تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 457 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سر فرصت میتونید بررسی کنید و ببریدشون در لیست امن....

میتونید هم به حال خودشون رها کنید..... ولی اونهایی که اجرایی هستند را حتما بررسی کن و بعد ببر در لیست امن....در واقع اولویت با "لیست فایلهای ناشناخته" است که نباید پر از فایل باشه.... مواردی که در بررسی اعتبار سنجی لیست میشن در اولویت دوم برای تعیین تکلیف قرار میگرند....

در کل من خودم شخصاً چیزی را بدون پاسخ و بدوم اقدام نمیزارم و همیشه تکلیف این نوع فایلها را مشخص میکنم...
    اقا خیلی ممنون که انقدر زحمت میکشید با هر سوال ما شما کلی تو زحمت می افتید.
    منظورتون از فایلهای اجرایی فایلهای با فرمت exe هست؟
    بعد فایلهای اجرایی رو چه جوری بررسی کنم با انتی ویروس؟

2. 3 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

منظورتون از فایلهای اجرایی فایلهای با فرمت exe هست؟
    بعد فایلهای اجرایی رو چه جوری بررسی کنم با انتی ویروس؟
    بله،

بیشتر خواستم بریم روی قسمت "لیست فایلهای ناشناخته" اونجا اگر فایلی/برنامه ای دید بهتر است که تکلیفش را مشخص کنید....

اینکه چجوری میشه بررسی کرد.... بستگی به فایل داره... یه وقت شما فایل یا برنامه را میشناسید و قبلا ازش استفاده کردی و مطمئنید که سالمه (این خودش یه بررسیه) انتقالش میدید به لیست امن، یه وقت هم برنامه هم برای کومودو و هم برای شما ناشناخته است که بله اولین قدم آنتی ویروس است. با آنتی ویروسی که داری اسکنش کن.. با ویروس توتال اسکن کن.... فایل را ارسال کن..... خیلی مشکوک بودی از سرویهای بررسی/اسکن آنلاین استفاده کن مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا سرویسهای آنلاین شرکتهای دیگه ... فایل را اجرا کن رفتارش را مانیتور کن....هش فایل را در اینترنت سرچ کن....
    الی ماشااله راه وجود داره....

خیلی ممنون فقط قسمت دوم سوالم رو جواب ندادید
    قبل از نصب کومودو روی آیکون های کانکشن ها به صورت کم رنگ نوشته بود
    firewaled ولی بعد نصب که فایروال ویندوز غیرفعال شده دیگه اینو ننوشته
    متاسفانه متوجه نشدم....

احتمالا پیغامی از طرف فایرول ویندوز بوده که بعد نصب کومودو غیر فعال شده....
    Last edited by Jadda; 06-08-2013 at 23:08.

4. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

خیلی ممنون فقط قسمت دوم سوالم رو جواب ندادید
    علی آقای عزیز جواب من رو هم لطفا بدید و توی این خط گفتید
    از همون پنجره اصلی و فایلهای سندباکس شده را بزن و در پنجره باز شده تیک گزینه فقط سندباکس شده را بردار
    توی پنجره ای که باز میشه جایی نیست که تیک زده شده باشه

6. 2 کاربر از hamidrezaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

1-جواب من رو هم لطفا بدید

2- و توی این خط گفتید توی پنجره ای که باز میشه جایی نیست که تیک زده شده باشه
    سلام مجدد

1- سوال یه مقدار برام نامفهوم بود... . به هر حال توی پست بالایی اشاره کردم. نمیزارم سوالی از دستم در بره... یا بلد نیستم... یا نامفهومه.... یا ارزش پاسخگویی نداره ... یا اینکه یکی دو روز نباشم.

2- وقتی پنجره پروسه های فعال باز شده پیشفرض طوری هست که فایلهایی که الان در سندباکس فعال/در حال اجرا هستند را نشون میده.... داخل محیط پنجره کلیک راست کنید و تیک گزینه" فقط نمایش سندباکس شده را بردارید.....اونوقت تمام پروسه های فعال به نمایش در میان.... من عاشق این پنجره و پنجره کانکشن و ... یکی دو تا چیز دیگه هستم ...

البته با کلیک راست چند تا قابلیت دیگه هم براتون مهیا میشه مثل نمایش مسیر فایل (که خیلی خوبه) و ارسال و غیره...

تصویر:

راستی فکر کنم دو سه هفته ای هست که CIS داری... نظرتون در موردش چیه.... نمیخوام تجربه استفاده سه هفته ای شما، شامل بازخورد یک کاربری باشه که بیش از 3 ماه داره با کومودو کار میکنه.... منتها خواستم نظر شما در مورد همین سه هفته با کومودو را بدونم؟

نکات منفی برام باارزشترند.....+ مخصوصا تعامل کاربر با کومودو +مشکلات استفاده برای کاربران تازه کار.... قابلیتها + احیاناً نکات مثبت
    Last edited by Jadda; 06-08-2013 at 23:59.

8. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی آقای عزیز جواب من رو هم لطفا بدید و توی این خط گفتید

توی پنجره ای که باز میشه جایی نیست که تیک زده شده باشه
    یه کلیک راست کن رو صفحه و تیک گزینه مورد نظر رو بردارید مثل شکل زیر

10. 5 کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

ممنون
    خدا رو شکر راضی هستم فقط یه کوچولو روی آیکون تسکبار که کلیک میکنم سنگین اجرا میشه و یه مقدار هم خوشم نمیاد
    مثلا اسم برند شرکت نرم افزار رو میشناسه ولی میگه این فایل یا پروسه ناشناختست یا ممکنه امن نباشه, آدم تکلیف خودش رو نمیدونه
    و به لیست امن اضافه نکنم هی میپرسه و اضافه کنم هم باید توی totalvirus بگردم
    البته بیشتر مشکلش با کرک و پچ هست
    یه کم بهتر بود هوش مصنوعیش بالاتر بود یا مثلا دیتابیسش قوی تر که هر چی رو نپرسه و فایلهایی که اکثر مردم استفاده میکنند رو بیخیال میشد
    یا مثلا از یه اصطلاحات تخصصی استفاده میکنه مثلا برای یه فایل موقع اجرا یه بار میگه داره به com وصل میشه یه بار میگه داره میتونه
    کل سیستم رو توی دستش بگیره و آدمو یه کم گیج میکنه به قول معروف توی سکوت انجام نمیده یا یه طوری رفتار میکنه
    انگار کاربر اطلاعاتش باید زیاد باشه ولی از نکات خوبش امکانات خیلی خیلی خوبی توی قسمتهای مختلف چه فایروال و ... داره یا کیوسک
    یا killswitch و... که یه کم به آدم حس آرامش میده و البته بعد چند هفته استفاده پیام ها کمتر شدن ولی به بعضی از فایلها که میگه
    ناشناخته یه کم حجمشون زیاده مثلا کرک بازی و نمیتونم توی virustotal آپلودش کنم البته فکر کنم قابلیت سرچ داشته باشه
    و هر موقع میخوام کیوسک رو باز کنم میگه silverlight نیست و دانلود و نصبش کن که تا حالا چند بار نصب کردم ولی فایده نداره
    Last edited by hamidrezaj; 07-08-2013 at 03:10.

12. 4 کاربر از hamidrezaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Parseh38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام علی جان
    تنظیمات سندباکس رو روی محدود قرار دادم و اگر بخوام اون رو روی کاملا مجازی قرار بدم چه اتفاقی میافته؟
    به محض انتخاب این گزینه با این پیام روبرو میشم.میخواستم اگر زحمتی نیست توضیح بدید

و در مورد اسکن فایروال 6 مورد یافت شد که یکیش مربوط به hitman pro بود واونو به لیست امن انتقال دادم و 5 مورد دیگه یکیش مربوط به درایور sata بود 3 تای دیگه هم مربوط به گرافیک هست و اخریش هم واسه درایور کارت صدا realtek

به غیر از hitman pro بقیه رو توی virus total اسکن کردم که موردی نداشت.لازمه که بیشتر جستجو کنم؟
    با سپاس فراوان به خاطر زحماتتون
    Last edited by Parseh38; 07-08-2013 at 13:29.

14. 2 کاربر از Parseh38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شنونده باید عاقا باشد.
    جراید زرد زیاد میخونید؟
    منظورتون رو نفهمیدم لطفا یک بار دیگه بنویسید فکر کنم غلط املایی توش داره؟!
    اگه نوشتید که شنوده باید عاقل باشد خوب من نمیدونستم که همچین قابلیتی رو فایروال کومودو داره!
    اون مورد دوم رو هم میگم نفهمیدم اگه درسته که جراید زرد رو نمیدونم چی هستش!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی آقا تو این عکسی که گذاشتم پروسه اول windows operation system هست و تو قسمت rating هم برای عنوان ناشناخته مشخص شده، ظاهرا چون فایل اجرایی نیست هر چی رو کلیک راست میکنم و گزینه اضافه شدن به لیست امن رو میزنم اتفاقی نمیفتی و به لیست امن نمیره، گزینه online lookup هم که میزنم ارور میده و نمیتونه اسکنش کنه، این قضیش چجوریه؟ مشکلی نداره؟

یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه سیستم defense کومودو (hips و سندباکس) فقط برای فایل های اجرایی exe کاربرد دارن و آلارم میدن؟ مثلا اگه ویروسی فایل اجرایی نباشه و برای کومودو ناشناخته باشه و بخواد روی سیستم تاثیر بذاره بازم کومودو بهمون آلارم میده؟ یا نه اصلا ویروس ها همشون فایل اجرایی هستن و فرمت دیگه ای ندارن؟
    منظور من این هست که اگه ما hips یا سند باکس روشن داشته باشیم میتونیم این اطمینان رو داشته باشیم که اگه یه فلش ویروسی به سیستم زدیم و ویروس ها خواستن رو سیستم اجرا بشن حتما کومودو بهمون آلارم بده؟ اگه اینطور باشه در واقع ما با hips یا سند باکس میتونیم خیالمون راحت باشه که اگه یه فایل ویروسی تو فلش بود و آنتی ویروس شناسایی نکرد بازم اون فایل نتونه به سیستم اسیب برسونه و احتمال ویروسی شدن سیستم به 0 برسه، درسته؟
    Last edited by fb.atheist; 07-08-2013 at 06:31.

17. 3 کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون
    خدا رو شکر راضی هستم فقط یه کوچولو روی آیکون تسکبار که کلیک میکنم سنگین اجرا میشه و یه مقدار هم خوشم نمیاد
    مثلا اسم برند شرکت نرم افزار رو میشناسه ولی میگه این فایل یا پروسه ناشناختست یا ممکنه امن نباشه, آدم تکلیف خودش رو نمیدونه
    و به لیست امن اضافه نکنم هی میپرسه و اضافه کنم هم باید توی totalvirus بگردم
    البته بیشتر مشکلش با کرک و پچ هست
    یه کم بهتر بود هوش مصنوعیش بالاتر بود یا مثلا دیتابیسش قوی تر که هر چی رو نپرسه و فایلهایی که اکثر مردم استفاده میکنند رو بیخیال میشد
    یا مثلا از یه اصطلاحات تخصصی استفاده میکنه مثلا برای یه فایل موقع اجرا یه بار میگه داره به com وصل میشه یه بار میگه داره میتونه
    کل سیستم رو توی دستش بگیره و آدمو یه کم گیج میکنه به قول معروف توی سکوت انجام نمیده یا یه طوری رفتار میکنه
    انگار کاربر اطلاعاتش باید زیاد باشه ولی از نکات خوبش امکانات خیلی خیلی خوبی توی قسمتهای مختلف چه فایروال و ... داره یا کیوسک
    یا killswitch و... که یه کم به آدم حس آرامش میده و البته بعد چند هفته استفاده پیام ها کمتر شدن ولی به بعضی از فایلها که میگه
    ناشناخته یه کم حجمشون زیاده مثلا کرک بازی و نمیتونم توی virustotal آپلودش کنم البته فکر کنم قابلیت سرچ داشته باشه
    و هر موقع میخوام کیوسک رو باز کنم میگه silverlight نیست و دانلود و نصبش کن که تا حالا چند بار نصب کردم ولی فایده نداره
    سلام علیکم

بسیار ممنون بابت نظر.

این بازخورد را اگه حتی من بدون اینکه کاربرش را بشناسم، بخونم.... میگم این کاربر با کومودو کار کردهو باید اعتراف بکنم که یکی از به حقیقت نزدیکترین +منصفانه ترین بازخوردها بود که تا به حال شنیدم،

راه قدس از کربلا میگذرد > COMODO Whitelist Database_ Local\Cloud -> امیدوارم گسترده تر بشه

سلام علی جان
    1-تنظیمات سندباکس رو روی محدود قرار دادم و اگر بخوام اون رو روی کاملا مجازی قرار بدم چه اتفاقی میافته؟
    به محض انتخاب این گزینه با این پیام روبرو میشم.میخواستم اگر زحمتی نیست توضیح بدید

2-و در مورد اسکن فایروال 6 مورد یافت شد که یکیش مربوط به hitman pro بود واونو به لیست امن انتقال دادم و 5 مورد دیگه یکیش مربوط به درایور sata بود 3 تای دیگه هم مربوط به گرافیک هست و اخریش هم واسه درایور کارت صدا realtek

به غیر از hitman pro بقیه رو توی virus total اسکن کردم که موردی نداشت.لازمه که بیشتر جستجو کنم؟
    با سپاس فراوان به خاطر زحماتتون
    1- همانطور که در پیغام آمده، سطح مجازی برای کاربرانی است که با کومودو و سندباکس کومودو آشنا باشند.... تمامی سطحهای دیگر یکطرف و سطح مجازی در طرف دیگر قرار میگرند، یعنی تفاوت.

در سایر سطحها محدودیت ها فرق میکنه ولی اتفاقات روی سیستم اصلی میافته... ولی در حالت مجازی، تمام اقدامات یک برنامه روی سیستم و محیط اصلی رخ نمیده.... این یعنی اگر فایل ناشناخته ای اجرا یا روی سیتم نصب بشه( در این حالت) روی سیستم اصلی شما نصب نشده.... در محیط مجازی سندباکس نصب شده و با پاکسازی سندباکس حذف میشه.... اون فایل ناشناخته میتونه یک بازی؛ یک برنامه امن؛ آپدیت یک برنامه؛ آپدیت یک درایور یا .... هر چیز امنِ ناشناخته ای باشه. بنابراین کاربر قبل از تغییر سطح اتوسندباکس به حالت"کاملاً مجازی" باید بدونه داستان چیه....

2- خیر، خوبه... کار شما عالی بود.

1- تو این عکسی که گذاشتم پروسه اول windows operation system هست و تو قسمت rating هم برای عنوان ناشناخته مشخص شده، ظاهرا چون فایل اجرایی نیست هر چی رو کلیک راست میکنم و گزینه اضافه شدن به لیست امن رو میزنم اتفاقی نمیفتی و به لیست امن نمیره، گزینه online lookup هم که میزنم ارور میده و نمیتونه اسکنش کنه، این قضیش چجوریه؟ مشکلی نداره؟

2-یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه سیستم defense کومودو (hips و سندباکس) فقط برای فایل های اجرایی exe کاربرد دارن و آلارم میدن؟ مثلا اگه ویروسی فایل اجرایی نباشه و برای کومودو ناشناخته باشه و بخواد روی سیستم تاثیر بذاره بازم کومودو بهمون آلارم میده؟ یا نه اصلا ویروس ها همشون فایل اجرایی هستن و فرمت دیگه ای ندارن؟
    3-منظور من این هست که اگه ما hips یا سند باکس روشن داشته باشیم میتونیم این اطمینان رو داشته باشیم که اگه یه فلش ویروسی به سیستم زدیم و ویروس ها خواستن رو سیستم اجرا بشن حتما کومودو بهمون آلارم بده؟ اگه اینطور باشه در واقع ما با hips یا سند باکس میتونیم خیالمون راحت باشه که اگه یه فایل ویروسی تو فلش بود و آنتی ویروس شناسایی نکرد بازم اون فایل نتونه به سیستم اسیب برسونه و احتمال ویروسی شدن سیستم به 0 برسه، درسته؟
    1- نه، اون مورد مشکلی نداره، سیستم عامل شما را نشون میده که سیستم عامل ویندوز است....

2- بله، برای فایلهای اجرای..... EXE معرفترین اونهاست....در واقع هر فایلی که بخواد به حافظه سیستم دسترسی داشته باشه... تا اجرا بشه. مخرب برای خرابکاری باید اجرا بشه... و hips از حافظه و هارد سیستم محافظت میکنه.... سایر نمونه ها( مثل عکس) اصلا به رم دسترسی ندارند... به رجیستری دسترسی ندارند... به استارتآپ دسترسی ندارند...نمیتونن به سیستم حمله کنند.... خطر بالفعل ندارند؛ فقط خطرات بالقوه دارند، که به موقع کومودو هشدار میده.....چون بخش "حفاظت" دائماً از سیستم شما محافظت میکنه و مانع هر گونه تغییر و دستکاری سیستم شما میشه.

3- بله، درسته، شک نکنید. حمله مخربها از روی فلش اصلا برای کومودو مطرح نیست....

قبلاً هم عرض کردم: مقابله بامخربهای فلش مموری (مخربهای اتوران) <=مساوری با=> اجرای مخربهای تاپیک دانلود ویروس. با کومودو مشکلی وجود نداره....+D اینجا مثل فایروال بین سیستم شما و فلش.

19. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •