تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 328 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

وای که این پپه چقدر بد شده!
    و این اربلوآ که نمیدونم تا کی مخواد بره رو اعصابمون؟!

دلیل اصلی این باخت شل گرفتن تیم بود و حقش بود ببازه...
    چقدر خوزه گفت که همه چی تموم نشده و شل نگیرن، اما کسی گوش نداد! اینم نتیجش...

البته یه نکته مهم هم، مصدوم شدن خدیرا بود که بعد از اون، ما 2 گل رو خوردیم...
    از وقتی مصدوم شد، اصلا تو زمین نبود و اگه بازیکنی بود، خوزه حتما جاش میوورد...
    وسط رو به شکل بدی از دست داده بودیم...

به هر حال باخت خوبی بود و باعث میشه تیم بفهمه تا تلاش نکنه، نمیتونه نتیجه بگیره...
    احمد چی نوشتی؟ یکی بی خبر بیاد پستت رو بخونه فکر میکنه حذف شدیم
    یه تبریک هم بابت شکست آخرش اضافه میکردی
    بازی برگشت بایرن آرسنال برامون درس عبرت نشد که هیچ تیمی رو دست کم نگیریم
    این هم نتیجش/
    بایرن هم نزدیک بود مثل ما حذف بشه ولی بازی تموم شد.
    خوب شد کریس نجاتمون داد وگرنه معلوم نبود چی میخواست بشه. کریم هم خیلی موثر ظاهر شد...
    اگر گل اول رو تو دقایق ابتدایی نزده بودیم گالا کل 90 رو میخواست مثل نیمه دوم بازی کنه که کارمون تموم بود...گل اول روحیه شونو خراب کرد

در کل صعود رو تبریک میگم من برم بخوام

تصاویر داغ و تازه:
    پست یکی از پیج های رئالی که حرف دل خیلیامونه:

شما ها لیون رو یادتون میاد ؟!

تا قبل ار مــو رئال هی میخورد بهش دهن سرویس میشد ؟! رم و لیورپول رو یادتون میاد که رئال چطوری جلوشون تو همین چمپیونزلیگ تحقیر میشد ؟!
    باخت 6-2 به بارسا یادتون میاد ؟!

همه و همه ی این ها رو یه نفر تونست جمع کنه ، " مــــورینو کبیر"

کسی که دنیا براش قسم میخوره ... کسی که بعضی ها هرشب کابوس ـش رو میبینن ؟!

د بابا خودتون رو به پرز معرفی کنید ، از کجا میدونید بهتون میگه نه ؟!
    مگه شما ها چیتون از مورینو کمتره ؟ :|
    د برین بشینین سرجاش دیگه .... کی از شما بهتر :|

وقتی دارم نظر های مردم در مورد مــو رو میخونم احساس میکن رئال حق اینارو خیلی رو خورده که ازشون تست مربی گری نگرفته )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کریستیانو :" خودمان بازی را مشکل کردیم "

کریستیانو رونالدو ، مهاجم رئال مادرید از صعود تیمش به مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ ابراز خرسندی کرد .
    وی گفت :" از صعود خوشحالیم.. به خواسته مان رسیدیم و حالا منتظر مشخص شدن حریفمان هستیم . "
    وی افزود :"بازی را خودمان مشکل کردیم . در فوتبال نمی توان کادو داد . این بازی که گذشت اما باید درس بگیریم که
    در آینده در هر بازی 90 دقیقه کامل آماده باشیم .
    " و در مورد عملکرد خودش گفت :" خوب و با انگیزه بودم . تیم خیلی خوب بود . من تلاش خودم را کردم و گل هم زدم . "
    کریستیانو تائید کرد که یک تکل خوشن رویش زده شده است اما زیاد جدی نیست و به آن فکر نمی کند .

مرجع اخبار رئال

2. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

احمد چی نوشتی؟ یکی بی خبر بیاد پستت رو بخونه فکر میکنه حذف شدیم
    یه تبریک هم بابت شکست آخرش اضافه میکردی
    آخه باخت بدی بود..
    اما خب حق داری..

این بحث درباره خوزه...
    یه حرفی خیلی تویه دلم-ه..
    خیلی ها بعد از مصاحبه های خوزه میگن چرا خوزه نمیگه تویه رئال راحتم و همش از اینتر و چلسی میگه و این داستانها؟!
    آخه عزیز من، برو ببین تویه اینتر و چلسی رفتار هوادارا و مطلبوعات هوادار این تیمها، با هاش چجور بود؟!
    تیمش اوت میشد، همه خوزه رو تشویق میکردن! همین الان هم بعد این همه سال، هوادارای چلسی رویای خوزه رو دارن..اینتریها هر وقت میخونن خوزه میخواد برگرده، کلی ذوق میکنن...
    اما اینجا چی؟ تیم 5 تا میزنه، بعد روزنامه ها میان تیتر میزنن "خوزه با فلانی لج کرده"..."ایکس بازی نکرد".."فلانی رو خوزه دوست داره، الکی بهش بازی میده".."خوزه برای تیم حاشیه درست میکنه" و...!

آخه وجدان خودمون رو قاضی کنیم...
    درسته، رئال نه چلسی-ه و اینتر...
    اما بلاخره هرچیزی یه حدی داره..
    والا بخدا من جای خوزه بودم، امسال رو نمیموندم! همه جا التماسش میکنن بیا، بعد اینجا هرکسی از راه میرسه کارهاش رو نقد میکنه و مطبوعات هم ماشالله مسابقه جانشینی براش گذاشتن!
    مطمئنا بعد از رفتن خوزه، ما مثل چلسی زمین نمیخوریم اما بدون شک تا چند سال راحت حسرتش رو میخوریم و همین هایی که ازش انتقاد میکنن، میان میگن که "چقدر گفتم خوزه بهترین مربیه برامون؟!"
    من هیچکی رو سراغ ندارم (چه با کار و چه بیکار) که در حد خوزه باشه برامون..مگه اینکه کسی تویه این چند ماه پیدا بشه (ظهور کنه!) وگرنه بعد از رفتن خوزه، دوباره اون سیستم نا امنی رو پیدا میکنیم و لیون ها پیدا میشن برامون...
    +
    خوشی زده زیر دل ما...

4. 9 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

vs

رونالدو 1-0

کیفیت متوسط: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - امبد
    کیفیت خوب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کیفیت عالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ابوء: 1-1

کیفیت متوسط: مستقیم - امبد

اسنایدر: 1-2

دروگبا: 1-3

رونالدو: 2-3

کیفیت متوسط: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - امبد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان تبریک میگم صعودمونو!
    البته کاش مقتدرانه بود ولی نشد!
    رونالدو هم که مثل همیشه استرس ورش داشته بود !(صحنه ی گل آخر بازی کاملا" محسوس بود که داشت از استرس میمرد!)
    وارانم یه اشتباهای کلی ای کرد!
    خط دفاعی خوب بودن !
    هافبکا عالی !
    گزارشگر افتضاح!!!!!!!!(سیانکی کلا" میخواست رئال حذف بشه! کاش امروز بارسا حذف بشه یه ذره بخندیم!)
    سانسور در حد تیم ملی!!!
    هیگوآین هم تکلیفش با خودش روشن نبود!(نمیدونست میخواد عقب بازی کنه یا نوک حمله!)

8. 4 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مطمئنا بعد از رفتن خوزه، ما مثل چلسی زمین نمیخوریم
    در این مورد یه ذره شک دارم
    اگه مورینیو آخر فصل بره بعد فصل بعد فکر کنم زیاد تیم رو به راه نباشه
    امیدوارم مربی خوبی بیاد رئال (( البته اولویت با مورینیو هست ))

دوستان جدول بیشترین گل زده تو چمپیونز تا الان چه شکلیه ؟؟ با چند گل زده ؟؟
    البته میدونم رونالدو اوله ولی اختلافش با مسی چنتا شد ؟؟ 3 تا ؟/

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

11گل رونالدو
    8 گل مسی
    8 گل ییلماز

11. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

13. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

قرعه کشی نیمه نهایی، جمعه برگزار میشه.
    از بین 4 تیم صعود کننده دورتموند قرعه خوبی میتونه باشه و بعدش بارسلونا

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان یه چیزی همین الان به ذهنم رسید!
    من نیمه ی دومو از شبکه 3 نگا کردم گزارشگره یا حالش بد بود یا خابش میومد یا یه نوشیدنی غیر اسلامی زده بود!
    هر کی به دهنش میومدو گفت!(به جای دیماریا اوزیل ،اوزیل به جای مودریچ ، یا بنزما که هنوز نیومده بود بازی به جای هیگوآین!!!!!!!!!و....)
    اون وسطا هم رونالدو اومد دریبل بزنه گفت موریـــــــــــــــنـــــ ــــــــیـــــــــــــــو (بعد دید گاف داده گفت )مربیه خیلی خوبیه و آقای خاص جهانه بالاخره!(دیگه ترکیدم از خنده!)
    ولی از انصاف نگزریم گل اِبوئه خیلی عالی بود !(یه شوت کارگری حسابی بود!(به ترکی فحله شوتی بود ))

16. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

این بحث درباره خوزه...
    یه حرفی خیلی تویه دلم-ه..
    خیلی ها بعد از مصاحبه های خوزه میگن چرا خوزه نمیگه تویه رئال راحتم و همش از اینتر و چلسی میگه و این داستانها؟!
    آخه عزیز من، برو ببین تویه اینتر و چلسی رفتار هوادارا و مطلبوعات هوادار این تیمها، با هاش چجور بود؟!
    یه سری حرفای مفت پشت سر خوزه مورینیو همیشه بوده و هست و خواهد بود !‌ چلسی : چرا تیم دفاعی بازی می کنه .. چرا یه گل می زنه ؟ هر کی که ۱ هیچ می برد رو یادتونه می گفتن مورینیویی برد ؟ اینتر : چرا تیم گل نمی زنه ؟ بعد برد بارسا توی ایتالیا هم هنوز این حرفا بود ! چرا تیم دفاعیه ؟ چرا ؟ چرا ؟ جالبه ! بعد از رفتن مورینیو از اینتر هم یه سری حرفا می زدن ادم شاخ که هیچی دم در می اورد ! :دي می گفتن این قدر به بازی کنا فشار اوورده که این فصل اینتر نتیجه نمی گیره ! اخه کسی نیست بیاد بگه اخه مرد حسابی چرا نمی گی وقتی سرمربی عوض شده تیم دیگه مث قبل نیست !
    توی ريال هم که ماششالا ! هر چی بگین گفتن ! چرا گل نمی زنه ؟ اخه (بیییییب‌) هز بازی دازه ۳ تا ۴ تا می زنه این چه حرفیه می زنی ... بعدش دیدن که داره خیلی حجومی بازی می کنه یه سری حرفای دیگه ....الان هم ...

18. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •