تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 204 از 287 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رویداد: راو

تاریخ برگزاری: 18 می 2009

محل برگزاری: لوییسویل

عكس های راء به تاریخ o2009.05.18(شامل 127 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 8,28

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پرومو دبلیو دبلیو ای و سپس ورودی راو پخش میشه.

به ورزشگاه میریم و آهنگ اورتن پخش میشه. لیلیان گارسیا قهرمان WWE رو معرفی میكنه و رندی به داخل رینگ میره و میكروفن رو میگیره و شروع به صحبت میكنه: همه میتونید ببینید كه من همچنان قهرمان دبلیو دبلیو ای هستم. من انتظار نداشتم كه دیشب، فقط عنوانم رو حفظ كنم بلكه میخواستم باتیستا رو له كنم. دیشب من داشتم همین كار رو انجام میدادم كه ریك فلیر جلوی منو گرفت. فلیر به خاطر روزهایی كه در اوولوشن داشتیم از من خوشش نمیاد كه در این لحظه تماشاگرا رندی رو به شدت هو میكنن. آهنگ فلیر زده میشه و او به رینگ میاد و در مقابل رندی قرار میگیره. ریك به رندی میگه: شاید تو هنوز قهرمان WWE باشی اما چیزی كه روشنه اینه كه تو نتوستی باتیستا رو شكست بدی. تو با سیلی زدن به داور مسابقه رو دی كیو كردی و مثل یك بازنده میمونی. وقتی تو به اوولوشن اومدی خیال میكردی كه از همه بالاتری ولی وقتیكه باتیستا به این گروه پیوست قدرتمند بود و تبدیل به یك مرد شد. ممكنه تو گروه خودتو داشته باشی اما تا وقتی این مرد رو شكست ندادی( در این لحظه فلیر Whooooooooooo بلندی میكشه) هیچی نیستی. اورتن میگه: وقتی من كمربند WWE رو دارم معنیش اینه كه یك مرد هستم. من میتونم باتیستا رو در هر زمان و در هر كجا شكست بدم. فلیر میگه: خوبه، من قبل از شروع شو ویكی رو ملاقات كردم و او از اینكه بازی دیشب دی كیو شده ناراحت بود. ویكی گفت كه تو باید در پی پی وی اكستریم رولز از كمربند خودت در مقابل باتیستا دفاع كنی و این مسابقه به صورت استیل كیج خواهد بود. رندی میگه: من پیغامی برای باتیستا دارم و این پیغام رو بهش برسون كه در این لحظه ضربه ای به فلیر میزنه. كودی و تد دیبیاسی هم میان و دور رینگ رو احاطه میكنن. در این لحظه باتیستا از پشت سر میاد و به كودی و تد حمله میكنه. رندی هم از پشت به باتیستا حمله میكنه و سپس او رو به داخل رینگ میبرن. لگسی مشغول زدن باتیستا و فلیر هستن كه ناگهان جان سینا به رینگ میاد و سه نفری مشغول زدن لگسی میشن و لگسی به بیرون از رینگ میرن. آهنگ ریك فلیر نواخته میشه و میریم برای كامرشال.

مسابقه اول :: بتل رویال زنان , #1 كنتندر فور د دیواس چمپینشیپ

برنده این رقابت یك تایتل شات برای كمربند دیواس بدست میاره. آهنگ قهرمان دیواس یعنی ماریس پخش میشه و او به گزارشگران میپیونده. افراد شركت كننده هم كه بدین ترتیب بودند به نوبت وارد میشن: كلی كلی، بریه بلا، نیكی بلا، میكی جیمز، روزا مندز، جیلیان هال و بث فینكس.

در ابتدا روزا مندز حذف میشه و به دنبال اون بث فینكس یكی از خواهران بلا رو اوت میكنه. دیواهای دیگه هم حذف میشن تا اینكه چهار نفر در رینگ باقی میمونن. میكی جیمز موفق میشه كه جیلیان رو به بیرون از رینگ بندازه و حالا میره به سراغ بث فینكس. بث چند ضربه به میكی میزنه و در گوشه رینگ میخواد تا او رو از بالای طنابها به بیرون بندازه كه كلی كلی میاد و چند ضربه به بث میزنه. كلی كلی با اسلاید اوت موفق میشه كه بث رو از روی طناب ها به بیرون بندازه. بث عصبی هست و سعی داره به رینگ برگرده كه داور جلوش رو میگیره. در حالی كه داور حواسش نیست ماریس میاد و با اسپری موادی رو به صورت میكی جیمز میپاشه و كلی كلی، میكی جیمز رو اوت میكنه و برنده میشه و تایتل شات رو بدست میاره.

برنده مسابقه: كلی كلی

پرومویی از جاجمن دی و حمله چاوو به سانتینو مارلا پخش میشه.

مسابقه دوم :: سانتینو مارلا در برابر چاوو گررو

زنگ آغاز مسابقه زده میشه و چاوو به سرعت به سمت سانتینو حمله ور میشه و چندین ضربه پیاپی میزنه و تیشرت سانتینو رو پاره میكنه و از بدنش در میاره. سانتینو در حالی كه پاش میلنگه به گوشه رینگ میره و چند حركت كمدی انجام میده كه باعث خنده تماشاگران میشه. چاوو دوباره چندین ضربه به سانتینو میزنه و با چكمه(پا) ی خودش ضربه ای به باسن سانتینو میزنه كه سانتینو جیغ بلندی میكشه. سانتینو استایلی همانند استایل هوگن به خودش میگیره و بلند میشه و رایت هند و البو میزنه. حالا كلوزلاین از سانتینو اما چاوو با بیگ بوت او رو نقش زمین میكنه. چاوو به بالای رینگ میره تا فراگ اسپلش رو اجرا كنه اما سانتینو جا خالی میده. چاوو بلند میشه و چند كیك به سانتینو میزنه و او رو به روی ترنباكل قرار میده. سانتینو رول آپ میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه : سانتینو مارلا

در حالی كه سانتینو داره خوشحالی میكنه، چاوو میكروفن رو میگیره و میگه: سانتینو، برو به خواهرت سانتینا بگو آماده شه تا امشب مقابل ویكی گررو قرار بگیره.

كامرشال.

پرومویی از بازگشت مستر كندی پخش میشه.

در بك استیج میبینیم كه ماریس داره به فرانسوی صحبت میكنه. میز میاد و میگه من متوجه نمیشم كه تو داری چی میگی اما هر كس تو رو ببینه مسخرت میكنه. ماریس از صحبت كردن با میز بیزار به نظر میرسه. میز میگه: من تا حالا در مقابل جان سینا شكست نخوردم. برو به همه دوستات بگو تا راو رو ببینن كه من چطور سینا رو دوباره چلنج میكنم. سینا وقتی راه میره مثل چلاق ها میمونه.

جوش متیوز در كنار مت هاردی قرار داره و میخواد تا در مورد مسابقه امشبش در مقابل ام وی پی صحبت كنه. مت میگه: تنها دلیلی كه ویكی این تایتل شات(بر سر كمربند یو اس ای) رو به من داد اینه كه، من خودم اونو بدست آوردم و بعد میره.

ویكی به همراه چاوو در اتاقش هستند. ویكی میگه: من در این مسابقه به تو نیاز دارم و بدون تو نمیتونم این مسابقه رو انجام بدم. رندی اورتن وارد اتاق میشه و در مورد مسابقه اش در اكستریم رولز از ویكی سوال میكنه. ویكی میگه: من جنرال منیجر هستم و تصمیم میگیرم و دلیلی نمیبینم كه به تو جواب پس بدم. اینجا رو ترك كن، میخوام قبل از مسابقه تمركز داشته باشم. رندی میگه: تو باید برای حفظ مقامی كه داری تمركز داشته باشی و سپس اتاق رو ترك میكنه.

كامرشال.

مسابقه سوم :: كارلیتو و پریمو در برابر گلداست و برایان كندریك

از كامرشال بر میگردیم و میبینیم كه برایان كندریك و گلداست در رینگ حضور دارن. آهنگ كولونز زده میشه و كارلیتو به همراه پریمو وارد میشن و مایكل كول متذكر میشه كه این مسابقه بر سر كمربند نیست. كندریك و پریمو رینگ رو ترك میكنن تا گلداست و كارلیتو مسابه رو آغاز كنن. گلداست لاك میكنه و با كندریك تگ میشه. كندریك، كارلیتو رو میگیره و به روش سابمیشن رو اجرا میكنه. كندریك كارلیتو رو به گوشه رینگ میاره و از گلداست میخواد تا چند ضربه به كارلیتو بزنه اما گلداست امتناع میكنه و كارلیتو دراپ كیك میزنه و از دست كندریك رها میشه و با پریمو تگ میشه و پریمو با فلایینگ البو به روی كندریك میپره و میره برای كاور یك دو ... . كندریك میره باری اسلاید برید اما پریمو بلاك میكنه و كراس بادی میزنه و میره تا كندریك رو پین كنه یك دو سه.

برنده مسابقه: كارلیتو و پریمو

بعد از مسابقه كندریك به سر گلداست فریاد میكشه كه این باخت تقصیر تو بود. كندریك به گلداست سیلی میزنه و گلداست با عصبانیت با كندریك فیس تو فیس میشه كه یكدفعه هورنسواگل از پشت میاد و ضربه ای به زانوی كندریك میزنه و كندریك به بیرون از رینگ میره. آهنگ هورنی زده میشه و به همراه گلداست شادی میكنن.

در بك استیج د میز رو میبینیم كه لباسی شبیه لباس سینا رو پوشیده و داره آماده میشه تا به رینگ بیاد و با حركات خودش ادای جان سینا رو در میاره و ما میریم برای كامرشال.

آهنگ قدیمی جان سینا (Word Life) پخش میشه و د میز به تقلید از حركات جان سینا وارد میشه و به داخل رینگ میره. میكروفن رو میگیره و میگه: خبر مهمی كه از جاجمن دی دارم اینه كه در جاجمن دی 4-0 شدیم (میز 4 سینا صفر). میز در مورد آهنگ وورد لایف صحبت میكنه و میگه من این آهنگ رو ریمیكس كردم و خیلی بهتر از آهنگ سیناست و اسمش رو گذاشتم نرد لایف (Nerd Life). درخواستی كه دارم اینه كه سینا با این آهنگ وارد شه و شروع به خوندن رپ میكنه و بعد از پایان آهنگ میگه شما یك قهرمان جدید در راو دارید، میز پنج سینا صفر. میز میگه: تمام حریفان از من میترسند كه جری لاور میكروفن رو میگیره و به داخل رینگ میاد. لاور میگه: با او نآهنگ رپی كه تو خوندی حتی كامرشال ریتینگ بهتری از راو بدست میاره و بعد میگه: چون تو كسی رو صدا میكنی و اون به داخل رینگ نمیاد به این معنی نیست كه تو برنده شدی. اگر تو سامارتینو، استیو آستین و هالك هوگن رو هم صدا بزنی اونها به رینگ نمیان. تو باید به اتاق ویكی بری و از او درخواست مسابقه با سینا رو بكنی كه میز صحبت های او رو قطع میكنه و میگه: شاید من به اتاق ویكی رفتم كه در این لحظه آهنگ بیگ شو صحبت های اونو ناتموم میزاره. شو در حالی كه میكروفن در دست داره به داخل رینگ میره و میگه: فرصت برای میز زیاد هست و ادامه میده: سینا فكر میكنه كارش با من تموم شده اما اشتباه میكنه. ویكی مسابقه ای رو برای اكستریم رولز تعیین كرده، جان سینا در برابر بیگ شو در یك سابمیشن مچ و به میز میگه تو باید تا اون موقع صبر كنی. میز با لحنی آرام میگه: حتما، من تا اون موقع صبر میكنم... تا زمانیكه سینا توسط بیگ شو له میشه و شو اونو شكست خواهد داد و به آرامی(در حالیكه از بیگ شو میترسه) رینگ رو ترك میكنه. در این لحظه بیگ شو از پشت سر به جری لاور حمله میكنه و سابمیشن رو به روش اجرا میكنه. لاور تپ اوت میكنه و شو بعد از چند لحظه لاور رو رها میكنه و به سمت ورودی میره.

كامرشال.

بعد از كامرشال برمیگردیم و میبینیم كه جیم راس به جای جری لاور در پشت میز گزارشگران و در كنار مایكل كول نشسته. چند ریپلای از حمله بیگ شو به جری لاور میبینیم.

مسابقه چهارم :: ام وی پی © در برابر مت هاردی , یونایتد استیتز چمپینشیپ مچ

لیلیان گارسیا داخل رینگ ایستاده. ابتدا آهنگ مت هاردی زده میشه و به داخل رینگ میاد و بعد از اون هم ام وی پی وارد میشه. مسابقه آغاز میشه. لاك آپ و كاور از ام وی پی یك دو ... . ام وی پی به روی مت كار میكنه و ضربه ای با زانوی خودش به صورتش میزنه و مت هست كه چند كیك میزنه و به بالای رینگ میره. ام وی پی از اونجا سوپلكس رو اجرا میكنه و میره برای كاور یك دو ... . هر دو سوپراستار چندین بار یكدیگر رو كاور میكنن اما هیچ كدوم موفق نیستن... سرانجام ام وی پی با ساید اسلم دوباره میره برای كاور كه در شمارش دو ناكام میمونه. ام وی پی البو دراپ مختص خودش رو میزنه و كاور میكنه یك دو ... . حالا نوبت هاردیه كه بازی رو در اختیار بگیره. مت ، ام وی پی رو به بیرون از رینگ هل میده و به روی زانوی اون كار میكنه. ام وی پی قصد فرار داره كه مت اونو به میله رینگ میكوبه و به داخل رینگ برمیگردونه. در داخل رینگ ام وی پی هست كه بهتر كار میكنه و با چند رایت هند و كیك اونو به زمین میندازه و پای خودشو به روی دست مت كه گچ گیری شده قرار میده و فشار میاره و با زانوی خودش ضربه ای به صورت مت میزنه. ام وی پی فینیشرش یعنی پلی میكر رو اجرا میكنه و كتور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: ام وی پی

در رختكن ریك فلیر رو میبینیم كه داره لبخند میزنه و خوشحال به نظر میرسه. باتیستا وارد رختكن میشه و میگه: چه اتفاقی افتاده؟ چرا خوشحالی؟ ریك میگه: هفته دیگه و در راو من در برابر رندی اورتن قرار خواهم گرفت و اونو شكست میدم. باتیستا میگه: ریك تو بازنشسته شدی و نمیشه كه همچین اتفاقی بیفته و فلیر جواب میده: من بازنشسته شدم اما میتونم مبارزه كنم. فلیر در حالی كه كمی ناراحت هست ادامه میده: اونها منو بازنشسته كردن ولی خود من نمیخواستم. من میتونم از بعضی از افراد حال حاضر دبلیو دبلیو ای بهتر مبارزه كنم و در حالی كه كمی عصبی هست اتاق رو ترك میكنه.

چاوو وارد رختكن ویكی میشه و به روی زمین دراز میكشه و از ویكی میخواد تا به روی تخت بره و فراگ اسپلش رو اجرا كنه. ویكی از بالای تخت هر كاری میكنه نمیتونه این فن رو انجام بده و میگه مسابقه كنسل شد. سانتینا به داخل رختكن میاد و میگه خیلی بد شد كه مسابقمون كنسل شد و با یك جوك ویكی رو مسخره میكنه و ویكی هم میگه: این مسابقه انجام میشه و میریم برای كامرشال...

مسابقه پنجم :: سانتینا مارلا در برابر ویكی گررو , میسیز رسلمنیا كراون مچ

لیلیان گارسیا نوع مسابقه رو معرفی میكنه و سانتینا به رینگ میاد. بعد از اون هم میبینیم كه ویكی تمایلی نداره به رینگ بیاد اما چاوو سعی داره تا اونو به داخل رینگ بیاره. مایكل كول یاد آوری میكنه كه این اولین باری هست كه ویكی در رینگ دبلیو دبلیو ای مسابقه میده. سانتینا میكروفن رو میگیره و میگه: من میدونم كه ویكی به بدن من حسودی میكنه و دوست داره بدنش مثل من باشه و ویكی هم یك سیلی به صورت سانتینا میزنه. سانتینا میگه: زنان همجنس باز خشن هستند و من میدونم كه چی دوست دارن و بعد ویكی رو بوس میكنه و میگه: تا حالا همچین مزه ای رو نچشیده بودم ... نه نه فكر كنم چشیده باشم... گوشت سفید!؟ نه مزه گوشت خوك میده و تماشاگران به شدت خندشون میگیره. چاوو میكروفن رو میگیره و میگه این مسابقه به صورت نو دی كیو مچ خواهد بود و زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد. ویكی در حالی كه میترسه به سانتینا نگاه میكنه و عقب عقب به گوشه رینگ میره. چاوو به رینگ میاد و سانتینا رو به زمین میزنه اما باز هم ویكی میترسه كه به سمتش بره و حالا سانتینا با چند كیكی كه میزنه موفق میشه تا چاوو رو به بیرون از رینگ پرت كنه. حالا ویلیام ریگال رو میبینیم كه به رینگ میاد و به سانتینا سوپلكس میزنه و ویكی میره برای كاور یك دو سه.

برنده مسابقه: ویكی گررو

میسیز رسلمنیای جدید توسط لیلیان گارسیا معرفی میشه. چاوو تاج رو به سر ویكی میزاره و اونو تا ورودی همراهی میكنه.

در بك استیج میبینیم كه لگسی دارن آماده میشن تا به رینگ بیان.

مسابقه ششم :: رندی اورتن، كودی رودز و تد دیبیاسی در برابر جان سینا و باتیستا

آهنگ وویسس پخش میشه و لگسی در حالیكه رندی كمربند WWE رو به روی شونش داره وارد میشن. ابتدا باتیستا و سپس تگ تیم او یعنی جان سینا در میان تشویق تماشاگران وارد میشن. مسابقه بین سینا و كودی رودز آغاز میشه. هر دو با هم گلاویز میشن و بعد كودی با رندی تگ میشه و در اون سمت باتیستا نگاهی به رندی میندازه و با سینا تگ میشه. باتیستا به رندی اشاره میكنه كه به وسط رینگ بیا و مبارزه كن ولی رندی با تد تگ میشه و بیرون میره. تد به سمت باتیستا میره كه باتیستا با كلوزلاینی قوی سرنگونش میكنه و كودی هم به رینگ میاد و سینا به سمتش حمله میكنه و همزمان با هم كودی و تد رو به بیرون از رینگ پرت میكنن. در حالیكه باتیستا و سینا به بیرون از رینگ نگاه میكنن، رندی سعی داره تا دزدكی به پشت اونها بره اما سینا و باتیستا متوجه میشن و برمیگردن و میریم تا كامرشال رو تماشا كنیم... . از كامرشال برمیگردیم در حالی كه لگسی كنترل بازی رو در دست گرفتند. اورتن باتیستا رو رول آپ میكنه یك دو ... . كمی روی كتف باتیستا كار میكنه و فشار میاره و بعد از چند كاور نا موفق با تد تگ میشه. تد هم بلافاصله میره برای كاور اما او هم موفق نیست. دراپ البو و باز هم پین نا موفق. هدلاك از تد كه باعث میشه سینا عصبی بشه. باتیستا سعی داره قفل رو بشكونه و خودشو به سینا برسونه اما تد اجازه نمیده و و با یك كیك به سر باتیستا با كودی جاشو عوض میكنه. كودی هم كمی روی باتیستا كار میكنه و جاش رو دوباره به تد دیبیاسی میده. تد به بالای طنابها میره و میخواد به روی باتیستا شیرجه بزنه كه باتیستا در هوا كلوزلاین میزنه و حالا هر دو استار به روی زمین افتادند. هر دو به سمت هم تیمی های خودشون میرن و همزمان با هم تگ میشن و كودی و سینا به رینگ میان. سینا چند حركت قدرتی مخصوص خودش رو میزنه و در حالی كه كودی به روی زمین افتاده فایو ناكل شافل رو اجرا میكنه و حالا كودی رو به روی دوشش میگیره تا اتیتیود اجاسمنت رو اجرا كنه و كودی در حالی كه روی دوش سینا هست به اورتن دست میده و سینا اتیتیود اجاسمنت رو اجرا میكنه و میره برای كاور اما رندی به رینگ میاد و اجازه نمیده. حالا چند دراپ با زانو از طرف رندی و سینا رو به گوشه رینگ میبره و در اونجا با چند كیك به بدن سینا فشار میاره و در حالیكه داور حواسش نیست و داره به رندی تذكر میده تد چند كیك به سینا میزنه و حالا رندی جای خودش رو به تد میده. تد هم در گوشه رینگ با زانوی خودش به سینا فشار میاره و سینا میخواد تا به سمت تگ تیم خودش بره اما با یك كلوزلاین دوباره نقش بر زمین میشه. كودی و دیبیاسی تیم میشن و ضربه ای به سینا میزنن و كودی سابمیشن میكنه. سینا مقاومت میكنه اما كودی با استفاده از طنابها كاور میكنه یك دو ... . رندی دوباره به رینگ میاد و چند كیك به سینا میزنه. رندی سینا رو به گوشه رینگ میبره و حواس داور رو پرت میكنه تا تد چند ضربه دیگه به سینا بزنه. سینا قد داره تا خودش رو به باتیستا برسونه اما رندی از پاش میگیره و اونو به وسط رینگ بر میگردونه. هدلاك از رندی و دوباره كاور میكنه یك دو ... . رندی لاك میكنه اما سینا با چند ضربه قفل رو میشكونه و با باتیستا تگ میشه. باتیستا به داخل رینگ میاد و با رایت هند رندی رو به زمین میزنه و حالا به روی شونش میگیره و پاوراسلم میزنه و میره برای كاور یك دو ... . دوربین یك لحظه ورودی رو نشون میده كه بیگ شو داره وارد میشه اما سریعا به رینگ بر میگردیم كه باتیستا داره روی اورتن كار میكنه. سینا به سمت شو میره و این دو در حالی كه دارن همدیگر رو میزنن به سمت خروجی میرن. باتیستا به رندی اسپاین باستر میزنه و با كلوزلاین كودی و تد رو به بیرون از رینگ میندازه. حالا در اون سمت ریك فلیر رو میبینیم كه وارد میشه و به سمت كودی رودز میره و شروع میكنه به زدنش. در داخل رینگ رندی آروم آروم از جاش بلند میشه و وقتی بر میگرده باتیستا از پشت بهش اسپیر میزنه و كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: باتیستا و جان سینا

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رویداد: ای سی دبلیو

تاریخ برگزاری: 19 می 2009

محل برگزاری: سینسیناتی اوهایو

پخش اختصاصی از شبكه Sci-Fi

عكس های این هفته ای سی دبلیو (شامل 56 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 3,32

کد:
    شاهد پروموی آغازین WWE و سپس ECW هستیم.

به ورزشگاه میریم و میبینیم كه جك سوئگر در داخل رینگ به روی صندلی نشسته و میكروفنی به دست داره. سوئگر در مورد اتفاقاتی كه در جاجمن دی براش افتاد صحبت میكنه و میگه تا زمانیكه حقم رو نگیرم رینگ رو ترك نمیكنم. داوران به داخل رینگ میان و سعی دارن سوئگر رو به بیرون از رینگ هدایت كنند اما سوئگر رینگ رو ترك نمیكنه. تیفنی جنیرال منیجر ای سی دبیلو وارد میشه و به داخل رینگ میره. تیفانی هم چندین بار به سوئگر میگه كه رینگ رو ترك كنه و اونها میتونن در دفتر تیفنی در مورد این موضوع صحبت كنند اما سوئگر خیال ترك كردن رینگ رو نداره و میگه: كریستین داره با كمربند ای سی دبلیو میگرده در حالی كخ منو شكست نداده و در دو پی پی وی قبلی هم با تقلب به پیروزی رسید. سوئگر تیفنی رو مقصر میدونه و اونو سرزنش میكنه و میگه تو فقط یك معلم دوم ابتدایی بودی. تو هم مثل این مردم بلیط میخریدی و میومدی مسابقات رو تماشا میكردی كه در این لحظه تماشاگران شعارهایی رو علیه سوئگر میدن و بعد تیفنی میگه: به نظر میرسه كه تو دیگه نمیتونی شانسی برای مسابقه بر سر كمربند ای سی دبلیو داشته باشی تا وقتی كه گفته های منو اطاعت كنی. سوئگر از روی صندلی بلند میشه و با عصبانیت رینگ رو ترك میكنه. تیفنی از تماشاگران عذر خواهی میكنه و به اونها قول یك شو دیدنی برای امشب رو میده و میگه مسابقه اول در راه هست. آهنگ قهرمان ای سی دبلیو كریستین زده میشه تا برای انجام مسابقه به رینگ بیاد. كریستین و سوئگر در قسمت ورودی ورزشگاه به هم میرسن و با یكدیگه فیس تو فیس میشن و بعد سوئگر كریستین رو هل میده و اونجا رو ترك میكنه و كریستین به داخل رینگ میره و میریم برای كامرشال.

مسابقه اول :: كریستین در برابر پل برچیل

بعد از كامرشال میبینیم كه آهنگ برچیل زده شده و او به داخل رینگ اومده و قبل از شروع مسابقه میخواد به كریستین حمله كنه اما كریستین متوجه میشه و جاخالی میده. بعد از چند كش و قوس بازی به بیرون از رینگ كشیده میشه. برچیل، كریستین رو به سمت پله ها هل میده و كریستین با زانوی خودش به پله ها برخورد میكنه و به اون سمت میفته. برچیل ، كریستین رو به داخل رینگ میاره و به روی پای آسیب دیدش كار میكنه. بعد از كمی فشار میره برای كاور یك دو ... . كریستین از برچیل و دوباره كاور میكنه یك دو ... . برچیل كریستین رو به روی ترنباكل قرار میده اما كریستین با چند كیك تعادلش رو به هم میزنه و ترنادو دی دی تی رو اجرا میكنه و حالا هر دو استار به روی زمین قرار گرفتند. كریستین خودش رو به برچیل میرسونه و كاور میكنه یك دو ... . پانچ و بادی دراپ از كریستین و دوباره به برچیل دی دی تی میزنه و كاور میكنه یك دو ... . آیریش ویپ و كیك از كریستین و حالا سانست فلیپ رو اجرا میكنه و یك دو ... . برچیل با ضربه زانوی خودش قصد داره تا به بازی برگرده اما كریستین میره برای كیلسوئیچ اما برچیل بلاك میكنه و سوپلكس میزنه و میره برای كاور یك دو ... . برچیل كریستسن رو به گوشه رینگ میبره و كمی شارژ میكنه اما كریستین چند كیك میزنه و از روی ترنباكل فلایینگ یوروپ به همراه كیلسوئیچ رو اجرا میكنه و كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: كریستین

بعد از مسابقه جوش متیوز به داخل رینگ میره و از كریستین در مورد كاری كه سوئگر انجام داد میپرسه. كریستین میگه: سوئگر از باختی كه در جاجمن دی داشت ناراحته و من توجهی به صحبتاش نمیكنم. همونطور كه یادتونه تامی دریمر در مدیسن اسكوار گاردن یك چمپینشیپ از من گرفت اما سوئگر در اون بازی دخالت كرد تا ریمچش رو حفظ كنه و دیدید كه اون مسابقه رو باخت. من تامی دریمر رو برای یك تایتل شات دیگه دعوت میكنم.

كامرشال.

مسابقه دوم :: زاك رایدر در برابر آدام گرین

رایدر در همون ابتدا سیلی به صورت حریف آماتور خودش میزنه و دستان خودش رو به دور سر حریف لاك میكنه. ساید هدلاك، شولدر تكل و البو دراپ از رایدر. رایدر كیك میزنه و به دنبال اون نك بریكر. حالا رایدر به روی گردن حریفش كار میكنه و بر روی طناب ها فشار میاره. حالا آدام گرین هست كه با چند كیك خودی نشون بده و حالا البو میزنه اما رایدر دوباره بازی رو در اختیار میگیره و نك بریكر رو اجرا میكنه و یك دو سه.

برنده مسابقه: زاك رایدر

جوش متیوز و مت استرایكر در مورد مسابقه دیوید هارت اسمیت در برابر فینلی صحبت میكنند.

اسمیت در رختكن حضور داره كه تایسن كید و ناتالیا وارد میشن. اونها به اسمیت میگن كه چه كاری انجام بده تا فینلی رو شكست بده و اسمیت میگه: من میتونم شكستش بدم چون ازش بهترم.

پرومویی از هفته قبل ای سی دبلیو و مسابقه ولادیمیر كازلاو در برابر چاد كولیر پخش میشه.

ولادیكیر كازلاو رو میبینیم كه با لباس ارتشی در قسمت ورودی ورزشگاه ایستاده و میگه: من بهترین مبارز در ای سی دبلیو هستم چونكه عضو ارتش روسیه بودم و در برابر هیچ كس تسلیم نمیشم.

گرگوری هلمز خبر مهمی داره و میگه: تامی دریمر درخواست كریستین رو قبول كرده و این مسابقه پنج شنبه شب در شو سوپراستارز به انجام میرسه. تامی از كریستین تشكر كرده و گفتهك ممكنه این اخرین تایتل شات من بر سر كمربند ای سی دبلیو باشه و میخوام هر طور كه شده قهرمان بشم.

فینلی رو میبینیم كه داره آماده میشه به رینگ بیاد.

مسابقه سوم :: فینلی در برابر دیوید هارت اسمیت به همراه تایسن كید و ناتالیا

زنگ آغاز مسابقه زده میشه. اسمیت لاك آپ میكنه و فینلی رو به گوشه رینگ هل میده اما فینلی هدبات و ساید هدلاك میزنه. پانچ به گلوی اسمیت و به دنبال اون آپركات، كلوزلاین و البو به سر اسمیت و فینلی میره كاور كنه یك دو ... . آپركات از فینلی و حالا با زانوی خودش به سر اسمیت فشار میاره و با كیكی كه میزنه اونو به زمین میندازه. البو از اسمیت و چند كیك به فینلی میزنه. آپركات و كیك از اسمیت. اسمیت، فینلی رو بالای رینگ میزاره اما فینلی اونو به وسط رینگ هل میده. اسمیت دوباره به بالای رینگ میره و ضربه ای به فینلی میزنه اما فینلی چند كیك میزنه و فیس لاك و نك بریكر و كاور میكنه یك دو ... . بازی به بیرون از رینگ كشیده میشه و اسمیت پاور اسلم میزنه و در حالی كه فینلی داره درد میكشه میریم برای كامرشال. از كامرشال بر میگردیم و میبینیم كه اسمیت لاك كرده و با لگ دراپ میره برای كاور یك دو ... . اسمیت زانوی خودش رو به پشت فینلی میزاره و به بدنش فشار میاره. پانچ از اسمیت و با كیكی كه به سر فینلی میزنه اونو به بیرون از رینگ میندازه. اسمیت قصد داره تا فینلی رو به گوشه بیرونی رینگ بكوبه كه فینلی با صاعد و كیكی كه به اسمیت میزنه به رینگ بر میگرده. اسمیت هم به رینگ برمیگرده و دوباره به روی فینلی كار میكنه و ضرباتی به زانو و سر فینلی وارد میكنه. اسمیت ویست لاك میكنه اما فینلی چند كیك میزنه و به روی كمر اسمیت (حركت مخصوص خودش) میپره. اما اسمیت دوباره اونو در اختیار میگیره و میره برای كراس فیس. اسمیت قصد داره كراس فیس رو اجرا كنه اما فینلی اونو به سمت ترنباكل میكشونه و پانچ میزنه. فینلی با پای خودش پانچی میزنه اما اسمیت كنر میكنه و البو میزنه. فینلی دوباره قصد داره پانچ بزنه اما به روی ترنباكل فرستاده میشه. اسمیت فینلی رو به رینگ میاره و چین لاك میكنه و سپس روی گردنش فشار میاره... آیریش ویپ از فینلی و حالا اسمیت رو به گوشه رینگ میكوبه و رول آپ میكنه یك دو ... . چند شولدر از فینلی در گوشه رینگ و حالا با بك بادی دراپ و كلوزلاین اسمیت رو از روی طناب ها به بیرون از رینگ پرت میكنه. حالا كید و ناتالیا به سمت اسمیت میرن و فینلی با ضربه ای به كید اونو به گوشه بیرونی رینگ میندازه و داور سعی داره تا به كید اجازه ورود به رینگ رو نده كه اسمیت با چكمه ناتالیا ضربه ای به فینلی میزنه و به داخل رینگ میره و سایتو سوپلكس رو اجرا میكنه و كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: دیوید هارت اسمیت

-------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بابی لشلی استار سابق دابلیو دابلیو ای قهرمان دو دوره ای سی دابلیو و دارای یك عنوان ینایتد استیت كه در سال 2007 از این كمپانی جدا شد مدتی است كه در MMA فعالیت دارد . در این قسمت میخواهیم با هم مروری داشته باشیم به مسابقاتی كه او در ام ام ای انجام داده است .

لشلی اولین مسابقه خود در ام ام ای را در تاریخ سیزدهم دسامبر سال 2008 مقابل Joshua Franklin در لیگ MFA انجام داد . لشلی فرانكلین را در همان راند اول در 41 ثانیه با قانون TKO شكست داد و MMA Record خود را یك بر صفر نمود . اما در تاریخ بیست و یكم مارچ سال 2009 لشلی برای دومین بار در ام ام ای به میدان رفت و اینبار مقابل Jason Guida قرار گرفت ، جیسن دارای ام ام ای ریكورد 17 بر 20 بود و حریف سرسختی برای لشلی به حساب نمی آمد . این مسابقه در سه راند انجام شد و در آخر لشلی با قانون Decision كه همان تصمیم داوران است برنده ی مسابقه شناخته شد و ام ام ای ریكورد خودش را به دو بر صفر رساند . لشلی برای سومین بار در پانزدهم می 2009 اینبار در یك لیگ MFC كه سطح مسابقات بالایی دارد مقابل Mike Cook قرار گرفت . در این مسابقه مایك كوك با ماسك ری میستریو وارد رینگ شد ، لشلی در این مسابقه فوق العاده نشان داد و در كمتر از 24 ثانیه توانست كه كوك را با قانون Submission یا همان تسلیم شدن حریف مقابل شكست دهد . با این برد MMA Record بابی لشلی سه بر صفر شد .

حریف بعدی بابی لشلی در ام ام ای Bob Sapp شناخته شده است . این شاید جدی ترین حریف لشلی در ام ام ای باشد . چرا كه "باب سپ" از سال 2002 تا سال 2007 در Kickboxing كه همه مسابقات او در K-1 بود ، فعالیت داشت . ضمن اینكه او در حین همین سالها در MMA هم فعالیت داشته . "باب سپ" دارای 34 سال سن ، 150 كیلوگرم وزن و قدی به طول 1 متر و 93 سانتی متر است . بابی لشلی باید در تاریخ 27 جون به مصاف "باب سپ" برود . این دو باید در لیگ PFP كه در شهر میسی سیپی انجام خواهد شد مقابل یكدیگر قرار گیرند .

* عكسی از بابی لشلی و باب سپ در كنار یكدیگر : لینك عكس
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

* تغییر محل برگزاری راو هفته آینده

یكی از بحث ها داغ این روزها تقابل دبلیو دبلیو ای در برابر ان بی ای است. موضوع از این قرار بوده كه كمپانی دبلیو دبلیو ای در تاریخ 15 آگوست سال 2008 سالن پپسی سنتر واقع در شهر دنور از ایالت كلرادو برای انجام شوء های خودش در ماه می 2009 رزرو میكنه اما از شانس بد وینس مكمن، تیم بسكتبال این شهر با نام دنور ناگست در این فصل بسیار خوب كار میكنه تا جایی كه خودش رو به فینال كنفرانس غرب ان بی ای میرسونه و مسابقه چهارم فینال كنفرانس غرب بین تیم های دنور ناگست و لس آنجلس لیكرز با مسابقات راو هفته آینده به تاریخ 25 می 2009 همزمان میشن و استن كرونك مالك پپسی سنتر و تیم دنور ناگست هم تصمیم میگیره تا سالن رو در اختیار تیم دنور قرار بده. وینس كه از این موضوع بسیار ناراحت شده در یكی از مصاحبه هاش از اقدام قانونی علیه كرونك و تیم دنور ناگست خبر داد و گفت: "خیلی بد شد. او یك بیزینس من منضبط بود. تلفن زنگ خورد و من گوشی تلفن رو برداشتم و به من گفت: وینس، میدونی كه ما شو دوشنبه شما رو كنسل كردیم اما میخوایم مشكل شما هم حل بشه، از دست ما چه كمكی بر میاد؟ من فكر كنم كمپانی ما علاوه بر نقطه نظر مالی از نقطه نظر روانی هم دچار ضرر و زیان شدیدی بشه. من یك آدم دعوایی نیستم اما وقتی ما قرارداد داریم و بیش از 10,000 بلیط به مردم فروختیم به ما میگن كه از دست ما كاری بر نمیاد و نمیتونیم برای شما كاری انجام بدیم و حاضر به پرداخت غرامت هم نیستند و ما هم از اونها شكایت خواهیم كرد." كرونك هم مدعی شده كه اونها تنها یك توافق ضمنی برای انجام شو راو به تاریخ 25 می كردند و یكی از منابع هم اعلام كرده بود كه ممكن است راو این هفته به جای دوشنبه، در روز یكشنبه و در ورزشگاه پسی سنتر به انجام برسه اما وینس با این پیشنهاد مخالفت كرده و تصمیم گرفته تا ایونتهای هفته آینده رو در لس آنجلس به انجام برسونه. در پی این موضوع بلیط فروشی برای این هفته آینده آغاز شده و از كسانی هم كه برای شوء دنور بلیط تهیه كرده بودند خواسته شده به مكان هایی كه بلیط رو از اونجا تهیه كرند مراجعه كرده و تسویه حساب كنند. وینس هم از طرفداران دنوری عذرخواهی كرده و به اونها قول داده تا كمپانی در ماه آگوست به این شهر بیاد. اما شاید این موضوع برای طرفداران چندان هم بد نشد چونكه یك مسابقه دیدنی برای راو هفته آینده در نظر گرفته شده و شاید تنها دلیل اون، همین تغییر مكان برگزاری باشه. وینس در مصاحبه ای كه در شبكه تلویزیونی ESPN داشت اعلام كرد رقابت تصویب شده به این صورت خواهد بود:

.WWE Champion Randy Orton, Legacy, The Miz & Bigshow vs

"U.S Champion MVP, Batista, John Cena, Jerry Lawler & Fifth "Player

اما همونطور كه میبینید نام نفر پنجم اعلام نشده و در راو این هفته هم مقرر شده بود كه هفته آینده ریك فلیر در برابر رندی اورتن(نه به عنوان یك مسابقه) قرار بگیره. حالا به نظر شما نفر پنجم چه كسی میتونه باشه؟

------------------------------------------

* تاخیر در بازگشت شان مایكلز

شان مایكلز به تازگی از كمپانی خواسته تا زمان بازگشت او رو به تاخیر بندازن. شان گفته زندگی من از لحاظ مالی تامین هست و بچه های من در سن حساسی هستند و من باید به اونها بیشتر رسیدگی كنم. در ابتدا قرار بوده تا شان پیش از سامراسلم به رینگ برگرده اما او درخواست كرده تا در اوایل سال 2010 به كمپانی برگرده و یك استوری لاین خوب برای رسلمنیای 26 رو شروع كنه. هر چند ممكن است بازگشت شان مایكل زودتر از این زمان باشه، مثلا در صورت مصدومیت یكی از سوپراستارهای اصلی راو مجبور بشن تا او رو سریعتر به رینگ مسابقه برگردونن. به طور مثال در سال 2007 ، شان مایكلز به دلیل مصدومیتی كه از ناحیه زانو دچارش شده بود قصد داشت تا چندین ماه به استراحت بپردازه اما روز بعد از مصدومیت جان سینا با او تماس میگیرند كه هر چه زودتر خودش رو برای بازگشت آماده كنه و شان خیلی سریعتر از اونچه كه انتظار داشت به رینگ برگشت. شان در مورد كشتی گرفتن برای مدت زمانی طولانی نا مطمئن به نظر میرسه و احتمالا در رسلمنیای 2010 از رینگ حرفه ای كشتی كج خداحافظی خواهد كرد اما در باطن خودش به این ورزش عشق می ورزه و میگه احساس میكنم كه شاید بتونم مثل هالك هوگن و ریك فلیر تا سنین بالا هم كشتی بگیرم. شان در ادمه در مورد فرزندانش صحبت كرد و اینكه آنها دارند به سن نوجوانی نزدیك میشن و به مراقبت های او احتیاج دارند.

*
    جف هاردی در WWE می ماند

طبق اعلام سایت های خبری، مت هاردی در صبح چهارشنبه به تاریخ 20 می در بلاگی كه در اكانت MySpace خود ایجاد كرده بود ظاهرا ناخواسته اشاره ای به توافقات جف هاردی با كمپانی WWE برای امضای قراردادی جدید میكنه اما سریعا مطلب ارسالی رو ویرایش میكنه.مت هاردی ابتدا این مطلب رو ارسال میكنه:

" The deal has been reached, the contract has been signed as of May 19th, 2009.. Why? What about Matt? I'm Sucking it up and giving every filber of my being for .. for them. With a legitimately excruciating broken hand.. but really.. for what? Nothing really ever changes.. I hope this makes everyone happy.."

اما بلافاصله اونو تغییر میده و متن زیر رو جایگزین میكنه:

"Things aren't always what they seem in life. And before anyone criticizes me.. Everything I addressed is valid.

I thank my people-you now who you are.."

باید منتظر بمونیم و ببینیم كه آیا جف در دبلیو دبلیو ای باقی میمونه یا نه.

*
    اخبار كوتاه

» كمپانی WWE قراردادی رو با اپریل جینت دیوای 22 ساله به امضا رسوند :: چهره او
    کد:
    » روز پنج شنبه به تاریخ 21 می روز تولد كریس بنوا سوپراستار سابق WWE بود. جالبه بدونید تاریخ تولد همسر بنوا هم 21 می بود.

» آلتیمیت واریور كشتی گیر سالهای دور با راه اندازی یك وبسایت به فروش نقاشی هایی كه به دست خودش طراحی شده میپردازه. شما میتونید از آدرس مقابل از این وبسایت بازدید كنید ::
    کد:
    » دان ماری دیوای سابق WWE تحت یك عمل سزارین بچه دوم خودش رو به دنیا آورد و نام این دختر بچه رو هم كتی گذاشته.

» ای سی دبلیو این هفته ریتیگ ضعیف 1.1 رو به خودش اختصاص داد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنون رضا جان دیگه این شوها و مسابقات هفتگی خیلی مسخره شده
    فقط کم مونده بود که ویکی بیاد مسابقه بده!!!!!!!!!!!!
    چي بگم ....................

ممنون آقا رضا
    راستی این آواتارت منو کشته
    کله ی رندی روی تن باتیستا!!
    ديگه................راستي شما چند مدت نبودي ............

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رویداد: سوپراستارز

تاریخ برگزاری: 21 می 2009

محل برگزاری: سینسیناتی ، اوهایو

پخش اختصاصی از شبكه WGN امریكا

عكس های این هفته ی سوپراستارز (شامل 49 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 2,96

کد:
    پرومویی از حمله سوئگر به كریستین در ای سی دبلیو این هفته پخش میشه.

مسابقه اول :: کریستین © در برابر تامی دریمر , ای سی دبلیو چمپینشیپ مچ

موزیک ورودی کریستین نواخته میشه و قهرمان ای سی دابلیو در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . کریستین میره داخل رینگ ، کمربندش رو بالای سرش میبره و سپس منتظر ورود حریفش میمونه . تامی دریمر وارد میشه که او هم مورد تشویق قرار میگیره . کریستین کمربندش رو بالا میبره و سپس اون رو به داور میده. مسابقه آغاز میشه و دو استار با هم درگیر میشن . ویست لاک و ساید هدلاک از دریمر . شولدربلاک از او . کاور میکنه ، یک..دو.. . این دو بار دیگه لاک آپ میشن و حالا نوبت کریستین هست که ویست لاک و ساید هدلاک کنه . دریمر به بازی برمیگرده و و میره تا در گوشه ی رینگ کریستین رو بزنه اما موفق نیست . کریستین میره برای البوء دراپ اما دریمر جاخالی میده . دریمر دراپ تو هولد میکنه و میره تا روی زانوی کریستین کار کنه . بک بادی دراپ اما نا موفق و کریستین ، دریمر رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کریستین میره بالای طناب ها برای جامپینگ کراس بادی (از داخل به بیرون رینگ) اما دریمر جاخالی میده و کریستینن به زمین برخورد میکنه . دریمر میره داخل رینگ و منتظر میمونه . کننبال از دریمر . (کامرشال)

برمیگردیم و دریمر داره روی زانوی کریستین کار میکنه . کریستین اینساید کردل میکنه ، یک..دو.. . دریمر یه کیک به زانوی کریستین میزنه . کریستین فور آرم میزنه . دراپ کیک از دریمر به زانوی کریستین . پاور اسلم از دریمر . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار به گوشه ی رینگ میکشه و کریستین بوت میزنه . کریستین میره بالای طناب ها اما دریمر جلوی او رو میگیره . کلاورلیف از دریمر . کریستین طناب رو میگیره و روپ بریک میکنه . کریستین بار دیگه میره بالای طناب ها و با یه ویپلش افکت موجب میشه که دریمر با گردن روی زمین (رینگ) بیفته . دریمر بلند میشه و کلوزلاین میزنه . هر دو استار روی رینگ دراز کشیدن و دارن درد میکشن . دریمر بلند میشه ، چند مشت ، بک بادی دراپ ، اسلم و اینورتد دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . دریمر میره برای دث ولی درایور اما کریستین کونر میکنه و در یه رفت و برگشت کریستین اینورتد دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کریستین میره برای کیلسوئیچ اما موفق نیست . کیک و سانست فلیپ از کریستین ، یک..دو.. دریمر ریورس میکنه ، یک..دو.. . دریمر میره برای یه حمله در گوشه ی رینگ اما موفق نیست . کریستین میره بالای طناب ها اما دریمر هم میره بالا و از اونجا سوپرپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کریستین میره برای کیلسوئیچ اما باز هم دریمر نمیذاره و اینبار پامپ هندل سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . دریمر میره تا به کریستین که در گوشه ی رینگ هست حمله کنه اما کریستین جاخالی میده و پاندلم کیک میزنه . کریستین میره بالای طناب ها برای فلایینگ هدبات اما دریمر جاخالی میده . حالا سوئگر رو میبینیم كه در قسمت ورودی داره میاد و قصد داره که وارد رینگ بشه و دریمر هم منتظر او هست . سوئگر وارد میشه و داور در همین لحظه دستور میده زنگ رو بصدا در بیارن.

برنده مسابقه: -

حالا کریستین و دریمر دو نفری سوئگر رو میزنن و او رو با دابل کلوزلاین به بیرون رینگ پرت میکنن . سپس موزیک کریستین نواخته میشه و کریستین و دریمر با هم دست میدن . کریستین کمربند ای سی دابلیو رو میده دست دریمر (به نشانه ی احترام) و هر دو اون کمربند رو دستشون میگیرن . به هر حال کمربند همچنان دست کریستین هست .

كامرشال.

ویدئو پكیجی از جك سوئگر پخش میشه.

در بك استیج جوش متیوز به همراه كریس جریكو حضور دارند و متیوز از جریكو در مورد مسابقه امشبش در برابر سی ام پانك و همچنین مسابقه ای كه در جاجمن دی انجام داده سوال میكنه. جریكو میگه من به ری اجازه ندادم كه تكنیك های خودش رو اجرا كنه. سی ام پانك هم راه مبارزه رو بلد نیست و چون كیف مانی این د بنك تو دستاشه فكر میكنه طرفدارا اونو مستعد میدونند. بزرگی در اینه كه شما چه طوری مبارزه كنید و بعد با ذكر این جمله كه خودش سوپراستار بزرگی هست اونجا رو ترك میكنه و ما میریم برای كامرشال.

مسابقه دوم :: ویلیام ریگال در برابر كوفی كینگستن

هر دو استار لاك آپ میشن و ریگال به روی مچ دست كوفی كار میكنه اما كوفی ریورس میكنه و ارتویل از كوفی و دوباره لاك آپ میشن. ساید هدلاك، شولدر تكل و دوباره ساید هدلاك از ویلیام ریگال. البو از كوفی و حالا ضربه ای با شونه ی خودش به ریگال میزنه و قصد داره هدلاك بزنه كه ریگال ریورس میكنه و اونو نقش بر زمین میكنه. ریگال با صاعد خودش چند ضربه به شونه ی كوفی وارد میكنه. ضربه ای با زانو و ساید هدلاك و كوفی قصد داره خودشو رها كنه كه ریگال موهای او رو میكشه. ریگال دوباره ضربه ای با زانوی خودش به سر كوفی وارد میكنه و پانچی رو میزنه. كوفی با مانكی فلیپ و پانچ خودشو آزاد میكنه و حالا چندین دبل هند چبز و به دنبال اون دراپ كیك و كلوزلاین رو میزنه. حالا بوپ بوپ لگ دراپ رو اجرا میكنه و میره برای كاور یك دو ... . كوفی به بالای طنابها میره و از اونجا آپركات به همراه پانچ رو میزنه ریگال سوپلكس میزنه و قصد داره با زانوی خودش ضربه ای بزنه كه موفق نیست و كوقی ریورس میكنه و كاور یك دو سه.

برنده مسابقه: كوفی كینگستن

سی ام پانك رو میبینیم كه در بك استیج مشغول قدم زدن هست و میریم برای كامرشال.

تصویری از جدال بین وینس مكمن و دنور ناگتز پخش میشه.

مسابقه سوم :: سی ام پانك در برابر كریس جریكو

ابتدا كریس جریكو و بعد سی ام پانك وارد میشن. هر دو استار گلاویز میشن و جریكو ساید هدلاك و شولدر تكل میزنه. پانك با یك البو به بازی بر میگرده و جریكو به بیرون از رینگ میفته. پانك او رو به داخل رینگ بر میگردونه و كلوزلاین از پانك و به دنبال اون هارد آیریش ویپ و كیك. پانك با سوپلكس باعث میشه تا جریكو با صورت خودش به زمین برخورد كنه و میره برای كاور اما جریكو كیكز اوت میكنه. پانك ضربه ای به قفسه سینه جریكو میزنه و جریكو به گوشه رینگ میفته. پانك در گوشه رینگ به روی جریكو كار میكنه و داور قصد داره تا او رو از گوشه رینگ به این سمت بیاره كه جریكو پانچجی میزنه و به دنبال اون بك البو و كیك به پشت پانك میزنه. حالا هدبات و كیك به سر پانك. جریكو قصد داره آیریش ویپ بزنه اما پانك از روی سرش میپره و از بالای طنابها اسپرینگ بورد به همراه كلوزلاین میزنه و میره برای كاور یك دو ... . پانك قصد داره جریكو رو به روی دوشش بگیره اما جریكو از دستش رها میشه و ضربه ای به پشت پای پانك میزنه و اونو در گوشه رینگ به روی طنابها قرار میده. جریكو با اسپرینگ بورد دراپ كیك پانك رو به بیرون از رینگ میندازه و ما میریم برای تماشای كامرشال. به بازی بر میگردیم در حالی كه جریكو به روی زانوی پانك كار میكنه و با زدن سنتون اسپلش كاور میكنه یك دو ... . جریكو قفل كششی رو به روی پانك اجرا میكنه و پانك قبا چند كیك خودشو آزاد میكنه و به روی جریكو اسپلش میزنه اما روی زانوی جریكو فرود میاد و جریكو كاور میكنه یك دو ... . جریكو ، پانك رو به روی ترنباكل قرار میده و ضربه ای به سر او میزنه حالا پانك جاخالی میده و جریكو به گوشه رینگ برخورد میكنه. پانك چندین كیك پیاپی میزنه و در گوشه رینگ زانوی خودش رو روی صورت جریكو قرار میده و فشار وارد میكنه. نی كیك و كراس بادی از پانك و كاور میكنه یك دو ... . جریكو كیك های پانك رو بلاك میكنه و ضربه ای به سر پانك وارد میكنه و كاور میكنه یك دو ... . جریكو به پهلوی پانك كیك میزنه و به سمت طنابها میره و با سرعت به سمت پانك میاد تا اسپلش بزنه اما پانك هم به سر جریكو كیك میزنه و كاور میكنه یك دو ... . پانك چند كیك میزنه و جریكو رو برای اجرای جی تی اس(گو تو اسلیپ) به روی دوشش میگیره اما جریكو با چند ضربه آرنج به صورت پانك ریورس میكنه و بولداگ رو اجرا میكنه. حالا جریكو میره با استفاده از طناب ها لاین سالت( فن مختص خودش) رو اجرا كنه كه پانك با زیركی میره و اونو به روی دوشش میگیره و جفت و جور میكنه تا جی تی اس رو اجرا كنه اما جریكو باز هم ریورس میكنه و روا آپ میكنه اما نه كاور نمیكنه بلكه میخواد تا والز آو جریكو رو اجرا كنه كه پانك ریورس میكنه و بعد كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: سی ام پانك

بعد از مسابقه داور دست سی ام پانك رو بالا میگیره و سی ام پانك مشغول شادی كردن هست اما وقتی كه بر میگرده جریكو بهش كدبریكر میزنه و پانك نقش بر زمین میشه و در حالی كه جریكو لبخند همیشگی خودش رو بر لب داره رینگ رو ترك میكنه.

-------------------------------------------

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

چي بگم ....................

ديگه................راستي شما چند مدت نبودي ............
    من یه مدتی اینترنتم به مشکل برخورده بود که خوشبختانه دست شد
    حالا دوباره هستیم

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رویداد: اسمك دان

تاریخ برگزاری: 22 می 2009

محل برگزاری: سینسیناتی ، اوهایو

پخش اختصاصی از شبكه مای نتوورك تی وی

عكس های این هفته اسمك دان (شامل 111 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 7,54
    کد:

پرمومویی از اتفاقات جاجمن دی و مسابقه بین اج و جف هاردی كه با دخالت مت هاردی همراه هست پخش میشه.

پروموی آغازین دبلیو دبلیو ای و اسمك دان پخش میشه و به ورزشگاه میریم و جیم راس و تاد گریشام به همه خوش آمد میگن و اعلام میكنند كه جریكو و سی ام پانك كه در شب قبل و در شو سوپراستارز برابر هم قرار گرفته بودند بار دیگه و این بار در اسمك دان مقابل همدیگه قرار میگیرند.

آهنگ اج زده میشه و در حالی كه كمربند رو به روی دوشش داره به داخل رینگ میره. اج میكروفن رو میگیره و در حالی كه تماشاگران او رو هو میكنن شروع به صحبت میكنه: اگر پیش از این شك و تردیدی در مورد استار فیس اسمك دان بود، حالا این شك و تردید از بین رفته. اتفاقی كه در جاجمن دی افتاد باعث شد تا من فیس اسمك دان باقی بمونم و تماشاگرا بار دیگه او رو هو میكنن. جریكو به ری مستریو باخت و سی ام پانك هم از اوماگا شكست خورد و من هم تونستم تا جف هاردی رو شكست بدم و ای ن به این معنیه كه من همچنان قهرمان سنگین وزن شما هستم و تماشاگرا سرود هاردی هاردی رو سر میدن و جف مثل سگ میمونه و هم او و هم شما (اماشاگران) بازنده همیشگی هستید كه در این لحظه موزیك تدی لانگ نواخته میشه و جنرال منیجر اسمك دان به داخل رینگ میره. لانگ میگه: اتفاقی كه در جاجمن دی افتاد یك بی رحمی محض بود. من نمیتونم كه تصمیم داور رو عوض كنم و نتیجه رو تغییر بدم اما نمیتونم دخالت مت هاردی رو هم نادیده بگیرم بنابراین در اكستریم رولز، اج باید از كمربند خودش در مقابل جف هاردی دفاع كنه. اج میگه: نه نه، من جف رو شكست دادم. من از جف نمیترسم و از اون خیلی بهترم كه تماشاگرا بار دیگه سرود هاردی هاردی رو سر میدن و اج میكه خفه شید. میلیون ها آدم دیدن كه من از جف بهترم و اون یك بازنده هست كه در این لحظه آهنگ جف زده میشه و در میان تشویق تماشاگران و در حالی كه میكروفن به دست داره وارد میشه. جف در حالی كه داره وارد رینگ میشه میگه: من قبول دارم اون مسابقه رو باختم اما من حریف تو هستم. تو و من امشب مسابقه ای رو انجام میدیم تا برنده نوع مسابقه رو در اكستریم رولز مشخص كنه. اج میگه: تو نمیتونی واسه خودت مسابقه تعیین كنی و تدی لانگ صحبت های این دو نفر رو قطع میكنه و میگه شو به دبلیو دبلیو ای یونیورس تعلق داره و هر چی كه اونها بگن قبوله. جف به میان تماشاگران میره و از 5-6 نفر از اونها سوال میكنه كه: آیا دوست دارید این مسابقه امشب انجام بشه؟ و همه اونها میگن آره میخوایم تا این مسابقه انجام بشه. سپس میكروفن رو به همه ی تماشاگران میگیره و دوباره سوالش رو تكرار میكنه و تماشاگرا جواب مثبت میدن. تدی لانگ كه در رینگ حضور داره میگه: خوب پس این مسابقه امشب انجام میشه و به تماشاگرا میگه تا فریاد هولا هولا رو سر بدن. جف به همراه تماشاگران این كار رو انجام میدن: هولا هولا، هولا هولا و در حالی كه اج داره به اونها نگاه میكنه میریم برای كامرشال...

از كامرشال بر مبگردیم و گزارشگران اعلام میكنند كه مین ایونت امشب بین اج و جف هاردی انجام خواهد شد.

مسابقه اول :: جان موریسن و كرایم تایم در برابر شلتون بنجامی، چارلی هاس و ریكی اورتیز

آهنگ شلتون بنجامین نواخته و او به همراه چارلی هاس و ریكی اورتیز سه نفری وارد میشن. حالا نوبت تیم مقابل است. ابتدا موریسن و سپس كرایم تایم در میان تشویق تماشاگرا وارد رینگ میشن. مسابقه رو شلتون و موریسن آغاز میكنن اما قبل از اینكه دو استار با هم درگیر بشن، شلتون با اورتیز تگ میشه. اورتیز نگاهی به موریسن میكنه و به سمتش حمله ور میشه و مورسن با جاخالی باعث میشه كه اورتیز به گوشه رینگ برخورد كنه و در همون گوشه چند ضربه میزنه و با شاد تگ میشه. بك دراپ و بادی اسلم از شاد در گوشه ی رینگ و با جی تی جی تگ میشه. جی تی جی پاهای خودش رو به روی شونه شاد قرار میده و در همین حال موریسن با او تگ میشه و سپس جی تی جی به روی اورتیز اسپلش میزنه. موریسن به رینگ میاد و با لگ دراپ میره برای كاور یك دو ... . دوباره جی تی جی تگ میشه و با اجرای سانست فلیپ میره برای كاور یك ... . اورتیز چند كیك و هدبات مبزنه و جی تی جی رو به گوشه رینگ میفرسته و میره با چارلی هاس تگ میشه. هاس چند كیك به پهلو و صورت جی تی جی میزنه و اونو به بیرون از رینگ پرت میكنه اما جی تی جی سریع به رینگ بر میگرده و از پشت به هاس حمله میكنه و اونو از اون سمت به بیرون از رینگ میندازه. شلتون و اورتیز هم قصد دارن به رینگ بیان كه موریسن و شاد به اونها حمله میكنن و اونارو به بیرون از رینگ میندازن و میریم برای كامرشال... . به بازی برمیگردیم در حالی كه شلتون به روی جی تی جی كار میكنه. تصویری آهسته از زمانی كه ما كامرشال رو میدیدیم پخش میشه كه در اون شلتون حواس جی تی جی رو پرت میكنه و هاس از پشت بهش حمله میكنه. هاس تگ میشه و به بازی برمیگرده و با بازوی خودش به دور سر جی تی جی لاك میكنه. تیم هاس چندین بار با یكدیگر تگ میشن و بر روی جی تی جی كار میكنن اما در پینفال كردن او ناموفق هستند. میبینیم كه شلتون داره به روی بازوی جی تی جی كار میكنه. جی تی جی چند كیك میزنه و میره تا با هم تیمی هاش تگ بشه اما شلتون از پای او میگیره و به وسط رینگ برش میگردونه. حالا جی تی جی با پای خودش شلتون رو هل میده و شلتون به گوشه رینگ میفته و سریعا جای خودش رو به هاس میده و هاس میره تا از تگ شدن جی تی جی جلوگیری كنه اما جی تی جی به زحمت به موریسن دست میده و موریسن به رینگ میاد و جندین كیك پشت سر هم به هاس میزنه و میره برای كاور اما شلتون و اورتیز به رنگ میان و شروع میكنن به زدن موریسن. حالا شاد وارد رینگ میشه و شلتون و اورتیز با هم تیم میشن تا به شاد كلوزلاین بزنن اما شاد جاخالی میده و دبل كلوزلاین میزنه. جی تی جی میاد و به روی شلتون میپره و هردو به بیرون از رینگ میفتن در اون سمت هم شاد، اورتیز رو به بیرون از رینگ پرت میكنه و حالا فقط موریسن و هاس در رینگ باقی میمونن. هاس قصد داره به موریسن سوپلكس بزنه اما موریسن كونر میكنه و استارشیپ پین رو اجرا میكنه و كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: جان موریسن و كرایم تایم

در بك استیج جوش متیوز رو میبینیم. او ملینا رو معرفی میكنه كه در كنارش قرار داره و بعد نظرش رو در مورد مسابقه #1 كنتندرز بین مك كول و گاییل كیم میپرسه. ملینا میگه: من تو دنیا بهترین هستم و واسم فرقی نمیكنه كه چه كسی برنده این مسابقه بشه. آلیشیا فاكس وارد میشه و میگه: ملینا تو شبیه كیك مغزدار میمونی. مك كول گفت تا بهت بگم كه اون به زودی قهرمان زنان خواهد شد. ملینا میگه: به مك كول بگو تا كارهاش رو به یك دختر بچه واگذار نكنه و با عصبانیت نگاهی به آلیشیا فاكش میندازه و اونجا رو ترك میكنه.

كامرشال.

اعلام میشه كه در راو این هفته یك رقابت 5 به 5 به انجام خواهد رسید.

مسابقه دوم :: میشل مك كول (به همراه آلیشیا فاكس) در برابر گاییل كیم , #1 كنتندرز مچ

آهنگ مك كول نواخته میشه و او در حالی كه فاكس رو در كنارش داره به داخل رینگ میره و بعد از او هم حریفش گاییل كیم به رینگ میاد. كیم لاك میكنه و با اسپان دان مك كول رو به زمین میندازه. مك ول پس از اینكه پای كیم رو به میله آهنی رینگ میكوبه در اختیار میگیره و به روی پای كیم فشار میاره. در حالی كه مك كول داره به روی پای كیم كار میكنه، كیم موفق میشه فلایینگ دراگون سابمیشن(سابمیشن روی سر) رو اجرا كنه. مك كول در حالی كه كبم رو روی دوشش داره به سمت طناب ها میره و پای خودش رو روی روپ میگذاره تا از سابمیشن رها بشه. حالا به بیرون از رینگ میره و پای گاییل كیم رو میكشه و اونو به بیرون از رینگ پرت میكنه و كیم با صورت به زمین برخورد میكنه. مك كول سعی داره تا كیم رو به رینگ برگدونه اما كیم بازوی مك كول رو محكم به طنابها میزنه و میره به داخل رینگ. نك بریكر از كیم و كاور میكنه یك دو ... . كیم به گوشه بیرونی رینگ میره تا از اونجا به بالای طنابها بره اما وقتی كه داور حواسش نیست فاكس از پای كیم میگیره و كیم هم اونو به شدت به میله آهنی گوشه رینگ میكوبه و حالا میره به بالای طناب ها اما مك كول با فشاری كه به طنابها میاره باعث میشه تا كیم به روی طنابها بیفته و مك كول اونو به صورت سر و ته در آغوش میگیره و فیت بریكر رو اجرا میكنه و كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: میشل مك كول

مك كول جواز حضور در مسابقه سر كمربند زنان رو به دست میاره.

در بك استیج میبینیم كه دارن میكروفنی روی لباس ری نصب میكنن تا او رو برای اینترویو آماده كنن.

كامرشال.

ری در بك استیج حضور داره و شروع به صحبت میكنه و ابتدا از مسابقش با جریكو در جاجمن دی صحبت میكنه و میگه: من استعدادم رو به دهان جریكو كوبوندم(منظورش فن 619 بوده). من خوشحالم كه جریكو رو شكست دادم و خوشحالی بیشتر من از اینه كه جریكو گفته بود من نمیتونم 619 رو اجرا كنم و با صدای بلند میگه: اما من تونستم. من میخوام به سوپراستارهای جوون فرصت بدم تا شانس برنده شدن كمربند بین قاره ای رو داشته باشند و بعد به صاحبان قبلی این كمربند از جمله ادی گررو اشاره میكنه. جی آر ازش میپرسه كه چرا هنگام مسابقه دادن ماسك میپوشی؟ ری با خنده جواب میده: چون یك شیك پوش زشت هستم و ادامه میده: نه شوخی كردم. این یك رسم محسوب میشه و من هرگز ماسك رو از صورتم بر نمیدارم چون اگر من ماسك نگذارم اونوقت ری میستری نیستم.

آهنگ كریس جریكو نواخته میشه و او به داخل رینگ میره و در وسط رینگ منتظر حریفش میمونه.

كامرشال.

مسابقه سوم :: كریس جریكو در برابر سی ام پانك

قبل از اینكه مسابقه شروع بشه یك ویدیو از مسابقه ی بین این دو سوپراستار ، در دبلیو دبلیو ای سوپراستارز به نمایش گذاشته میشه. بعد از ورود كریس جریكو ، سی ام پانك در میان تشویق هوادارنش به رینگ میاد و آماده ی شروع بازی میشه. جریكو در ابتدای كار كنترل بازی رو بدست میگیره و در مقابل تشویق تماشاچی ها ایستادگی میكنه. جریكو یك استریتگ اسلم بسیار زیبا رو اجرا میكنه. هر دو سوپراستار با هم درگیر هستند. پانك همچنان زیر دستان جریكو هست. جریكو روی پانك قرار میگیره و شروع به مشت زدن به سرش میكنه. طی یك رفت و برگشت سی ام پانك توسط جریكو لاك میشه. پانك خودش رو آزاد میكنه و از بالای روپ به جریكو حمله ور میشه. سپس بار دیگه این كار رو انجام میده و یك بادی اسلم اجرا میكنه. پانك با چند لگد به شكم جریكو اونو نقش بر زمین میكنه. سپس یه اكسپلوسیو دراپ كیك اجرا میكنه و جریكو رو بار دیگه میندازه زمین. پانك به بالای سر جریكو میره اما یه لحظه غافل میشه و جریكو ار فرصت استفاده میكنه و والز آف جریكو رو اجرا میكنه. پانك سعی در رسوندن خودش به بند رینگ داره. پانك خودش رو به بند رینگ میرسونه. سی ام پانك بلند میشه و به همراه جریك چند بار حركت های همدیگه رو بلاك میكنند اما بالاخره پانك موفق میشه جی تی اس رو روی جریكو اجرا كنه. جریكو به بیرون رینگ میفته و پانك میخواد كاور كنه اما اوماگا به طور ناگهانی وارد رینگ میشه. اوماگا در همون ابتدا با یك كیك سنگین پانك رو ناك آوت میكنه. اوماگا یك استرپ به همراه خودش داره و باهاش به پانك حمله میكنه. سپس میكروفون رو میگیره و میگه "Yes" و پانك رو به یك مسابقه ی ساموان استرپ در اكستریم رولز چلنج میكنه.

در بك استیج ریكی اورتیز و ماریا نمایش داده میشن كه دارن با هم صحبت میكنند. جف هاردی وارد میشه و ماریا مشغول صحبت با جف میشه. ماریا میگه كه كار تو در جاجمنت دی خوب بود. سپس اونها درباره ی استریم رولز صحبت میكنند. وقتی هم كه جف هاردی صحنه رو ترك میكنه ،‌ ریكی اورتیز به ماریا میگه كه همیشه در جاهای نامناسب به دنبال عشقت میگردی.

مسابقه ی چهارم :: دالف زیگلر در برابر آر تروث

ابتدا دالف زیگلر با استیلی زیبا و آماده وارد میشه. سپس آر تروث از بین تماشاچی ها با سر دادن فریاد های "واتز آپ" وارد میشه و به رینگ میاد. مسابقه شروع میشه و هر دو سوپراستار ابتدا شروع به انجام حركت های سرعتی میكنند. زیگلر طول رینگ رو طی میكنه و آر تروث هم با پرش های خودش اون رو رد میكنه. زیگلر به سرعت به سمت آر تروث میره اما آر تروث با یك فست پیسد ، زیگلر رو با كمر به زمین میكوبونه. زیگلر بلند میشه و میره برای پین فول سابمیشن. موفق میشه و آر تروث رو لاك میكنه. آر تروث با تكان های دست خودش و با كمك تشویق تماشاچی ها آهسته آهسته از روی زمین بلند میشه ولی زیگلر بار دیگه اونو میبره پایین. آر تروث بار دیگه سعی میكنه بلند شه و موفق میشه و طی یك رفت و برگشت به زیگلر یه كلوزلاین سنگین میزنه. در حالی كه مسابقه به نفع آر تروث در گردش هست اما این دالف زیگلر هست كه موفق میشه فینیشر خودش رو به طور ناگهانی اجرا كنه و كاور كنه. 1... 2... 3... دالف زیگلر موفق میشه آر تروث رو شكست بده.

برنده: دالف زیگلر

بعد از مسابقه گریت كالی وارد صحنه میشه و به طرف زیگلر میاد. گریت كالی زیگلر رو میگیره و به داخل رینگ میندازه و از اون طرف هم آر تروث در داخل رینگ یك اسپینینگ البو روی زیگلر برنده اجرا میكنه.

ویدیویی از ایو و لیلا به نمایش در میاد و اعلام میشه كه لیلا و ایو هفته ی دیگه به مصاف هم خواهند رفت.

اعلام میشه در اكستریم رولز ری میستریو و كریس جریكو در یك مسابقه ی نو هلدز بارد به مصاف هم میرن.

مسابقه پنجم :: قهرمان سنگین وزن ، ادج در برابر جف هاردی

ادج با اعتماد به نفس بالا وارد میشه و جف هاردی نیز در میان تشویق بسیار زیاد تماشاچیان به رینگ میاد. مسابقه شروع میشه و در ابتدای كار جف هاردی رو میاره به حركات قدرتی و ادج رو لاك میكنه. جف هاردی یك كاریسماتیك انیكمای بسیار زیبا انجام میده و میره برای انجام حركات نمایشی اما ادج جلوشو میگیره و یك بیگ بوت بسیار سنگین بهش میزنه. ادج با مشت های پیاپی سعی داره جف هاردی رو مغلوب كنه. طی یك رفت و برگشت هاردی سعی داره به بازی برگرده (در میان تشویق حضار) اما ادج بهش نك بركر میزنه. در حالی كه جف هاردی نقش بر زمین شده ادج به بالای سرش میره و چند ضربه ی محكم با دست به سرش وارد میكنه. ادج به بالای روپ میره و میخواد حركت پرشی خودش رو انجام بده اما جف هاردی بلاك میكنه و به یك ضربه ی سنگین در هوا ادج رو به زمین میندازه. درگیری دو سوپراستار به بیرون رینگ كشیده میشه و طی یك رفت و برگشت این جف هاردی هست كه با یك های فلایینگ موو ، ادج رو مورد حمله قرار میده. ادج در رینگ افتاده. جف هاردی به بالای رینگ میره و یك حركت پرشی خطرناك رو به نمایش میذاره. جف هاردی یك ویسپر این د ویند زیبا رو اجرا میكنه و كاور میكنه اما موفق نمیشه. ادج بلند میشه و با جف درگیر میشه و توایست آف فیت میخوره. جف بار دیگه به بالای روپ میره و اینبار سوانتان بمب خودش رو اجرا میكنه و بلافاصله كاور میكنه و اینبار موفق میشه قهرمان سنگین وزن ادج رو شكست بده.

برنده: جف هاردی

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

* سالگرد درگذشت اوون هارت

درست 10 سال پیش و در چنین روزی این اتفاق تلخ به وقوع پیوست. در 23 می 1999 و در پی پر ویو Over The Edge ، اوون هارت بر اثر سقوط از ارتفاع 21 متری و برخورد سر با ستون فلزی كنار رینگ ، جان خودش رو در صحنه ی حادثه از دست داد. پس از این اتفاق كمپانی دبلیو دبلیو اف تصمیم میگیره تا شو رو ادامه بده و انتقادهای شدیدی هم برای كمپانی به دنبال داشت. خانواده هارت هم از كمپانی شكایت میكنن كه با برنامه ریزی ضعیف و تدارك چنین صحنه خطرناكی باعث مرگ اوون شدند و سرانجام كمپانی مبلغ 18 میلیون دلار(ارزشی كه دلار در سال 99 داشت) به خانواده هارت میپردازه. ما در طی این چند سال كم و بیش شاهد درگذشت چهره های موفق كشتی حرفه ای بودیم ولی اوون هارت یكی از معدود كسانی بود كه با وجود موفقیت های بسیار ، جان خودش رو در رینگ مسابقات از دست داد. از دیگر بزرگانی كه زمانی از بهترین های این رشته بودند و الان در بین ما نیستند میشه به ادی گررو ، كریس بنوا ، بم بم بیگلو ، تست و خیلی های دیگه اشاره كرد. امیدواریم دیگه به هیچ عنوان شاهد این چنین اتفاقات تلخ و فراموش نشدنی ای نباشیم. در راو روز بعد مراسم یادبودی برای اوون هارت انجام شد كه این مراسم رو برای شما آماده دانلود كردیم:

دریافت ویدئو با فرمت AVI :: لینك دانلود | حجم: MB 46,16 | مدت ویدئو: 7:30 دقیقه
    کد:

دریافت ویدئو با فرمت 3PG :: لینك دانلود | حجم: MB 5,18 | مدت ویدئو: 7:30 دقیقه
    کد:
    ----------------------------------------

* ابهام در وضعیت فعالیت تامی دریمر در دبلیو دبلیو ای

اگر یادتون باشه، دریمر در ابتدای سال 2009 گفته بود كه اگر نتونه تا تاریخ ششم ژوئن كمربند ای سی دبلیو رو بدست بیاره، بازنشسته خواهد شد. جالب اینجاست كه تاریخ برگزاری پی پی وی اكستریم رولز 7 ژوئن هست. یعنی اگر دریمر در این هفته كمربند رو بدست نیاره از دنیای كشتی كج خداحافظی میكنه. اما سایت های خبری، اخباری رو به نقل از او منتشر كردند كه طی اون قراره تا دریمر قرارداد جدیدی رو با كمپانی به امضا برسونه. در جای دیگه ای از این خبر اومده كه دریمر از لیگ تی ان ای بسیار تمجید كرده و در بلاگ خودش گفته: "من هر هفته شوهای تی ان ای رو میبینم، واقعا زیباست. من یك رسلینگ فنز واقعی هستم و تمامی لیگها رو دنبال میكنم." در ادمه هم به تمجید از جف جرت پرداخته كه در گذشته در دبلیو دبلیو اف حضور داشت. با این صحبتها این احتمال داده شده كه مقصد بعدی دریمر لیگ تی ان ای باشه. از سوی دیگر هم در پی پی وی سكرفایس از لیگ تی ان ای كه بامداد دوشنبه به انجام میرسه در مسابقه مین ایونت كه بین میك فولی©، استینگ، كرت انگل و جف جرت انجام میشه، مقرر شده در صورتی كه استینگ پین فال بشه بازنشسته خواهد شد. در ماههای قبل هم شنیده بودیم كه كمپانی دبلیو دبلیو ای با استینگ قرارداد امضا كرده و او به زودی به دبلیو دبلیو ای خواهد آمد. حالا شاید با رفتن دریمر به تی ان ای شاهد نوعی معامله بین دو كمپانی WWE و TNA باشیم. به زودی همه چیز مشخص خواهد شد و باید منتظر بمونیم و ببینیم كه آیا دریمر در دبلیو دبلیو ای باقی میمونه؟ از دنیای كشتی حرفه ای بازنشسته میشه و یا به تی ان ای میره؟

* جان سینا و چلنج دوباره راك برای رسلمنیای 26

جان سینا در جدیدترین مصاحبه اش این چنین گفت: او یك آدم خودخواه به نظر میرسه اما به هر حال در یك مسابقه در برابر من قرار میگیره. من میدونم كه اون چند فیلم رو پیش رو داره، او یك ستاره فوق العاده در سینماست... . من هر كاری بتونم انجام میدم تا اونو برگردونم. من میدونم طرفدارای WWE خیلی دوست دارند تا اونو حتی برای یك شب كه شده ببینند و من این آرزوی طرفداران رو برآورده می كنم. رسلمنیای 26 در فینیكس انجام میشه و سپس خطاب به راك میگه: "You Want Some, Come Get Some"

*
    اخبار كوتاه از دنیای كشتی حرفه ای :

» 22 می روز تولد برایان پیلمن سوپراستار سابق WWF و WCW بود. پیلمن در سال 93 مدتی با استون كلد در لیگ دبلیو سی دبلیو تگ تیم بودند.

» هال آو فیمر سال 2009 یعنی تری فانك در هاس شو این هفته تی ان ای به عنوان میهمان حضور داشت :: دریافت عكس ها
    کد:
    » عكسی جالب از آندرتیكر بدون هیچ تاتویی روی بدن خودش :: مشاهده عكس
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رویداد: راو

تاریخ برگزاری: 25 می 2009

محل برگزاری: لس آنجلس ، استپلت سنتر

نام ایپسود : WWE's "Lakers": Straight Up Ballin

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

ویدیو كوتاهی از سربازان كشته شده آمریكائی در جنگ های اخیر پخش میشه .

حالا پرومو راء رو شاهد هستیم .

مایكل كول اعلام میكنه كه امشب به دلیل اینكه جری لائلر مسابقه داره . جیم راس جایگزین وی در بخش گزارش شده . جیم راس هم میگه كه امشب رندی اورتن و ریك فلیر كنفرانسی با هم خواهند داشت .

لیلیان گارسیا "استن كروانكه" صاحب تیم بسكتبال دنور ناگتس رو معرفی میكنه و فردی كه او را شبیه به كروانكه گریم كرده بودند همراه با یك توپ بسكتبال وارد میشه . در حین وزود از سمت تماشاچیان بو میشه . ویدیوئی هم از درگیریهای بین كروانكه و وینس مك مهن پخش میشه . كروانكه توپ بسكتبال خودش رو به جك هملسون تقلبی كه اونر تیم بسكتبال لیكرز است میده ، و سپس وارد رینگ میشه . كروانكه تقلبی شروع به صحبت میكنه :‌اسم من ای استن كروانكه هستش . من صاحب قهرمان این فصل ان بی ای دنور ناگتس هستم (بوووو) . و میگه من نسبت به دابلیو دابلیو ای و طرفداران آن نفرت دارم . من میدونم كه هفته گذشته باعث سر كار رفتن خیلی از آدم ها شدم و اصلا هم برام مهم نیست . كروانكه میگه من شیطان نیستم و وینس هم فرشته نیست كه در این لحظه موزیك وینس به صدا در میاد و او طبق معمول با راه رفتن مخصوص خودش وارد رینگ میشه . ضمن اینكه از سوی تماشاچیان مورد تشویق هم قرار گرفت . وینس میگه من قصد دارم كه امشب یك رقیب برای لیگ ان بی ای انتخاب كنم و اسم آن اكس بی ای است . وینس كمی كروانكه و تیم دنور را مسخره میكنه و كروانكه به وینس میگه تو با چه جراتی این حرفها رو میزنی ؟ وینس اسم كروانكه را سوژه میكنه و اسم اونو مسخره میكنه و میگه : من حرف ای قبل استن را تحقیق كردم و یه جورایی معنی آلت مردی رو میده ! ، من موندم كه پدر مادر تو چطور این اسم را برای تو انتخاب كردند ! ، به خاطر اینكه وینس دائم از كلمه هم قافیه اینستن استفاده میكرد . حالا تماشاچیها همصدا اینستن ایسنتن میگند . وینس میگه تو به دابلیو دابلیو ای و طرفدارانش توهین كردی و این خیلی برای من مهمه كه به ما توهین شده . تو دابلیو دابلیو ای یونیوورس را مسخره كردی و باید همین جا امشب تسلیم بشی ، سپی كروانكه رو هل میده و به بیرون رینگ میاندازه . موزیك وینس پخش میشه اما خیلی زود موزیك میز اونو قطع میكنه و میز وارد رینگ میشه . میز میگه من با تمام احتراماتی كه برای طرفداران دابلیو دابلیو ای قائلم ، باید مطلبی رو بگم كه از تمام لس آنجلسی ها متنفرم . بهتره بدونید كه امسال :‌ سپس تیشرتش را درمیاره و از زیر آن لبای ورزشی تیم كلیولند كاوالیرز رو پوشیده ، میز میگه امسال این تیم اوهاییایی قهرمان ان بی ای خواهد شد . در اینجا به شدت بو میشه . میز در رابطه با مین ایونت امشب هم صحبت میكنه بر ضد سینا . هنگام صحبت های او یكباره سینا بدون اینكه آهنگش پخش شود به سمت رینگ داره می دوه كه كودی رودز و تد دیبی آسی از پشت به او جمله ور میشند . اونا سه نفری دارند سینا را میزنند كه باتیستا وارد میشه و به هر سه تای آنها اسپاین باستر میزنه و آنها را از اونجا فراری میده ، حالا بیگ شو وارد میشه و بیگ شو داره باتیستا رو میزنه كه جری لائلر وارد میشه و با زدن چند ضربه ی متعدد بیگ شو را به عقبتر هدایت میكنه ، اما بیگ شو لائلر رو هم نقش زمین میكنه . حالا سینا و باتیستا با هم یك دابل كلوزلاین به بیگ شو میزنند و اونو از رینگ به بیرون میاندازند . حالا موزیك باتیستا پخش میشه و جیم راس هم با ذوق و شوق مین ایونت امشب را اعلام میكنه .

؛؛ در بك استیج كلی كلی در حال گرم كردن است برای مسابقه چمپین شیپ مقابل ماریس .

مسابقه اول :: قهرمان دیواز ماریس برابر كلی كلی

مسابقه بر سر كمربند دیواز چمپین انجام میشه . كلی در طول بازی بهتر نشان میده كه هر دو استار به بیرون رینگ میرند و داور شروع به شمارش میكنه تا به رینگ باز گردند . ماریس تا متوجه این قضیه میشه كلی را از روی میز گزارشگران به پایین میندازه و خودش رو به رینگ میرسونه . اما داور بازی را دی كیو اعلام میكنه .

»» برنده مسابقه :‌كلی كلی

داور هم دلیل این را هل دادن كلی كلی توسط ماریس اعلام میكنه كه با اعتراض های ماریس هم همراهه . بعد از مسابقه كلی به رینگ برمیگرده و یك كلوزلاین به ماریس میزنه ، ماریس هم فورا از دست كلی فرار میكنه . موزیك كلی پخش میشه

؛؛ بك استیج : خواهران بلا دو طرف جك میكلسون (بازیگر دهه ی 70 هالییود - برنده ی دو جایزه ی اسكار) در حال حركت هستند و با صدای كم با هم صحبت میكنند . كه گلداست جلوی انها سبز میشود و هورنسواگل رو هم به آنها نشان میدهد ، سپس با هورنسواگل رول بازی میكنند .(تكه ای از بازی تام كوروز).

تكه ای از راء هفته قبل پخش میشه كه رندی اورتن یك مشت به صورت ریك فلیر میزنه .

؛؛ بك استیج :‌ فلیر داره كت خودش رو میپوشه تا به سمت رینگ بره كه باتیستا وارد اونجا میشه و به ریك میگه :‌ اگه برات امكان داره امشب كنفرانسی كه مقابل رندی داری رو كنسل كن ، چرا كه بهترین زمانش راء بعد از اكستریم رولزه ، چرا كه رندی كمربندش رو از دست داده و جلوی ما ضایع خواهد شد . اما فلیر با تنش میگه . نه من امشب میرم . تو هم اگه میخوای نیای نیا . من چند دقیقه دیگه میرم و كارم رو با اورتن انجام میدم .

مسابقه دوم : وان كانتندر مچ فور د ینایتد استیت چمپینشیپ :: كوفی كینگزتن برابر مت هاردی برابر ویلیام رگال

برنده ی این مسابقه ی سه نفره به مصاف ام وی پی بر سر كمربند قهرمان امریكا میرود . در طول مسابقه مت هاردی بیشتر از صحنه ها دور است و وقتی وضعیت رو مناسب میدید خودش رو به صحنه میرسوند و برای كاور اقدام مینمود . در آخر مسابقه مت هاردی قصد داشت كه با دست گچ گرفته اش ضربه ای به كوفی كینگزتن وارد كنه ، اما كوفی به مت Trouble in Paradise میزنه و میره برای كاور . وان...تو...تیری

»» برنده ی مسابقه : كوفی كینگزتن

بعد از مسابقه هم ام وی پی كه كنار میز گزارشگران نشسته بود به كوفی تبریك میگه .

موزیك ریك فلیر پخش میشه و ساعت دوم راء را مشاهده میكنیم . ریك میكروفونی میگیره و شروع به صحبت میكنه :‌ ریك كمی از گذشته ی خودش و اتفاقاتی كه طی این چند وقت رخ داده صحبت میكنه و میگه رندی هفته گذشته به من مشتی زده و الان باید بیاد و اینجا حاضر بشه و مقابل من قرار بگیره تا بهش نشان بدم كه ریك كیه . موزیك "وویسز" به صدا در میاد و رندی وارد میشه . رندی از همان استیج شروع به صحبت میكنه . ریك تو اگه رندی وارد رینگ بشه و شروع به مبارزه با تو بكنه تو چه كار میتونی بكنی ؟ (رو به تماشاچیان) من باز هم به فلیر آسیب خواهم رسوند . تو یك از كار افتاده ای . همه برای تو احساس تاسف میكنند ، ریك داد و بیداد میكنه كه حلقت رو ببند . رندی هم با صدای بلند تر میگه هی ریك من كریس جریكو نیستم كه اینطوری باهام حرف میزنی . پس دهنت رو ببند و خوب گوش كن . شش سال پیش من اومدم به ایوولوشن . (در این لحظه یكی از تماشاچیان حرف بدی به رندی میزنه ، (كه باعث مكس یكباره رندی میشه و به اون نگاه میكنه) . رندی وارد رینگ میشه و با ریك فیس تو فیس میشه و میگه تو یك از كار افتاده ای كه ریك به رندی سیلی میزنه ، حالا رندی به ریك یك كیك میزنه و حالا مشت های پیاپی ، در این لحظه باتیستا به سمت رینگ میدوه و رندی فرار میكنه . ریك هم بلند میشه و میخواد به سمت رندی بره كه باتیستا ریك را نگه داشته و نمیگذاره ، (باتیستا از پشت شلوار ریك گرفته و مانع میشه تا ریك به سمت رندی بره (خیلی خنده داره !) ، رندی در استیج ایستاده و به باتیستا میگه در اكستریم رولز ، در استیل كیج همه چیز برای تو ام تمام خواهد شد . در این لحظه موزیكی پخش میشه : كنننننددددددددددی . تشویق شدید تماشاچیان . كندی داخل میشه و در چند قدمی اورتن قرار میگیره و میكروفنش پایین میاد و شروع به صحبت میكنه :‌اتفاقا تازه داره یك چیزایی شروع میشه . امشب شب بازگشت مرد آینده قهرمان دابلیو دابلیو ای یه . كندی در رابطه با مین ایونت صحبت میكنه و میگه كه من مرد پنجم لیكرز خواهم بود . اورتن نگاهی به كندی میندازه سپس اونجا را ترك میكنه ، كندی هم جشن بازگشتش را با یك كننندددی گفتن داغ انجام میده و همراه با تماشاچیان خوشحالی میكنه .

در بین تماشاچیان Michael Clarke Duncan هنرپیشه هالیوود به تصویر كشیده میشه كه كلاه جان سینا رو به سر كرده و در كنار همسرش كه مچ بند های جان سینا رو به دست داره نشسته .

مسابقه سوم :: سانتینو مارلا و میكی جیمز برابر چاوو گوئررو و بت فینكس

در حین مسابقه هم دو تیم خوب نشان میدادند كه در آخر سانتینو با پرت كردن حواس بت فینكس باعث میشه كه میكی جیمز حركت رولآپ را روی بت پیاده كنه . وان...تو...تیری

»» برنده مسابقه : سانتینو مارلا و میكی جیمز

بعد از مسابقه ویكی گوئررو با لباس میس رسلمنیا وارد میشه و میگه كه برنده میتونه نوع مسابقه ی اكستریم رولز كه بین من و خواهر سانتینو قرار هست كه انجام بشه رو مشخص كنه . سانتینو هم نوع مسابقه رو Hog Pen Match اعلام میكنه و میگه كه در اكستریم رولز خواهر من دوباره میس رسلمنیا خواهد شد .

مسابقه چهارم :: گلداست و هورنسواگل برابر برایان كندریك و فستیس

برادران كولون هم كنار گزارشگران قرار میگیرند . ویدیوئی هم از درگیری هفته قبل گلداست و كندریك پخش میشه . فستیس هم با پیزاهن لس آنجلس كلیپرز وارد میشه . مسابقه ی زیبایی رو شاهد هستیم . به طوری كه هورنسواگل یك دی دی تی فوق العاده زیبا و جالب به كندریك میزنه . در آخر هم گلداست با زدن فینیشر خود یعنی "فاینل كات" به د برایان كنریك برای كاور اقدام میكنه . وان...تو...تیری

»» برنده ی مسابقه : گلداست و هورنسواگل

بعد از مسابقه برادران كولون با زدن زنگ باعث میشند كه درگیری هایی ام بین برایان كندریك و فستیس پیش بیاد .

مسابقه پنجم :: تیم ناگتس (رندی اورتن ، بیگ شو ، د میز ، تد دیبی آسی و كودی رودز)

برابر :: تیم لیكرز ( باتیستا ، جان سینا ، ام وی پی ، جری لائلر و مستر كندی)

جالبه كه اعضای هر گروه همانند مسابقات ان بی ای به ترتیب با شماره مخصوص معرفی و وارد میشند . ورودی جان سینا از همه مهیج تره و او هد بندی رو هم به سر داره و حركات زیبایی رو انجام میده . باتیستا هم با یك توپ بسكتبال وارد میشه و توپ را به سمت تماشاچیان پرت میكنه ، مسابقه آغاز میشه . در تیم لیكرز ام وی پی ضعیف نشان میده و قادر به تگ كردن به اعضای تیم نیست . بالاخره این كار رو میكنه . در آن طرف هن میز نسبت به دیگر اعضا ضعیف تر نشان میده ، حالا تیم دنور ناگتس كندی را در دام خود اسیر كردند و پیاپی با هم تگ میكنند و ضربات متعدد به كندی وارد میكنند . بالاخره كندی با سینا تگ میكنه ، (تشویق شدید تماشاچیان) ، سینا كودی را نقش زمین كرده و میره با ام وی پی تگ میكنه . ام وی پی با آمدنش موفق میشه كه به كودی رودز "پلیمیكر" بزنه و میره برای كاور وان...تو...تیری

»» برنده مسابقه : تیم لیكرز

بعد از مسابقه حمله ی تد دیبی آسی به ام وی پی . حالا كندی میاد و به "تد" دی دی تی میزنه ، حالا رندی به كندی آر كی او میزنه ، باتیستا میاد و قصد زدن باتیستا بامب به رندی رو داره كه بیگ شو وارد میشه و میخواد به باتیستا چاك اسلم بزنه ، حالا سینا وارد میشه كه با كمك باتیستا به بیگ شو سوپلكس میزنند . موزیك جان سینا پخش میشه و اعضای تیم ناگتس متفرق میشند . تیم لیكرز هم با تماشاچیان جشن میگیرند و در این لحظه راء به اتمام میرسه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •