ممنون از همه
سه تومن جاش پول رفت![]()
که اونم من ندادم , هدیه داده شد به من![]()
ممنون از همه
سه تومن جاش پول رفت![]()
که اونم من ندادم , هدیه داده شد به من![]()
ها اینو نمیدونستم فکر کردم جدا میشه.![]()
ممنون میشم اگر در مورد درایور دوربین و اینکه چه جوری میشه تغییرش داد و کلا تنظیماتش کمی توضیح بدید ، التبه اگه تو تاپیک های دیگه هس میشه لینکش رو بگذارید اینجا ؟!
با عرض سلام خدمت همه سروران عزیز
من امروز یه گوشی w810خریدم چند تا سوال دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم.
این گوشی ها ظرفیت جند تا sms رو داره ؟
یه سوال دیگه اینه که من وقتی رم 512 رو انداختم رو گوشی و از طریق منو گوشی وضعیت تلفن رو آوردم و نگاه کردم memory stick رو نوشته بود 476 با اینکه هنوز هیچی روی memory نریخته بودم. می خواستم بدونم که این memory مشکل داره که به جای 512 ، 476 مگابایت است ؟
یکی دیگه در مورد کابل مستقیم به تلویزیون این گوشی که فقط صوت پخش می کنه ؟یا میشه فیلم ها رو هم از تلویزیون نگاه کرد ؟
ببخشید اگه سوالاتم خیلی ابتدایی بود چون اولین باره که گوشی خریدم.
1 . 200 تا توی گوشی و 50 تا توی سیم کارت می تونی sms زخیره کنی .
2 . درسته برای من هم دقیقا" همین قدر بود . مموری رو با خود گوشی فرمت کردم یک خورده زیاد تر شد .
3 . آره فقط برای صوته . ...
موفق باشی ...
گوشیتم مبارکه .
علت نشون دادن 476 اینه که هر کیلو بایت برابر با 10^2 (2 به توان 10) هستش که این برابر با 1024 بایت خواهد شد (نه 1000)
این برایه همه ابزار هایه ذخیره سازی دیجیتالی صادقه , یعنی شما یه هارد هم بخری 80 گیگ باشه اگه Properties بگیری ممکنه نشون بده 76 گیگ و لی در واقع000/000/000/80 بایت هست حتما
خوب, یعنی هیچ قابی, کاوری, چیزی نیست که بشه باهاش از لنز w810i محافظت کرد؟
این لینک که انگلیسیه![]()
چه طوری بدون فلش فایلهای صدا را عوض کنم میشه اموزشو بزاری
![]()
Last edited by ahriman323; 19-03-2007 at 19:27.
حالا اینو ببین . با همین 810 فینقیلی گرفتم. قابل توجه دوستانی که عکاسی بلد نیستن!!!!![]()
![]()
درایورای دوربین و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...........پیشنهاد میکنم اگر رجیستر گوشیتون اصلی نیست(چنج شده ) این کارو نکنید!...........
فایلهای صدا رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر...البته باید عضو بشی....اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خیلی کامله.....اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......این کارا ریسکش بالاست ممکنه یه جا اشتباه کنی بعد مجبور بشی گوشی و بدی بیرون فلش کنن! اگه رجیستر گوشیت اصلیه اینکارو بکن...اگه تمام مراحلو درست انجام بدی هیچ خطری نداره..میتونی چند تا منو خوشگل فلش بهش اضافه کنی.. صداشو ردیف کنی..دوربینشو و..............اما اگه رجیستر گوشیت عوض شده اینکارو نکن چون 99% w810 ها رو بخوای برشون گردونی به حالت اول با ++xs وسط کار هنگ میکنه که باید کل main رو روش با همین برنامه فلش کنی تا گوشی کار کنه (تغیرات و نشون بده) که با این کار imea گوشیتون برمیگرده به شماره اصلی و گوشی دیگه آنتن نمیده!!
Last edited by ^^ HAMID ^^; 20-03-2007 at 06:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)