دستت درد نكنه جفتشون عالين
يه سوال ديگه اينكه از ايران بخري بهتره يا خارج
بعد تو خريد چه چيزايي توجه كنيم از cpu بگير تا چيزاي جانبي
دستت درد نكنه جفتشون عالين
يه سوال ديگه اينكه از ايران بخري بهتره يا خارج
بعد تو خريد چه چيزايي توجه كنيم از cpu بگير تا چيزاي جانبي
از نظر سخت افزار و صفحه نمایش هم این تبلت hyundai قویتر هست از نکسوس 7
متاسفانه تبلت های ارزون قیمت در بازار جهانی وقتی وارد بازار ایران میشوند فروشندگان ما با دلار 5 تومن اونها رو وارد بازار میکنند.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تصمیم بازم با شماست ممکنه شما با برند asus بیشتر حال کنید .
موفق باشید .
Last edited by sajjad_doost; 21-04-2013 at 15:23.
سلام دوست عزیز با توجه به صحبت های شما اکثر تبلت ها پاسخ گوی شما هستن
فقط چند تا نکته رو میگم تا در انتخاب تبلت بیشتر بهش توجه کنین
برای مولتی تسکینگ حتما باید تبلتون رم بالا( 2 گیگ.) رو داشته باشه مگر اینکه پردازنده قوی داشته باشه
چون شما بیشتر تبلت رو برای خوندن کتاب و اینترنت می خواین بهتره قبل از خرید از پشتیبانی اون از زبان فارسی مطلع بشین
به نظر من با این بودجه بهتره به سراغ تبلت های چینی برین مگر اینکه بخواین تبلت با صفحه نمایش کوچکتر بخرین
مزیت هایی که تبلت های چینی دارن اینه که در قبال پول کم بهترین امکانات رو در اختیارتون میزارین
[QUOTE=flashdesign;7596232]عزیز شما خیلی انتظار زیادی دارید از تبلت تا سقف 400 تومنی !!!
اگه میخواید فقط اینترنت برید همون اینترنت مگه سخت افزار نمیخواد ؟ !!!
دو سه تا سایت همزمان برید با این تبلت مارشال دستگاه out میکنه !!!!
تصمیم با شماست اگه میخواید تا سقف 400 تومن خرج کنید همون تبلت مارشال رو بخزید اگه میتونید 200 تومن بیشتر خرج کنید این تبلت در این رنج 500-600 قیمت بهترینه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کمک من مفید بوده باشه .
خواهش میکنم وظیفم بود از ایران بخرید بهتره چون دنگ و فنگ نداره !!!
جنس در ایران شامل گارانتی هم میشه پس ایران بخرید بهتره.
همون سایتی که لینک دادم بهترین قیمت رو میده از اونجا خرید کنید .
دوست عزیز چرا اطلاعات غلط میدین
پردازنده نکسوس خیلی قدرتمند تر از پلی ایکس هست
پردازنده نکسوس نویدیا تگرا سه 1.3 گیگا هرتز 4+1 هسته ایست که با توجه به رزولوشن و سایز این تبلت قدرتیو به شما میده که تا حالا تجربه نکردین
و دلیل فروش غیر قابل تصور نکسوس هم دقیقاهمین بوده
نکته ای که باید بهش توجه کرد رابطه بین رزولوشن صفحه نمایش و پردازنده تبلت هست به طوری که افراد عادی به غلط ازدیاد رزولوشن رو دلیل بر برتری اون میدونن
در صورتی که رزولوشن بالاتر قدرت پردازش بیشتریو می طلبه که خیلی از شرکت ها به این نکته توجه نمی کنن و یا به عمد ما رو گول میزنن
اگر پلی ایکس از رزولوشن پایین تری استفاده می کرد مسلما بازدهی بهتری داشت
عزیز من اطلاعات غلط میدم ؟ باتری 10000 هزار میلی آمپری مهم نیس ؟
پسر عمه من nexus 7 داره فیلم بلوری تبدیل شده 720 p توش اجرا کردم لگ گرفت !!!!!!!
درزم قابل توجه شما gpu mali 400 از تگرا 3 خیلی قویتره !!!!!
پردازرنده 2 هسته ای یا 4 هسته ای مهم نیس !!!! اون فرکانس Cpu هست که مشخص میکنه کدوم قویتره !!! اینو از تجربم و تست کردن رو تبلت ها گفتم
درزم nexus 7 شیار حافظه میکرو Sd نداره !!!
ببخشید اگه چیزی گفتم ناراحت نشید از حرفام این محیط جای نقد و بررسی هستش بازم اگه من اشتباه میکنم عذر میخوام از همتون موفق باشید .
Last edited by sajjad_doost; 21-04-2013 at 15:55.
دوست من بحث فقط بر سر پردازندست اگر حرف های بنده رو قبول نداربن ویکی پدیا و ریویو های سایت های cnet ' techradar' pcmag'.... رو که قبول دارین
در کل شرکت هیوندا دیجیتال طی قراردادی که با شرکت سازنده پردازنده چینی یعنی rkchip بسته اکثر تبلت هاش از همین پردازنده استفاده می کنن
از لحاظ عملکرد خیلی خوبه و برای تبلت ها و حتی گوشی های ارزان قیمت بهترین پردازنده همین راک چیپ هست اما وقتی صحبت از غول های بزرگ آمریکایی مثل نویدیا و کواکوم میاد دیگه این شرکت های چینی حرفی برای گفتن ندارن
شما اگه به لینک زیر برین متوجه میشین که پلی ایکس از پردازنده rkchip rk3066 به همراه پردازنده گرافیکی mali 400 mp با فرکانس 250 مگا هرتز استفاده می کنه
در حالی که نویدیا تگرا 3 با داشتن پردازنده گرافیکی اختصاص خودش یعنی ulp geforce با حداقل فرکانس 416 مگا هرتز خیلی بهتر از mali عمل کرده
در اخر بگم تبلت های چینی از لحاظ امکانات فوق العاده هستن اما از لحاظ سخت افزاری متوسط
Last edited by camry; 21-04-2013 at 16:24.
عزیز این چیزی که شما گفتی درسته اما شما قضیه رو متوجه نشدی بزار واست توضیح بدم این چیزی که شما مقایسه کردی با تگرا 3 mali 400 تک هسته ای هستش اگه شما mali 400 mp4 رو با تگرا 3 مقایسه کنی میفهمی تگرا 3 حرفی برای گفتن نداره این تبلت hyundai که معرفی کردم
mali 400 mp4 رو روی این تبلتش قرار داده .
اینو ببینید
در نسل جدید rkchip از mali 400 mp4 استفاده شده
اما پلی ایکس از نسل قدیمی تر یعنی 3066 با پردازنده گرافیکی mali400 mp استفاده کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)