شما تو چه حالتی این دما رو گرفتی؟؟
حتما خیلی به دستگاه فشار آوردی.
الان دمای Cpu من 54 درجه هستش.
شما تو چه حالتی این دما رو گرفتی؟؟
حتما خیلی به دستگاه فشار آوردی.
الان دمای Cpu من 54 درجه هستش.
راستش کار خاصی نکردم. در حال وبگردی بودم یه بار ریستارت کردم بعد این دما رو داد بهم. تو وبندوز 8 اینجور بالاست. یادمه ویندوز XP سرش نصب کردم دور و بر 55 بود دماش. همین الان هم حدود 68 تا 70 هست
راستی ورژن بایاس شما بصورت پیش فرض 1.16 بود یا 1.18؟ شما آپدیت کردن؟
مرسی از راهنمایتون![]()
ویندوز8 شما مال چه شرکتیه دانلود کردی یا DVD خریدی
یکمی بالا هستش
بایوس رو آپدیت کن ببین درست میشه؟
من شبکه کارم و میخام قدرت بالایی داشته باشه ولی از طرفی باریکی هم خوب بد نیس دیگه..
lion نظرت چیه ؟
شمارتو هم بده![]()
والا من i5 دارم.دما موقع وبگردی زیاد بالا نمی ره.در حدود 50 تا 60.با کولپد تا 45 هم پایین میاد و خنک میشه.ولی دوستان که i7 دارن چون Cpu قوی تر هست ممکنه دما یک مقدار بالا بره.توصیه می کنم کولپد بگیرین.در کل من از نظر تولید گرما از این لپ تاپ راضیم.این رو هم بگم موقع بازی قسمت فن زیاد داغ میشه ولی هنگ نمی کنه و وقتی هم از بازی خارج میشم دمای Cpu خیلی زود پایین میاد.در حدود 10 درجه به یکباره خنک میشه!
ورژن من فکر کنم 1.10 بود! به 1.18 هم اپدیت شد.به نظرم بی تاثیر هم نبوده! شارژ باتری وقتی به 30 می رسید شاید کمتر ،یک دفعه لپ تاپ خاموش میشد.ولی الان که اپدیت کردم تا 10 رسید بعد آلارم داد! مثل اولش شد .تشکر
از قدیم هم میگفتن اول ویندوز قدیمی تر رو نصب کنید بعد از روی اون ویندوز ویندوز جدیدتر زو در درایو دیگه ای نصب کنید
والا من الان لپ تاپ دم دستم نیست اما تا جایی که یادمه در حالت کار عادی حدود 50 درجه بود اما موقع بازی دقت نکردم اما سرعت فن زیاد نبود و احساس گرمای زیادیم نکردم یعنی بدنه زیاد گرم نبود (البته کول پد داشتم)، هروقت تست کردم نتیجش رو میزارم
سلام محمد از کجا ورژن رو ببینم که الان چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)