بهترین جی دیتا است ولی اگه هم امنیت و هم کنترل و هم رابط کاربری خوب می خواهی اوست بهترین گزینه است!
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
بهترین جی دیتا است ولی اگه هم امنیت و هم کنترل و هم رابط کاربری خوب می خواهی اوست بهترین گزینه است!
سلام دوستان
من بعد از 1 سال میخوام کسپرسکی اینترنت سکوریتی رو کنار بذارم...( به خاطر اینکه وحشتناک حافظه ی کامپیوترم رو اشغال میکنه)
به نظرتون چه اینترنت سکوریتی نصب کنم در حال حاضر؟!!
خودم علاقه به نصب پاندا داشتم؛ولی از اونجایی که فایروالش در تست خوب ظاهر نشده و اینکه واقعا براش لایسنس نمیشه گیر آورد بیخیالش شدم؛
بعدش فکرم رفت سمت نورتون؛طبق معمول بود شرایط فایروالش در تست ها؛اما در تست های اخیر؛دیتابیس نورتون واقعا نا امید کننده بوده؛
الان تنها گزینه ی مد نظرم بیتدیفندره!
به نظرتون پک مناسبیه؟!
برام دیتابیس خیلی مهمه؛
نمیخوام سنگین باشه؛
به Emsisoft هیچ علاقه ای ندارم؛
فایروال کومودو رو دوست دارم و خیالم واقعا راحته معمولا ازش؛ولی با توجه به تمامیه مزیت هایی که اینترنت سکوریتیش داره؛با این حال به خاطر دیتابیس ضعیف آنتی ویروسش اصلا علاقه به نصب اینترنت سکوریتیش ندارم؛
به نظرتون نصب فایروال COMODO در کنار یه آنتی ویروس دیگه ترکیب خوبیه؟
یا یه پک واحد رو انتخاب کنم؟!
سلام
میشه دلایل تون را بدونم ؟؟ البته اگر دوس داشتید
ممنون
Emsisoft هم همین طور
سلام
بهترین آنتی ویروس-فایروال که:
- امن باشه
- کاربریش دانش فنی زیادی نیاز نداشته باشه
- میزان استفاده از منابع سیستم کم باشه (معقول)
- زود به روز بشه (ویرسهای جدید رو بشناسه)
- مجتمع باشه (یعنی آنتی ویروس و فایروال جدا نباشه و یه محصول باشه) یا اگه نبود شرط 2 رو کامل داشته باشه
- قیمتش زیاد مهم نیست.
(یک محصول با ویژگیهای بالا ولی رایگان هم لطفا معرفی کنید.)
خب شما که دانش فنی لازم رو نداری و نمی خوای بدست بیاری AVira internet security یا Eset smart security نصب آپدیت کن و بقوله آویرا عقب بشین و چاییت رو بخور
به نظر من شما با این آواتارت باید مقوله امنیت رو جدی تر بگیری هر وقت به این نتیجه رسیدی که باید دانش فنی رو برای حفاظت از اطلاعاتت و خودت بدست بیاری COMODO internet Security بهترین گزینه برای شماست
Last edited by alen sherif; 03-07-2013 at 19:54.
اواست امنیت اینترنتی ورژن 8
1- شما که نمیتونی فکر کنی لطفا جواب نده.
2- برای خودم نیست. برای یه نفره که چیز زیادی از کامپیوتر نمیدونه
3- حاضرم شرط ببندم که دانش کلی کامپیوترم از شما یکی بیشتره به چند دلیل: مهمترینش اینکه هیچوقت اندازه شما مغرور و مطمئن نبودم. بعدیاش اینکه برنامه نویس حرفهای ویندوز و وب هستم. شبکه های کامپیوتری رو هم به در سطح متوسط بلدم. فلسفه کامپیوتر رو هم آشنا هستم.
من به جای اینکه مثل شما هر جا برم شروع کنم next->next-> finish-> update میرم شبکه رو تحلیل میکنم و با توجه به نیازهاش فایروال سخت افزاری درست حسابی کانفیگ میکنم که از امنیت و سرعت لذت ببرن.
دلیلی نداره بخوام همه چیز رو بدست بیارم، همینقدر که توی زمینه های تخصصی خودم اندازه کافی بدونم لازمه.
اولا راجع به آواتار از شما نظر نخواستم. اگر سطح ادب و فکرتون رو میدونستم، ذکر میکردم که شما جواب ندید.
دوما هر وقت به این نتیجه رسیدی که شرافت و فکر و ادب مهمتر از دانش فنی و امنیت توی یه زمینه است به پستای من جواب بده.
---------------------------------
هر وقت خواستی مودبانه جواب بدی و با ادب باشی اینجور جواب بده:
"در صورتی که شرط 2 خیلی مهمه AVira internet security یا Eset smart security خوبه. اگه شرط 2 رو چشم پوشی کنیم، COMODO internet Security گزینه مناسب تری هست"
----------------------
حالا اگه خیلی ادعاتون میشه که دانش فنیتون بالاست، یه قرار بذاریم بریم یه مجتمع آموزشی در زمینه های کامپیوتری، درخواست آزمون جامع (عملی و علمی) بدیم، بینم بازم اینقدر زبونتون درازه؟
این طرز برخورد شما اصلا درست نیست من گزارش شمارو میدم لطفا یا راهنمایی نکن یا درست راهنمایی کن و توهین نکن
این دوستمون میگه کار باهش مشگل نداشته باشه و روی شماره 2 که همینه تاکید زیادی داشته و اینکه راحت اپدیت شود .
اوست تحریم و مشگلات و راهای خاص خودش رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)