دوست عزیز شما از نیمه حضوری چیزی می دونید؟ یعنی مثل پیام نوره؟ مدرکش ارزش داره؟من خودم بیشتر نظرم به ازاده اگه ازاد برم واسه فوق می تونم دولتی قبول بشم؟
دوست عزیز شما از نیمه حضوری چیزی می دونید؟ یعنی مثل پیام نوره؟ مدرکش ارزش داره؟من خودم بیشتر نظرم به ازاده اگه ازاد برم واسه فوق می تونم دولتی قبول بشم؟
من با نرم افزار ییام نور شیراز قبول شدم و خدا رو هم خیلی شکر میکنم!چون توکل کردم و سال اولم هم بود و به دوستان میگم که اگر میخواید بمونید واسه سال بعد فکر همه جاش رو بکنید!
اول من مطمئا بودم نرم افزار که رشته مورد علاقه ام هست و تمام رشته های نرم افزار کل کشور رو + فقط پیام نور شیراز رو زدم و قبول شدم!!!
دوم میخواستم بگم که مثلا در مورد نرم افزار اصلا کار دولتی براش نیست!!! باید خودت رو بکشی بالا و کار پیدا کنی و اگر مهارت داشته باشی همه جا میگیرنت!!! اصلا هم ربطی نداره که توی دانشگاه دولتی باشی یا پیام نور!! همش یک درس رو و یک روش رو باید بخونی و خودت علاوه بر دانشگاه باید بری یاد بگیری!!!
اینوگفتم که دانشگاه ها در بعضی رشته ها اصلا مهم نیستن!
الان ممکن هست کلی انرژی داشته باشید واسه اسل بعد ولی اواخر سال رو تصور کنید که دهنتون سرویس میشه!(از قول یکی از بچه هاا!
فکرمون که به درس خوندن باز نمیشد . مجبور بودیم با بازی های رئال فصل قبل و یورو مشغول بشیم !
نیمه حضوری علامه همون پیام نوره با این تفاوت که تو مدرک درج میشه (( آموزش این دوره به صورت نیمه حضوری بوده است )) ! شهریش نصف شبانست ! ارزشش از پیام نور بیشتره !
در مورد ارشد هم بهت پیشنهاد میکنم یه سر به فروم مهندسان ایران بزن ! خود میبینیبچه هایی که ارشد قبول شدن ! ازشون هم سوال بپرس !
والله باور کن دیگه الان بگی مدرک من مال شریف هست یا پیام نور ، فرقی نداره . الان میبینن چند مرده حلاجی ! فقط مدرک داشته باش تموم . اینو من نمیگما ! بزرگا میگن !
تبریک به شما ! کاملا موافقم در مورد افرادی که سال بعد میخوان کنکور بدن ! نرم افزار هم خوبه ! اما خوب یادت باشه اینجا ایرانه و خیلی جاها دانشگاه مهمه! حالا که میخوای بری سعی کن معدلت رو بیاری بالا !
داداش منم نرم افزار اوردم . غیر انتفاعی گرگان . رتبت چند بود ؟
بیا اینم رونالدو :فکرمون که به درس خوندن باز نمیشد . مجبور بودیم با بازی های رئال فصل قبل و یورو مشغول بشیم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم خو به من کمک کنه :|
دوستان یه تاپیک بود راجع به تجارب سال بالایی ها واسه تازه واردا ، پیداش نمیکنم
یکی بی زحمت لینک بده
سلام دوستان
این دانشگاه گفته واسه ثبت نام کپی کارت ملی میخواد
من هنوز تقاضا ندادم!بایستی چیکار کنم ؟
آیا احتمالش هست گیر بدن و ثبت نام نکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)