با سلام بچه ها من لینک اینو میخواستم اگه میدونید لطفا لینکش را بزارید nvidia nforce serial ata controller من ورژن 10.06.016 را دارم اگه ورژن بالاترش را دارین لطفا بزارین
با سلام بچه ها من لینک اینو میخواستم اگه میدونید لطفا لینکش را بزارید nvidia nforce serial ata controller من ورژن 10.06.016 را دارم اگه ورژن بالاترش را دارین لطفا بزارین
کسی نیست که کمک کنه ما رو![]()
عزیز چرا اطلاعات غلط میدی اخه؟
سیستم من 8800 gs 768 مگ colorful
رم 2 گیگ gskill
سی پی یو amd x2 4600
mother board 7700 biostar
دارم با الترا اجرا میکنم سیستمم یه اخ هم نمیگه D:...فقط بعضی مواقص صدا اکو میشه و lag میشه که مشخصه اشکال از خود بازیه چون رو رزولوشن و گرافیک low هم به همین شکله....ضمنا من رو 5 تا سیستم ابر رایانه که سیستم من نصفشونم نیست همین مشکلاتو داشتم....اشکال از بازیه
به صفحه قبل برگردین مشکل صدا رو توضیح داده
رم 4 گیگ دی دی آر تو
جی فورس 210
سون اولتیمیت
چرا روون اجرا میشه؟؟؟؟!!!!
بله اجرا میشه![]()
گرافیک Battle Field 3 از Battle Field : Bad Company 2 خیلی بالاتره ؟
بله خیلی بالاتره..گرافیک Battle Field 3 از Battle Field : Bad Company 2 خیلی بالاتره ؟
9600GT یه چیزی حدود 15-10 درصد از 8800GT ضعیفتره و خیلی با 8800 تفاوت نداره....ضمنا گرافیک بازی در حالتهای مختلف کاملا optimize شدست و اگه یه کارت 9500GT به بالا داشته باشی بالاخره میتونی بازی رو(حالا با رزولوشن و گرافیکهای متفاوت)اجرا کنی![]()
عزیز من فقط احتمال دادم که کارتت تقلبی نباشه چون همنیطور که گفتم شما قانونا با این گرافیک نباید حداقل مشکل خاصی توی اجرای بازی داشته باشی...
ضمنا من که الان کنار شما نشستم که بفهمم گرافیک شما چه بازیهایی رو میاره و کدومها رو نمیتونه درست اجرا کنه!!
محض اطلاع هم باید بگم این بازی کلا مشکل خاصی در اجرا نداشته که بخواد برای رفعش پچ خاصی بیاد بر خلاف Black OPS !!
خیلی بالاتر هست باید بریزی تا ببینی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)