این پوگبا واقعا خیلی خوبه... هم فیزیک خوبی داره هم خیلی سنجیده بازی میکنه.
این پوگبا واقعا خیلی خوبه... هم فیزیک خوبی داره هم خیلی سنجیده بازی میکنه.
خدا وکیلی تو این ترافیک هافبک ها پوگبا کجا بیاد ؟؟؟
همین الانشم خدیرا از مصدومیت برگرده نیمکت نشین هست
خرید زیاد هم حدی داره !!!
/////////
مدافع رئال مادريد مصدوم شد
کارلو آنجلوتي مربي تيم فوتبال رئال مادريد روز يکشنبه اعلام کرد آلوارو آربلوا مدافع اين تيم که از ناحيه زانوي پاي راست دچار مصدوميت شده ، در ديدار مقابل لوانته در چارچوب رقابت هاي لاليگا غايب است و احتمال دارد ال کلاسيکو 23 مارس را نيز از دست بدهد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادريد روز يکشنبه در چارچوب هفته بيست و هفتم لاليگا در سانتياگو برنابئو به مصاف لوانته رده هشتمي مي رود. وي در بيانيه اي بدون اشاره به مدت غيبت آربلوا ؛ گفت :«پس از بررسي هايي که صبح روز شنبه انجام شد، پزشکان تشخيص دادند آربلوا از ناحيه زانوي راست دچار مصدوميت است.»
آربلوا سي و يک ساله سابقه حضور در 56 ديدار ملي را نيز در کارنامه خويش دارد.
رسانه هاي اسپانيايي اعلام کردند اين مصدوميت احتمالا موجب غيبت سه هفته اي آربلوا از رقابت ها خواهد شد که در اين صورت وي ديدار مقابل بارسلونا در چارچوب هفته بيست و نهم رقابت هاي لاليگا را نيز از دست خواهد داد.
آنجلوتي در کنفرانس خبري تصريح کرد :«مشکل زانوي وي امروز تشخيص داده شد و وي بايد چند روزي استراحت کند. اين خبرخوبي براي ما نيست، آربلوا به دليل توانايي هاي دفاعي و تجربه، بازيکن مهمي براي ما است.»
اگر مدت زمان غيبت آربلوا تاييد شود، وي از ابتداي ماه آوريل و در مرحله يک چهارم پاياني ليگ قهرمانان فعاليت خود را از سر مي گيرد. با توجه به پيروزي شش بر يک رئال در ديدار رفت مقابل شالکه صفر چهار، رئال به صعود به اين مرحله بسيار اميدوار است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم شروع شد !!!![]()
Last edited by wooooow; 08-03-2014 at 22:27.
خیلی عالی شد بارسا باخت اگه به امید خدا امشب ببریم فاصله 4 امتیاز خیلی خوبه
دوستان قرار نیست بازی امشب از هیچ شبکهای پخش بشه؟
سایت ورزش ۳ هم اصلا هیچ چیزی نزده در مورد پخش بازی و بازی بعدی که قرار از تی وی پخش بشه مربوط به سهشنبه میشه.
ماها از کجا بازی رو ببینیم؟یکی مثل من نه میتونم از شبکههای اونطرف آب ببینم نه شبکه ورزش دارم.حالا وقتی شبکه ورزش پخش میکرد با اینترنت نگاه میکردم اما الان چی؟
جایی هست که بشه بازی رو حداقل آنلاین دید؟
نمیدونم چرا هوادارای رئال مادرید هیچ ارزشی برای مسئولین تلویزیون ندارن![]()
والا آنلاین میشه دید اما برای من اعصاب خورد کن بود چون هی قطع میشد . اینترنتت اگه پرسرعت باشه میتونی ببینی. لینک انلاین رو دوستان یا من موقع پخش بازی میذاریم همینجا.دوستان قرار نیست بازی امشب از هیچ شبکهای پخش بشه؟
سایت ورزش ۳ هم اصلا هیچ چیزی نزده در مورد پخش بازی و بازی بعدی که قرار از تی وی پخش بشه مربوط به سهشنبه میشه.
ماها از کجا بازی رو ببینیم؟یکی مثل من نه میتونم از شبکههای اونطرف آب ببینم نه شبکه ورزش دارم.حالا وقتی شبکه ورزش پخش میکرد با اینترنت نگاه میکردم اما الان چی؟
جایی هست که بشه بازی رو حداقل آنلاین دید؟
نمیدونم چرا هوادارای رئال مادرید هیچ ارزشی برای مسئولین تلویزیون ندارن
اما اگه ----- داشته باشی میتونی از شبکه های اونطرف آب ببینی .
یعنی دیگه بازی امشب حکم فینال لیگ قهرمانان رو داره
باید ببریم فرصت خیلی خوبی هستش و با استفاده درست از این فرصت ها به جام قهرمانی خواهیم رسید
BBC ببینم امشب چه میکنید.![]()
شبکه ی 3 که طبق معمول بازیو پخش نمیکنه
شبکه ی ورزش هم اون ساعت برنامه ی میدان رو قراره نشون بده
پس امشب نمیبینم بازیو متاسفانه
امیدورام ببریم
دیشب اتلتیک هم برد و الان باهامون هم امتیازه و باید ببریم تا اختلاف امتیازو با بارسا و اتلتیک بیشتر کنیم
![]()
شبکه ی سه رو که ول کن(فقط تو ی صورت بازی رئال رو نشون می دن!فینال لیگ قهرمانان اونم اگه با بایرن باشه!)
بازی رو با نتیجه ی خوبی ببریم و دقیقا 21 روز دیگه بریم سراغ بارسا
تا ایسکو هست حاجتی به پوگبا نیست خیلی ظریف تر بازی می کنه ایسکو نسبت به پوگبا،وسط زمین هم بازی کن ظریف و خوش تکنیک می خواد نه بیشتر قدرتی(با توجه به شرایط رئال)
اونطور که معلومه راموس اگه یه کارت زرد بگیره بازی بعدی لیگ رو از دست میده
با توجه به الکلاسیکو 2 هفته آینده احتمالا امشب کارت زرد میگیره که الکلاسیکو رو از دست نده !!!!!
بازی بعدش با بارسلونا هست !!
الان وقت کارد زرد گرفتن راموس هست !!![]()
از اینجا امتحان کنید آنلاین میشه دید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)