حالا توو آل دیجیتال یه نفر سفارش داده این لپ تاپ رو، به گفته خودش فردا شنبه میره دستش، منم بهش گفتم یه فید کامل بده، مخصوصا درمورد بازی، که اونم گفت باشه! هروقت فیدش رو داد میام اینجا نقل قول میکنم تا بهتر تصمیم بگیریم![]()
حالا توو آل دیجیتال یه نفر سفارش داده این لپ تاپ رو، به گفته خودش فردا شنبه میره دستش، منم بهش گفتم یه فید کامل بده، مخصوصا درمورد بازی، که اونم گفت باشه! هروقت فیدش رو داد میام اینجا نقل قول میکنم تا بهتر تصمیم بگیریم![]()
این لینک رو ببینین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم یه بررسی تخصصی در مورد باتری و سخت افزار و گیم گذاشته و از همه مهمتر اینکه با گارانتی آواژنگ داره میده!!! من هرچی توو پاساژ پایتخت پرسیدم آواژنگ نبود، خدا کنه آواژنگ هم زود بیاره! هرچند تمام گارانتی ها توو ایران یکین و به هیچ دردی نمیخورن
سلام من این لپ تاپو حدود یک ماه است که گرفتم اما خیلی کنده واسه باز کردن برنامه ها حدود 15 ثانیه طول میکشه حتی مای کامپیوتر چندین بارم هنگ کرده که مجبور شدم خاموشش کنم، خیلی داغ میکنه حتی واسه نگاه کردن فیلم اما از چند نفر که پرسیدم گفتن خیلی کم پیش میاد که داغ کنه،تو باری Need for Speed Most Wanted بعد چند دقیقه بالای کیبوردش اینقد داغ میشه که میشه روش غذا بپزی ،چند بارم وقتی روشنش کردم کیبوردش یا بلندگوش کار نکرد اما بعد از ریستارت کردن درست شد، وقتیکه روشنش میکنم حدود 30ثانیه طول میکشه که بالا بیاره ویندوزیم ک الان روش ریختم ۸ هستش مدلشم مدل تاچ با رم ۸ هست، ببخشید دوستان سرتونو درد اوردم میشه یه راهنمایی کنین که مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟
سلام میتونم هاردشو به یک ترا با سرعت 7200 ارتقا بدم و هارد لپ تاپ با هارد هایی که روی کیس نصب میشه فرق داره؟؟
شما JV دارین دیگه نه؟؟؟
اگه میبینید که سرعت پایینهست من هم هم چین فکری رو میکردم شما میتونی جای دی وی دی رایترش که خیلی کم بکار میاد یه ssd کورس ایر 128گیگ بگیری روش ویندوز و برنامه ها رو بریزی اونوقت مثل جت میاد بالا زیر 8 ثانیه بوت میشه سیستم برنامه ها هم سریع باز میشن
اگه هم میبینی تو کار معمولی داغ میکنه ببرش گارانتی نشون بده چون نباید اینطوری باشه .
گارانتیتون چیه؟؟؟معمولا بعضب از لبتاپ های اواژنگ هست که این مشکل رو دارن یا یه سری گارانتی های عجیب و غریب که تا حالا ادم نشنیده .![]()
داداش شما n550jv دارين......
جاي dvd رايترش يك دونه ssd بگيرين حالا به كورس اير كاري ندارم مدل 128 گيگ جز اينكه همه چي سريع مياد.... كمتر داغ ميكنه
چي داغ ميكنه..نبايد سر موست وانتد كه يك بازي خيييييييييلي معمولي و ضعيف هستش كم بياره....
برين گارانتي عوض كنين... به احتمال زياد مشكل از فنتونه.....كه ميشه سخت افزار......يا بدين درست كنن برا لپ تاپ من همچين مشكلي پيش اومده بود......ايشاالله كه درست ميشه![]()
ممنون از راهنماییت اره گارانتیم اواژنگ هستش با گارانتی طلایی، به نظرت اگه ببرم گارانتی راحت مشکلشو حل میکنن ؟؟؟؟![]()
ممنون بابت راهنمایی فقط میشه توضیح دربارهی فنتون بدی دقیقا کدوم فسمت؟؟؟
سلام.....من یه n550jv دارم که میخواستم بفروشمش و یه ge 60 بگیرم.....اما وقتی ge 60 را رفتم از نزدیک دیدم واقعا بدم اومد و منصرف شدم از خریدش........من بیشتر کارم با 3d max و after effect هست و بازی اینا نمیکنم زیاد......(تنها دلیل خرید ge 60 اونcpu 4800 بود که من و قلقلک میداد).....اما حالا میخوام نگرش دارم...به نظر شما همین n550 خوبه دیگه برا کار های من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به جای هارد اصلی یه 250gb ssd بزارم بهتر است؟؟یا جای دی وی رایتر یه 120gb بزارم؟؟(اصلا برام ظرفیت مهم نیست که 1 ترا باشه یا 250 گیگ)جای dvd righter سخت نیست گذاشتنش؟؟یعنی ببرم گارانتی در جا برام اوکی میکنن؟؟؟؟به خاطر اینکه فک میکنم سخته میگم یه 250 گیگ بزارم جای هارد اصلی......فقط هار 1tb خودش را بعد از عوض کردن بخوام بفروشم چند قیمت باید بزارم؟؟؟؟؟ممنونم
شما یه ssd 128 گیگ کورس ایر بگیر بنداز جای دیوی دی رایتر ولی بده نمایندگی بندازه چون گاررانتی لبتاپ از بین میره سریع هم برات انجام میدن چون کار 5 دقیقه هست هاردت هم بزار برای فیلم و... ولی رو ssd ویندوز و نرم افزار بریز هارد رو هم در نیار بدردت میخوره هر چقدر هم بخرن بازم میگن دسته دوم پس هار 1 ترا رو خراب نکن ازش استفاده کن راحت فکر این چیزا هم دیگه نباش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)