اینکه من توی بایوس به هارد لپ تاپ رمز دادم حالا نمیتونم رمز رو غیرفعال یا تغییر بدم! چرا؟!
ممنون
تو نوتبوکچکر که در مقایسه گرافیک ها نوشته
740 جزو کلاس 2 و 820 جزو کلاس 3
برتری از لحاظ گرافیکی با 740 هست البته 740 دو سری 64/128 بیتی داره ولی 820 فقط 64 بیتی
یک سوال از کجا بفهمیم z510 از کدوم نوع هست ؟ 64 یا 128 ؟؟؟؟؟؟؟؟
۶۴ بیتی هست
با نصب مجدد درایورهای گرافیک، فکر میکنم مشکلتان حل شود.
این مشکل را من هم دارم. هر بار که لپ تاپ restart میشه باید دوباره این حالت را فعال کرد.
جواب سوال دوم را نمیدانم.
امروز تحویلش میگیرم.
کانفیگ i7 و سفید. امیدوارم بعد خوندن این همه نقد و نظر تو سایت های مختلف و اینجا، از خریدم راضی باشم.
چه قیمتی؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)