نام رویداد: راو
تاریخ برگزاری: 18 می 2009
محل برگزاری: لوییسویل
عكس های راء به تاریخ o2009.05.18(شامل 127 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 8,28
پرومو دبلیو دبلیو ای و سپس ورودی راو پخش میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به ورزشگاه میریم و آهنگ اورتن پخش میشه. لیلیان گارسیا قهرمان WWE رو معرفی میكنه و رندی به داخل رینگ میره و میكروفن رو میگیره و شروع به صحبت میكنه: همه میتونید ببینید كه من همچنان قهرمان دبلیو دبلیو ای هستم. من انتظار نداشتم كه دیشب، فقط عنوانم رو حفظ كنم بلكه میخواستم باتیستا رو له كنم. دیشب من داشتم همین كار رو انجام میدادم كه ریك فلیر جلوی منو گرفت. فلیر به خاطر روزهایی كه در اوولوشن داشتیم از من خوشش نمیاد كه در این لحظه تماشاگرا رندی رو به شدت هو میكنن. آهنگ فلیر زده میشه و او به رینگ میاد و در مقابل رندی قرار میگیره. ریك به رندی میگه: شاید تو هنوز قهرمان WWE باشی اما چیزی كه روشنه اینه كه تو نتوستی باتیستا رو شكست بدی. تو با سیلی زدن به داور مسابقه رو دی كیو كردی و مثل یك بازنده میمونی. وقتی تو به اوولوشن اومدی خیال میكردی كه از همه بالاتری ولی وقتیكه باتیستا به این گروه پیوست قدرتمند بود و تبدیل به یك مرد شد. ممكنه تو گروه خودتو داشته باشی اما تا وقتی این مرد رو شكست ندادی( در این لحظه فلیر Whooooooooooo بلندی میكشه) هیچی نیستی. اورتن میگه: وقتی من كمربند WWE رو دارم معنیش اینه كه یك مرد هستم. من میتونم باتیستا رو در هر زمان و در هر كجا شكست بدم. فلیر میگه: خوبه، من قبل از شروع شو ویكی رو ملاقات كردم و او از اینكه بازی دیشب دی كیو شده ناراحت بود. ویكی گفت كه تو باید در پی پی وی اكستریم رولز از كمربند خودت در مقابل باتیستا دفاع كنی و این مسابقه به صورت استیل كیج خواهد بود. رندی میگه: من پیغامی برای باتیستا دارم و این پیغام رو بهش برسون كه در این لحظه ضربه ای به فلیر میزنه. كودی و تد دیبیاسی هم میان و دور رینگ رو احاطه میكنن. در این لحظه باتیستا از پشت سر میاد و به كودی و تد حمله میكنه. رندی هم از پشت به باتیستا حمله میكنه و سپس او رو به داخل رینگ میبرن. لگسی مشغول زدن باتیستا و فلیر هستن كه ناگهان جان سینا به رینگ میاد و سه نفری مشغول زدن لگسی میشن و لگسی به بیرون از رینگ میرن. آهنگ ریك فلیر نواخته میشه و میریم برای كامرشال.
مسابقه اول :: بتل رویال زنان , #1 كنتندر فور د دیواس چمپینشیپ
برنده این رقابت یك تایتل شات برای كمربند دیواس بدست میاره. آهنگ قهرمان دیواس یعنی ماریس پخش میشه و او به گزارشگران میپیونده. افراد شركت كننده هم كه بدین ترتیب بودند به نوبت وارد میشن: كلی كلی، بریه بلا، نیكی بلا، میكی جیمز، روزا مندز، جیلیان هال و بث فینكس.
در ابتدا روزا مندز حذف میشه و به دنبال اون بث فینكس یكی از خواهران بلا رو اوت میكنه. دیواهای دیگه هم حذف میشن تا اینكه چهار نفر در رینگ باقی میمونن. میكی جیمز موفق میشه كه جیلیان رو به بیرون از رینگ بندازه و حالا میره به سراغ بث فینكس. بث چند ضربه به میكی میزنه و در گوشه رینگ میخواد تا او رو از بالای طنابها به بیرون بندازه كه كلی كلی میاد و چند ضربه به بث میزنه. كلی كلی با اسلاید اوت موفق میشه كه بث رو از روی طناب ها به بیرون بندازه. بث عصبی هست و سعی داره به رینگ برگرده كه داور جلوش رو میگیره. در حالی كه داور حواسش نیست ماریس میاد و با اسپری موادی رو به صورت میكی جیمز میپاشه و كلی كلی، میكی جیمز رو اوت میكنه و برنده میشه و تایتل شات رو بدست میاره.
برنده مسابقه: كلی كلی
پرومویی از جاجمن دی و حمله چاوو به سانتینو مارلا پخش میشه.
مسابقه دوم :: سانتینو مارلا در برابر چاوو گررو
زنگ آغاز مسابقه زده میشه و چاوو به سرعت به سمت سانتینو حمله ور میشه و چندین ضربه پیاپی میزنه و تیشرت سانتینو رو پاره میكنه و از بدنش در میاره. سانتینو در حالی كه پاش میلنگه به گوشه رینگ میره و چند حركت كمدی انجام میده كه باعث خنده تماشاگران میشه. چاوو دوباره چندین ضربه به سانتینو میزنه و با چكمه(پا) ی خودش ضربه ای به باسن سانتینو میزنه كه سانتینو جیغ بلندی میكشه. سانتینو استایلی همانند استایل هوگن به خودش میگیره و بلند میشه و رایت هند و البو میزنه. حالا كلوزلاین از سانتینو اما چاوو با بیگ بوت او رو نقش زمین میكنه. چاوو به بالای رینگ میره تا فراگ اسپلش رو اجرا كنه اما سانتینو جا خالی میده. چاوو بلند میشه و چند كیك به سانتینو میزنه و او رو به روی ترنباكل قرار میده. سانتینو رول آپ میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه : سانتینو مارلا
در حالی كه سانتینو داره خوشحالی میكنه، چاوو میكروفن رو میگیره و میگه: سانتینو، برو به خواهرت سانتینا بگو آماده شه تا امشب مقابل ویكی گررو قرار بگیره.
كامرشال.
پرومویی از بازگشت مستر كندی پخش میشه.
در بك استیج میبینیم كه ماریس داره به فرانسوی صحبت میكنه. میز میاد و میگه من متوجه نمیشم كه تو داری چی میگی اما هر كس تو رو ببینه مسخرت میكنه. ماریس از صحبت كردن با میز بیزار به نظر میرسه. میز میگه: من تا حالا در مقابل جان سینا شكست نخوردم. برو به همه دوستات بگو تا راو رو ببینن كه من چطور سینا رو دوباره چلنج میكنم. سینا وقتی راه میره مثل چلاق ها میمونه.
جوش متیوز در كنار مت هاردی قرار داره و میخواد تا در مورد مسابقه امشبش در مقابل ام وی پی صحبت كنه. مت میگه: تنها دلیلی كه ویكی این تایتل شات(بر سر كمربند یو اس ای) رو به من داد اینه كه، من خودم اونو بدست آوردم و بعد میره.
ویكی به همراه چاوو در اتاقش هستند. ویكی میگه: من در این مسابقه به تو نیاز دارم و بدون تو نمیتونم این مسابقه رو انجام بدم. رندی اورتن وارد اتاق میشه و در مورد مسابقه اش در اكستریم رولز از ویكی سوال میكنه. ویكی میگه: من جنرال منیجر هستم و تصمیم میگیرم و دلیلی نمیبینم كه به تو جواب پس بدم. اینجا رو ترك كن، میخوام قبل از مسابقه تمركز داشته باشم. رندی میگه: تو باید برای حفظ مقامی كه داری تمركز داشته باشی و سپس اتاق رو ترك میكنه.
كامرشال.
مسابقه سوم :: كارلیتو و پریمو در برابر گلداست و برایان كندریك
از كامرشال بر میگردیم و میبینیم كه برایان كندریك و گلداست در رینگ حضور دارن. آهنگ كولونز زده میشه و كارلیتو به همراه پریمو وارد میشن و مایكل كول متذكر میشه كه این مسابقه بر سر كمربند نیست. كندریك و پریمو رینگ رو ترك میكنن تا گلداست و كارلیتو مسابه رو آغاز كنن. گلداست لاك میكنه و با كندریك تگ میشه. كندریك، كارلیتو رو میگیره و به روش سابمیشن رو اجرا میكنه. كندریك كارلیتو رو به گوشه رینگ میاره و از گلداست میخواد تا چند ضربه به كارلیتو بزنه اما گلداست امتناع میكنه و كارلیتو دراپ كیك میزنه و از دست كندریك رها میشه و با پریمو تگ میشه و پریمو با فلایینگ البو به روی كندریك میپره و میره برای كاور یك دو ... . كندریك میره باری اسلاید برید اما پریمو بلاك میكنه و كراس بادی میزنه و میره تا كندریك رو پین كنه یك دو سه.
برنده مسابقه: كارلیتو و پریمو
بعد از مسابقه كندریك به سر گلداست فریاد میكشه كه این باخت تقصیر تو بود. كندریك به گلداست سیلی میزنه و گلداست با عصبانیت با كندریك فیس تو فیس میشه كه یكدفعه هورنسواگل از پشت میاد و ضربه ای به زانوی كندریك میزنه و كندریك به بیرون از رینگ میره. آهنگ هورنی زده میشه و به همراه گلداست شادی میكنن.
در بك استیج د میز رو میبینیم كه لباسی شبیه لباس سینا رو پوشیده و داره آماده میشه تا به رینگ بیاد و با حركات خودش ادای جان سینا رو در میاره و ما میریم برای كامرشال.
آهنگ قدیمی جان سینا (Word Life) پخش میشه و د میز به تقلید از حركات جان سینا وارد میشه و به داخل رینگ میره. میكروفن رو میگیره و میگه: خبر مهمی كه از جاجمن دی دارم اینه كه در جاجمن دی 4-0 شدیم (میز 4 سینا صفر). میز در مورد آهنگ وورد لایف صحبت میكنه و میگه من این آهنگ رو ریمیكس كردم و خیلی بهتر از آهنگ سیناست و اسمش رو گذاشتم نرد لایف (Nerd Life). درخواستی كه دارم اینه كه سینا با این آهنگ وارد شه و شروع به خوندن رپ میكنه و بعد از پایان آهنگ میگه شما یك قهرمان جدید در راو دارید، میز پنج سینا صفر. میز میگه: تمام حریفان از من میترسند كه جری لاور میكروفن رو میگیره و به داخل رینگ میاد. لاور میگه: با او نآهنگ رپی كه تو خوندی حتی كامرشال ریتینگ بهتری از راو بدست میاره و بعد میگه: چون تو كسی رو صدا میكنی و اون به داخل رینگ نمیاد به این معنی نیست كه تو برنده شدی. اگر تو سامارتینو، استیو آستین و هالك هوگن رو هم صدا بزنی اونها به رینگ نمیان. تو باید به اتاق ویكی بری و از او درخواست مسابقه با سینا رو بكنی كه میز صحبت های او رو قطع میكنه و میگه: شاید من به اتاق ویكی رفتم كه در این لحظه آهنگ بیگ شو صحبت های اونو ناتموم میزاره. شو در حالی كه میكروفن در دست داره به داخل رینگ میره و میگه: فرصت برای میز زیاد هست و ادامه میده: سینا فكر میكنه كارش با من تموم شده اما اشتباه میكنه. ویكی مسابقه ای رو برای اكستریم رولز تعیین كرده، جان سینا در برابر بیگ شو در یك سابمیشن مچ و به میز میگه تو باید تا اون موقع صبر كنی. میز با لحنی آرام میگه: حتما، من تا اون موقع صبر میكنم... تا زمانیكه سینا توسط بیگ شو له میشه و شو اونو شكست خواهد داد و به آرامی(در حالیكه از بیگ شو میترسه) رینگ رو ترك میكنه. در این لحظه بیگ شو از پشت سر به جری لاور حمله میكنه و سابمیشن رو به روش اجرا میكنه. لاور تپ اوت میكنه و شو بعد از چند لحظه لاور رو رها میكنه و به سمت ورودی میره.
كامرشال.
بعد از كامرشال برمیگردیم و میبینیم كه جیم راس به جای جری لاور در پشت میز گزارشگران و در كنار مایكل كول نشسته. چند ریپلای از حمله بیگ شو به جری لاور میبینیم.
مسابقه چهارم :: ام وی پی © در برابر مت هاردی , یونایتد استیتز چمپینشیپ مچ
لیلیان گارسیا داخل رینگ ایستاده. ابتدا آهنگ مت هاردی زده میشه و به داخل رینگ میاد و بعد از اون هم ام وی پی وارد میشه. مسابقه آغاز میشه. لاك آپ و كاور از ام وی پی یك دو ... . ام وی پی به روی مت كار میكنه و ضربه ای با زانوی خودش به صورتش میزنه و مت هست كه چند كیك میزنه و به بالای رینگ میره. ام وی پی از اونجا سوپلكس رو اجرا میكنه و میره برای كاور یك دو ... . هر دو سوپراستار چندین بار یكدیگر رو كاور میكنن اما هیچ كدوم موفق نیستن... سرانجام ام وی پی با ساید اسلم دوباره میره برای كاور كه در شمارش دو ناكام میمونه. ام وی پی البو دراپ مختص خودش رو میزنه و كاور میكنه یك دو ... . حالا نوبت هاردیه كه بازی رو در اختیار بگیره. مت ، ام وی پی رو به بیرون از رینگ هل میده و به روی زانوی اون كار میكنه. ام وی پی قصد فرار داره كه مت اونو به میله رینگ میكوبه و به داخل رینگ برمیگردونه. در داخل رینگ ام وی پی هست كه بهتر كار میكنه و با چند رایت هند و كیك اونو به زمین میندازه و پای خودشو به روی دست مت كه گچ گیری شده قرار میده و فشار میاره و با زانوی خودش ضربه ای به صورت مت میزنه. ام وی پی فینیشرش یعنی پلی میكر رو اجرا میكنه و كتور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: ام وی پی
در رختكن ریك فلیر رو میبینیم كه داره لبخند میزنه و خوشحال به نظر میرسه. باتیستا وارد رختكن میشه و میگه: چه اتفاقی افتاده؟ چرا خوشحالی؟ ریك میگه: هفته دیگه و در راو من در برابر رندی اورتن قرار خواهم گرفت و اونو شكست میدم. باتیستا میگه: ریك تو بازنشسته شدی و نمیشه كه همچین اتفاقی بیفته و فلیر جواب میده: من بازنشسته شدم اما میتونم مبارزه كنم. فلیر در حالی كه كمی ناراحت هست ادامه میده: اونها منو بازنشسته كردن ولی خود من نمیخواستم. من میتونم از بعضی از افراد حال حاضر دبلیو دبلیو ای بهتر مبارزه كنم و در حالی كه كمی عصبی هست اتاق رو ترك میكنه.
چاوو وارد رختكن ویكی میشه و به روی زمین دراز میكشه و از ویكی میخواد تا به روی تخت بره و فراگ اسپلش رو اجرا كنه. ویكی از بالای تخت هر كاری میكنه نمیتونه این فن رو انجام بده و میگه مسابقه كنسل شد. سانتینا به داخل رختكن میاد و میگه خیلی بد شد كه مسابقمون كنسل شد و با یك جوك ویكی رو مسخره میكنه و ویكی هم میگه: این مسابقه انجام میشه و میریم برای كامرشال...
مسابقه پنجم :: سانتینا مارلا در برابر ویكی گررو , میسیز رسلمنیا كراون مچ
لیلیان گارسیا نوع مسابقه رو معرفی میكنه و سانتینا به رینگ میاد. بعد از اون هم میبینیم كه ویكی تمایلی نداره به رینگ بیاد اما چاوو سعی داره تا اونو به داخل رینگ بیاره. مایكل كول یاد آوری میكنه كه این اولین باری هست كه ویكی در رینگ دبلیو دبلیو ای مسابقه میده. سانتینا میكروفن رو میگیره و میگه: من میدونم كه ویكی به بدن من حسودی میكنه و دوست داره بدنش مثل من باشه و ویكی هم یك سیلی به صورت سانتینا میزنه. سانتینا میگه: زنان همجنس باز خشن هستند و من میدونم كه چی دوست دارن و بعد ویكی رو بوس میكنه و میگه: تا حالا همچین مزه ای رو نچشیده بودم ... نه نه فكر كنم چشیده باشم... گوشت سفید!؟ نه مزه گوشت خوك میده و تماشاگران به شدت خندشون میگیره. چاوو میكروفن رو میگیره و میگه این مسابقه به صورت نو دی كیو مچ خواهد بود و زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد. ویكی در حالی كه میترسه به سانتینا نگاه میكنه و عقب عقب به گوشه رینگ میره. چاوو به رینگ میاد و سانتینا رو به زمین میزنه اما باز هم ویكی میترسه كه به سمتش بره و حالا سانتینا با چند كیكی كه میزنه موفق میشه تا چاوو رو به بیرون از رینگ پرت كنه. حالا ویلیام ریگال رو میبینیم كه به رینگ میاد و به سانتینا سوپلكس میزنه و ویكی میره برای كاور یك دو سه.
برنده مسابقه: ویكی گررو
میسیز رسلمنیای جدید توسط لیلیان گارسیا معرفی میشه. چاوو تاج رو به سر ویكی میزاره و اونو تا ورودی همراهی میكنه.
در بك استیج میبینیم كه لگسی دارن آماده میشن تا به رینگ بیان.
مسابقه ششم :: رندی اورتن، كودی رودز و تد دیبیاسی در برابر جان سینا و باتیستا
آهنگ وویسس پخش میشه و لگسی در حالیكه رندی كمربند WWE رو به روی شونش داره وارد میشن. ابتدا باتیستا و سپس تگ تیم او یعنی جان سینا در میان تشویق تماشاگران وارد میشن. مسابقه بین سینا و كودی رودز آغاز میشه. هر دو با هم گلاویز میشن و بعد كودی با رندی تگ میشه و در اون سمت باتیستا نگاهی به رندی میندازه و با سینا تگ میشه. باتیستا به رندی اشاره میكنه كه به وسط رینگ بیا و مبارزه كن ولی رندی با تد تگ میشه و بیرون میره. تد به سمت باتیستا میره كه باتیستا با كلوزلاینی قوی سرنگونش میكنه و كودی هم به رینگ میاد و سینا به سمتش حمله میكنه و همزمان با هم كودی و تد رو به بیرون از رینگ پرت میكنن. در حالیكه باتیستا و سینا به بیرون از رینگ نگاه میكنن، رندی سعی داره تا دزدكی به پشت اونها بره اما سینا و باتیستا متوجه میشن و برمیگردن و میریم تا كامرشال رو تماشا كنیم... . از كامرشال برمیگردیم در حالی كه لگسی كنترل بازی رو در دست گرفتند. اورتن باتیستا رو رول آپ میكنه یك دو ... . كمی روی كتف باتیستا كار میكنه و فشار میاره و بعد از چند كاور نا موفق با تد تگ میشه. تد هم بلافاصله میره برای كاور اما او هم موفق نیست. دراپ البو و باز هم پین نا موفق. هدلاك از تد كه باعث میشه سینا عصبی بشه. باتیستا سعی داره قفل رو بشكونه و خودشو به سینا برسونه اما تد اجازه نمیده و و با یك كیك به سر باتیستا با كودی جاشو عوض میكنه. كودی هم كمی روی باتیستا كار میكنه و جاش رو دوباره به تد دیبیاسی میده. تد به بالای طنابها میره و میخواد به روی باتیستا شیرجه بزنه كه باتیستا در هوا كلوزلاین میزنه و حالا هر دو استار به روی زمین افتادند. هر دو به سمت هم تیمی های خودشون میرن و همزمان با هم تگ میشن و كودی و سینا به رینگ میان. سینا چند حركت قدرتی مخصوص خودش رو میزنه و در حالی كه كودی به روی زمین افتاده فایو ناكل شافل رو اجرا میكنه و حالا كودی رو به روی دوشش میگیره تا اتیتیود اجاسمنت رو اجرا كنه و كودی در حالی كه روی دوش سینا هست به اورتن دست میده و سینا اتیتیود اجاسمنت رو اجرا میكنه و میره برای كاور اما رندی به رینگ میاد و اجازه نمیده. حالا چند دراپ با زانو از طرف رندی و سینا رو به گوشه رینگ میبره و در اونجا با چند كیك به بدن سینا فشار میاره و در حالیكه داور حواسش نیست و داره به رندی تذكر میده تد چند كیك به سینا میزنه و حالا رندی جای خودش رو به تد میده. تد هم در گوشه رینگ با زانوی خودش به سینا فشار میاره و سینا میخواد تا به سمت تگ تیم خودش بره اما با یك كلوزلاین دوباره نقش بر زمین میشه. كودی و دیبیاسی تیم میشن و ضربه ای به سینا میزنن و كودی سابمیشن میكنه. سینا مقاومت میكنه اما كودی با استفاده از طنابها كاور میكنه یك دو ... . رندی دوباره به رینگ میاد و چند كیك به سینا میزنه. رندی سینا رو به گوشه رینگ میبره و حواس داور رو پرت میكنه تا تد چند ضربه دیگه به سینا بزنه. سینا قد داره تا خودش رو به باتیستا برسونه اما رندی از پاش میگیره و اونو به وسط رینگ بر میگردونه. هدلاك از رندی و دوباره كاور میكنه یك دو ... . رندی لاك میكنه اما سینا با چند ضربه قفل رو میشكونه و با باتیستا تگ میشه. باتیستا به داخل رینگ میاد و با رایت هند رندی رو به زمین میزنه و حالا به روی شونش میگیره و پاوراسلم میزنه و میره برای كاور یك دو ... . دوربین یك لحظه ورودی رو نشون میده كه بیگ شو داره وارد میشه اما سریعا به رینگ بر میگردیم كه باتیستا داره روی اورتن كار میكنه. سینا به سمت شو میره و این دو در حالی كه دارن همدیگر رو میزنن به سمت خروجی میرن. باتیستا به رندی اسپاین باستر میزنه و با كلوزلاین كودی و تد رو به بیرون از رینگ میندازه. حالا در اون سمت ریك فلیر رو میبینیم كه وارد میشه و به سمت كودی رودز میره و شروع میكنه به زدنش. در داخل رینگ رندی آروم آروم از جاش بلند میشه و وقتی بر میگرده باتیستا از پشت بهش اسپیر میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: باتیستا و جان سینا