تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 421 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوباره سلام.
    تو چت یه یکی یا یکی رو در وایسی دارم همش پی ام های مسخره میده منم درس میخونم شدیدا هواسمو پرت میکنه . نمیوتنمم بلوکش کنم زشته . از طرفی هم چون میدونه تو این سایت هستم تو فروم میام جواب میدم یا کار دارم میدونه انلاینم . بخدا دیگه دیونم کرده .
    طرف کلی هم تو کارام کمک کرده ولی انگار بد برداشت کرده حالا بحثاش بی ادبی شده . میخام بدون اینکه نارحت بشه ازش خلاص شم.
    Last edited by roya.rashidi; 18-08-2014 at 01:11.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوباره سلام.
    تو چت یه یکی یا یکی رو در وایسی دارم همش پی ام های مسخره میده منم درس میخونم شدیدا هواسمو پرت میکنه . نمیوتنمم بلوکش کنم زشته . از طرفی هم چون میدونه تو این سایت هستم تو فروم میام جواب میدم یا کار دارم میدونه انلاینم . بخدا دیگه دیونم کرده .
    طرف کلی هم تو کارام کمک کرده ولی انگار بد برداشت کرده حالا بحثاش بی ادبی شده . میخام بدون اینکه نارحت بشه ازش خلاص شم.
    سلام
    دوست گرامی در قبال همچین اشخاصی بهترین کار ایگنور کردن اونها هست!

اما چناچه به اینکار تمایل ندارید شاید نشان دهنده این باشه که به نوعی شما هم از ایشون بدتون نمیاد منتهی در حد روابطی که مورد نظر ایشون هست نمیخواید ارتباط داشته باشید! که اگر اینطوری که گفتم باشه
    خیلی دوستانه قصدتون رو از دوستی براش توضیح بدید بگید که :

دوست خوبم شما خیلی به من لطف داشتی در مورد فلان مسئله هم خیلی کمکم کردی ولی راستش من ادم اینجور روابط نیستم ، شما برای من یکی هستی مثل همه! مثل بقیه دوستانم .بنابراین اگر از من توقع بیش از این حد رو داری متاسفم که بگم نمیتونم در حد انتظارات شما رفتار کنم بنابراین دیگه مزاحم نشو و سراغ کسی برو که مثل خودت اهل این مسائل باشه !

راه دیگه هم این هست که وقتی میخواید انجمن باشید در یاهو انلاین نباشید! بهرحال پسرها هم (البته از نوع سمج مورد بحث منظورمه) تا حدی سماجت دارند چناچه خیلی دیر به دیر و سرد جوابشون رو بدید به سراغ موارد دیگر خواهند رفت و شما به نوعی از دستش در امان خواهید بود

موفق باشید

3. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام دوستان

شاید یکم ضایع باشه ولی پسرخاله من حدودا 24 سالشه و می خواد از یه دختر تقاضای ازدواج کنه. به من گفت که چطوری این درخواست رو بکنه!
    من هم میخوام ببینم راه حلی براش سراغ ندارید؟
    راستش یه جورایی هدفم از زدن این تاپیک هم همین بود.

باتشکر
    Last edited by kian98; 18-08-2014 at 14:00.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان

شاید یکم ضایع باشه ولی پسرخاله من حدودا 24 سالشه و می خواد از یه دختر تقاضای ازدواج کنه. به من گفت که چطوری این درخواست رو بکنه!
    من هم میخوام ببینم راه حلی براش سراغ ندارید؟
    راستش یه جورایی هدفم از زدن این تاپیک هم همین بود.

باتشکر
    سوالاتی از این دست در این تاپیک مطرح میشه و نیاز به تاپیک سوا نداره
    پسرخاله شما با ایشون دوست هستند؟ یا همکار؟ همکلاسی؟
    یعنی از قبل آشنایی دارند یا اینکه بی مقدمه میخوان خواستگاری کنن؟
    لطفا کمی بیشتر توضیح بدید که دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنند

6. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام
    والا میشه گفت تقریبا دوست چون همسایه هستند.
    آشنایی هم میشه گفت 10 بیست ساله همدیگه رو میشناسن و باهم بزرگ شدن.

8. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    والا میشه گفت تقریبا دوست چون همسایه هستند.
    آشنایی هم میشه گفت 10 بیست ساله همدیگه رو میشناسن و باهم بزرگ شدن.
    خب پس به نسبت کارشون آسونتر هست
    با توجه به شناختی که از اون دختر دارن باید رفتار کنن
    بهترین کار اینه که اگر شماره موبایلش رو داره اول غیرمستقیم بهش بگه که در مورد یک مسئله مهم و جدی میخواد حضورا باهاش صحبت کنه
    دیگه بستگی داره طرف چطور برخوردی داره اگر مایل باشه یجور مناسبی جواب خواهد داد و خب صحبتها میتونه ادامه پیدا کنه
    اگر هم که کلا اون دخترخانم مایل به همچین جریاناتی نباشه واکنشش به پیام جوری خواهد بود که پسرخاله شما متوجه میشه بهتره مطرحش نکنه!
    با این راه میتونه مطمئنتر اقدام کنه چون اگر مستقیم و حضوری باشه احتمال به اصطلاح ضایع شدن پسرخالتون در صورت عدم تمایل اون خانم وجود داره...

اینا درحالتی هست که ما نمیدونیم دختر مورد بحث مایل هست یا خیر
    ولی اگر از قبل پیش زمینش رو داره که مستقیما یک قرار بگذارند و صحبت کنن دیگه

10. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان خانوما که نمی تونن از کلاماتی مثل مخلصتم چاکرتم ارادتمندم استفاده کنن جایگزین این واسه خانوما چیه ؟
    واینکه بعضیا میگن تو ساده ای .میشه بگین چجوری باید رفتار کرد نا ساده نباشیم باسیاست باشیم؟؟؟

12. این کاربر از aseman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان خانوما که نمی تونن از کلاماتی مثل مخلصتم چاکرتم ارادتمندم استفاده کنن جایگزین این واسه خانوما چیه ؟
    واینکه بعضیا میگن تو ساده ای .میشه بگین چجوری باید رفتار کرد نا ساده نباشیم باسیاست باشیم؟؟؟
    ارادتمند خیلی هم نمیشه گفت مختص اقایون هست! معمولا در نامه ها هم استفاده میشه و خیلی هم حالت رسمی داره برخلاف چاکر و مخلص((برداشت من اینه البته))
    البته دو مورد اول بیشتر بین دوستان نزدیک رد و بدل میشه و در تعارفات
    اگر خواستید وقتی که ازتون تعریف شد جواب این مدلی بدید بهتره بگید : شرمنده میفرمایید، لطف دارید شما، بزرگوارید و...
    ===================================
    خب در چه موردی میگن ساده هستید؟قطعا همه ادمها مثل هم نیستند نمیشه از همه انتظار یکسانی داشت
    ولی اینبار که به شما گفتند تو خیلی ساده ای بگید:

اره دیگه باید پیش شما بیام شاگردی
    یا بگید:

اره واقعا حیف منه، قدر نمیدونن دیگه

بازم میگم خصیصه اخلاقی ادما متفاوته همه نمیتونن مثل هم باشن اما بعضی مسائل رو بر حسب تجربه و به مرور زمان میشه رفتار بهتری در قبالشون داشت مثلا در برخورد با جنس مخالف

ولی اینکه بشه به کسی سیاست داشتن رو فرضا یاد داد فکر نمیکنم چیز یاد دادنی باشه بیشتر ذاتیه

14. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

در مورد آدمای خوب و مهربون که آزارشون به هیچکس نمیرسه و روح بزرگی دارند اطرافیان از این کلمه زشت (ساده ، ساده لوح و...) استفاده میکنند ...

فقط هم یک راه حل داره : با آدما باید مثل خودشون رفتار کنید.

متانت و وقارتونو فقط به افراد خاصی اختصاص بدید. (خانواده و افرادی که در اونها وجوه تمایزی با عوام حس میکنید)

16. 4 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست گرامی در قبال همچین اشخاصی بهترین کار ایگنور کردن اونها هست!

اما چناچه به اینکار تمایل ندارید شاید نشان دهنده این باشه که به نوعی شما هم از ایشون بدتون نمیاد منتهی در حد روابطی که مورد نظر ایشون هست نمیخواید ارتباط داشته باشید! که اگر اینطوری که گفتم باشه
    خیلی دوستانه قصدتون رو از دوستی براش توضیح بدید بگید که :

دوست خوبم شما خیلی به من لطف داشتی در مورد فلان مسئله هم خیلی کمکم کردی ولی راستش من ادم اینجور روابط نیستم ، شما برای من یکی هستی مثل همه! مثل بقیه دوستانم .بنابراین اگر از من توقع بیش از این حد رو داری متاسفم که بگم نمیتونم در حد انتظارات شما رفتار کنم بنابراین دیگه مزاحم نشو و سراغ کسی برو که مثل خودت اهل این مسائل باشه !

راه دیگه هم این هست که وقتی میخواید انجمن باشید در یاهو انلاین نباشید! بهرحال پسرها هم (البته از نوع سمج مورد بحث منظورمه) تا حدی سماجت دارند چناچه خیلی دیر به دیر و سرد جوابشون رو بدید به سراغ موارد دیگر خواهند رفت و شما به نوعی از دستش در امان خواهید بود

موفق باشید
    متاسفانه جواب نداد .البته مقصر خودم بودم الانم کلی بهم بی احترامی کرد . ولی بالاخره از دستش خلاص شدم .
    .
    از اولش باید چیجوری برخورد کنیم تا طرف فکر بد نکنه . ؟؟
    مثلا یه نفر که تازه واسه اولین باره که تصمیم دارم باهاش چت کنم و میخام ازش سوالای برانامه نویسی بپرسم .
    Last edited by roya.rashidi; 20-08-2014 at 03:02.

18. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •