USB Flash Drive رو نصب نکردی![]()
USB Flash Drive رو نصب نکردی![]()
سلام
گوشي من K750 هستش و CID49 -RED و سريال چنج وقتي با فار منيجير بهش وصل ميشم
به محض باز كردن شاخه فلاش يا ifs گوشي روشن ميشه
بايد چيكار كنم ؟؟
عزيزان هكر و غيره همون طور كه مي دونيد نرم افزاري پيدا شده با قابليت پشتيباني از بسياري از گوشي ها
با سرعت بسيار بالا به نام
setool lite107
حالا مي شه بگيد يا ين نرم افزار فضاي smsرو چطوري زياد مي كنن
مرسي
دوست عزیز این آموزش که تو صفحه قبل نوشتم رو بخون:
حالا یک فایل Txt با نام pref_stpre.txt بوسیله نوت پد درست کن و متن tpa/ رو در داخل فایل بنویس و فایل رو Save کن.حالا طبق آموزش این فایل را در مسیر ifs/settings/messaging کپی کن و روی گوشی بریز.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این روش فقط روی بعضی از گوشیها جواب میده(مانند K750,W800,W700) و اگر در بقیه گوشیها استفاده بشه دیگه هیچ sms ذخیره نمیشه. در ضمن قبل این کار هم یک بک آپ با Myphone Explorer از sms هات بگیر چون همشون پاک میشن.
ميشه لطف كنيد بگيد چه جوري بايد نصبش كنم؟
ممنون
البته گوشيم w810 هستش
سلام
به یک موشکل عجیب بر خوردم
ائنم اینه که...
وقتی به فار وصل میشم وقتی میخوام برم تو قسمت فلش که پچ نصب کنم هیج چیزی وجود نداره که معمولا باید یک پوشه به نام مموری باشه
وقتی هم ههمینجوری (با نادیده گرفتن مشکالات قبلی ) میخوام پچ کپی کنم (فرقی نمیکنه چی باشه ) برنامه فار هنگ میکنه و دیگه هیچ دکمه ای کار نمیکنه
ولی تو پوشه fs میره و همه کار میشه انجام داد مثل تغییر منو و ...
گوشیمو هم دو بار فلش کردم گفتم شاید مشکلش هل بشه که نشود
گوشی من
w800! cdi36 red
گوشی روشن تو وصل کن به pc
وقتی تمام درایور ها رو نصب کردی از pc جدا کن
گوشیتو خاموش کن c رو نگه دار و به pc وصل کن وقتی خواست درایور جدید نصب کنه آدرس همون USB Flash Drive
رو بده دیگه کار تمومه
البته این یکی از روش های نصب USB Flash Drive هست که خودم همیشه از همین روش استفاده میکنم
روشهای دیگری هم هست
سلام ! w850 ساپورت نمی کنه ؟
ایول بابا چقدر دنبالش گشتم بازم تو
کسی نرم افزار پخش فلش برای k750i سراغ داره یا نه؟
لطفا کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)