تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 249 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابک سرانی آذر مدیر سایت رئال مادرید در ایران روز گذشته با یکی از اعضای روابط عمومی باشگاه رئال مادرید تماس گرفته تا در مورد نامه رئال مادرید به پرسپولیس اطلاعات بیشتری کسب کند، نامه ای که حسین قدوسی مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ترجمه آن را به فارسی! نه اصل نامه را منتشر کرد و در اختیار خبرگزاری های رسمی قرار داده بود.پاسخ یکی از اعضای دپارتمان روابط عمومی باشگاه رئال مادرید این بوده است: قرار نیست هیچ مسابقه ای بین رئال مادرید و تیمی که شما از ایران نام بردید( حتی اسم باشگاه پرسپولیس را هم نمی داند!) برگزار شود و در حال حاضر هم هیچ مذاکره ای در این زمینه صورت نگرفته است. اگر پیشنهادی بشودبررسی می شود.به گزارش دانا، در شرایطی که فلورنتینو پرز همراه کریس رونالدو به پرتغال سفر کرده بود باشگاه پرسپولیس مدعی شد مدیر باشگاه رئال با ارسال نامه ای به پرسپولیس موافقت خود را با بازی دوستانه با این باشگاه اعلام کرده است!
    ببین چقد بهشون فشار اومده
    یعنی اگر این بازی انجام بشه خیلیا از شدن حرص رسما سکته رو میزنن

11 تغییر در 12 سال

پرسپولیسیها: میانیگن عمر مدیریتی مدیران پرطرفدارترین باشگاه ایران آنقدر پایین است که محمد رویانیان با دو سال و 4 ماه مدیریت در پرسپولیس یکی از باثبات ترین مدیران باشگاه پرسپولیس در یک دهه اخیر محسوب می شود! نگاهی به جابجایی های مدیریتی در یک دهه اخیر در باشگاه پرسپولیس نشان می دهد متوسط دوره مدیریت مدیران این باشگاه حدود یک سال است.

علی پروین در بهار 1380 با حکمی که از سعید فائقی معاون وقت سازمان تربیت بدنی گرفت، همه کاره و مدیر باشگاه شد. در پاییز همان سال علی میرزایی به عنوان مدیرعامل انتخاب شد. بهار 1381 آغاز دوران مدیریتی اکبر غمخوار بود که تا سال 83 ادامه داشت. در بهار 1383 حجت اله خطیب اداره باشگاه پرسپولیس را بر عهده گرفت و در آذرماه 1384 نوبت محمدحسن انصاری فرد شد که مدیریت پرسپولیس را تجربه کند. خرداد ماه 86 حبیب کاشانی بر صندلی مدیریت باشگاه تکیه زد و یک سال بعد استعفا داد و رفت. تیر ماه 87 نوبت داریوش مصطفوی رسید و در دی ماه همان سال عباس انصاری فرد جای او را گرفت. در مهر ماه 88 نیز حبیب کاشانی دوباره به پرسپولیس بازگشت و جای انصاری فرد را دوباره گرفت. کاشانی در هر دو بار حضورش در پرسپولیس جانشین انصاری فرد ها شد! اما در 29 شهریور 1390 نیز محمد رویانیان به عنوان دهمین مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در دهه 80 انتخاب شد تا پرسپولیس رکورد عجیبی را در زمینه جابجایی مدیران ثبت کند. اکنون با کناره گیری رویانیان، علی پروین سرپرستی باشگاه را بر عهده گرفته است تا مدیرعامل جدید انتخاب شود.

در 12 سال اخیر و در واقع از زمان آغاز لیگ برتر ایران، مدیریت باشگاه پرسپولیس تاکنون 11 بار تغییر کرده است. با این وضعیت بی ثباتی در مدیریت باشگاه، عجیب نیست که پرافتخارترین تیم ایران در یک دهه اخیر فقط 2 قهرمانی لیگ برتر و 2 جام حذفی بدست آورده است.
    دیگه از این تابلوتر؟
    به سر این تیم چی آوردن
    ثباتم بماند برای از ما بهتران
    یکم فکر کنید چه کسی این تغییرات رو انجام میده ؟
    مگه زیر نظر تربیت بدنی و وزارت نبودیم توی این سالها؟
    کی هیئت مدیره ما رو انتخاب میکنه؟
    سوال مهمتر
    کی هر سال هیئت مدیره رو تغییر میده؟
    چرا تیم رقیب اینقدر ثبات داره؟
    مگه صاحاب این دو تیم یه نفر نیست؟
    دیگه از این تابلوتر؟

نمیدونم این حقیقته یا هنوز از نظر برخی دوستان من توهم توطئه دارم

2. 10 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اینم از مدرک رئال مادرید!!!

کسی میتونه ترجمه کنه؟؟!

4. 7 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دادکان: ورزش بیرون از ساختمان وزارتخانه اداره می‌شود!؟

پرسپولیسیها: رییس سابق فدراسیون فوتبال پیش بینی می کند که بدترین دوران ورزش در حال رقم خوردن است. او می گوید بر خلاف ادعاهای مطرح شده انتخابات کمیته ملی المپیک به هیچ عنوان دموکراتیک نبوده. دکتر محمد دادگان در گفت وگوی مفصلی از هر دری سخن گفت. از پرسپولیس گرفته تا کمیته ملی المپیک. این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

*اگر اجازه بدهید از پرسپولیس شروع کنیم. همانطور که در جریان هستید، محمد رویانیان بعد از دو سال و چهار ماه مدیریت از پرسپولیس استعفا داد. نظر شما به عنوان یکی از قدیمی ترین پرسپولیسی‌ها درباره رفتن رویانیان چیست؟ اول باید بگویم قصد انجام مصاحبه نداشتم اما اخباری که از پرسپولیس به بیرون رسیده نگران کننده بود و به همین خاطر احساس وظیفه کردم تا صحبت کنم. متاسفانه از 35 سال گذشته تاکنون همیشه پرسپولیس با ناملایماتی روبه رو شده و این تغییرات برای بار نخست نیست که اتفاق می افتد. سازمان تربیت بدنی سابق و وزارت ورزش فعلی هیچ وقت برنامه منسجمی برای این تیم نداشته و هر یک سال یا دو سال چنین تغییراتی رخ می دهد. شما می بینید که در طول چهار ساله عمر یک وزیر، حتی تا 3 مدیرعامل برای پرسپولیس انتخاب می شود. *فکر می کنید دلیلش چه بوده؟ من معتقدم این تصمیمات به نفع ورزش نیست و تنها از روی شکم سیری انجام می شود. امروز رویانیانی که نباید از همان اول به فوتبال می آمد را بعد از 27 ماه کار و کسب تجربه بر می دارند. اگر رویانیان کار بلد نبود چرا او را آوردید که الان بعد از دو سال و سه ماه او را برکنار کنید. من به یک چیزی به یقین رسیده ام و آن هم اینکه 36-37 سال است که نمی خواهند پرسپولیس سر و سامان داشته باشد. *البته رویانیان منصوب دولت قبلی بود و شاید به خاطر برخی سیاستهای متفاوت چنین فشاری به رویانیان آمد که استعفا بدهد. من نظرم چیزی دیگری است. تصمیماتی که درباره ورزش گرفته می شود بیرون از اختیارات وزارت ورزش است. الان وزیر و معاونش ورزشی و دانشگاهی هستند اما به نظر من اینها تصمیم گیرندگان اصلی نیستند و تنها دستوراتی که داده می شود را اجرا می کنند. شما پرسپولیس را ببینید. این تیم می توانست دوباره به صدر برگردد و حتی قهرمان شود اما در وسط مسابقات چنان فشاری به مدیرعاملش آوردند که مجبور شد استعفا بدهد. * یکی از اظهارنظرهایی که بعد از استعفای رویانیان از سوی وزیر ورزش مطرح شد، این بود که مسائل مهم‌تری نسبت به استعفای رویانیان و وضعیت پرسپولیس وجود دارد. بعد از این اظهار نظر این انتقاد از سوی برخی مطرح شد که سرنوشت پرسپولیس با حدود 30 میلیون هوادار چیز کم‌اهمیتی نیست و نباید چنین اظهار نظری صورت می‌گرفت. نظر شما در این باره چیست؟ من معتقدم هنوز کسی به مفهوم کامل پتانسیل پرسپولیس و استقلال را درک نکرده است و همه تصمیم‌ها در تمام این سال‌ها درباره این دو باشگاه بزرگ باری به هر جهت بوده است. پرسپولیس و استقلال در اولویت کاری وزیر ورزش قرار ندارند. پیش از انتخاب وزیر ورزش یکی از نامزدهای تصدی پست وزارت ورزش از من مشورت خواست و من به او گفتم اگر شما بتوانید وضعیت فدراسیون‌های کشتی، فوتبال و کمیته ملی المپیک و استقلال و پرسپولیس را سروسامان دهید و به خوبی مهره‌چینی کنید بسیاری از چالش‌هایتان برطرف می‌شود. اما می‌بینیم که حداقل درباره استقلال و پرسپولیس چنین وضعیتی وجود ندارد. * هرچند مواضع‌تان را درباره مجموعه تیم مدیریتی وزارت ورزش در این مصاحبه به روشنی بیان کردید اما به هر حال این سوال مطرح است که آیا حاضرید با توجه به اخباری که در برخی رسانه‌ها آمده، به پرسپولیس بیایید؟ جسته و گریخته به من نیز این پیشنهادها مطرح شده است. اما این را می‌خواهم به شما بگویم که من با امضای هیچ وزیر ورزشی نمی‌آیم و تنها اگر مردم روزی بخواهند حاضرم با عشق برای آن‌ها کار کنم. فقط با کمک کردن مردم حاضرم باشگاه بزرگی مانند پرسپولیس را اداره کنم و این توانایی را کاملا در خود می‌بینم. من با امضای هیچ دولتی‌ای حاضر نیستم کاری را بر عهده بگیرم. مردم کسانی را که از طرف مسئولان دولتی انتخاب می‌شوند، پس می‌زنند. شما اکنون می‌بینید در وزارت ورزش کسانی کنار هم هستند که اختلاف نظرهایشان مثل کارد و پنیر است ولی یک سری عوامل این‌ها را کنار هم نگه داشته است. منافع و شهرت باعث شده که آن‌ها کنار هم بمانند اما من آدمی نیستم که اگر با کسی اختلاف داشته باشم حاضر باشم کنارش کار کنم. ضمن اینکه همین سیاست‌های غلط آقایان باعث شده کسانی مانند هدایتی و شفیع‌زاده که از پول خودشان برای این فوتبال خرج کرده‌اند، مجبور به فرار از فوتبال و ورزش شوند. * شما به عنوان یکی از قدیمی‌های پرسپولیس فکر می‌کنید راه حل مشکلات پرسپولیس چیست؟ پرسپولیس هم مانند بسیاری از باشگاه‌های دنیا باید توسط خود پرسپولیسی‌ها اداره شود. باید سیاسیون و غیر ورزشی‌ها پایشان را از پرسپولیس کنار بکشند. هیات مدیره پرسپولیس نباید از افراد غیر پرسپولیسی تشکیل شود. مگر پرسپولیس آدم تحصیل کرده و باسواد کم دارد؟ این همه خاک خورده پرسپولیس هستند که هم توان مدیریت دارند و هم اینکه باتجربه هستند. می‌خواهم بدانم کسانی که توسط این آقایان در سه دهه گذشته انتخاب شده‌اند، چه سنخیتی با پرسپولیس داشته‌اند؟ البته در این دوره که من اطمینان دارم وزارت ورزش اختیاری ندارد و مهره‌چینی‌ها از بیرون وزارت ورزش صورت می‌گیرد. * بعد از موافقت با استعفای رویانیان یکی از بحث‌برانگیز‌ترین تصمیم‌های گرفته شده انتخاب علی پروین به عنوان سرپرست باشگاه بود. شما نظرتان درباره این انتخاب چیست؟ علی پروین زحمت زیادی برای پرسپولیس کشیده و اعتقاد دارم او یکی از بزرگان فوتبال ایران است. اما او خودش هم باید بفهمد که مدیریت کار هر کسی نیست. کسی که به عنوان مدیرعامل انتخاب می‌شود باید در بخش مدیریت کار کرده باشد و تجربه‌اش را داشته باشد. علی پروین نباید گول سیاسی‌کاری‌ها را بخورد. * البته می‌گویند پروین به این دلیل به عنوان سرپرست انتخاب شده که بتواند حداقل حمایت بخشی از هواداران قدیمی پرسپولیس را به خود جلب کند و این تصمیم برای تلطیف فضاست. درست می‌گویید کسانی که این انتخاب را انجام داده‌اند برای اینکه این شرایط را مدیریت کنند پروین را سرپرست گذاشته‌اند. خودشان هم به خوبی می‌دانند مدیریت کردن کار پروین نیست. ضمن احترام به علی پروین من به او توصیه می‌کنم که مراقب باشد برای صدمین بار از یک سوراخ گزیده نشود. * کمی از پرسپولیس دور شویم و به انتخاب کمیته ملی المپیک برسیم. خیلی‌ها معتقدند انتخابات کمیته ملی المپیک دموکرات‌ترین انتخابات ورزشی در ایران بوده است. شما به عنوان یک ناظر بیرونی چطور فکر می‌کنید؟ اصلا و ابدا این طور نیست و این انتخابات کاملا مهندسی شده بود. آنقدر مردم دروغ شنیده‌اند که این حرف‌ها را دیگر باور نمی‌کنند. من با اطمینان می‌گویم که انتخابات کمیته ملی المپیک غیر دموکراتیک و مهندسی شده صورت گرفت. 6 نفر از روسای فدراسیون‌ها بعد از انتخابات با من صحبت کردند و گفتند که قبل از انتخابات به آن‌ها گفته شده بود به چه کسانی رای بدهند. * اما به هر حال محمد علی‌آبادی که شما همواره به او انتقاد داشتید، از ورزش جدا شد و کیومرث هاشمی به عنوان رییس کمیته ملی المپیک انتخاب شد. ایشان هم با علی‌آبادی بوده است. امروز او هم باید جوابگوی حرف‌هایی باشد که زده است. ایشان سخنگوی علی‌آبادی بود. باید جوابگوی تهمت‌هایی باشد که مطرح کرده است. من هر جا مصاحبه کنم درباره او حرف خواهم زد. می‌خواهم بدانم آیا ورزش مملکت هیچ مهره دیگری ندارد که همه جا از ایشان استفاده می‌کنند. او در آن زمان می‌گفت که من در بغل خارجی‌ها بودم و با بیگانه ارتباط داشتم. او یا حرف‌هایش را ثابت می‌کند یا اینکه من هرجا حرف بزنم، واقعیتها را درباره او خواهم گفت. او در اتفاقاتی که آن سال در فوتبال ما رقم خورد نقش بزرگی داشت. امروز دولت این آقا را سر کار آورده است اما او از مردم نمره منفی دارد. خواهید دید که با حضور او چه مشکلاتی در ورزش به وجود خواهد آمد و مطمئن باشید با عدم استقبال مردم همان طور که در گذشته رفته این بار هم خواهد رفت. یک روز من گفتم سه نفر می‌خواهند ورزش را از بین ببرند. در آن زمان هیچ کس باور نمی‌کرد پیش‌بینی من درست باشد اما بعدا همه دیدند که این سه نفر چه کردند. الان هم می‌گویم که دوره فعلی بدترین دوران ورزش است. البته تنها دلیلم به خاطر افرادی که در وزارت ورزش هستند نیست، بلکه یکی از دلایل اصلی‌ام اداره ورزش بیرون از ساختمان وزارت ورزش است. نمی‌گویم این افراد و مدیران فعلی وزارت ورزش باعث به انزوا رفتن ورزش می‌شوند چرا که نقش این افراد به خاطر اختیارات کم‌شان و مدیریت ورزش از بیرون، کم است. ضمن اینکه نباید شکست احتمالی این‌ها را به پای جامعه ورزش و دانشگاهی بنویسید.

6. 5 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

12 پيام پروين به هواداران و ليدرهای پرسپوليس

سرپرست باشگاه
    پرسپوليس گفت: هواداران و ليدرها بدانند هيچ جناح خاصی در تيم نداريم ، همه فقط پرسپوليس ، کادر فنی و بازيکنانش را تشويق کنند.

علی پروين در واکنش به اتفاقات تمرين روز پنجشنبه و حضور برخی از ليدرها و هواداران سابق پرسپوليس در محل تمرين گفت: هرکس به تمرين پرسپوليس و به ورزشگاه آزادی براي تشويق قرمزپوشان مي‌آيد، عاشق اين تيم است و روی چشم‌ ما جا دارد. اينها اگر آن‌وقت حامی من بودند هميشه به من مثل هواداران حال حاضر لطف دارند. اما اينها در همان موقع هم به جز پروين همين آقای دايی و همه بچه‌ها را تشويق مي‌کردند.

به نقل از فارس، وی افزود: پس مشکلی نيست و الآن هم اين پيام را به همه هواداران با محبت و ليدرهای خوب باشگاه می دهم که مراقب باشند، ليدر و هوادار اين جناح و آن جناح نداريم همه يکدل حمايت از
    پرسپوليس، تشويق بازيکنان و کادر فنی و بس. هواداران و ليدرها مراقب باشند که خدايی ناکرده فاصله‌ای بين خودشان نيافتد و با يک يکدلی همه با هم کمک کنند تا اين بچه‌ها دست پُر ليگ برتر و جام حذفی را ترک کنند. الآن از همه چيز مهم‌تر براي ما حمايت از اين تيم است نه چيز ديگر. باز هم مي‌گويم من به اين تيم خيلی اميدوارم.
    /varzesh3/

8. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

10. 6 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

گزیده ی صحبتهای دکتر محمد دادکان:

**من به یک چیزی به یقین رسیده ام و آن هم اینکه 36-37 سال است که نمی خواهند پرسپولیس سر و سامان داشته باشد.

**به نظر من اینها تصمیم گیرندگان اصلی نیستند و تنها دستوراتی که داده می شود را اجرا می کنند. شما پرسپولیس را ببینید. این تیم می توانست دوباره به صدر برگردد و حتی قهرمان شود اما در وسط مسابقات چنان فشاری به مدیرعاملش آوردند که مجبور شد استعفا بدهد.

**می‌خواهم بدانم کسانی که توسط این آقایان در سه دهه گذشته انتخاب شده‌اند، چه سنخیتی با پرسپولیس داشته‌اند؟ البته در این دوره که من اطمینان دارم وزارت ورزش اختیاری ندارد و مهره‌چینی‌ها از بیرون وزارت ورزش صورت می‌گیرد.

**خودشان هم به خوبی می‌دانند مدیریت کردن کار پروین نیست. ضمن احترام به علی پروین من به او توصیه می‌کنم که مراقب باشد برای صدمین بار از یک سوراخ گزیده نشود.

12. 3 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

شرط حضور دادکان در پرسپولیس!؟

پرسپولیسیها : براي مديريت در پرسپوليس نياز به اين دارم كه اين بدهي تسويه شود.در اين صورت من يك ريال هم براي اداره باشگاه نمي خواهم و طوري پرسپوليس را اداره مي كنم كه همه حظ كنند.

از دكتر محمد دادكان به عنوان يكي از گزينه هاي اصلي مديرعاملي پرسپوليس نام برده مي شود.

مديرعامل فعلي باشگاه دانشگاه آزاد و مدير اسبق فدراسيون فوتبال كه در دوره رياستش نام نيكي از خود بين اهالي فوتبال بر جاي گذاشت هم سابقه مديريتي پر و پيماني دارد هم از جنس فوتبال و پرسپوليس است اما ظاهرا بدهي ميلياردي مهمترين دليل او براي نپذيرفتن مديريت باشگاه پرسپوليس در اين مقطع ويژه است.

دادكان در اين خصوص به گل مي گويد:« در اين چند روزه تماس هاي زيادي داشته ام كه به پرسپوليس بيايم .اتفاقا خود من هم دوست دارم به باشگاه محبوبم بيايم و شرايط را درست كنم اما نكته مهم همان بحث بدهي هاست.»

وي ادامه مي دهد:« من در اتاق آقاي رويانيان با ايشان صحبت كردم كه رويانيان به من گفت باشگاه ۴۰ ميليارد تومان بدهي دارد .معلوم است كه اگر من بيايم زير بار اين بدهي ۴۰ ميلياردي كمرم خم مي شود .من براي مديريت در پرسپوليس نياز به اين دارم كه اين بدهي تسويه شود.در اين صورت من يك ريال هم براي اداره باشگاه نمي خواهم و طوري پرسپوليس را اداره مي كنم كه همه حظ كنند.»

دادكان ادامه داد:«البته بايد اين را هم بگويم كه من با امضاي افراد دولتي و آقاي گودرزي مديريت پرسپوليس را قبول نمي كنم اما اگر مردم مر بخواهند به روح مادرم مي آيم و خدمت مي كنم.»

وي در پايان گفت:« در كامنت هاي سايت ها و خبرگزاري ها و البته تماس هايي كه داشته ام خيلي حرف ها با من زده شده وخيلي ها به من لطف داشته اند اما اميدوارم در نهايت بهترين اتفاق براي پرسپوليس رخ دهد و اين باشگاه مردمي شرايط با ثباتي داشته باشد.»

14. 9 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینم از مدرک رئال مادرید!!!

کسی میتونه ترجمه کنه؟؟!
    داداش این جعلیه!!!بنا به دلایل زیر:
    فونتش فونت اسپانیایی نیست!!!
    آنتن شبکه اون موبایل کمه!!
    اسمشو زیر امضا نیاورده!!
    اگه می خواست به پرسپولیس نامه بزنه با قرمز امضا می کرد!!!
    ساعت 10:02 فلورنتینو هیچ وقت کامپیوترش روشن نیست!!
    کلاً بهونه ببخشید دلیل زیاد میشه آورد که این جعلیه

16. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

یه بازی 6 امتیازی دیگه از راه رسید و دست بکار شدن
    چقدر طولش دادن تا محرومیت صادقیان رو به بازی با سپاهان بکشونن
    یعنی امسال دستهای پشت پرده رسما جلوی پرده کار میکنه عیان و آشکار
    اگر راست میگفتین این بازیکن رو مقابل گسترش محروم میکردین
    مگه صادر کردن یک رای چقدر طول میکشه
    اما داستان چیز دیگه ایه
    سپاهان باید راضی بشه
    سپاهان برنامه ریزی بلند مدت داره
    این تیم خیلی باشگاه منظمی هستش و روی اصول باشگاه داری میکنن
    ثبات داشتن آقا ثبات این خیلی مهمه
    اینا بلدن تیمداری کنن مثل مدیر عاملای پرسپولیس نیستن که تا میان اسرار پشت پرده رو بفهمن کله پاشون کنن
    اینا چم و خم کارو بلدن دیگه

یه سوال اگر حرکت صادقیان و اولادی توی دربی یک جلسه محرومیت داشته
    حرکت آندو توی بازی با استقلال اهواز و ذوب حداقل یک جلسه محرومیت نداره؟

دوستان به نظر من دیگه حرص نخورید بشینید کنار تخمه بیارید بشکنید و بخندید
    ....................................

یعنی اگر دادکان این حرف که 30 ساله نمیخوان این تیم سر و سامون بگیره رو نمیزد من رسما به خودم شک میکردم که آدم متوهمی هستم
    خدا رو شکر که دادکان یه شخصیت ملی هستش و این حرف رو زد
    به خودم امیدوار شدم حالا احساس میکنم در سلامت جسمی و صحت عقلی هستم

18. 9 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی واقعا حالم از این مملکت و زندگی به هم میخوره مگه تنها دلخوشی ما تو این مملکت به غیر پرسپولیس چی بود که دارن این بلا رو سرمون میارن نمیدونم چی بگم
    کاملا شرم و حیا رو دور ریختن علنی با مردم مقابله میکنند
    وقتی وزیز ورزش رفتن رویانیان رو بی اهمیت میدانه دیگه امیدی نمیمونه

20. 5 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •