تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 624 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واقعا برام خیلی جالبه دوستان این همه پست زدن براب مطلب واقعا ساده که ظاهرا هرکسی داشته خودش رو بهتر ین میدونه!
    بابا دارید تو اینتر نت پست میزنید با همین اینتر نت یه سرچ بزنید ببینید که یدونه دستگاه اورجینال تو بازار نیست! اگر هم باشه که تو تیونر تفاوتی برای کیفیت ندارن! تو خروجی تصویر هم که عموما از 2-3 مدل چیپ دیکودر استفاده شده و خروجی ها هم با یک متد هست!!! بله بعضی امکاناتشون متفاوته و لی به لحاظ کیفیت تصویر همه در یک سطح هستند و حالا یکی گارانتی داره یکی نداره!!! ببینم صدا سیما چکارست تاییدیه بده؟ خیلی ساده لوحی میخواد که فکر کنید این تاییدیه دلیل بر برتری یا کیفیت باشه نه فقط به معنی دریافت پورسانت هست! من یک مدل iclass 9090T دارم عکس استارتاپش دریم باکسه!!!! خیلی باید .... باشم که فکر کنم اورجینال باشه! ولی با 67 تومن تصویر مناسب داره خروجی کتمپوننت و AV و HDMI داره کابل HDMI و AV و یک آنتن که باهاش پشت پنجره هم میگیرم توش بود هارد رو با پارتیشن هاش میشناسه DivX Xvid Mp4 Mkv mpg , mp3 و .... رو هم میخونه TS هم ضبط میکنه فقط گه گاه موقع پخش نصاویر ضبط شده خودش صدا و تصویر برای مدت کمی فاصله دار میشه! خوب کمی هم کنده .
    حالا شما بگید این که تاییدیه نداره چرا مشکل نداره؟ اصلا اینا رو ول کنید ...
    همه ساخت شرکت های متفرقه چینی هستن و مارک روشون نیستن
    تصویر همه تا 90% مشابه
    امکانات مورد نظرتون رو در نظر بگیرید و بخرید ازشون هم انتظار معجزه نداشته باشین
    اگر دوستان میتونن چیپ های دستگاهشونو ببینن تا متوجه بشن که تولید 1-2 شرکت بیشتر نیست البته دستگاه پلیر MHC چینی و مارشال و ال جی و سامسونگو سونی و ..... همه چیپ زورمان روشونه و حتی شماره اپتیکاشون هم یکیه و فقط تو تغذیه متفاوتن حالا شما میخواین این چینیا دیگه چی باشن؟؟!!!؟؟
    موفق باشید.
    شمام كه الان گفتي "مال من بهترينه !!!‌"
    من خودم فروشنده اين نوع دستگاه ها هستم و ديدم اونايي كه تاييديه تكتا رو دارن ، كيفيت سخت افزاري و نرم افزاريشون بالاتره .
    حالا صدا و سيما كي هست يا كي نيست ، من كاري ندارم ، اما چرا همه نميبرن تاييديه بگيرن ؟ فكر كنم اگه تاييديه دادن به پورسانت هم باشه ، باز ارزششو داشته باشه چون تاييديه باعث فروش بيشتر محصول ميشه .

موقعي كه جنساي بدون تاييديه رو ميداديم دست مشتري هي به خودمون مي گفتيم "الان بر ميگرده!!!!"
    ولي خوب به شانس خريدار هم بستگي داره
    اوني كه ميره و تاييديه ميگيره ، يعني اينكه براي جنسش ارزش قائله و وارداتش پشت بند داره . خيلي ها چون جنساشون رو ميشناسن ، جرات اقدام كردن براي گرفته تاييديه رو ندارن !

2. 2 کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام من به تازگی یه ال ای دی ال جی مدل 5600 گرفتم این مدل تو سایت گلدیران نوشته که تلویزیون دیجیتال است...
    و بعد از اینکه تکنسین از طرف شرکت برای نصب امد گفت که این ها ----t دارند و باید نصب بشن. من براتون نصب می کنم اما 30 تومن پول میگیرم ما هم گفتیم خوب فعلا نه. الان که شماره اون فرد و گم کردم هر چی به گلدیران طنگ میزنم یه بار میگه نداره یه بار میگن داره اما تو ایران نصب نمیشه و یه سری هم گفت منظور از تلویزیون دیجیتال تلویزیونی است که فول کنترل هست!!!!!!!!!!!
    حالا پس از حدود 2 هفته فهمیدم که سری جدیدی که ال جی زده و تلویزیون دیجیتال هستند دارای ----t هستند اما حتما یه فرد باید بیاد براتون نصب کنه از طرف ال جی که اونا هم نمیان اگه کسی شماره یه تکنسین تو ال جی رو داره برام پیغام خصوصی بزاره خواهش میکنم... ( این ها به خاطر این که دستگاه های گیرنده دیجیتال به فروش بره این قابلیت رو نصب نمیکنند.)

خواهش میکنم... خواهش میکنم... خواهش میکنم... خواهش میکنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من به تازگی یه ال ای دی ال جی مدل 5600 گرفتم این مدل تو سایت گلدیران نوشته که تلویزیون دیجیتال است...
    و بعد از اینکه تکنسین از طرف شرکت برای نصب امد گفت که این ها ----t دارند و باید نصب بشن. من براتون نصب می کنم اما 30 تومن پول میگیرم ما هم گفتیم خوب فعلا نه. الان که شماره اون فرد و گم کردم هر چی به گلدیران طنگ میزنم یه بار میگه نداره یه بار میگن داره اما تو ایران نصب نمیشه و یه سری هم گفت منظور از تلویزیون دیجیتال تلویزیونی است که فول کنترل هست!!!!!!!!!!!
    حالا پس از حدود 2 هفته فهمیدم که سری جدیدی که ال جی زده و تلویزیون دیجیتال هستند دارای ----t هستند اما حتما یه فرد باید بیاد براتون نصب کنه از طرف ال جی که اونا هم نمیان اگه کسی شماره یه تکنسین تو ال جی رو داره برام پیغام خصوصی بزاره خواهش میکنم... ( این ها به خاطر این که دستگاه های گیرنده دیجیتال به فروش بره این قابلیت رو نصب نمیکنند.)

خواهش میکنم... خواهش میکنم... خواهش میکنم... خواهش میکنم...
    اینم از خدمات پس از فروش!!!! دوست عزیز فکر نمی کنم کار خاصی باشه که نیاز به متخصص داشته باشه ! اگه tv شما این قابلیت رو داشته باشه قاعدتا خودت هم می تونی راه بندازیش مگر اینکه dvbt نداشته باشه و این یارو هم منظورش یک چیز دیگه بوده...در حال اگر مشکلت حل شد، بگو تا ما هم در صورت مواجه با مشکل احتمالی از تجربه شما استفاده کنیم. (توجه! اگر می خواهید تلویزیون با قابلیت ----t خریداری کنید حتما از این قابلیت مطمئن شودی یعنی همون جا تو فروشگاه تست کنید ببیند 14 کانال رو می گیره یا نه! در ضمن یه سرچ تو نت هم می تونه کمک حال باشه)

5. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینم از خدمات پس از فروش!!!! دوست عزیز فکر نمی کنم کار خاصی باشه که نیاز به متخصص داشته باشه ! اگه tv شما این قابلیت رو داشته باشه قاعدتا خودت هم می تونی راه بندازیش مگر اینکه dvbt نداشته باشه و این یارو هم منظورش یک چیز دیگه بوده...در حال اگر مشکلت حل شد، بگو تا ما هم در صورت مواجه با مشکل احتمالی از تجربه شما استفاده کنیم. (توجه! اگر می خواهید تلویزیون با قابلیت ----t خریداری کنید حتما از این قابلیت مطمئن شودی یعنی همون جا تو فروشگاه تست کنید ببیند 14 کانال رو می گیره یا نه! در ضمن یه سرچ تو نت هم می تونه کمک حال باشه)

دوست عزیز من وقتی این تلویزیونو خریدم تو هیچ فروشگاهی نداشت یعنی هیچ جا هنوز نیومده بود من از انبار خریدم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شمام كه الان گفتي "مال من بهترينه !!!‌"
    من خودم فروشنده اين نوع دستگاه ها هستم و ديدم اونايي كه تاييديه تكتا رو دارن ، كيفيت سخت افزاري و نرم افزاريشون بالاتره .
    حالا صدا و سيما كي هست يا كي نيست ، من كاري ندارم ، اما چرا همه نميبرن تاييديه بگيرن ؟ فكر كنم اگه تاييديه دادن به پورسانت هم باشه ، باز ارزششو داشته باشه چون تاييديه باعث فروش بيشتر محصول ميشه .

موقعي كه جنساي بدون تاييديه رو ميداديم دست مشتري هي به خودمون مي گفتيم "الان بر ميگرده!!!!"
    ولي خوب به شانس خريدار هم بستگي داره
    اوني كه ميره و تاييديه ميگيره ، يعني اينكه براي جنسش ارزش قائله و وارداتش پشت بند داره . خيلي ها چون جنساشون رو ميشناسن ، جرات اقدام كردن براي گرفته تاييديه رو ندارن !
    دوست من من گفتم یک دستگاه چینی بدون تاییدیه گرفتم با این امکانات و این قیمت ایراداتش رو هم که گفتم ...! کجا گفتم بهترینه؟!!! فکر کنم بقیه هم مثل همین باشند با امکانات متفاوت!
    شما هم خوب بلدی یازاری حرف بزنی کیفیت سخت افزار رو شما به چی میگی؟ شما اصلا میدونی چیپ محصولی که میفروشی چی هست؟ از چه انکودری توش استفاده شده؟ چه فانکشن هایی برای بهبود کیفیت در چیپش موجوده؟ کیفیت نرم افزار میشه بگید یعنی چی؟ یعنی آیکوناش قشنگ تره یا مثلا میشه روش ویندوز سون نصب کرد!!! مثلا OS مارک تاییدیه دار اپله یا مال مایکروسافته؟!! یه هگز نهایت یک مگاباتی معلومه دیگه مدیفای شده یه نسخه شرکت سخت افزاریه که چیپ رو تولید کرده حالا یکی خوشگلش کرده یکی شبیه ماشین حساب!
    این قضیه شانس دیگه نظر و عقیده شماست وانتخاب خود مشتری!
    نه خود شما جواب رو دادی برای فروش بیشتر و تبلیغاته! اگر من هم واردات سنگین داشته باشم برای داشتن حرف و پوشش جنس نا مرغوب و غیر اورجینالم همین تاییدیه رو میگرفتم شما چطور؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه کسی نداره. امروز متوجه شدم قدرت سیگنالهام روی 40 درصده. آنتن روهم هر چقدر ور رفتم بهتر نشد. راهی برای گرفتن بهتر سیگنالها هست؟

یه سوال دیگه:
    فیلم ضبط شده روی فلش رو با چه پلیری تو کامپیوتر ببینم؟ چون فقط تصویر داره و صداش نمی آد
    با تشکر
    با vlc ببين پخش ميكنه هم صدا و هم تصوير رو

با سلام
    1-این تلویزیون دیجیتال در شاهین شهر اصفهان جواب میده
    من مونیتور ال جی 27اینج دارم که تلویزیون دیجیتال رو ساپورت میکنه
    2-لطفا تنظیم انتن و روش کانالیابی را توضیح هید
    با تشکر
    من گرفتم يه بار از وبلاگ ماديران
    الان پيداش نميكنم بدم بهت
    ولي به وبلاگ ماديران بزن بهت ميگه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوستان . من يك دستگاه مي خوام فقط براي گيرندگي ديجيتالش و امكانات ديگش برام مهم نيست . يعني فقط مي خوام كيفيت تصويرم خيلي خوب بشه و مكث بين تعويض كانالش هم كم باشه . چي پيشنهاد ميديد ؟

دوستان من میخوام مدلی بگیرم که با usb به لاپ تاپ ول بشه.
    شما چه مدلی رو پیش نهاد می کنید؟
    و سوال دیکه اینکه برای دریافت سیگنال دیجیتال به آنتن هوایی هم نیازه؟ یا با آنتن کوچک خودش هم می گیره؟
    ممنون
    فقط xvision . چون هم خدماتش عاليه همم تاييديه داره و هم كيفيتش نسبت به پروويژن و اين چيني درجه 3 ها بهتره

بايد امتحان كني با آنتن كوچيكه. اگر نزديگ به پنجره يا جايي كه خوب آنتن بده باشي ميگيره. يك نكته ديگه اينكه: ته اين انتن كوچيكا كه xvision رو دستگاهاش ميده آهن ربا هست. آهن ربا رو بچسبون رو يه فلز مثل ميز فلزي . اينجوري كل ميزت تبديل به آنتن ميشه و آنتن دهي بهتر ميشه

9. 2 کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Creative1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من نفهمیدم بالاخره بلوسنس wmv رو پخش میکنه یا نه؟
    خیر. بلوسنس WMV پخش نمی کند.

با تشکر از دوستان این دستگاه بلوسنس از زیرنویس فارسی پشتیبانی میکنه؟به سینمای خانگی وصل میشه؟
    بله زیر نویس فارسی با فرمت SRT ساپورت می کنه و به سینما خانگی با HDMI وصل میشه. البته خروجی صدای S/PDIF هم داره.

با سلام .
    دوستانی که از stb های بلوسنس استفاده میکنند ، یه زحمتی بکشند از مزایا و معایب این دستگاه بنویسند .

1 - کیفیت تصویرش چه طوره ؟
    2 - تلتکس و منوی فارسی داره ؟
    3 - منوهاش Transparent هستند ؟
    4 - زیر نویس فارسی رو نشون میده ؟
    5 - آیا طبق کاتالوگ خودش ، میشه موقع ظبط یه کانال ، کانال های دیگه رو دید ؟
    6 - مشکل Firmware نداره ؟ آیا تا به حال آپدیتی براش ارائه شده ؟
    7 - کنترلش چطوره ؟
    8 - راستی هارد NTFS رو میشناسه ؟
    9 - برنامه ریزی برای ظبطش چطوره ؟ خوب کار میکنه ؟ دقیقا هر چی بهش بدی اجرا میکنه ؟
    10 - میگن Xvision داغ میکنه ؟ بلوسنس چطوره ؟
    11 - یه خورده راجع به فرمت هایی که ساپورت میکنه بگید ؟

و خلاصه هرنکته ای که به ذهن مبارکتان میرسد ، لطف کنید .
    1- عالی (1080P را ساپورت می کند).
    2- بله.
    3- اگه منظورتون اینه که تو منو بشه تلویزیون رو هم دید خیر.
    4- زیر نویس فارسی با فرمت SRT را پخش می کند (پ گ ژ چ را هم نشان می دهد).
    5- بله.
    6- خیر مشکل Firmware ندارد. دستگاه از طریق خود شرکت آپگرید می شود.
    7- کنترل کامل.
    8- هارد NTFS و FAT را تا حجم 2 ترابایت ساپورت می کند. (داخل سایت نوشته شده 1 ترابایت اما من 2 ترابایت هم تست کردم).
    9- برنامه ریزی با تقویم فارسی و قابلیت تکرار برنامه به صورت هفتگی و روزانه. با قابلیت روشن کردن دستگاه برای شروع ضبط.
    10- همه دستگاه ها در هنگامی که روشن هستن یه مقداری داغ می کنن اما جای نگرانی نیست چون من خودم نگران این موضوع بودم. اما یه بار دستگاه به طور اتفاقی از شب تا صبح روشن موند و مشکلی پیدا نکرد.
    11- AVI , VOB , DivX , MKV , AVCHD , MPG , MOV , DAT , MP4 , MP3 , WMA , JPG , BMP

در کل دستگاه ----T و Multimedia کاملیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دستگاه ایکس ویژن قادر به پخش اچ دی و فول اچ دی نیست اینقدر سرش چونه نزنید
    Last edited by dadasalam; 31-08-2010 at 16:00.

در آغاز فعالیت tiren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    North

پيش فرض

1- عالی (1080P را ساپورت می کند).
    2- بله.
    3- اگه منظورتون اینه که تو منو بشه تلویزیون رو هم دید خیر.
    4- زیر نویس فارسی با فرمت SRT را پخش می کند (پ گ ژ چ را هم نشان می دهد).
    5- بله.
    6- خیر مشکل Firmware ندارد. دستگاه از طریق خود شرکت آپگرید می شود.
    7- کنترل کامل.
    8- هارد NTFS و FAT را تا حجم 2 ترابایت ساپورت می کند. (داخل سایت نوشته شده 1 ترابایت اما من 2 ترابایت هم تست کردم).
    9- برنامه ریزی با تقویم فارسی و قابلیت تکرار برنامه به صورت هفتگی و روزانه. با قابلیت روشن کردن دستگاه برای شروع ضبط.
    10- همه دستگاه ها در هنگامی که روشن هستن یه مقداری داغ می کنن اما جای نگرانی نیست چون من خودم نگران این موضوع بودم. اما یه بار دستگاه به طور اتفاقی از شب تا صبح روشن موند و مشکلی پیدا نکرد.
    11- AVI , VOB , DivX , MKV , AVCHD , MPG , MOV , DAT , MP4 , MP3 , WMA , JPG , BMP

در کل دستگاه ----T و Multimedia کاملیه.

Creative1 عزیز تشکر بابت جواب کاملت

یه سوال دیگه هم داشتم .
    اینکه خودت از چه خروجی استفاده میکنی ؟ AV یا HDMI و شاید هم Component
    می خواستم ببینم اختلاف کیفیت تصویر بین این 3 تا خروجی چطوره ؟
    راستی اصلا کابل اسکارت به کامپوننت هم داریم ؟ آخه تلویزیون ما AV داره و Component

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

Creative1 عزیز تشکر بابت جواب کاملت

یه سوال دیگه هم داشتم .
    اینکه خودت از چه خروجی استفاده میکنی ؟ AV یا HDMI و شاید هم Component
    می خواستم ببینم اختلاف کیفیت تصویر بین این 3 تا خروجی چطوره ؟
    راستی اصلا کابل اسکارت به کامپوننت هم داریم ؟ آخه تلویزیون ما AV داره و Component
    در درجه اول بهترین کیفیت HDMI است در دومین درجه کامپوننت
    اگر LCD دارین از HDMI استفاده کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •