سلام
اول اینکه شکسته نفسی نفرمایید خواهشا.به قول خودت سوتی های کسپر رو رفع میکنیبه هر حال تجربه و اطلاعات شما بیشتره و همینکه مشکلات اکثر کاربران رو رفع میکنی،نشون دهنده همه چیزه.
1.این رو هنوز تست نکردم اما باید امنیت خوبی داشته باشه.خیلی بهتره از اینه که در خود برنامه ها و مرورگرها پسوردها سیو بشن.
2.بله درسته برای من هم 3-4 تا برنامه هست که البته ضروری هستند اما مشکلی با تاخیر بوت ندارم.به این خصوصیت کسپر عادت کردیم دیگه
3.آخه توقع اینکه بتونه هم فایل و هم فولدر رو پشتیبانی کنه توقع زیادی نیست.نمی دونم شاید بخاظر سیستم رمزگذاری و امنیتش خود بک آپشه ولی بنظر من یک مشکل بزرگه که کارآیی این بخش رو کاملا تشریفاتی جلوه میده.
4.من الان یک تستی کردم و دیدم وقتی یک برنامه بلاک شده باشه(در هر سه حالت شبکه عمومی،محلی و امن)حتی در زمان اتصال vipn و k.erio هم اون برنامه ها دسترسی ندارند.البته باید از داخل فایروال،نوع شبکه این کانکشنها هم بدرستی تعریف بشه.
ولی در هنگام استفاده از فری گیت،برنا مه های بلاک شده هم براحتی به اینترنت دسترسی خواهند داشت اما نکته اینه که این برنامه به عنوان یک اپلیکیشن به کسپر معرفی میشه و کانکشن نیست.
5.من کلا با تنظیمات مشکل دارم و دو سه برنامه هستند که هرکاری میکنم به نت وصل میشن.برای نمونه برنامه cyberlink power dvd که در عکس هم بود یک پلیر هست و با اینکه دارای دو پوشه مجزا در بخش کنترل برنامه ها بود و دسترسی هر دو رو مسدود کرده بودم،اما باز هم در قسمت پورتهای باز،کار خودش رو میکرد.و یا الان برنامه 3dmax 2013 نصبه و بلاک شده ولی یکی از قسمتهای برنامه در پورتهای آزاد هم هست(بدون استفاده از برنامه های پ.روکسی و...)
--------------------
حالا بدون توجه به شماره گذاریهای بالا،من این سوالات رو دارم:
1.در هنگام استفاده از برنامه ف.ری گیت،چون این برنامه از پورت و سرور خاصی استفاده میکنه،آیا میشه این پورت و سرور رو یه جوری به کسپر معرفی کرد تا مثل شبکه بشناسه و دسترسی سایر برنامه ها رو هم کنترل کنه؟
2.در حالت عادی،وقتی یک برنامه و تمام سروویسهای اون برنامه بلاک میشه،چرا هنوز هم فعالیتهایی در پورت آزاد دارن؟مانند همون cyberlink و 3dmax
3.آیا وقتی دسترسی یک برنامه به شبکه رو در حالت prompt for action قرار میدیم باید از کاربر سوال بشه یا نه؟و چجوری میشه این کاررو کرد؟(سوال از کاربر)
--------------------
پیشاپیش ممنونم![]()