امروز يکی دو جا زنگ زدم که نداشتند فقط sony world تو جمهوری داشت که رفتم خريدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه 3 ساعت بعد از اين که اون پست را نوشتم رفتم!
600 خود هدفون + 30 ماليات که ميشه 630.
امروز يکی دو جا زنگ زدم که نداشتند فقط sony world تو جمهوری داشت که رفتم خريدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه 3 ساعت بعد از اين که اون پست را نوشتم رفتم!
600 خود هدفون + 30 ماليات که ميشه 630.
ex-600 چی؟
کریتیو ep-630 تیپیکال ترین مدل برای این قیمت هست، یکی دو مدل هم سونی فک کنم این قیمتی داشته باشه.
فقط حواستون باشه حتما با گارانتی شاب بگیرین چون بقیه فیکن (مثل آواژنـگ).
فیلیپس و ... هم تو این رنج زیاد دارن ولی به هیچ وجه من الوجوه سراغشون نرین!
در ضمن اون چیزی که رو سنسا کلیپ هسن هم ایرفونه، منتهی Earbud، اینی که شما می خوای ایرفون In-ear هست.
ویرایش: الان یه نگا کردم، ارزون شده حدود 40 تومنه الان، با اون بودجه می شه ep-660 گرفت که مدل جدید همون 630ـه.
Last edited by {sahand}; 14-02-2013 at 13:50.
سلامبا بودجه 70 هزار تومن چه هدفونی می تونم بخرم?موسیقی هم سبک ترنس گوش میدم.خودم قصد داشتم یه مدل از انرژی سیستم بگیرم که یکی از دوستان در اینجا گفت خوب نیست ولی مدل دیگه ی معرفی نکرد.
یکی جواب ما را هم بده، بخدا ثواب داره!!!!
دوستان لطفا ما را هم راهنمایی کنید .....
دوستان من چند روز پیش یکی از دوستام هدفون beats mixer که high copy بود را 400 خرید و کیفیت بسیار بالا و بیس بسیار قویی داشت جوری که واقعا جذبش شدم که یکیشو بگیریم
توی چندتا از مقاله ها خوندم که سنهایزر نسبت به قیمتش کیفیت بسیار خوبی داره، میخواستم ببینم نسبت به این مدل بیتس مدل بهتری داره؟ قیمتش چه جوریاس؟ شما چه هدفونهایی را توصیه میکنید؟
واسه موزیک میخوام و قیمت هم حدودا 300-400 باشه
ممنون
ممنون از توجه و راهنمایی های شما
من بلندی صدا اصلا برام اهمیت نداره چون سر درد میگیرم
من فقط بیس و تفکیک صدا برام جذابه
با توجه به راهنمایی ها بلاخره تصمیم خودم رو گرفتم همین مدلی که شما پیشنهاد دادین میگیرم
منظورم HD25 از سن هایزر هست
فکر کنم بهترین انتخاب واسم باشه
مرسی از لطف شما
موفق و پیروز باشید![]()
Last edited by hi160; 15-02-2013 at 11:38.
سلام، بچه ها کسی با انرژی سیستم کار کرده؟ از لحاظ ظاهری که به نظر خوب میان، اما خب.... تا وقتی که آدم باهاش کار نکرده باشه، نمی تونه چیزی بگه! مدل Dj 700 خیلی دلم رو برده...
کسی تجربه کار با این برند رو داره؟؛ جالب اینجاست که نمایندگی هم داره و با گارانتی هستش، البته با سرچی که تو گوگل انجام دادم، به نظر برندی چینی میاد...
تو همین روزها باید یه هدفون بخرم، تا 100 تومن می خوام خرج کنم، ضمن اینکه واسه فیلم نگاه کردن و تقویت زبانم می خواستم.
همین دیروز یه مدل سهایزر هم چشمم رو گرفته، Hd 201؛ به نظرتون کدوم می تونه مناسب باشه واسم؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید...![]()
یه برند اسپانیائیه، ولی خب گمنامه، و مطمئنا بین سنهایزر و اون هرکسی ندید می گه سنهایزر!
بعد اینکه هردوی اینایی که گفتین فول سایز و بسته هستن، اولا که اگه می خواین تو خونه استفاده کنید ترجیحا بسته نگیرین، دوما کلا هدفونای فول سایز یعد حدود یه ساعت به شدت گوش رو گرم می کنن و به نظر من برای فیلم مناسب نیستن. خودم برای اینجور چیزا از earbud استفاده می کنم.
به سوال ما هم جواب بدین اون بالاست.به خدا اینترنت درست و حسابی نداریماین 5مین پست منه که هنوز جواب نگرفتم.
تشکر فراوان از جناب t-jays
امروز یک HD-25 سفارش دادم
انشالله سه شنبه میرسه دستم بعد از استفاده نظرم رو عرض میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)