تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 396 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من کریر رو با آرسنال رو حالت لجندری شروع کردم. اول فصل نیمار رو با 25 بعلاوه روسیچکی خریدم. از نظر کنترل توپ واقعا بازیکن خوبیه. سختترین مسابقه هم با تاتنهام بوده. هم تو کریر و هم تو بازی دوستانه مقابل تاتنهام به مشکل می خورم. ولی منچستر رو تو زمینش 3-0 بردم، لیورپول 6-5 بردم. در کل تا حالا بد نبوده اما نمیدونم چرا بیشتر مواقع وقتی که گل می زنم سریع گل می خورم( اونم بیشتر رو توپ های هوایی). به همین دلیل بیشتر مسابقات پر گل می شه. تا الان نسبت به 12 بازی ها طبیعی تر و گل ها متنوع تر شده.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من کریر رو با آرسنال رو حالت لجندری شروع کردم. اول فصل نیمار رو با 25 بعلاوه روسیچکی خریدم. از نظر کنترل توپ واقعا بازیکن خوبیه. سختترین مسابقه هم با تاتنهام بوده. هم تو کریر و هم تو بازی دوستانه مقابل تاتنهام به مشکل می خورم. ولی منچستر رو تو زمینش 3-0 بردم، لیورپول 6-5 بردم. در کل تا حالا بد نبوده اما نمیدونم چرا بیشتر مواقع وقتی که گل می زنم سریع گل می خورم( اونم بیشتر رو توپ های هوایی). به همین دلیل بیشتر مسابقات پر گل می شه. تا الان نسبت به 12 بازی ها طبیعی تر و گل ها متنوع تر شده.
    برای اینکه رو پاسهای هوایی کمتر به مشکل بخوری برو در قسمت فرمیشن و اونو ادیت کن و در اونجا حرکت به عقب دفاعت رو روی high بذار و حرکت رو به جلو رو low و بعد یه مورد دیگه هست که مسیر حرکت بازیکن رو نشون میده که اونو هم تنظیم کن

3. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اگه دوستان میخوان میتونم کلیپ ها رو دانلود کنم و براتون بزارم و خودم اپلود کنم واستون
    راهنمای های لازم رو هم میکنم منتها بگم من در بخش انلاین زیاد بازی انجام میدم و تا بتونم راهنمایی های خودم رو ازشما دریغ نمیکنم فقط یه چیز بعضی از بازی کنان خوشحالی بعدا ز گلشون اختصاصی هست یعنی با رونی نمیتونید یه ملق اکروباتیک بزنید ولی با نانی میشه اما اگه مود بازی pro رو رفته باشید براتون حوضحالی های جدید رو باز میکنه و میتونید انجام بدید جاتون خالی من در قسمت انلاین پرو خیلی حال میکنم واقعا بازیکن شاخی دارم دیشب ساعت 1 شب بود تو بازی بودم 10 به 10 بود بازی یه زره میلی میلی میلی ثانیه تاخیر داشتم ولی تونستم از بین 10 نفر تیم خودم گل پیروزی بخش رو بزنم خداشاهده اگه ببینید شاخ درمیارید 10 نفر با هم حمله یا رو پرس میکردن فکر کنید
    حالا نمیدونم تایپیک جدا بزنم یا نه مطالبم هم هنوز کامل نیست و به دلیل شغلم یه کم سخته واسم همه رو کامل بزارم میتونم چندتا دریبل یا خوشحالی یا ... رو هرروز یا دوروز در میان بزارم واستون اگه ویدئو کامل گیرم اومد صدرصد واستون میزارم
    فعلا برم
    اره پرو همونه واقعا خیلی باحاله بازیکنتون رو درست میکنی و بعد درحالت انلاین باید قویش کنی خیلی خیلی باحاله به نظر من یه چند دستی بری میفهمی چه حالی میده
    الاتیمیت تیم هم مدی هست مثل کریر مد ولی از نوع انلاینش میتونی باشگاه جدید بخری بازیکن جدید بخری مثل من مسی رو دارم میتونی در اونجا به من پیشنهاد 2 اوشلوق بدی منم قبول کردم ترانسفر انجام میده کلا خیلی این مد هم حال میده یه تیم ضعیف بهت میده و یه سری کارت که باید مدیریت تیم رو به عهده بگیری و روبراهش کنی و ستاره هاش رو ببری بالا و......

ببین بستگی داره به نظر من تاکتیک خیلی مهمه نوع ارنج تیم اگه زیاد توپ هوای ازت رد میشه خب میانه زمینتون رو قوی کنید یعنی یه ترکیب بزار وسط های زمین یه کم شلوغ شه اگه فیفا 12 با میلان بازی کردی واقع میانه شون خیلی قوی بود یا همون افساید گیری رو انجام بده اگه سریع هستی و بقول معروف پروفشنال هستی با انالوگ راست و خوندن بازی حریف میتونی درصد موفقیت خودتون رو ببری بالا و همیشه یادت باشه سریع رو به بازیکن حریف نرو یا دوتا بازیکن نیار برای پرس که کار دستت میده در مواقعی
    موفق باشید
    دو تا سوال :
    اولا چجوری تونستی 10 به 10 بازی کنی ؟ خداییش من توی 3 به 3 هم مشکل داشتم پارسال . یعنی به کل قطع میشد از بازی یا لگ عظیمی داشت . به هیچ وجه قابل بازی نبود . موندم چه نتی داری که میتونی این مود رو بازی کنی .
    مود مضخرفی هم هست . چون هر کی تو بازی حتی دفاع ها هم به فکر جلو اومدن و گل زدن هستن . یعنی هر کی هر کیه . مگه توپ رو بدزدی و خودت گل بزنی .

دوما مطمئنی فیفا 13 داری بازی میکنی . پس چرا من هر جا میگردم جایی واسه ساخت پرو نمیبینم . تنها جایی که دیدم توی کریر پلیر هست که الان ساختمش و قدرتش 73 هست .
    راستی این مود پلیر خیلی بهتر از پارسال شده . واقعا دارم حال میکنم .

این سخت بودن کریر مود خوبه اصلا" هم نکته ی منفی نیست . این باعث میشه که خسته نشی از بازی
    نکته منفی اینه که تمام تیم ها قوی هستند این خیلی هم خوبه که مثلا" من با منچستر نتونم راحت جلوی چلسی و منچستر سیتی و آرسنال بازی کنم و تا بهترین بازیم رو نکنم نتونم شکستشون بدم ولی این خیلی بده که کیفیت بازی چلسی و نوریچ تقریبا" شبیه هم هست . نوریچی که تو واقعیت مقابل منچستر و چلسی 5 تا 5 تا میخوره و به زحمت تو کل بازی 3و4 تا حمله میکنه
    ولی تو فیفا همین نوریج همه کار میکنه از این پاس های تو عمق هوایی هم میدن (که این پاس ها رو ماشالا همه میدن تو فیفا)بابا تو دنیای واقعی هم خیلی کمن بازیکنایی که از این پاسا میدن (زاوی - اینیستا- اسکولز - سیلوا و... ) منم بیشتر گل هایی که می خورم رو همین پاس هاست
    مزخرف ترین کریری هست که تا حالا توی فیفاها دیده بودم.....از حالت legandry رسیدم به semi-pro باز هم cpu همه کار می کنه.....اونقدرها هم فیفا باز هستم که بدونم مشکل از جایی دیگه هست...
    من چند ماه منتظر موندم واسه فیفا که بیاد و فقط کریر بزنم اما نمی دونم چرا اینطوری شده....
    نه عزیزان مشکل میدونین کجاست که توی هر درجه سختی فرق نمیکنه و باز هم cpu پدرتون رو در میاره ؟
    یه کاری که میگم بکنین . برین توی کریر مود پلیر رو بازی کنین . همین جوری یه بازیکن بردارین . بازی رو اول بزارین روی درجه professional بعد برین تو بازی .فقط به گیم پلی تیم خودی که cpu واسه شما کنترل میکنه دقت کنین . فقط افتضاح . هوش صفر . البته تیم حریف هم دست کمی نداره .
    حالا میذارین روی درجه world class . دوباره گیم پلی رو نگاه میکنین . همون افتضاحی بود که هست . هوش همون صفر درجه . البته تیم cpu قوی شده و بازی هم سخت شده .
    بازی رو بزارین روی لجندری . تیم حریف فقط یک سره میکوبونه . گل پشت سر هم . اما تیم خودی باز هم همون افتضاح قبلی . هوش تیم خودی هم چون حریف لجند شده دیگه هوش مصنوعی به حساب نمیاد .

اینا رو واسه چی گفتم . واسه اینکه توی بازی معمولی هم cpu تیم شما رو توسط همون هوش مصنوعی افتضاح کنترل میکنه . هر چند توی بازی معمولی کنترل بهتری نسبت به پرو روی تیم خودی دارید . یعنی یه جورایی cpu داره تیم شما رو به سختی ای در حدود semi کنترل میکنه و تیم حریف هم در حد لجند هست هوششون .
    تبریک میگم EA . منظورت از لجند رو هم فهمیدیم که یعنی : "برنده شدن با یک دسته الاغ فوتبالیست در مقابل یه دسته ربات فوتبالیست با ضریب هوشی 1000" اگه تونستی این الاغ ها رو درست راه ببری میتونی لجندری رو هم شکست بدی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره من کنسولم ntsc u هست بازی رو از جایی تهیه کردم(پستی)مشکلی ندارم
    اگه خواستی بگو پ خ بدم بهت از کجا بگیری
    روی ntsc J هم می یاد؟
    اگه می یاد اره بدی ممنون می شم...

داره خودمونی میشه Amir-Ho3ein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Barcelon

پيش فرض

دوستان چطور میشه حرکات تکنیکی زد!؟!؟!؟!

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای اینکه رو پاسهای هوایی کمتر به مشکل بخوری برو در قسمت فرمیشن و اونو ادیت کن و در اونجا حرکت به عقب دفاعت رو روی high بذار و حرکت رو به جلو رو low و بعد یه مورد دیگه هست که مسیر حرکت بازیکن رو نشون میده که اونو هم تنظیم کن
    این کارها رو برای دفاع وسطا کردم ولی بعضی وقتها یک لحظه حرکت نمی کنند و جا می مونند. تو حالت آفسایدگیری هم نیست. فکر کنم یکم باید بازی کنم دستم بیاد.

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

آقا من بازی رو از yadl دانلود کردم و کرک آخری هم که اومده رو جایگزین کردم درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم فایلای dirct,vc,framwork3.5 همه رو نصب کردم بازی رو که اجرا میکنم یه دایره میاد تبلیغ ea sport توشه بعد انگاری میخواد بره تو بازی چون صفحه سیاه میشه ولی هیچی دیگه نمیاد همین جوری میمونه.
    مشکل چیه تو رو خدا کمک کنید مردم از بازی تکراری pes2013.
    جواب مشکل مارو کسی نمیده؟
    بازی هم از اون مدلاست که فایل نصبی نداره فقط باید کرک رو جایگزین کنم ، یعنی نمیتونم بازی رو دوباره نصب کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان..
    مثل اینکه شما واقعا استاد هستید اونطور که جوابهاتون رو خوندم.دست مریزاد.
    میتونید بی زحمت بگید مشکل من چیه؟
    لپ تاپ من بازی Fifa 13 رو با لگ میاره.
    مشخصات:
    Nvidia geforce GT 425m 2gb
    cpu core i5
    ram 4gb
    پل تاپ من همونجوریه که در صورت نیاز به گرافیک زیاد به گرافیک دوم سوئیچ میکنه و در این هنگام یه جراغی تو لپ تاپ رنگش عوش میشه که یعنی به گرافیک دوم سوئیچ شده.ولی برای فیفا 13 اصلا سوئیچ نمیشه.حتی وقتی که خودم هم به صورت دستی با گرافیک دوم اجراش میکنم بازی نویز پیدا میکنه و تماشاگر ها هم اصلا نیستند!
    کارت گرافیکم هم آپدیته دوستان.
    خیلی متشکرم

10. این کاربر از lordsajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان..
    مثل اینکه شما واقعا استاد هستید اونطور که جوابهاتون رو خوندم.دست مریزاد.
    میتونید بی زحمت بگید مشکل من چیه؟
    لپ تاپ من بازی Fifa 13 رو با لگ میاره.
    مشخصات:
    Nvidia geforce GT 425m 2gb
    cpu core i5
    ram 4gb
    پل تاپ من همونجوریه که در صورت نیاز به گرافیک زیاد به گرافیک دوم سوئیچ میکنه و در این هنگام یه جراغی تو لپ تاپ رنگش عوش میشه که یعنی به گرافیک دوم سوئیچ شده.ولی برای فیفا 13 اصلا سوئیچ نمیشه.حتی وقتی که خودم هم به صورت دستی با گرافیک دوم اجراش میکنم بازی نویز پیدا میکنه و تماشاگر ها هم اصلا نیستند!
    کارت گرافیکم هم آپدیته دوستان.
    خیلی متشکرم
    بازی رو کامل پاک کن و دوباره نصب کن. بعدش توی FIFA CONFIG فریم ریت رو بزار روی 60

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اقا یه اتفاق جالب
    دمه فیفا گرم توو این سری خوب به حاشیها پرداخته. بازی ترکیه بود با المان بعد دقایق اخر پشت 18 روم خطا کردن المانیا بعد نوری شاهینم پشته توپ بود اقا من داشتم تنظیمه زاویه میکردم یدفعه ای دیدم خدیرا یکم از دیوار دفاعی اومد جلو بعد داور سوت زد به خدیرا تذکر داد بعد اونم عصبانی شد. یعنی دهنم باز موند این صحنرو دیدما. یه لحظه فکر کردم واقعیه. اصلا توو این نسخه حاشیه ها فوق العاده شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •