تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 339 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

جاسم کرار مخالف رفتن به مس کرمان است

جاسم کرار هافبک – مهاجم اخراجي استقلال به تهران برگشت تا با مسوولان اين باشگاه مذاکره کند.

کرار مدتی پیش به دلیل درگیری با مجتبی جباری، از استقلال اخراج شد و ایران را به مقصد عراق ترک کرد. او حتی هفته گذشته در مصاحبه ای اعلام کرد که دیگر دوست ندارد در ایران فوتبال بازی کند. ولی حالا به تهران برگشته تا با مسوولان استقلال مذاکره کند.
    استقلالی ها می خواهند کرار را با مهرداد پولادی مدافع ملی پوش مس کرمان معاوضه کنند، ولی کرار صددرصد مخالف رفتن به مس کرمان است و به هیچ عنوان حاضر نیست با بازیکنان دیگر تیم ها معاوضه شود. این بازیکن عراقی شب گذشته وارد تهران شد و قرار است امروز با مسوولان استقلال مذاکره کند که البته این احتمال هم وجود دارد که کرار در استقلال ماندنی شده و تا پایان این فصل این تیم را همراهی کند.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    قرارداد وليد علي با استقلال فسخ شد

قرارداد هافبک کويتي تيم فوتبال استقلال فسخ شد.

ولید علی هافیک کویتی استقلال که در اوایل فصل تمرینات این تیم را ترک کرد و دیگر بازنگشت، قرارداد خود را با این باشگاه فسخ کرد.
    ظهر امروز جلسه‌ای در باشگاه استقلال میان نظری جویباری قائم مقام باشگاه استقلال و یکی از نمایندگان باشگاه الکویت برگزار و در نهایت مقرر شد این باشگاه در ازای مبلغی قرارداد ولید علی را با استقلال فسخ و او را در اختیار باشگاه الکویت قرار دهد.

2. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سرانجام فرهادمجيدي دلايل جدايي‌اش را فاش کرد

جدايي ناگهاني فرهاد مجيدي از استقلال شگفت‌انگيزترين اتفاق فوتبال ايران پس از پايان نيم فصل نخست بود. مجيدي پس از گذشت يک هفته از حضورش در الغرافه، سرانجام درباره دلايل جدايي‌اش از استقلال حرف زد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) فرهاد مجيدي در گفت‌وگو با روزنامه‌ «الرايه الرياضيه» درباره اين دلايل جدايي صحبت کرده است:
    * در مورد قراردادتان با الغرافه بگوييد. پيشنهاد آن‌ها چگونه بود؟
    در ابتدا بايد بگويم از اين که به تيم الغرافه پيوسته‌ام خوشحالم. من وارد چالشي جديد در محيطي جديد شده‌ام. در مورد قراردادم با الغرافه هم بايد بگويم که از لحاظ مالي رقم زيادي را دريافت نکرده‌ام. من با چند پيشنهاد از باشگاه‌هاي اماراتي با رقم‌هاي مالي بسيار بهتر از الغرافه مواجه شدم، اما با پيشنهاد اين باشگاه قطري موافقت کردم چرا که دوست داشتم فوتبالم را در يک محيطي جديد دنبال کنم. اميدوارم که بتوانم در اين جا هم موفق کار کنم.
    * آيا مشکلاتي براي پيوستن به الغرافه وجود داشت؟
    برعکس. مردم در اين‌جا بسيار مهربان هستند. به هنگام گفت‌وگو با شيخ حمد بن ثامر آل ثاني رييس باشگاه پي بردم که ايشان علاقه زيادي براي قرارداد امضا کردن با من دارد. او فرد باهوشي به نظر مي‌رسد و در همان تماس تلفني اول مرا قانع کرد که به اين تيم بيايم. با وجود اين که من در همان وقت چند پيشنهاد خوب از باشگاه‌هاي اماراتي داشتم، اما پيشنهاد الغرافه را ترجيح دادم و از اين کار خود خوشحالم و اصلا احساس پشيماني نمي‌کنم. بايد بگويم که هيچ سنگ پراکني در اين زمينه وجود نداشت و اين انتقال به سرعت انجام شد. بلند پروازي‌هاي الغرافه در ليگ داخلي و خارجي يکي از دلايل اصلي پيوستن من به اين تيم بود.
    * الغرافه در اين فصل ليگ ستارگان قطر نتايج خوبي نگرفته است و با تيم صدرنشين لخويا هفت امتياز فاصله دارد. آيا بر اين باوريد که شما مي‌توانيد اين فاصله زياد امتيازات را کم کنيد؟
    در فوتبال اين گونه نيست که بگوييد هفت امتياز را نمي توان اصلا جبران کرد، بلکه برعکس، جبران فاصله امتيازي راحت است. در ليگ قطر تيم‌ها هم سطح هستند و اين شاخصه اين ليگ به شمار مي‌آيد. الغرافه با بازيکناني خوبي که در اختيار دارد مي‌تواند به رقابت‌ با تيم‌هاي ديگر بپردازد و خود را به صدر جدول رساند. ما تماشاگران پرشور و کادر اداري خوبي داريم. من نسبت به رقابت‌ در ليگ قطر خوشبين هستم و بر اين باورم که مي توانيم خود را به صدر جدول رسانيم و اين فاصله هفت امتيازي را کم کنيم.
    * در مورد برونو متسو بگوييد. آيا او را مي‌شناسيد؟
    متسو يکي از چهره‌هاي شاخص مربيگري در منطقه خليج فارس است. من پيش از اين زماني که در ليگ امارات بازي مي کردم به خوبي با او آشنا بودم. او سابقه هدايت تيم‌هايي همچون سنگال و قطر را در کارنامه خود دارد، الان که هم که در الغرافه حضور دارد. من از اين که در تيمي بازي مي‌کنم که متسو هدايت آن را بر عهده دارد، خوشحالم.
    * شما بازيکن شاخصي هستيد، آيا پيش از اين هم از باشگاه‌هاي قطري پيشنهاد داشته‌ايد؟
    (مجيدي با خنده پاسخ مي‌دهد) چيزي که مردم ايران و قطر نمي‌دانند اين است که من 10 سال پيش يعني در سال 2001 از همين تيم الغرافه پيشنهاد داشتم، اما نتوانستم به اين تيم بپيوندم. وقتي که چند وقت پيش مسئولان باشگاه الغرافه با من تماس گرفتند، بار ديگر خاطرات چند سال پيش برايم زنده شد. اين بار ديگر تصميم گرفتم به الغرافه بپيوندم، چرا که بر اين باورم که اين تيم مي‌تواند هم در ليگ داخلي و هم در ليگ قهرمانان آسيا رقابت‌ کند. به همين خاطر به اين تيم پيوستم.
    * در مورد الغرافه اطلاعاتي داريد؟
    تيم الغرافه را به خوبي مي‌شناسم. پيش‌تر در ليگ قهرمانان آسيا مقابل اين تيم بازي کرده‌ام. الغرافه قهرمان سه فصل گذشته ليگ ستارگان قطر است. گذشته از اين، الغرافه در رقابت‌هاي بين المللي زيادي شرکت کرده است. بر اين باورم که اين تيم توانايي رقابت‌ و کسب عنوان‌ها و قهرماني ها را دارد.
    * الغرافه با عقد قرارداد با شما مي‌خواهد به مشکلات گل نزدن مهاجمانش پايان دهد، آيا از اين قضيه خبر داريد؟
    طبيعتا وقتي يک تيم مهاجمي را به خدمت مي گيرد، در پي آن است که به مشکلات گل نزدنش پايان دهد. من به خوبي از سنگيني مسئوليتي که بر روي دوش‌هايم است با خبرم، اما مطمئنم که مي توانم در الغرافه هم توانايي‌هاي خود را ثابت کنم و خوش بدرخشم.
    * همچنان که مي دانيد قرارداد شما با الغرافه پنج ماهه است، آيا اگر پيشنهاد تمديد قرارداد را داشته باشيد، با آن موافقت مي‌کنيد؟
    چرا که نه. من يک بازيکن حرفه‌اي هستم. شرايط اين جا هم خوب است. طبيعتا اگر سرمربي تيم از عملکرد من راضي باشد، قرارداد خود را تمديد خواهم کرد. هر بازيکني دوست دارد که به همکاري با باشگاهي که در آن بازي مي‌کند، ادامه دهد.
    * آيا درست است که مي‌گويند، مشکلات‌تان با باشگاه استقلال باعث شد که به الغرافه بپيونديد؟
    بله. درست است. من به خاطر مسايلي که نمي‌خواهم اينجا آن را بيان کنم، با مسئولان باشگاه استقلال به توافق نرسيدم. ديگر سخت بود به نحو احسن در آن تيم بتوانم بازي کنم و انتظارات و بلند پروازي‌هاي هواداران پرشور اين تيم را برآورده کنم. چند پيشنهاد از تيم‌هاي مختلف داشتم. در نهايت تصميم به ترک استقلال و پيوستن به ليگ قطر را گرفتم.
    * آيا براي پيوستن به الغرافه مشکل با سنگ پراکني‌ها و مشکلاتي مواجه شديد؟
    برعکس. پيوستن من به الغرافه به خاطر تمايل دو باشگاه طولي نکشيد. باشگاه استقلال اصلا با جدايي من مخالفت نکرد، بلکه بلافاصله موافقت خود را اعلام کرد. به همين خاطر از آنها تشکر مي‌کنم. از اين که براي استقلال که يکي از بهترين تيم‌هاي آسيا به شمار مي‌آيد بازي کرده‌ام ، بسيار خوشحالم.
    * شما يکي از بازيکنان بزرگ فوتبال قاره کهن به شمار مي‌آييد و سابقه بازي در تيم ملي فوتبال ايران را در کارنامه داريد. در حال حاضر فوتبال قطر را چگونه مي‌بينيد؟
    فوتبال قطر نسبت به گذشته پيشرفت ملموسي داشته است. به خوبي اين مساله را مي توان در ليگ حرفه‌اي اين کشور مشاهده کرد. قهرماني السد در ليگ قهرمانان آسيا شاهد گويايي در اين زمينه است. در تيم ملي قطر بازيکنان خوبي وجود دارند که مي‌توانند روياهاي هواداران و تماشاگران اين تيم را برآورده کنند.
    * همچنان که مي‌دانيد قطر در مرحله گروهي جام جهاني 2014 برزيل با ايران هم گروه است، در اين زمينه چه حرفي براي گفتن داريد؟
    تيم قطر توانايي لازم براي صعود به جام جهاني را دارد. قطر در آخرين بازي خود در اين گروه بايد با تيم ما در تهران بازي کند. به نظرم شانس قطر براي صعود از اين گروه بيشتر از بحرين است. ما پيش از اين هم با قطر در تهران بازي کرده‌ايم. آن‌ها نمايش خوبي را مقابل تيم ما ارائه کردند، به همين خاطر بر اين باورم که آن‌ها با ايران از اين گروه به مرحله بعد صعود خواهند کرد.
    * در مورد فوتبال ايران بگوييد. آيا فکر مي‌کنيد تيم ملي فوتبال ايران در اين سال‌هاي اخير با وجود بازيکنان بسيار خوبي که در ترکيب داشت، انتظارات را برآورده کرده است؟
    اول اين که بايد بگويم از اين که من يک ايراني هستم، احساس افتخار مي‌کنم. فوتبال ايران ضعف مفرطي در اين سال‌هاي اخير نداشته است، بلکه برعکس از بهترين تيم‌هاي آسيا به شمار مي‌آيد. ما شانس زيادي براي صعود از اين گروه داريم. ما با بازيکنان، مربي و فدراسيوني که داريم شانس زيادي براي صعود به جام جهاني خواهيم داشت. مي‌توانم بگويم که شانس ما براي صعود به جام جهاني برزيل به 90 درصد مي‌رسد. در مورد باشگاه‌هاي ايراني هم بايد بگويم که باشگاه‌هاي ما توانايي رقابت‌ براي کسب عنوان قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا را دارند. اين بدين معنا است که فوتبال ايران در مسير درستي حرکت مي‌کند. در پايان به تماشاگران و هواداران الغرافه بايد بگويم که از اين که به قطر آمده‌ام و با الغرافه قرارداد امضا کرده‌ام بسيار خوشحالم. برايم افتخار است که با پيراهن اين تيم به ميدان بروم. براي موفقيت اين تيم هر آنچه را که در توان خواهم داشت، رو خواهم کرد. هدف من با الغرافه قهرماني در ليگ قطر است.

4. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مجیدی درمصاحبه باالرایه :با ۱۰ سال تاخیربه الغرافه رفتم/دربرخی موضوعات بااستقلال تفاهم نداشتم

فوتبال ایران/فرهاد مجیدی گفت:با مدیریت استقلال بر سر برخی موضوعات تفاهم نداشتیم.
    به گزارش اوج نیوز،وی در گفت و گو با روزنامه الرایه قطر بدون اسم آوردن از مشکلات خانوادگی و بحث دخترش ،بحث های تازه ای را درباره دلایل جدایی اش از استقلال طرح کرده است.
    مجیدی در مصاحبه با سمیر البحیری خبرنگار این روزنامه از پیشنهاد باشگاه الغرافه در سال ۲۰۰۱ به خود خبر داد و اظهار داشت:وقتی در سال جاری دوباره به من پیشنهاد حضور در الغرافه مطرح شد،خاطرات ۱۰ سال پیش برایم تداعی شد.این بار سعی کردم موضوع را جدی تر بررسی کنم و پس از جمع بندی نهایی و با ۱۰ سال تاخیر به الغرافه پیوستم و این کار در جوی دوستانه و متحد میان من و باشگاه انجام شد.
    کاپیتان سابق استقلال ادامه داد:از اینکه در الغرافه هستم بسیار خوشحالم.من وارد مبارزه ای جدید در فضایی تازه شده ام .اگر چه الغرافه بهترین پیشنهاد مالی برای من نبود اما ترجیح دادم این تیم را برای ادامه فوتبالم انتخاب کنم.من در همان زمان دو پیشنهاد از امارات هم داشتم اما معتقدم در الغرافه می توانم موفق تر باشم.
    وی با رد مخالفت هواداران الغرافه با حضورش در این تیم افزود:برعکس این مساله در زمان حضورم در قطر رخ داد و برخورد بسیار خوبی با من شد.پس از نخستین مذاکره با مدیر باشگاه هم دریافتم که اراده سنگینی برای جذب من وجود دارد.او در همان تماس تلفنی مرا مجذوب خودش کرد و همانطور که گفتم به رغم داشتن دو پیشنهاد خوب مالی از امارات در همان زمان تصمیم دیگری گرفتم.این باعث شد که قرارداد به سرعت امضا شود و هیچ مانعی هم بر سر راه حضورم در تیم جدیدم وجود نداشت.
    مجیدی در پاسخ به این پرسش الرایه که آیا الغرافه می تواند در نیم فصل دوم لیگ ستارگان قطر جبران نتایج دور رفت را بکند گفت:با تیم لخویا که صدرنشین است ۷ امتیاز فاصله داریم و در فوتبال این اختلاف زیادی نیست.دید کلی من این است که الغرافه با کمک مدیریت،مربیان،بازیکنان و هوادارنش می تواند نتایج خوبی در نیم فصل دوم بگیرد و شخصا معتفدم به یکی از مدعیان قهرمانی تبدیل خواهد شد.
    وی درباره برونو متسو،سرمربی فرانسوی تیم الغرافه اظهار داشت:او نام بزرگی در مربیگری است.متسو را از زمان حضورم در امارات می شناسم.او البته تجربه مربیگری در تیم های دیگری نظیر:سنگال و قطر را هم دارد.در مجموع بسیار خوشحالم که تحت نظر مربی بزرگ و فهیمی به نام متسو کار می کنم.
    مجیدی درباره شناختش از باشگاه الغرافه گفت:من در لیگ قهرمانان آسیا مقابل این تیم بازی کردم و اطلاعات خوبی از تیم جدیدم دارم.اطمینان دارم اگر کمی خوش شانس باشیم،می توانیم در فصل جاری قهرمان لیگ قطر شویم.
    مجیدی با اشاره به قرارداد ۵ ماهه خود با تیم الغرافه درباره احتمال تمدید قراردادش در پایان فصل اظهار داشت:من یک بازیکن حرفه ای هستم و از شرایط موجودم رضایت دارم.در صورتیکه سرمربی از من بخواهد قراردادم را تمدید کنم باعث خوشحالی من خواهد بود.به هر حال هر بازیکنی هم به دنبال ثبات است و من هم از این قائده مستثنی نخواهم بود.
    وی در پاسخ به این پرسش که آیا دلیل جدایی اش از استقلال در درجه اول به مشکلاتش با مدیریت این باشگاه بر می گشت گفت:چیزی که به صورت کوتاه و مختصر می توانم بگویم این است که با مدیریت بر سر برخی مسائل تفاهم نداشتم.در این شرایط و با توجه به علاقه ای که مردم دارند تداوم بازی در شرایط ایده آل و مطلوب دشوار بود.در آن زمان چند پیشنهاد غافلگیر کننده داشتم و در نهایت تصمیم گرفتم به قطر بیایم.
    مجیدی با تکذیب مانع ایجاد کردن از سوی باشگاه استقلال برای حضورش در الغرافه اظهار داشت:باشگاه قبلی ام در هنگام جدایی من کارشکنی نکرد و نهایت همکاری را انجام داد.از این بابت از آنها ممنون هستم و افتخار می کنم که در استقلال یکی از بهترین تیم های آسیا و دارنده دو قهرمانی در این قاره بازی کردم.
    وی درباره کیفیت فوتبال قطر گفت:بی تردید فوتبال قطر نسبت به گذشته پیشرفت کرده است و این از وضعیت باشگاههای این کشور مشخص است.فکر می کنم با ادامه این روند،مردم این کشور به آرزوهایشان در فوتبال برسند.
    مجیدی درباره همگروهی تیم های ملی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل اظهار داشت:قطر آخرین بازی این مرحله را در تهران مقابل تیم ایران انجام می دهد و به نظرم شانس خوبی برای صعود به مرحله بعدی دارد.البته بحرین رقیب این تیم هم هست اما فکر می کنم ایران وقطر به مرحله بعدی صعود می کنند.
    وی درباره وضعیت فوتبال در ایران گفت:قبل از هر چیزی باید بگویم افتخار می کنم یک ایرانی هستم.در حال حاضر توپ تیم ملی ایران پر است و با این بازیکنان و مربیان به احتمال ۹۰ درصد به جام جهانی خواهیم رفت.در بحث باشگاهها هم باید بگویم که می بینیم نمایندگان ایرانی در لیگ آسیا عملکرد خوبی دارند و حتی تا فینال هم می رسند.بنابراین وضعیت باشگاهها هم خوب است.
    مجیدی در پایان خطاب به هواداران الغرافه گفت:از اینکه اینجا هستیم بسیار خوشحالم.بازی با پیراهن الغرافه برایم افتخار بزرگی است و مطمئن باشید تمام تلاشم را برای موفقیت تیم خواهم گذاشت تا بتوانیم به افتخارات متعدد برسیم.

6. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

فرهاد مجیدی: با کادر مدیریتی باشگاه مشکل داشتم/مدیریت باشگاه با جدایی من فوراً موافقت کرد

به دلیل تمایل دو طرف برای قطع همکاری، این کار خیلی طول نکشید و کادر مدیریت اصلا مخالف رفتن من نبود بلکه فورا موافقت کرد و به همین دلیل از آنان تشکر می‌کنم.

سایت گل- فرهاد مجیدی در اولین گفت‌وگوی خود پس از جدایی از استقلال و عقد قرارداد با الغرافه در گفت‌وگویی با روزنامه الرایه قطر درباره ابهامات جدایی‌اش از استقلال صحبت‌هایی را مطرح کرد. نکته جالب اینکه فرهاد مجیدی در این مصاحبه به هیچ عنوان از دخترش "تیام" نامی نبرده است. این در حالی است که مسئولان استقلال بارها اعلام کردند که وی به خاطر دخترش می‌خواهد از استقلال برود.

*لطفا در مورد شرایط همکاری با الغرافه صحبت کنید. چگونه پیشنهاد این تیم را گرفتید؟

ابتدا بگویم خیلی خوشحالم که اینجا هستم و قرار است برای الغرافه بازی کنم. از ورود به چالشی جدید در جوی متفاوت خرسندم. با تمام احترام به باشگاه قطری باید بگویم از نظر مالی، برای من این همکاری و حضور، بهترین قرارداد ممکن نیست. دو پیشنهاد همزمان دیگر از امارات داشتم اما الغرافه را ترجیح دادم که تجربه تازه‌ای کسب کنم. متوجه شدم در این تیم می توانم به پیشرفت ادامه دهم.

*در مسیر انتقال به الغرافه مشکلات خاصی هم برایتان بوجود آمد؟

برعکس باید گفت مردم اینجا بسیار مهربان برخورد کردند. موقع مذاکرات با شیخ حامد بن تامر الثانی متوجه علاقمندی زیاد او شدم. در جریان رایزنی‌ها دیدم رئیس باشگاه چه تمایل زیادی برای تحقق انتقالم و امضا قرارداد با الغرافه دارد. ایشان چهره‌ای بسیار زیرکی هستند که راحت به هنگام صحبت‌های تلفنی مان مرا متقاعد کردند به الغرافه بیایم. آن هم در شرایطی که دو پیشنهاد با شرایط مالی بهتر در همان زمان داشتم. خیلی هم خوشحالم که مشکلی در این بین دیده نشد و توافق در کمترین زمان ممکن بدون هیچ مشکلی خاصی به دست آمد. من به عنوان بازیکن علاقمندم با الغرافه تجربه تازه‌ای کسب کنم و سراسر انگیزه برای این حضور هستم.

*در شرایط کنونی الغرافه با وجود ۷ امتیاز فاصله از رقابت با لخوویا صدرنشین فاصله دارد. جایگاه خودتان را با توجه به وضعیت ادامه فصل جاری تیم چگونه می بینید؟ فکر می‌کنید الغرافه در شرایطی است که به کورس قهرمانی بازگردد؟

در فوتبال ۷ امتیاز به معنای فاصله و اختلاف نیست. این فاصله به یکباره پاک نمی‌شود. و می‌توان به مرور از آن کاست. چیزی که در لیگ قطر سخت نیست. به نظرم در ادامه راه و در نیم فصل دوم، الغرافه این قابلیت را به توجه به بازیکنانش، مدیریت و هواداران دارد که به جنگ قهرمانی بازگردد. احساسم به من می گوید تیم برای کسب مقام قهرمانی خواهد جنگید.

*در مورد برنو متسو، مربی تیم چه نظری دارید؟ او را می‌شناسید؟

تمریناتی که برونو متسو می دهد، در این منطقه از جهان برای همه بازیکنان چیزی شناخته شده و معروف است. او را از زمانی که در امارات کار می کرد و همچنین زمانی که مسئولیت تیم‌های بزرگی مثل سنگال و قطر را برعهده داشت، می شناسم. خیلی خوشبختم که بازیکن تیم او هستم و زیر نظر یکی از مربیان بزرگ کار می کنم.

*شما بازیکن شاخصی هستید. آیا قبلا با پیشنهاد کار از الغرافه مواجه شدید؟

(لبخندی می‌زند) آنچه شما نمی دانید و شاید مردم کشورم ندانند؛ از همین الغرافه 10 سال قبل پیشنهاد بازی در سال ۲۰۰۱ داشتم. ا‌ز این رو وقتی پیشنهادشان را مجددا دریافت کردم، به یاد 10 سال قبل افتادم و این بار جدی‌تر با قضیه برخورد کردم. واقعا آرزوی حضور در این جا را داشتم و اکنون به خاطر بازی برای الغرافه خدا را شکر می‌کنم که گفت‌وگوها، منجر به حضورم در این جا شد.

*اما سئوال اساسی این است از الغرافه واقعا چه می دانید؟

می دانم الغرافه تیمی است که در لیگ قهرمانان نمایش خوبی داشته و در سه دوره گذشته لیگ قطر به مقام قهرمانی رسیده است و همچنین در رقابت‌های باشگاهی بی‌شمار دیگری در سطح قاره مثل لیگ قهرمانان حضوری چشمگیر داشته است. فکر می کنم این تیم در جایگاهی است با اندکی بخت و اقبال بازهم بتواند مقام کسب کند.

*می‌دانستید عقد قرارداد با شما در الغرافه به منزله پایان دادن به مشکل گلزنی است؟

بله. وقتی تیمی با بازیکنی قرارداد می بندد، بدیهی است که می خواهد با استفاده از توانایی او به مشکلاتش پایان دهد تا به موفقیت برسد و حواشی نیز خاتمه پذیرند. من به خوبی با مشکلات کار در اینجا آشنا هستم. بر این باورم در ادامه لیگ قطر می توانم برای تیم بدرخشم.

*قرارداد شما با الغرافه ۵ ماهه است. آیا قرار نیست پس از این مدت همکاری ادامه یابد؟

چرا من بازیکنی حرفه‌ای هستم. خیلی هم خوشحالم که اینجا حضور دارم و با مربی ام حرف می زنم و یکسری مسائل را به او منتقل می کنم و او نیز از من نقطه نظرم را می پرسد. به هر حال هر بازیکنی دوست دارد به ثبات برسد و کماکان به بازی ادامه دهد.

*آیا این مطلب درست است که جدا شدن شما از استقلال و پیوستن به الغرافه به دلیل مشکلاتی با کادر مدیریتی بود؟

بله این درست است. ما درباره خیلی مسائل که اینجا جای ذکر آن نیست، به توافق نرسیدیم. برایم سخت بود که به شکل مطلوبی که می‌خواهم بازی کنم. چند پیشنهاد داشتم و تصمیمم این شد که از استقلال جدا شوم و به لیگ قطر بیایم و در الغرافه بازی کنم.

* برای آمدن به الغرافه در ایران مشکلی داشتید؟

برعکس. به دلیل تمایل دو طرف [من و باشگاه] برای قطع همکاری، این کار خیلی طول نکشید و کادر مدیریت اصلا مخالف رفتن من نبود بلکه فورا موافقت کرد و به همین دلیل از آنان تشکر می‌کنم. افتخار می‌کنم که استقلال یکی از بهترین باشگاه‌های آسیا که دو بار قهرمان شده است، بازی کردم.

*شما بازیکنی بزرگ در سطح آسیا هستید. یک ستاره بین المللی که در تیم ملی ایران سابقه بازی زیاد داشته است. نظر شما در مورد فوتبال قطر چیست؟

فوتبال قطر اکنون خیلی بهتر از گذشته است. قهرمانی السد در لیگ قهرمانان آسیا دلیلی محکم بر این نکته است. کاملا نقش و قابلیت لیگ ستارگان این کشور و جام حذفی، همینطور نقش تیم‌های قطری در لیگ قهرمانان نمایان است. همه این ها بیان‌گر موقعیت خوب این فوتبال در آسیا است و این که قطری‌ها می توانند رویاهای خود را برای گسترش این ورزش در آینده تحقق ببخشند.

*در مورد فوتبال ایران با توجه به وجود ستارگان بزرگ فکر می کنید انتظارات برآورده شده است؟

اول بگویم به این که ایرانی هستم افتخار می کنم. در فوتبال ایران مشکلی خاصی وجود ندارد. فکر می کنم بهترین‌های فوتبال ایران در قالب تیم ملی ۹۰ درصد بخت راهیابی به جام جهانی دوره بعد در برزیل را دارند. ضمن آنکه تیم‌های برتر باشگاهی ایران نیز در سطح لیگ قهرمانان آسیا قابلیت فراوان برای کسب مقام قهرمانی را دارا هستند. این نکته و موضوع قبلی نشان می دهد فوتبال ایران در مسیری صحیح در حال حرکت است. دوم خطاب به هواداران الغرافه می گویم از همکاری با این تیم بسیار خرسندم و حضور در این تیم برایم افتخار است که پیراهن آن را در ادامه فصل می‌پوشم. با تمام وجود تمام تلاشم را برای سربلندی و بازگشت الغرافه به جمع مدعیان قهرمانی لیگ قطر به کار خواهم گرفت چرا که الغرافه را در حد قهرمان می بینم.

8. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

فتح الله زاده :ما به فرهاد اعتماد کردیم/ هر بازیکنی ناراضی است بیاید رضایتنامه بگیرد

فرهاد مجیدی به ما گفته بود که بخاطر فرزندش قصد دارد به امارات برود و ما هم تنها به دلیل همین موضوع با جدایی مجیدی موافقت کردیم.

سایت گل - فرهاد مجیدی بازیکن تیم الغرافه قطر در گفت‌وگو با یک روزنامه قطری دلیل جدایی‌اش از استقلال را مشکلاتش در این تیم اعلام کرده و بدون اشاره به موضوع دخترش گفته است که مسئولان باشگاه هم تمایلی برای حفظ او نداشتند. این درحالی است که علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت و گو با قانون تاکید دارد که باشگاه استقلال در این ماجرا به صحبت های مجیدی درباره بیماری دخترش اعتماد کرده است. فتح‌الله‌زاده در این گفت‌وگو درباره آخرین وضعیت مالی باشگاه استقلال هم توضیحاتی داده است.
    -آقای فتح الله زاده، گفته های تازه مجیدی نشان می دهد که جدایی اش از استقلال دلایل دیگری هم داشته و آیا او مشکلی در استقلال داشت؟
    فرهاد مجیدی به ما گفته بود که بخاطر فرزندش قصد دارد به امارات برود و ما هم تنها به دلیل همین موضوع با جدایی مجیدی موافقت کردیم. ما در این ماجرا بنا را بر راستی و صداقت گذاشتیم و به حرفهای فرهاد اعتماد کردیم.
    -او همچنین گفته است که باشگاه با رفتنش مخالفت نداشته است؟
    موضوع اینجاست که طبق قرارداد مجیدی با استقلال، این بازیکن می توانست در صورت داشتن پیشنهاد به تیم دیگری ملحق شود. ضمن آنکه بیانیه باشگاه بعد از رفتن مجیدی نشان می دهد که ما با جدایی او موافق نبودیم.
    -همین که او به جای امارات راهی قطر شد نشان می دهد که موضوع تنها دخترش نبوده است؟
    مجیدی گفته بود که می تواند دخترش را با خود به قطر هم ببرد.
    -یعنی نمی توانست با دخترش به ایران بیاید؟
    خیر، یک مشکل خانوادگی داشت که نمی توانست.
    -مجیدی گفته است که قبلا هم از الغرافه پیشنهاد داشته است؟
    بله او ابتدای همین فصل یک پیشنهاد یک میلیارد و صد میلیونی از تیم الغرافه داشت اما بخاطر استقلال با تیم ما قرارداد 350 میلیونی بست.
    -به نظر می آید در کل مشکلات مالی اوضاع استقلال را به هم ریخته، گویا مجیدی و سایر بازیکنان به برخی موارد مانند ندادن پاداش بازی هایی مانند دربی معترض بودند؟
    ما تمام پاداش ها را تا جایی که می توانستیم پرداخت کردیم. پاداش دربی هم که به هر بازیکن 3 میلیون تومان بود و اتفاقا پاداش سنگینی بود هم پرداخت شد.
    -درست است که این پاداش را انصاری تقبل کرده است؟
    بخشی از آن را انصاری داده نه همه آن را، کمک های دیگری هم در کار است و اگر این کمک ها نباشد که ما نمی توانیم کار را پیش ببریم.
    -ممکن است این وضعیت مالی موجب اعتراض سایر بازیکنان شود؟
    من از همینجا اعلام می کنم که الان نیم فصل است و وضع استقلال هم مشخص، هر بازیکنی می خواهد بیاید رضایت نامه بگیرد و برود.
    -نام استقلال در فهرست بدهکاران لیگ برتر است و مشکل ثبت قرارداد دارید.
    شرایط استقلال خوب نیست اما آنقدرها هم بد نیست. به سازمان لیگ گفته ایم بدهی های ما را به مرور از محل درآمدهایمان پرداخت کند و مشکلی از این نظر پیش نخواهد آمد.

10. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پورحیدری:مطمئنم فرهاد آن حرف ها را نزده !/فرهاد بازیکن و اسطوره و کاپیتان دوست داشتنی استقلال است

پورحیدری:مطمئنم فرهاد آن حرف ها را نزده !
    سرپرست و مدیرفنی استقلال گفت: دنیزلی مربی بزرگی است ولی برای ما فرقی نمی کند چه کسی سرمربی است چون برای آن بازی بازهم برنامه ریزی می کنیم و برد می خواهیم.
    منصور پورحیدری در خصوص شرایط استقلال، بازی حذفی با شهرداری یاسوج، آخرین وضعیت بازیکنان جذب شده آبی ها، شایعات زیاد در خصوص جدایی مجیدی و حضور دنیزلی در پرسپولیس به سوالات پاسخ داد .
    شرایط استقلال قبل از بازی با شهرداری یاسوج خوب است؟
    الحمدالله وضعیت خوبی داریم و بازیکنان خیلی خوب تمرین کرده اند. مصدومیت های بازیکنان ما هم خوب شده و دارند یکی یکی می رسند. تقریبا ۳، ۴ نفری را بازهم شاید در این بازی نداشته باشیم ولی تیم خوب است. بازی سختی در پیش است و آن طور که همه ما را از پیش برنده می دانند نیست. واقعا بازی ساده نیست.
    روی شهرداری یاسوج حساب باز کرده اید ؟
    ما اصلا هیچ تیمی را دست کم نمی گیریم. اینجا جام حذفی است و اولین اشتباه، آخرین است و حذف. این تیم به خصوص این که در شهر خود ۲، ۳ تیم لیگ برتری مثل تراکتور و فولاد را حذف کرده و خیلی خطرناک است. در دنیای فوتبال هم معمولا می بینید که تیم های گمنام می آیند تیم های بزرگ را حذف می کنند. ما خیلی باید هوشیار باشیم. بچه ها بازی را جدی گرفته اند و غافلگیر نمی شویم. ما روی این تیم حساب باز کردیم. شناخت هم داریم و فقط باید ببریم.
    استقلال اگر در حذفی جام نگیرد، خیلی بد می شود.
    ببینید جام به تیمی می رسد که حواسش را جمع کند و با اقتدار بیاید بالا. در حذفی دوم شدن یا حذف در مرحله اول هیچ فرقی نمی کند. این جام قهرمانی است که فقط یک تیم می تواند آن را بگیرد و ارزش دارد. ما فقط جام می خواهیم و یکی از برنامه های ما قهرمانی در این مسابقات است.
    وضعیت خلعتبری و پولادی به کجا کشیده شد؟
    اطلاعی از وضعیت مذاکرات ندارم. فقط یک بازیکن خارجی گرفتیم و تا ۱۴ دی هم فرصت داریم تا بازیکنان مد نظر را بگیریم. باشگاه در حال پیگیری تقویت تیم است. امیدواریم بتوانیم تیم خوبی آماده کنیم.
    خیلی ها می گویند که مجیدی نباید می رفت و حالا که رفته فقط به خاطر پول بوده. قبول دارید؟
    نظرها همیشه مختلف است و قابل احترام. هرکس نظرش را گفته و ما نمی توانیم همه را به عنوان موافق در کنار خود داشته باشیم. فرهاد چندین هفته قبل بود که مدام در مورد رفتنش صحبت می کرد تا بتواند نیم فصل جدا شود. او مشکل خانوادگی داشت. همیشه هم در طول نیم فصل ۲، ۳ روز مرخصی می گرفت تا به مشکلاتش برسد. او بازیکن و اسطوره و کاپیتان دوست داشتنی استقلال است و وقتی باشگاه هم وضعیت روحی و روانی وی را دید، موافقت کرد. اگر فرهاد با آن وضع روحی هم می ماند هم شاید نمی توانست خوب روی فوتبال خود تمرکز کند و هم شاید آن طرف مشکلاتش بیشتر می شد. در طول نیم فصل نگران بود و دلیل جدایی او هم پول نبوده. باشگاه هم با جدایی اش موافقت کرده، مجیدی که نمی تواند فوتبالش را کنار بگذارد. آنجا هم وقتی پیشنهاد برایش رسیده جواب داده و حق طبیعی او است.
    مجیدی در تازه ترین صحبت هایش با یکی از روزنامه های قطر ، گفته با استقلال مشکل داشته و جدا شده.
    اصلا این جوری نبوده. من مطمئنم فرهاد این حرف را نزده است. او مشکلات خانوادگی اش را مطرح کرد و حتی من در آن جلسه بودم اما این که چقدر مشکل مالی داشته و چقدر باشگاه به اوپرداخت کرده یا هنوز طلب دارد این را در جریان نیستم و فتح الله زاده می داند اما قطعا فرهاد این حرف را نزده.
    مجیدی گفته مخالفتی با رفتنش نشده و سریعا باشگاه موافقت کرده. درست است؟
    روزنامه های داخلی ما هم زیرآبی می روند چه برسد به روزنامه های عربی! در جلسه ای که بودیم مظلومی راضی نشد که فرهاد برود ولی فتح الله زاده چون حرف های فرهاد را شنید و او برای ما زحمت کشیده بود بالاخره راضی شد ولی آنچه مسلم است هیچ کس دوست نداشت فرهاد برود. خود فتح الله زاده هم اصرار داشت مجیدی بماند.
    کارشناسان معتقدند استقلال بدون مجیدی به مشکل می خورد.
    مجیدی بازیکن خوب، بزرگ و تاثیرگذاری برای ما بود اما این طور نیست که با رفتن یک بازیکن همه چیز به هم بریزد و روی زمین بماند. تیم بزرگی مثل استقلال به بازیکن وابسته نیست و همیشه این طور بوده. همه به غیر مسائل فوتبالی، می خواستند مجیدی بماند چون شخصیتش دوست داشتنی است. ولی این که بگوییم استقلال به بازیکن متکی است چنین نیست و این را ثابت می کنیم.
    شنیده شده که فتح الله زاده به خاطر مشکلات مالی می خواهد، استعفا کند. صحت دارد؟
    متاسفانه هنوز هم که هنوز است مشکلات حل نشده و همه در تلاشند تا کار را حل کنند. فتح الله زاده هم با این همه تلاش و زحمتی که در راه تامین منابع مالی کرده و زیر قرض رفته برایش سخت است. تنهایی نمی توان مشکلی را حل کرد. هیات مدیره هم البته در حال تلاش است. وقتی فتح الله زاده می بیند که باید به مردم پاسخگو باشد، مجبور است که نگران باشد.
    جریمه برهانی صحت دارد؟
    این به هیچ کس ارتباطی ندارد که ما بازیکن خود را جریمه می کنیم. هرکس غیبت کند قطعا جریمه می شود. خیلی از بازیکنان بودند که مظلومی نامه زده و حسابداری آنها را جریمه کرده اما کسی نفهمیده. ما برای بازیکن هزینه می کنیم که کارایی داشته باشد و به تیم کمک کند. حتی آنهایی هم که اجازه بگیرند کمی جریمه می شوند.
    این خبر پس چطور درز کرده؟
    نمی دانم. شاید گوش ایستاده اند. این اخباری که مربوط به باشگاه است، نباید درز پیدا کند.
    در مورد آمدن دنیزلی به پرسپولیس نظر شما چیست؟
    نظر خاصی ندارم. مسئولیت آنهاست و به ما مربوط نمی شود. آنها نیم فصل مشکلاتی داشتند که صلاح دیدند این مربی را بیاورند. دنیزلی مربی بزرگی است و امیدوارم در این تیم مردمی موفق شود.
    پرسپولیسی ها با آمدن دنیزلی امیدوارند دربی را بعد از مدت ها از استقلال بگیرند.
    پرسپولیس تیم بزرگی است و طرفداران و بازیکنانش هم عزیز و قابل احترام هستند. هر تیمی برای خودش برنامه دارد. فعلا ما بازی های مهمتری در پیش داریم. همین جام حذفی در پیش است. بازی پلی آف لیگ آسیا و شروع لیگ را هم اضافه کنید. الان وقتی برای فکر کردن به دربی نداریم. باید تا آن بازی صبر کرد که چه پیش می آید. بالاخره در فوتبال هزار اتفاق می افتد. برای ما هم فرقی نمی کند دنیزلی باشد یا کس دیگر. همه دوست دارند که برنده دربی باشند و ما هم قطعا برای برد بازی می کنیم./ش

استقلال

12. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

این از فرهاد
    عشق چی تعصب چی اینهم حرفه

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

این از فرهاد
    عشق چی تعصب چی اینهم حرفه
    زود قضاوت نکنید ...
    فرهاد واسه هر چی رفته واسه خاطر پول نبوده...
    فعلا باید صبر کنیم ...
    اینده همه چیز رو مشخص می کنه .
    ان شا... با قهرمانی توی هر 2 جام و صعود به مرحله بعد اسیا و بازگشت کاپیتان ، جام قهرمانی سوم رو توی دست فرهاد ببینیم.

15. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

بابا دوره تعصب مرده یاد حجازی به خیر

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

زود قضاوت نکنید ...
    فرهاد واسه هر چی رفته واسه خاطر پول نبوده...
    فعلا باید صبر کنیم ...
    اینده همه چیز رو مشخص می کنه .
    ان شا... با قهرمانی توی هر 2 جام و صعود به مرحله بعد اسیا و بازگشت کاپیتان ، جام قهرمانی سوم رو توی دست فرهاد ببینیم.

درسته نباید زود قضاوت کرد. بلاخره هر چیزی بعد از مدتی افشا میشه چه الان چه 10 سال دیگه...

18. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •