تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 3017 اولاول ... 1041541942002012022032042052062072082142543047041204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

من دارم این ماه یک مگ نامحدود میگیرم. یعنی میگید محدود بهتره نامحدود ـه ؟ من 1 مگ مامحدود بگیرم چقدر سرعت بهم میده ؟
    دوستان برای چندمین بار
    ضریب دانلود محدود 1 به 8 هست وبرای نامحدود 1 به 10 البته متاسفانه...

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام خدمت بچه های گل خوزستان
    یه سوال و در واقع راهنمایی از تون می خواستم,بنده ساکن کیانپارس هستم,تا همین سه شنبه بنده adsl 2m محدود از شاتل برای مدت 4 سال داشتم و واقعا راضی بودم و شب ها هم تو ساعت رایگان هر شب یه فیلم دانلود می کردم,متاسفانه از سه شنبه مخابرات خط ها مون رو عوض کرد قبلا پیش شماره 391 بود و الان هم همون 391 هست ولی یه رقم دیگش رو عوض کرد و اینترنت ما هم قطع شد زنگ زدم شاتل و گفتم موضوع رو و بعد بررسی گفتن مخابرات اجازه دادن سرویس رو خط جدید رو به ما نمیده و باید از خودشون سرویس بگیری ,منم مجبور شدم قرار دادم رو با شاتل فسخ کنم و برم سمت مخابرات ,حالا خواستم بدونم مخابرات ارزشش رو داره یا نه من اهل دانلود هستم و تو ساعت رایگان متوسط 800 mb دانلود دارم و می خوام اگه شد 2m محدود بگیر با تشکر

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام خدمت بچه های گل خوزستان
    یه سوال و در واقع راهنمایی از تون می خواستم,بنده ساکن کیانپارس هستم,تا همین سه شنبه بنده adsl 2m محدود از شاتل برای مدت 4 سال داشتم و واقعا راضی بودم و شب ها هم تو ساعت رایگان هر شب یه فیلم دانلود می کردم,متاسفانه از سه شنبه مخابرات خط ها مون رو عوض کرد قبلا پیش شماره 391 بود و الان هم همون 391 هست ولی یه رقم دیگش رو عوض کرد و اینترنت ما هم قطع شد زنگ زدم شاتل و گفتم موضوع رو و بعد بررسی گفتن مخابرات اجازه دادن سرویس رو خط جدید رو به ما نمیده و باید از خودشون سرویس بگیری ,منم مجبور شدم قرار دادم رو با شاتل فسخ کنم و برم سمت مخابرات ,حالا خواستم بدونم مخابرات ارزشش رو داره یا نه من اهل دانلود هستم و تو ساعت رایگان متوسط 800 mb دانلود دارم و می خوام اگه شد 2m محدود بگیر با تشکر
    اگه بخای با 2048 هر شب یه فیلم بگیری و این برایت کافیه . آره می تونی هر شب یک فیلمت رو دانلود کنی.اینجا ساعت رایگانش از 2 تا 6 صبح هستش. ولی در کل اگه دنبال چیز بدر بخوری هستی مخابرا جالب نیست . چون تازگی ها اوضاعش خرابه . دیسی زیاد داره. تایم اوت زیاد شده. این روزا هم که سرعت دانلود به شدت پایین اومده.ولی حرفهای دوستان دیگه رو هم بشنو ید.

4. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگه بخای با 2048 هر شب یه فیلم بگیری و این برایت کافیه . آره می تونی هر شب یک فیلمت رو دانلود کنی.اینجا ساعت رایگانش از 2 تا 6 صبح هستش. ولی در کل اگه دنبال چیز بدر بخوری هستی مخابرا جالب نیست . چون تازگی ها اوضاعش خرابه . دیسی زیاد داره. تایم اوت زیاد شده. این روزا هم که سرعت دانلود به شدت پایین اومده.ولی حرفهای دوستان دیگه رو هم بشنو ید.
    مرسی از جوابت,تو ساعت رایگان هم همون 200 خورده ایی می مونه؟ تحریم بخاطر دانلود بیش از حد نداره؟ اخه من دیگه راه چاره ایی ندارم یا مخابرات یا وایمکس ,که وایمکس هم داستانای خودشو داره,راستی بهم گفت تو چون دانشجویی فقط تا 512 با گواهی بیشتر بهت نمیدیم! حالا اگه 2m بخوام چه گواهیه لازمه؟ مرسی

6. این کاربر از alidagha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

الان پیج باز کردن واسه من عالی شده اما دانلود همونه

8. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

الان پیج باز کردن واسه من عالی شده اما دانلود همونه
    برای ما که همچنان ریدس

10. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

مرسی از جوابت,تو ساعت رایگان هم همون 200 خورده ایی می مونه؟ تحریم بخاطر دانلود بیش از حد نداره؟ اخه من دیگه راه چاره ایی ندارم یا مخابرات یا وایمکس ,که وایمکس هم داستانای خودشو داره,راستی بهم گفت تو چون دانشجویی فقط تا 512 با گواهی بیشتر بهت نمیدیم! حالا اگه 2m بخوام چه گواهیه لازمه؟ مرسی
    قبل از اینکه سرعتا خراب شه دوستان تا300 هم دانلود میکردن ولی جدیدا با مشکل کمبود پهنای باند مواجه هست و معلوم نیست کی درست میشه

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

12. این کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من الان دارم از مدیا فایر با سرعت 270 دان میکنم. گویا درست شده. لطفآ تست کنید. (کیانپارس)

14. این کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برا من که سرعت دانلود به زور به 10 میرسه
    صفحه باز کردن با عذاب
    پینگ هم که کلا مرخصه همش تایم اوت
    دلمون خوشه اینترنت داریم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه جابجایی نداری، بیخیال وایمکس شو.
    برای ADSL هم همه شرکتها را بررسی کن، بعد بگیر. دیروز جایی اینها را خواندم.
    ساعت 1-8 بامداد؛ بهترین بترتیب: پارس آنلاین، آریاناگستر اسپادانا، فن آوا ارتباط، شاتل
    ساعت 8-16: پردیس، پارس آنلاین، شبدیز، فن آوا داده
    ساعت 16-24: فن آوا ارتباط، داتک، شبدیز، پارس آنلاین

17. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •