سلام
منطقه چهار دانشگاه آزاد شامل دانشگاههاي استانهاي اصفهان و يزد و چهارمحال و بختياري است
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
سلام
منطقه چهار دانشگاه آزاد شامل دانشگاههاي استانهاي اصفهان و يزد و چهارمحال و بختياري است
اقای مهندس امین مراتب سپاس و تشکر را از جانب بنده پذیرا باشید; برنامه ی خیلی خوب و کارایی هست حالا دیگه میتونم فایل های صوتی که با گوشیم ضبط کردم را با واکمن گوشیم گوش کنم و این خیلی راحت تره.
البته امیدوارم بعدا برنامه از جهت registery مشکل پیدا نکنه.
گویند بهشت و حور عین خواهد بود
انجا می و شیر و انگبین خواهد بود
گر ما می و معشوق گزیدیم چه باک
چون عاقبت کار چنین خواهد بود
*حکیم عمر خیام*
وظيفه بود........
مشكلي پيدا نميكني.. نسخه FULL بود........
ایول اینم از اطلاعیه سایت دانشگاه ما (نجف آباد)
كليه امتحانات پايان ترم تا تاريخ 30/10/86 لغو گرديده و از اول بهمن ماه طبق برنامه قبلي اعلام شده امتحانات باقي مانده برگزار خواهد شد. برنامه جديد امتحانات لغو شده متعاقبا اعلام مي گردد.
ما هم همينطور،رفت تا اول بهمن........... واسه من كه خيلي بد شد...... تمام برنامه هام ريخت به هم
امروز صبح هم جاي همتون خالي......... رفتيم كوه صفه...... قليون و چاق كرديم و توي اون هوا حالش را برديم..... ملت هم اومده بودند برف بازيوالا ببين چقدر ديگه عقده اي شديم (در مورد برف ) كه وقتي 1 سانت برف هم ميشينه كيف ميكنيم و ميريم برف بازي...........
والا خودشون ميگفتند اومدند برف بازي،وگرنه كه بيشتر رو برف ها ليز ميخوردند...... در هر صورت جاي همه خالي...صبح خوبي بود.......
این یک دو سه روز نوبت عمر گذشت
چون اب به جویبار و چون باد به دشت
هر گز غم دو روز مرا یاد نگشت
روزی که نیامدست و روزی که گذشت
*خیام*
آزاد خوراسگووووووووووووووووووو ووووووون!
کلیه امتحانات 1/11/86 به بعد طبق برنامه قبلی و مطابق مندرجات کارت ورود به جلسه امتحان در همان روز و ساعات برگزار می گردد.
ممنون................
درود دوستان
یه سوال :
جدیدا یه دوست از روسیه پیدا کردم می خواستم بدونم *سلام* به روسی چی میشه؟
سلام
این می شه:
hello.how are you today?
hello.how вы сегодня?
می تونید از قسمت
language bar
گوگل استفاده کنید
قسمت translate
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)