اقا ممنون ولی لینک دانلودش رو پیدا نکردم و از طرفی ممنون میشم لینک دانلود و نحوه کار باهاش رو توضیح بدی
اقا ممنون ولی لینک دانلودش رو پیدا نکردم و از طرفی ممنون میشم لینک دانلود و نحوه کار باهاش رو توضیح بدی
و یه سوال از دوستان فیفا باز ! اقا من این اولین سال هستش که می خوام فیفا رو امتحان کنم . تو نگاه اول جایی رو پیدا نکردم که مثل پیس بشه رفت لیگ بازی کرد یا کاپ یا مستر لیگ ! برای بازی کردن این موارد باید دقیقا به کدوم قسمت بازی برم .
با آپیدت 80مگی نقل و انتقالات روز آخر درست نمیشه.
من از آپیدت 2.5 گیگی هم اطلاعی ندارم. اگر کسی امتحان کرده بیاد بگه.
Career mode
چقدر عجله دارید شما . بهترین راه اینه صبر کنید تا یکی از شرکتای ایرانی بازیو با قیمت مناسب بده بیرون.و صد البته کرک شده.
وضعیت اینترنت همه مون افتضاحه. حیف بخواید دو گیگ از حجم نت رو برای کرکی که کلی باگ داره هدر کنید. بماند بعضی از دوستان هفت هشت گیگ فقط خوده بازیو دانلود کردن.
کسی مشکل کارت قرمز نداره؟؟؟ ما هر خطایی میکنیم داکر فقط کارت قرمز میده!!!!!! برا حریف هم همینه
من پچ پنجاه مگی رو ریختم برای کرک هم از لینک زیر استفاده کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی هیچ باگی نداره! کارت قرمز هم نمیده. فقط مشکلی که هست واسه فعال شدن شوک راست تو فیفا 13 از برنامه x360ce استفاده میکردم ولی وقتی این برنامه رو واسه فیفا 14 میریزم از بازی خارج میشه! الان راه حل چیه؟ یه سوال دیگه برای درست شدن نقل و انتقالات باید چه پچی ریخت؟
آقا من همین کرک بالایی رو ریختم ولی اپدیت رو نه
بازی کرش نمیشه ولی کارت قرمر میده
اپدیت50 مگی رو بزنم حل میشه؟
برای نقل و انتقالات باید پچ moddingway رو بریزید که البته اونم انگار باعث یه سری مشکلات میشه.... تو پست اولش نوشته که برای بعضیا مشکل به وجود آورده...حالا خود دانید...
برنامه x360ce رو از پوشه فیفا13 کپی کردید؟ اگه آره که این کارو نکنید و برنامه رو دوباره بگیرید و بریزید تو پوشه فیفا14...
دوستان واسه شمام اینطوریه؟ همه قسمتای بازی فعال نیست آره؟ حتی تنظیمات ابتدایی؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)