منتظر 100 هزار تماشاگر هستیم
امروز یک استقبال کمنظیر از هواداران پرشور هواداران استقلال در اهواز دیدم و تاکنون در طول دوران حرفهای خود این گونه استقبالی را ندیده بودم.سایت گل-فرهاد مجیدی در حالی که در اتوبوس استقلالیها مشغول پاسخ دادن به ابراز علاقهی هواداران پرشور استقلال در اهواز بود، در مصاحبهای کوتاه با سایت گل گفت :امروز یک استقبال کمنظیر از هواداران پرشور هواداران استقلال در اهواز دیدم و تاکنون در طول دوران حرفهای خود این گونه استقبالی را ندیده بودم. اهوازیها برای ما سنگ تمام گذاشتند.امیدوارم روز جمعه نیز 100 هزار تماشاگر پرشور را در ورزشگاه آزادی ببینم و در حضور این هواداران که نمایندهی میلیونها هواداری که جای آنها در ورزشگاه آزادی نخواهد بود، جشن قهرمانی باشکوهی را برگزار کنیم.امروز مجیدی پایهگذار تک گل استقلال برابر فولاد خوزستان بود و او بود که پنالتی را از مهدی امیرآبادی گرفت و شاید باید مجیدی را بهترین خرید نیمفصل لیگ بدانیم که بازیهای تاثیرگذاری را برای قلعهنوئی انجام داد.
گل
جواد نکونام ؛ تمام آرزویم قهرمانی با استقلال بود !
خدا را شکر که قهرمان شدیم و توانستیم نتایج همه تلاشهایمان را بگیریم. همه آرزوی قهرمانی با استقلال بود که به آن رسیدم و از مردم و هواداران تشکر میکنم.مهم این بود که یک تیم باشیم و بعد از اتفاقاتی که افتاد به قهرمانی رسیدیم و نشان دادیم که برای رسیدن به هدفمان تلاش کردیم.حنیف عمران زاده؛ کسی دلش میآید این هواداران را رها کند ؟بازی خیلی خوبی بود خدا را شکر میکنم که با این پیروزی گام بزرگی برداشتیم. با حمایت هواداران 3 امتیاز حساس را گرفتیم.وی درباره شایعه حضورش در پرسپولیس، اظهار داشت: میخواستم خودشان را ببینم! کسی دلش میآید این هواداران را رها کند؟ من اولین نفری هستم که با استقلال تمدید میکنم.خسرو حیدری؛ برای موفقیت در آسیا به استراحت نیاز داریمبسیار خوشحالم که توانستیم پیش از بازی آخر 3 امتیاز را کسب و قهرمانی خود را مسجل کنیم.بازیکنان برای لیگ قهرمانان آسیا نیاز به استراحت دارند و با این شرایط می توانند کمی استراحت کنند.این قهرمانی را تبریک میگویم و باید اعلام کنم که فصل آینده هم در استقلال میمانم.میثم بائو؛ بازهم در استقلال میمانماین قهرمانی را به تمام آبیپوشان تبریک میگویم.با شرایطی که دارم فصل آینده هم در استقلال خواهم ماند.آرش برهانی؛ این قهرمانی تقدیم به تمام استقلالیهابسیار خوشحالم که پس از فراز و نشیبهای زیادی که در لیگ برتر داشتیم توانستیم به عنوان قهرمانی برسیم.خدا را شکر میکنم و این قهرمانی را به تمام استقلالیهای ایران تقدیم میکنم.
گل