تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 281 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با درس خوندن و زحمت کشیدن !

بستگی به خودت داره ! من میشناسم کسی رو که همین مدیریت بازرگانی خونده و خیلی موفقه! هستن کسایی که با مدرک مدیریت هم منشی شدن !
    مهندسی هم بستگی به تلاشت داره!
    دوست عزیز شما از نیمه حضوری چیزی می دونید؟ یعنی مثل پیام نوره؟ مدرکش ارزش داره؟من خودم بیشتر نظرم به ازاده اگه ازاد برم واسه فوق می تونم دولتی قبول بشم؟

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من با نرم افزار ییام نور شیراز قبول شدم و خدا رو هم خیلی شکر میکنم!چون توکل کردم و سال اولم هم بود و به دوستان میگم که اگر میخواید بمونید واسه سال بعد فکر همه جاش رو بکنید!

اول من مطمئا بودم نرم افزار که رشته مورد علاقه ام هست و تمام رشته های نرم افزار کل کشور رو + فقط پیام نور شیراز رو زدم و قبول شدم!!!

دوم میخواستم بگم که مثلا در مورد نرم افزار اصلا کار دولتی براش نیست!!! باید خودت رو بکشی بالا و کار پیدا کنی و اگر مهارت داشته باشی همه جا میگیرنت!!! اصلا هم ربطی نداره که توی دانشگاه دولتی باشی یا پیام نور!! همش یک درس رو و یک روش رو باید بخونی و خودت علاوه بر دانشگاه باید بری یاد بگیری!!!

اینوگفتم که دانشگاه ها در بعضی رشته ها اصلا مهم نیستن!

الان ممکن هست کلی انرژی داشته باشید واسه اسل بعد ولی اواخر سال رو تصور کنید که دهنتون سرویس میشه!(از قول یکی از بچه هاا!

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیلی باحالی خیلی . عجب فکر بازی داری
    فکرمون که به درس خوندن باز نمیشد . مجبور بودیم با بازی های رئال فصل قبل و یورو مشغول بشیم !

5. 3 کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیز شما از نیمه حضوری چیزی می دونید؟ یعنی مثل پیام نوره؟ مدرکش ارزش داره؟من خودم بیشتر نظرم به ازاده اگه ازاد برم واسه فوق می تونم دولتی قبول بشم؟
    نیمه حضوری علامه همون پیام نوره با این تفاوت که تو مدرک درج میشه (( آموزش این دوره به صورت نیمه حضوری بوده است )) ! شهریش نصف شبانست ! ارزشش از پیام نور بیشتره !

در مورد ارشد هم بهت پیشنهاد میکنم یه سر به فروم مهندسان ایران بزن ! خود میبینیبچه هایی که ارشد قبول شدن ! ازشون هم سوال بپرس !

7. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

والله باور کن دیگه الان بگی مدرک من مال شریف هست یا پیام نور ، فرقی نداره . الان میبینن چند مرده حلاجی ! فقط مدرک داشته باش تموم . اینو من نمیگما ! بزرگا میگن !

9. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من با نرم افزار ییام نور شیراز قبول شدم و خدا رو هم خیلی شکر میکنم!چون توکل کردم و سال اولم هم بود و به دوستان میگم که اگر میخواید بمونید واسه سال بعد فکر همه جاش رو بکنید!

اول من مطمئا بودم نرم افزار که رشته مورد علاقه ام هست و تمام رشته های نرم افزار کل کشور رو + فقط پیام نور شیراز رو زدم و قبول شدم!!!

دوم میخواستم بگم که مثلا در مورد نرم افزار اصلا کار دولتی براش نیست!!! باید خودت رو بکشی بالا و کار پیدا کنی و اگر مهارت داشته باشی همه جا میگیرنت!!! اصلا هم ربطی نداره که توی دانشگاه دولتی باشی یا پیام نور!! همش یک درس رو و یک روش رو باید بخونی و خودت علاوه بر دانشگاه باید بری یاد بگیری!!!

الان ممکن هست کلی انرژی داشته باشید واسه اسل بعد ولی اواخر سال رو تصور کنید که دهنتون سرویس میشه!(از قول یکی از بچه هاا!
    تبریک به شما ! کاملا موافقم در مورد افرادی که سال بعد میخوان کنکور بدن ! نرم افزار هم خوبه ! اما خوب یادت باشه اینجا ایرانه و خیلی جاها دانشگاه مهمه! حالا که میخوای بری سعی کن معدلت رو بیاری بالا !

11. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

داداش منم نرم افزار اوردم . غیر انتفاعی گرگان . رتبت چند بود ؟

فکرمون که به درس خوندن باز نمیشد . مجبور بودیم با بازی های رئال فصل قبل و یورو مشغول بشیم !
    بیا اینم رونالدو :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

یکی هم خو به من کمک کنه :|

دوستان یه تاپیک بود راجع به تجارب سال بالایی ها واسه تازه واردا ، پیداش نمیکنم

یکی بی زحمت لینک بده

داره خودمونی میشه javidflasher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بندر عبــــــــــــــاس

پيش فرض

سلام دوستان
    این دانشگاه گفته واسه ثبت نام کپی کارت ملی میخواد
    من هنوز تقاضا ندادم!بایستی چیکار کنم ؟
    آیا احتمالش هست گیر بدن و ثبت نام نکنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •