سلام.
معمولا زمانی که تستش بیاد با فاصله کم رسمیش هم میاد.تستش اومده (دیروز) به احتمال زیاد رسمیش هم تا چند وقت دیگه میاد.![]()
سلام.
معمولا زمانی که تستش بیاد با فاصله کم رسمیش هم میاد.تستش اومده (دیروز) به احتمال زیاد رسمیش هم تا چند وقت دیگه میاد.![]()
مثل اینکه رسمیش هم اومد . اینم منبع خبر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوستان ... ولی ی سوال داشتم .. اونجا هیچ نسخه ای مخصوص آسیا یا خاورمیانه یا امارات اینجا ها نیومده ..آیا فارسی رو ساپورت میکنه؟
تغییرات اساسیش چیه؟ .. البته نوشته ها ولی واقعاً اونایی که نصب کردن تفاوت هایی که حس شد رو بگن ممنون میشم![]()
سلام.
بله نسخه رسمیش هم اومد منتها مال ایرلند و نسخه وودافون هست .من الان گذاشتم دانلود بشه نصب کنم.بعد از نصب خدمتتون میگم که فارسی داره یا نه و.....به احتمال فراوان تعدادی برنامه اضافه اپراتور وودافون رو هم باید داشته باشه.منتظر باشید تا تقریبا" 2 سه ساعت دیگه.![]()
سلام.
خوب من نصب کردم.همه چیز به خوبی کار میکنه همونطور که حدس زده بودم چند تا برنامه از وودافون اضافه داره که البته میشه پاکشون کرد.تا اینجایی که تست کردم (در حد 1 ساعت)سرعت بهتر شده فعلا" باگ و لگی ندیدم (هنوز زمان میبره تا اگه باشه نشون بده).رم آزاد بیشتر شده اما زبان فارسی نداره ( منوها فارسی نمیشه ) که اونم احتمالا بعد از روت بشه (دارم دنبال روتش میگردم) کیبورد فارسی رو خودش داره .منو ها سربرگی شده (مثل 4.2.2) .شفافیت تصویر بطور محسوسی بهتر شده و......
پ ن : دوستان اگرخواستید استفاده کنید بفرمائید لینک مستقیمش رو براتون بزارم.
پ ن 2 : Move to SD رو ساپورت میکنه.(یادم نیست 4.1.2 داشت یا نه چون روی 4.2.2 که من داشتم این گزینه ساپورت میشد).![]()
Last edited by AryanLand; 05-11-2013 at 01:46.
آره آره اگه بزارید که واقعاً ممنون میشم .
![]()
جدا چه تغییرات بامزه ای
البته فکر می کردم مثل اکثر موبایل ها که آپدیت میشن وضعیت باتریشون بهتر میشه ولی هیچ متنی در مورد باتری ندیدم.![]()
سلام.
دوست عزیز منکه عرض کردم 1 ساعت تست کردم.توی یکساعت میشه تشخیص داد باطری بهتر شده یا نه؟!!!
لینک مستقیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AryanLand; 05-11-2013 at 01:01.
سلام به همه.
کسی کاستوم رام glance v3.0 رو امتتحان کرده؟اگه کسی امتحان کرده از باگ هاش بگه چون می خوام دانش کنم.
اصلا از سامسونگ انتظار نداشتم همچین کاری بکنه با 4.3.دو و سه تا برنامه ریخته توش حالا میده بیرون.ما نتظار بیشتری داشتیم ازش..![]()
سلام.
دوست عزیز منظورتون از چند تا برنامه چیه؟ شما رام رو نصب کردید؟ از دیشب تا الان من واقعا تغییر رو حس میکنم تازه رام قبلی من 4.2.2 بود و نسبت به رام 4.1.2 که اکثر دوستان نصب دارن خیلی کامل تر بود.شما انتظارتون چی بود؟ نصب برنامه که کار خودمونه نه سامسونگ، این رام تغییرات بنیادی داشته.از قبیل سرعت بالاتر ، قابلیت move to sd ، کیفیت تصویر بسیار بهتر و......![]()
سلام دوستان
من کمتر از یک ماه که این گوشیو گرفتم.
چنتا مشکل برام پیش امد این که :
1-صندوق ورودی خالی هست ولی 2تا SMS نخومده رو نشون مید؟!
2-کانتکت و مسیج هام خیلی طول میکشه تا باز بشه!
Last edited by nima210; 05-11-2013 at 17:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)