تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 204 از 269 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

همین بازی آخر جلو ازبکستان انقدر سانتر کردن تا از همون راه هم به گل رسیدن. یه بازیکن قدبلند داشتن اسمشو نمیدونم کلا برای اون سنتر میکردن اون میکاشت مهاجمای کناریشون ضربه میزدن که البته زیاد موفق نبودن ولی با توجه به دفاع ضعیف ایران و سابقه‌ی بازیا گذشته خیلی میتونه خطرساز باشه/ پس من زوج حسینی-صادقی رو ترجیه میدم چون منتظری اصلا سرزن خوبی نیست و میتونه دردسرساز بشه!
    خوب آخه ذوج صادقی و حسینی هم دیگه فقط میشه سرزن . یعنی عملا دیگه ما مدافع پا به توپ نداریم . ما احتیاج به یکم بازی سازی از دفاع داریم که بتونیم تیم رو جمع و جور کنیم . صادقی که بازیکن استقلاله من خودم تک تک بازیاشو دیدم توپ دفاع رو سریع سانتر میکنه برای حمله از 100 تا 90 تاش خرابه ! حسینی هم بیشتر میکشه زیرش یعنی هیچ کدوم اندازه منتظری قدرت بازیسازی از دفاع و پا به توپ شدن رو ندارن . با این وضعی که شما میگی کره داره و ما هم 2 تا بازیکن بکش زیرش بذاریم وسط معلوم نیست خدا باهامون یار باشه یا نه
    Last edited by Mohammad.F.M; 14-06-2013 at 22:07.

2. 7 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من امروز صبح میخواستم نظرم رو در مورد خط دفاع تیم بنویسم ولی تنبلیم اومد و دوستان پیش دستی کردن
    من با نظر علی موافقم(ma1317) و به نظرم کیروش باید همون ترکیب خط دفاع بازی با قطر رو بزاره تو زمین.البته به جای بیگزاده یه مدافع سریعتر مثل حاج صفی
    منتظری درست بازیکن باهوشی هست ولی قدرت سر زنی بالایی نداره.نمیدونم تو تیم به غیر از صادقی چه بازیکنهای دیگه ای داریم ولی توی این بازی طالبی و حتی عمران زاده و بنگر خیلی بدردمون میخوردن.
    البته نمیشه از سرعت کره ای ها هم غافل شد و مدافعان کندتر مثل صادقی رو جایگزین منتظری کرد.ممکنه کیروش وظیفه زدن توپهای اول رو بده به حسینی و منتظری هم پوشش بازی کنه.ممکنه جای تیموریان با نکونام عوض بشه و نکونام با توجه به قدرت سرزنیش عقب وایسته ولی باز از کند بودنش میترسم.
    به نظرم مهمترین چالش کیروش توی این بازی خط دفاع باشه
    Last edited by aluminum; 14-06-2013 at 22:06.

4. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

من امروز صبح میخواستم نظرم رو در مورد خط دفاع تیم بنویسم ولی تنبلیم اومد و دوستان پیش دستی کردن
    من با نظر علی موافقم(ma1317) و به نظرم کیروش باید همون ترکیب خط دفاع بازی با قطر رو بزاره تو زمین.البته به جای بیگزاده یه مدافع سریعتر مثل حاج صفی
    منتظری درست بازیکن باهوشی هست ولی قدرت سر زنی بالایی نداره.نمیدونم تو تیم به غیر از صادقی چه بازیکنهای دیگه ای داریم ولی توی این بازی طالبی و حتی عمران زاده و بنگر خیلی بدردمون میخوردن.
    البته نمیشه از سرعت کره ای ها هم غافل شد و مدافعان کندتر مثل صادقی رو جایگزین منتظری کرد.ممکنه کیروش وظیفه زدن توپهای اول رو بده به حسینی و منتظری هم پوشش بازی کنه.ممکنه جای تیموریان با نکونام عوض بشه و نکونام با توجه به قدرت سرزنیش عقب وایسته ولی باز از کند بودنش میترسم.
    به نظرم مهمترین چالش کیروش توی این بازی خط دفاع باشه
    بازم من نظرم اینه سرزن و مدافع بازیساز و پا به توپ بیشتر از سرزن و سرزن جواب میده .مثل حمله دیگه . از نظر من یه بازیکن سرعتی و گل زن بیشتر جواب میده تا 2 تا بازیکن سرعتی یا 2 تا بازیکن گل زن . مکمل باشن بهتره . عمران زاده هم بازیکن خودمونه خیلی خوب سر میزنه البته اگه گاهی اوقات سوتی نده !! ولی بازم بکش زیرشه یعنی توپ رو پاش نمیمونه بنگر هم همین وضعیت رو داره کلا مدافعان فوتبال ما اکثرا همین وضعیت رو دارن برای همینه ما همیشه از دفاع به هافبک مشکل داریم توی فوتبالمون !

اینجوری باشه کره هی بخواد سانتر کنه یا اینا سر میزنن یا میزنن زیرش یعنی عملا هافبک میشه صفر !! باز منتظری باشه میتونه یکم بازیسازی کنه یه فرجی بشه

6. 7 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تیم ما هیچوقت بلد نبوده مثل تیمای بزرگ دنیا از دفاع بازیسازی کنه و همیشه توی این فاکتور مشکل داشته. من فکر میکنم کره ما رو انقدر تحت فشار میزاره که اصلا فرصت بازیسازی پیدا نمیکنیم چه برسه از دفاع. واسه همین بود و نبود منتظری توفیقی واسه ما نداره حداقل جلوی کره این حرف من صدق میکنه./ من خودم سبک بازی منتظری رو خیلی دوست دارم چون تا حالا مدافعی با این خصوصیات تو ایران ندیده بودم که پا به توپ باشه و نزنه زیرش و متفکر بازی کنه. ای کاش سرزن خوبی هم بود اونموقع بهترین بود تو ایران! در هر صورت امیدوارم هرچی پیش میاد به نفع ایران بشه و راهی برزیل بشیم.
    Last edited by Alinho; 14-06-2013 at 22:15.

8. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فکر کنم دیگه باید منتظر موند تا ببینیم چی میشه ... من که هنوز امیدوارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

بازی ایران کره چندمه ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من با ترکیبی که محمد گذاشته موافقم . یعنی وجود منتظری رو بهتر میدونم . یه مدافع سر زن به نظرم بس باشه واسه این بازی . تو بازی با لبنان و ازبک که دیدم درسته اکثر توپ ها رو به صورت هوایی واسه مهاجم نوکشون میفرستن اما اینطوری نیست که تمام تاکتیکشون این باشه . مخصوصا تو بازی لبنان که خیلی بیشتر تو کار زمینی بودن . کره ای ها دریبلرهای خوبی هم هستن . از نظر من مهاجم (یا هافبک) سمت راستشون بیشتر سانترکننده است و سمت چپی بیشتر نفوذ کننده . توی بازی با ایران یا ازبک هم دیدیم که اکثر توپهای هواییشون از سمت راست میومد .

نباید فقط مدافع سر زن گذاشت و مطمئنن کی روش هم همچین ریسکی نمیکنه . کره هم از اون دسته تیمهاییه که با تعداد زیاد حمله میکنه چون سرعت بازیکناشون نسبتا زیاده و میتونن سریع به دفاع برگردن و ترسی از ضد حمله ندارن ولی منتظری که باشه شاید بتونه توی ساخت ضد حمله های فوق سریع کمک کنه . مخصوصا اگه خلعتبری هم باشه .

راجع به هافبک دفاعی هم چون به نظرم کره با تعداد بیشتری حمله میکنه نکونام و تیموریان هر دوشون کمی بیان عقب بهتره و سریع ضد حمله رو شروع کنن . ضد حمله خیلی راهکار خوبیه در مقابل کره .
    من از یه چیزی نگرانم که روز مسابقه مثل بازی کره و ازبک بارونی باشه . یه قانونی هست که معمولا درست جواب میده . توی بارون تیمی موفقه که بازی هوایی بهتری داره و تیمی دهنش سرویسه که چشم به ضدحملات و کارهای زمینی داشته باشه . که دقیقا به ضرر ما میشه . شاید هم ازبکستان به خاطر همین موضوع باخت .
    Last edited by Gregar; 14-06-2013 at 23:12.

12. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سه شبنه 28 خرداد - ساعت 16:30

14. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض آماري خوب در آستانه ديدار با کره‌جنوبي

تيم ملي ايران در حالي به مصاف کره‌جنوبي مي‌رود که يک هفته مانده به پايان رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در منطقه آسيا صاحب بهترين خط دفاعي است.

تيم ملي فوتبال ايران در هفته پاياني رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در منطقه آسيا سه‌شنبه آينده از ساعت 16:30 به وقت ايران در ديداري حساس و سرنوشت‌ساز به منظور رسيدن به جام جهاني فوتبال در اولسان کره‌‌جنوبي به مصاف اين کشور مي‌رود.

تيم ملي ايران در حالي به مصاف کره‌جنوبي مي رود که يک هفته مانده به پايان رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در منطقه آسيا صاحب بهترين خط دفاعي است و اين مي‌تواند بهترين خبر براي علاقمندان به فوتبال در کشورمان باشد تا در صورتي که دفاع بتوني تيم ملي کشورمان همچنان به روند خوب در اولسان هم ادامه دهد، بتوان از حالا به صعود به جام جهاني برزيل بيشتر از هر زمان ديگر اميدوارتر بود.

به گزارش فارس، تا هفته ماقبل پاياني اين رقابت‌ها و در بين تيم‌‌هاي دو گروه (10 کشور) تيم ملي ايران با دريافت تنها دو گل، بهترين خط دفاعي اين رقابت‌ها را به خود اختصاص داده و از اين لحاظ فاصله زيادي با ساير تيم‌ها دارد تا جايي که به طور حتم در پايان رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني در منطقه آسيا هم مي‌تواند عنوان بهترين خط دفاعي را به خود اختصاص دهد.

البته تنها نکته تأسف‌آور در اين ميان اين است که هر دو گلي که ملي‌پوشان ايران دريافت کرده‌اند (مقابل لبنان و ازبکستان) به شکست تيم ملي و از دست رفتن 6 امتياز منجر شده است، چون در غير اين صورت صعود کشورمان به همراه ژاپن از حالا به جام جهاني محرز بود.

نکته ديگر اينکه قبل از پيروزي پرگل ايران مقابل لبنان، 3 برد و 2 شکست شاگردان کي‌روش با نتيجه يک بر صفر به دست آمده بود تا اين نتيجه خواستني‌ترين نتيجه براي تيم ملي ايران در اين رقابت‌ها به حساب بيايد.

*نتايج کشورمان در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در گروه اول رقابت‌ها به شرح زير است:

ازبکستان صفر - ايران يک

ايران صفر - قطر صفر

لبنان يک - ايران صفر

ايران يک - کره‌جنوبي صفر

ايران صفر - ازبکستان يک

قطر صفر - ايران يک

ايران 4 - لبنان صفر

کره‌جنوبي ؟ - ايران ؟

*بهترين خطوط دفاعي در پايان هفته نهم رقابت‌ها:

1- ايران با 2 گل خورده

2- ژاپن و ازبکستان با 5 گل خورده

3- کره‌جنوبي با 6 گل خورده

4- استراليا و عراق با 7 گل خورده

5- قطر با 8 گل خورده

6- عمان با 9 گل خورده

7- لبنان با 12 گل خورده

8- اردن با 16 گل خورده

در فاز هجومي هم تيم ملي کشورمان پس از تيم‌هاي ژاپن (16 گل زده)، کره‌جنوبي (13 گل زده) و استراليا (11 گل زده) همراه با عمان (7 گل زده) در رده چهارم قرار دارد.

تيم ملي کشورمان پس از پايان هفته نهم با 13 امتياز پس از کره‌جنوبي 14 امتيازي در رده دوم قرار دارد و ازبکستان 11 امتيازي را هم پشت سر خود مي‌بيند.

پيروزي در ديدار سه‌شنبه با هر نتيجه‌اي، کشورمان را راهي جام جهاني خواهد کرد. تساوي در ميدان اولسان نيز در صورتي که حتي با پيروزي ازبک‌ها مقابل قطر با کمتر از 4 گل اختلاف همراه باشد، باز هم شاگردان کي‌روش را رهسپار جام جهاني مي‌کند و نکته قابل توجه اينکه ايران در صورت شکست هم مي‌تواند به رفتن به جام جهاني اميدوار باشد در صورتي که قطر مانع از برد ازبکستان در خانه‌ اين تيم شود.

*جدول رده‌بندي گروه اول:

در اين گروه لبنان به کار خود با کسب 5 امتياز از 8 مسابقه پايان داد و از دور رقابت‌ها حذف شد، ضمن اينکه حذف قطر هم با نتايجي که در هفته نهم به دست آمد قطعي شد تا به اين ترتيب از جمع تيم‌هاي ايران، کره‌جنوبي و ازبکستان در پايان ديدارهاي مرحله گروهي، دو تيم به صورت مستقيم راهي جام جهاني شده و يک تيم ديگر نيز راهي پلي‌آف شود.

منبع: varzesh3.com

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اونچه که مسلمه کره تاکتیک بازیش برای بازی با ایران با تاکتیکش در بازی با ازبکستان تفاوت خواهد داشت

اما قطعا در دقایقی که مربی و آنالیزورهای تیم کره تشخیص بدن بازهم از همون تاکتیک بکش بکش(بقول فیروزکریمی)استفاده خواهند کرد

در واقع نقاط ضعف و قوت تیم ما در دفاع مشخص خواهد کرد که کره از چه تاکتیکی برای رسیدن به گل استفاده خواهد کرد ، اگه مدافعان روی
    هوا ضعف داشته باشن قطعا کره بازی هوایی خواهد کرد و اگه مدافعان روی زمین و کارهای سرعتی ضعیف باشن کره از جناحین و بازیکنان
    سرعتی که داره استفاده خواهد کرد

از نظر من کره اول حملات سرعتی و روی زمین به روی دروازه ما ترتیب خواهد داد و اواخر بازی با توجه به شرایط آب و هوایی و خستگی بازیکنان با تعویض چند بازیکن خسته با بازیکنان سرزن و باصطلاح آوردن یه سنترفرواردکلاسیک (البته نمیدونم دقیقا همچین بازیکنی دارن یا نه )،سعی خواهد کرد با بازی هوایی مشابه اونچه که در بازی با ازبکستان شاهد بودیم به گل برسن

البته همه اینها در شرایطی هست که تیم ما بخواد متاسفانه طبق روال چندسال اخیر تو بازی با کره فقط به فکر گل نخوردن و دفاع باشه مثل اون بازی که افشین قطبی مربی بود و ... !!!

17. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •