تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 204 از 218 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کیروش در مورد رحمتی گفته:
    افرادی که از بعد شخصیتی مردود شوند هیچ شانسی با من ندارند، حتی اگر درون زمین استعدادشان را نشان دهند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من کشته و مرده اخلاق سوشا هستم!!!!مودب بدون حاشیه!!!
    اصلاً گیریم رحمتی زمانی بدرفتار کرد(که نکرد)پس بخشش کجا رفته؟
    فقط امیدوارم بیش از این از سمت دروازه ضربه نخوریم که مردم اونوقت همین رفتار کیروش یعنی نبخشیدن را علیه خودش به کار می گیرند
    Last edited by وین رونی; 01-11-2015 at 13:33.

2. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

موافقم
    رحمتی کاملا به روزهای اوجش برگشته یه تنه 4 امتیاز فقط در دو بازی اخیر اورده برای استقلال اصلا فرق دربی امسال با پارسال فقط رحمتی بود اگه امسال رحمتی نبود استقلال دربیو حداقل 3-1 میباخت(شوت عالیشاه شوت نورالهی ضربه سر عالیشاه)هر گلر ایرانی بود اینارو میخورد....
    خداوکیلی حیفه دعوت نشه....
    نمیدونم چرا رسم شده گلرهای تیم ملی در اوجشون باید از تیم ملی دور بشن؟حجازی عابدزاده و دوران اوج طالبلو و متاسفانه فیکس بودن میرزاپور... حالا هم رحمتی
    ولی فکر کنم قضیه پیچیده تر از این حرفا باشه
    من پرسپولیسی هستم ولی بدون شک رحمتی بهترین دروازبان ایرانه! اونم جایی که دروازبان های تیم ملی واقعا یک سر و گردن پایین تر ازش هستن واقعا جفاس...حالا یه اشتباهی کرده! ما که خدا نیستیم ! جریان شاه می بخشه اما شاهقلی نمی بخشه ست...به نظر من کیروش قدرتش رو نشون داد در اون جریان اما الان اگه دعوت نکنه دیگه اسمش قدرت نیستبلکه تعبیر به لجبازی و حتی ترس خواهد شد...
    پ.ن:شما سر همون بازی دربی گلی که سوشا خورد رو ببینید...مطمئنم اگه رحمتی این طرف گلر بود توپ رو در میاورد...سوشا قبل از اینکه توپ وارد دروازه بشه تصمیم گرفته بود که نمی شه این توپ رو گرفت در صورتی که تقریبا وسط زد!
    Last edited by teraktor2003; 01-11-2015 at 15:20.

4. 4 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رحمتی تو اخلاق صفر و همچنین تو انظباط من اصلا خوشم نمیاد ازش سن بالاست اینده نداره
    به نظر من رو بیرانوند - اخباری - رشید مظاهری خیلی بهتر جوانتر هستن
    اینجوری بخوان به کیروش فشار بیارن میشه دوباره بازیکن سالاری تو تیم ملی بالا میگره نباید دخالتی باشه
    موردی هست رحمتی تو این دربی خوب بود از کجا معملوم که واقعا حضورش در تیم ملی خوب باشه مخصوصا قبلا سابقه افت سوتی افتضاح داشته !
    Last edited by Fusi0n; 01-11-2015 at 16:24.

6. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

گل هایه 60متری واون گل هایه راحت تو بازی با راه اهن ووووو تودربی جو گیر شده بود توبازی سیاه جامگان هم بعد از اون گلی که خورد با زور داشت ابرو داری میکرد هرکس نسلی داره
    این جور بازیکنا فکرمیکنن یگه حرف اول رومیزنن هرکاری میخوان انجام میدن یعنی بازیکن سالاری اخلاقی وجود نداره مثل حرف: بروببینم بدون من میتونی بری جام جهانی سوراخ میشه تیم. ابروت میره البته از خیلیا تولیگ اخلاقش بهتره ولی باز جالب نیست باون دستکش هایه بوفونیشدر ضمن کی روش بعد از دعوت نکردن رحمتی .........با رحمتی احوال پرسی کرد پس مشکل شخصی باهاش نداره
    اینا نسل هایه مشابه میرزاپور هستن که کی روش خوب کاری کرد
    بهتره کی روش بره از تیم ملی خسته شدم. .......
    Last edited by امید رض; 01-11-2015 at 17:19.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مایلی‌کهن هر جا بوده یا اخراج شده یا به لیگ پایین‌تر رفته است
    دستیار کی‌روش: فدراسیون در استخدام افرادی مثل مایلی‌کهن دقت کند/ کسی او را جدی نمی‌گیرد

دستیار سرمربی تیم ملی و کاپیتان پیشین تیم ملی پرتغال می‌گوید فدراسیون فوتبال در استخدام افرادی چون مایلی‌کهن باید دقت بیشتری به خرج دهد.

اوسیانو کروز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره صحبت‌های امروز محمد مایلی‌کهن علیه سرمربی تیم ملی گفت: از بُعد نتیجه دستاوردهای آقای مایلی کهن همیشه ناامیدکننده بوده است. ایشان در تیم‌هایی که بوده یا اخراج شده یا تیمش را به لیگ پایین‌تر هدایت کرده است. تیم‌هایی مانند سایپا، پیکان، فولاد، شهرداری تبریز و گهر درود این تیم‌ها بوده‌اند. وقتی به عنوان سرمربی در رقابت‌های انتخابی جام جهانی 98 حضور داشت بعد از ناکامی‌اش از تیم ملی اخراج شد. آن تصمیم در آن زمان بسیار درست بود چرا که سرمربی بعدی توانست تیم ملی ایران را به جام جهانی فرانسه برساند. ایشان بعد از آن با عنوان سرمربی تیم ملی المپیک هم دوباره اخراج شد.

وی افزود: از بعد کاراکتر هم باید بگویم ایشان وقتی بازیکن پرسپولیس بود در برهه‌ای سعی کرد با هواداران وارد درگیری فیزیکی شود. وقتی هم دستیار سرمربی بود با یک روزنامه‌نگار درگیری فیزیکی پیدا کرد و حتی مادام العمر محروم شد ولی یک ساعت بعد به طرز عجیبی بخشیده شد.

اوسیانو عنوان کرد: به طور کلی ایشان با همه درگیر دعوا و بحث بوده و مشکلات زیادی را ایجاد کرده است و همانطور که همه می‌دانند به زندان هم رفته است. او هیچ اجازه‌ای برای صحبت درباره افراد ندارد چرا که اصلا کسی ایشان را جدی نمی‌گیرد. فدراسیون فوتبال هم باید با دقت بیشتری در استخدام اینگونه افراد عمل کند چون این افراد می‌توانند صدمات جدی به فوتبال وارد کنند.

با چند خط کاملا طرف گذاشت سر جاش

9. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض 12 غایب تیم ملی در دو بازی پیش رو(+ شماتیک)

تیم ملی ایران در حالی امروز و سه شنبه دو دیدار مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 را پشت سر می گذارد که 12 غایب دارد. تعدادی از بازیکنان تیم ملی با مصدومیت مواجه شده اند، تعداد ی از آنها به خاطر مشکلات سیاسی موفق به گرفتن ویزای گوام نشده اند و تعدادی دیگر هم از گذشته مشکل سربازی دارند. هرچند تیم ملی در بازی با ترکمنستان که در ایران برگزار می شود می تواند از بازیکنان بدون ویزا استفاده کند اما در مجموع و برای این دوبازی 12 بازیکن غایب هستند.

مصدوم ها

دژ دفاعی ایران همگی در بازی اول و دوم غایب هستند. در این بین غفوری، منتظری وحسینی هر 3 به دلیل مصدومیت این دوبازی را از دست داده اند. به جمع این بازیکنان باید سردار آزمون را هم اضافه کرد او هم نمی تواند در بازی های پیش رو برای تیم ملی بازی کند. البته تیموریان هم مصدومیتی جزیی دارد و بازی با ترکمنستان را از دست داده است. به این شکل مصدومیت سهم 5 نفره از غیبت های بازیکنان تیم ملی دارد.

سیاسی ؛ ویزا

هر بازیکنی که در لیگ روسیه بازی می کند حتما با مشکلی این چنینی مواجه است. این طور به نظر می رسد که به خاطر فضای موجود در روابط تیره روسیه و آمریکا بازیکنان لیگ روسیه ضرر کرده اند و بازی دوم ایران را از دست داده اند. علیرضا حقیقی و سعید عزت اللهی موفق به اخذ ویزای گوام نشده اند به این دو نفر باید نام حاج صفی را هم اضافه کرد. بازیکنی که غیبت اش در گوام به خاطر عدم صدور ویزا سبب شد محمدی دوباره به تیم ملی دعوت شود. 3 بازیکن به خاطر نداشتن ویزا.

سربازی

مشکل سربازی مشکل جدیدی نیست اما کی روش بازیکنانی را درگیر با این مشکل دارد که کم اهمیت نیستند. بازیکنانی مانند پولادی که فارغ از مسائلی که حول ماجرای اخلاق مطرح می شوند از نظر فنی مورد تایید سرمربی تیم ملی هستند. پولادی ، ماهینی ، رفیعی و رحمانی 4 بازیکنی هستند که کی روش به خاطر مشکل سربازی آنها را در اختیار ندارد. بازیکنانی که پیش از این بارها برای تیم ملی به میدان رفتند و اگر بودند بازی می کردند.

11. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چیزی نمیونده تا خدمت بازیکن سرباز دیگه تمام بشه خبر چند وقت پیش اومد بختیار رحمانی اگر کثر بشه خدمت تا نیم فصل دیگه ازاد
    بقیه ولی بیشتر فکر کنم تا 8 ماه دیگه باید بمونن
    پولادی باید بیخیال شد الان بازی کن بهتر هست برای اون دفاع چپ میلاد محمدی - ماهینی - مجیدی

- - - Updated - - -

چیزی نمیونده تا خدمت بازیکن سرباز دیگه تمام بشه خبر چند وقت پیش اومد بختیار رحمانی اگر کثر بشه خدمت تا نیم فصل دیگه ازاد
    بقیه ولی بیشتر فکر کنم تا 8 ماه دیگه باید بمونن
    پولادی باید بیخیال شد الان بازی کن بهتر هست برای اون دفاع چپ میلاد محمدی - ماهینی - مجیدی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دروازه بان باز حقیقی هستش؟

چرا؟

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

دروازه بان باز حقیقی هستش؟

چرا؟
    چون درحال حاضر بهتراز اون نیست
    درسته حقیقی خوب نیست ولی کسی در حدش نیست فعلا
    سوشامکانی..اخباری ...بیرانوند ایناجایگرین حقیقی هستن
    Last edited by امید رض; 12-11-2015 at 13:16.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میانه پور غاز با کمدانی گذاشته برام جالب بود استفاده از کاوه برای نوک حمله جالب تر احتمالا هست سه تعویض روبرو باشیم
    جهانبخش بجای ترابی یا امیری
    قوچی به جای کاوه
    و یک احتمالا هست میلاد محمدی بجای حاج صفی

باید دید چی میشه

- - - Updated - - -

میانه پور غاز با کمدانی گذاشته برام جالب بود استفاده از کاوه برای نوک حمله جالب تر احتمالا هست سه تعویض روبرو باشیم
    جهانبخش بجای ترابی یا امیری
    قوچی به جای کاوه
    و یک احتمالا هست میلاد محمدی بجای حاج صفی

باید دید چی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •