تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 320 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

داستان رفتن خوزه چیه ؟! خیلی خبر ضایعی است خدایی یکی بیاد تکذیب کنه : دی

2. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

برنابئو و تشویق دسته جمعی کریستیانو رونالدو

برنابئو با مورینیو آشتی کرد . پس از آن که هفته پیش مربی هو شده بود ، درخشش برابر بارسا با پاسخ خوب هواداران همراه بود . وقتی که بلندگو نام مرد پرتغالی را خواند ، کل استادیوم به شدت او را تشویق کردند تا مشخص شود که هواداران دوباره با مربیشان بیعت کرده اند .
      محتوای مخفی: ادامه مطلب 
    مورینیو البته زیاد به هواداران فرصت نداد تا تشویقش کنند چرا که فقط یک بار و در دقیقه 12 نیمه اول از روی نیمکتش بلند شد تا پس از گل خوردن تیمش ، به بازیکنان دستورالعملهایی بدهد . مربی در اکثر بازی روی نیمکت نشسته بود و در مورد جنبه های مختلف بازی صحبت می کرد .
    این تشویق برای بازیکنان هم بود . برنابئو به طور مثال از عملکرد خوب کریستیانو در کوپا راضی بود و یک صدا نامش را صدا زد . پس از گل بازیکن پرتغالی ، کل استادیوم یکپارچه نامش را صدا زد .
    گرانرو هم که 90 دقیقه درون زمین بود به شدت تشویق شد . ال پیراتا در دور برگشت کم کم ثبات را پیدا کرده است . اتفاق مشابهی هم برای کایخون ، دیگر بازیکن آکادمی رخ داد که از سوی جایگاه دو آتشه ها اسمش صدا زده شد .
    آخرین بازیکنی که در استادیوم نامش شنیده شد ، بنزماست . او حالا دیگر بازیکن متفاوتی در برنابئو شده است . استادیوم بالاخره متفق القول ، به این بازیکن علاقمند شده است .
    شعارهای "په په بکشش " و "کارانکا کارانکا " هم در بخشی از استادیوم به گوش رسیدند . استادیوم همچنین ایتورالده را هم فراموش نکرد .
    منبع:مرجع اخبار رئال

4. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در مورد په په هم که قببلاً گفتم. از لحاظ فنی قبوله ولی هممون میدونیم یهو برق میگیرتش. قبل از اینکه قرار دادش رو تا 2016 تمدید کنه من امید داشتم ردش کنن ولی تمدید کرد. به ریسکش نمیرزه. حد اقل من اینطوری فکر میکنم.
    پپه اگه اخلاقش اوکی باشه، بدون شک جز 3 دفاع وسط برتر حال حاضر دنیاست شک نکنید!
    کدوم دفاع وسطی رو میشناسید سرعت پپه رو داشته باشه؟!
    عالیه و فقط باید یخورده آروم باشه..
    اما اینکه یه بازیکن بیاریم برای این پست..
    به نظرم باید باهمین ترکیب کار بشه و یواش یواش واران وارد ترکیب تیم بشه...
    رئال باید یه فکری به حال دفاع راستش بکنه. همیشه نمیشه از بازیکن های غیر تخصصی استفاده کرد. هر چند آربلو آ خوبه ولی عالی نیست.
    اره البته لاس هر بار اونجا بازی کرده، عالی بوده!
    شاید بد نباشه یه چند بار دیگه تست بشه و اگه اوکی بود، دیگه همونجا بمونه!
    داستان رفتن خوزه چیه ؟! خیلی خبر ضایعی است خدایی یکی بیاد تکذیب کنه : دی
    فعلا که شایعست اما خب...
    خوزه بعد قهرمانی ها، با وجود حمایات همه جانبه، اون تیم رو ول کرده دیگه چه برسه به وضعیت الانش که با وجود این بازیهای فوق العاده تیم، بخاطر یه بازی، یه مشت هویج هوش میکنن تویه ورزشگاه خودی!!
    اما به نظر من نا یه شانس آوردیم و اونم اینکه دیگه لیگی نیست که خوزه بخواد بره توش تا قهرمانش بشه در نتیجه اگه فرگوسن منچستر رو فعلا ول نکنه، میتونیم خوزه رو حالاحالاها داشته باشیم...البته اگه حمایتش کنیم..
    چون خوزه الان 2 تا هدف بزرگ داره برای زمان بعد از رئالش:
    1.مربیگری منچستر و جایگزین فرگوسن شدن
    2.مربی پرتغال شدن و تلاش برای قهرمانی جام جهانی!

من فقط دغدغم مربی بعد از خوزست!
    چون خوزه از هر تیمی میره، اون تیم حداقل 2-3 سال طول میکشه تا دوباره جون بگیره چون تاثیر خوزه به این راحتی از بین نمیره...ای کاش رائول نمیرفت و میموند کنار خوزه و مثلا همین فصل میشد دستیار خوزه (جای کارانکا مثلا) تا بعدش بشه سرمربی..
    اما خب الان زیدان هم گزینه بی نظیریه که باید یاد بگیره از خوزه...

6. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوزه اگه امسال رئال رو قهرمان لالیگا کنه، و مخصوصا CL رفتنش از رئال 100% هست! مگه اینکه پرز واقعا توان مذاکره با اون رو داشته باشه و بتونه نظرش رو عوض کنه.

+

ما 7 امتیاز جلو هستیم. احتمال اینکه رئال تا قبل از ال کلاسیکو مساوی یا شکست نداشته باشه خیلی کمه، پس نباید زیاد مغرور شد. اما چند بازی آینده رئال میتونه واقعا سرنوشت ساز باشه. ضمن اینکه بارسلونا هم بازی های سختی در پیش داره.

8. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

به نظرتون شایعات رفتن مورینیو تا چه حد صحت داره؟
    اصلا چه دلایلی وجود داره که مورینیو یه تیم رو ترک کنه؟
    اصلا چرا اینتر رو که 3 جامه کرد ترک کرد؟
    شاید خوزه آدمیه که یه جا وا نمیسته و میخواد همه چی و همه جارو تجربه کنه
    خدا کنه حداقل یه بار یه فصل رئال رو 6 جامه کنه
    .................................................. ....

دیلی میرور نوشت : مورینیو در فکر رفتن به سیتی

آینده خوزه مورینیو و رفتن احتمالی او از رئال مادرید ، شایعاتی هستند که این روزها در انگلیس زیاد در موردشان بحث است .
    پس از آن که ساندی تایمز مدعی شد که مربی پرتغالی در پایان فصل به لیگ انگلیس می رود ، حالا دیلی میرور ، نام باشگاه بعدی مربی فعلی رئال مادرید را فاش کرده است .
    بنا بر این گزارش ، سیتی که حالا سیلوا ، آگرو و ژکو را دارد ، می خواهد که مورینیو را هم به مجموعه خود اضافه کند .

10. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

فعلا که شایعست اما خب...
    خوزه بعد قهرمانی ها، با وجود حمایات همه جانبه، اون تیم رو ول کرده دیگه چه برسه به وضعیت الانش که با وجود این بازیهای فوق العاده تیم، بخاطر یه بازی، یه مشت هویج هوش میکنن تویه ورزشگاه خودی!!
    اما به نظر من نا یه شانس آوردیم و اونم اینکه دیگه لیگی نیست که خوزه بخواد بره توش تا قهرمانش بشه در نتیجه اگه فرگوسن منچستر رو فعلا ول نکنه، میتونیم خوزه رو حالاحالاها داشته باشیم...البته اگه حمایتش کنیم..
    چون خوزه الان 2 تا هدف بزرگ داره برای زمان بعد از رئالش:
    1.مربیگری منچستر و جایگزین فرگوسن شدن
    2.مربی پرتغال شدن و تلاش برای قهرمانی جام جهانی!

من فقط دغدغم مربی بعد از خوزست!
    چون خوزه از هر تیمی میره، اون تیم حداقل 2-3 سال طول میکشه تا دوباره جون بگیره چون تاثیر خوزه به این راحتی از بین نمیره...ای کاش رائول نمیرفت و میموند کنار خوزه و مثلا همین فصل میشد دستیار خوزه (جای کارانکا مثلا) تا بعدش بشه سرمربی..
    اما خب الان زیدان هم گزینه بی نظیریه که باید یاد بگیره از خوزه...
    فکر نکنم خوزه بره چون الان تو پر چالش ترین دوران مربی گیریش هست درسته بروز نمیده ولی تمام تلاش خوزه پایین کشیده بارسا هست فکر نکنم تو هیچ لیگی اینقدر فشار روش بوده باشه مطمئنم تا کاملا رئال رو برتر از بارسا نکنه تیم رو ول نمیکنه چون در اون صورت کارش نیمه تموم مونده

12. 6 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کاکا: به کهشکاني‌ها همچنان وفادار مي‌مانم

هافبک برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد با تکذيب شايعات تازه منتشر شده اظهار داشت: به کهشکاني‌ها همچنان وفادار مي‌مانم.

به نقل از روزنامه اوگلبو، از زمانی که ریکاردو کاکا از تیم آ.ث‌میلان جدا شد و در سال ۲۰۰۹ به رئال آمد، همواره با یک سئوال تکراری از سوی خبرنگاران مواجه شده است.

رسانه‌های اسپانیا، برزیل و جهان با توجه به شنیده‌های مکرر خود از او در مدت دو سال اخیر همواره در مورد تیم بعدی‌ این هافبک برزیلی گمانه‌زنی‌هایی کرده‌اند. در مقابل کاکا نیز بطور پیوسته این موضوع تکراری را تکذیب کرده و بر ماندن در جمع مادریدی‌ها تاکید ورزیده است.

کاکا که در بازی شنبه شب از هفته بیست و یکم لالیگا موفق شد در برد ۳ بر یک مقابل ساراگوسا، گل نخست سفید‌پوشان را به ثمر برساند، در مورد اخبار پراکنده‌ای که به تازگی برخی رسانه‌ها در مورد جدایی قریب الوقوع وی منتشر کردند، موضع‌گیری کرده و گفته است: ظاهرا این‌گونه شایعات مرا به حال خود رها نخواهند کرد. نمی‌دانم علت شکل‌گیری این‌ اخبار کذب از کجاست به هرحال آنچه مسلم و قطعی است، ادامه حضورم در مادرید است و همچنان به رئال وفادار باقی خواهم ماند.

او ادامه داد: در چند وقت گذشته صحبت‌هایی با خوزه مورینیو، سرمربی رئال و فلورینتیو پرس مدیر باشگاه داشتم. از حرف‌های آن‌ها چیزی جز ادامه حضورم در اینجا برداشت نکرده‌ام.

هافبک ۲۹ ساله اضافه کرد: شایعات همیشه وجود دارد. اما آنچه مهم بوده، این نکته است که من با این اتفاقات، غریبه نیستم. می‌دانم در برخی نشریات مرتب در مورد مقصد بعدی من مطلب نوشته می‌شود. در حالی‌که واقعیت فقط ادامه حضورم در مادرید است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 7 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

احیا شدن کاکا برای دومین بار در این فصل

کاکا با عملکردش برابر ساراگوسا ، برای دومین بار در این فصل حس احیا شدن پیدا کرد . او برای سومین بازی پیاپی فیکس شد ( پس از بازی با اتلتیک و بازی با بارسا در کوپا ) تا مشخص شود که به بهترین حدش برگردد . اتفاقی که در اکتبر گذشته هم رخ داده بود ، زمانی که در شش تا از هفت بازی اخیرش فیکس شده بود (به استثنای بازی با لیون در چمپیونزلیگ ) . سکانسی که از بازی با اسپانیول شروع شد و با بازی فوق العاده اش برابر ویارئال تمام شد ، نبردی که پس از شش ماه 90 دقیقه در زمین بود . منزس حتی او را به تیم ملی برزیل هم پس از 16 ماه دعوت کرد تا برابر گابون و مصر بازی کند و سپس در آنوئتا مصدوم شد . پیش از کریسمس بالاخره به میادین برگشت تا در تعطیلات از صفر شروع کند ، در حالی که کاکا و کایخون بالاتر از او بودند .

الکلاسیکوی کوپا در برنابئو ، نقطه عطفی برای کاکا بود . پس از شکست ، برابر اتلتیک در خط هافبک در کنار اوزیل فیکس شد ، همین طور برابر بارسلونا و ساراگوسا که نتایج خوبی هم داشت . بازیکن برزیلی در این فصل در 38 درصد دقایق ممکن حاضر بوده (1161 از 3060 ) که در مجموع از زمان پیوستنش به رئال از سال 2009 ، این آمار 37 درصد است (4675 از 12540)
    Last edited by CRIS Joon CR7; 30-01-2012 at 14:27.

16. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

as
    اوزیل ، رهبر تغییرات مهم
    بازیکن کلیدی در راه تاختن رئال مادرید به سمت لالیگاست ، در این ماه یک گل زده و پنج پاس گل داده است
    کاکا ، بهترین همکار بازیکن آلمانی
    کاکا :" بازی کردن در کنار مسوت افتخاری برای من است "
    "با او خیلی راحت هستم ، خیلی باهوش است "
    MARCA
    نادال در دیداری نفس گیر بازهم حریف نواک نشد

بدون هدیه دادن تا چمپیونزلیگ
    رئال مادرید می خواهد که برتری هفت امتیازی خود را فراموش کند و حتی یک مساوی هم ندهد
    امروز بیشتر از همیشه .. ما با نادال هستیم
    روبرتو کارلوس وداع کرد :" فوتبال را ترک می کنم "
    El Mundo Deportivo
    خداحافظ مورینیو!
    به گزارش مطبوعات انگلیس ، این مربی تصمیم گرفته که اگر جام ببرد ، راهی لیگ انگلیس شود
    به اعلام ساندی تایمز ، به اطرافیانش و باشگاه کنترل ندارد ، اختلافات زیاد است و بزرگان به حرفش گوش نمی دهند
    .................................................. ....................................

به همین خیال باش

18. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اوزيل در مورد رقابتش با کاکا مي گويد

بازيکن آلماني رئال مادريد از اين نکته که در بازي شنبه شب با ساراگوسا گلزني کرده، ابراز خوشحالي کرد.

به نقل از اسپورت، مسعود اوزیل که در این بازی خانگی از هفته بیست و یکم لالیگا گل سوم را در برد ۳ بر یک به ثمر رساند، گفت: خیلی خوشحالم گل زدم و با گلم توانستم به رئال برای رسیدن به یک نتیجه خوب کمک کنم. فکر می کنم با این نتیجه صاحب بردی درخشان مقابل حریف خود شدیم.

او ادامه داد: بازی با ساراگوسایی‌ها دیداری دشوار و مهم بود. من پس از تمرینات پرفشار اخیر به ترکیب رئال اضافه شده بودم. قبل از بازی با خوزه مورینیو، سرمربی تیم صحبت و از راهنمایی‌های او استفاده کردم.

وی در مورد رقابتش با کاکا، هم‌تیمی برزیلی‌اش در ترکیب رئال مادرید گفت: بودن در تیمی که کاکا در آن بازی می کند، افتخار است. از این بابت احساس خوبی می کنم. بین ما رقابت هست اما بیشتر از رقابت، رفاقت صمیمی وجود دارد. بنابر این وقتی او بازی می کند، خرسند می شوم. وقتی هم درکنارش در ترکیب جای می‌گیرم، ‌بازهم احساس خوبی دارم.

احتمال خروج ستاره پرتغالي رئال پس از مورينيو

بنا بر اعلام يک نشريه ورزشي چاپ اسپانيا، ستاره پرتغالي رئال مادريد همراه با آقاي خاص در پايان فصل جاري اقدام به ترک کهکشاني‌ها خواهد کرد.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، اخبار و شواهدی در دست است که نشان می‌دهد کریس‌رونالدو در پایان فصل به تیمی دیگر خواهد پیوست. با توجه به اظهارات اخیر مدیران دو تیم منچسترسیتی انگلیس و آ.‌ث‌.میلان ایتالیا به نظر می‌رسد ستاره سه سال گذشته مادریدی‌ها بازی در یکی از این دو تیم را انتخاب خواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ منتشرشده منچسترسیتی اواخر سال گذشته میلادی برای جذب رونالدو پیشنهادی اغواکننده بالغ بر ۱۷۰ میلیون یورو مطرح کرد که با پاسخ رد مدیران تیم کنونی مادرد مواجه شد.

با توجه به این نکته که در پایان فصل جاری احتمال دارد که مورینیو ‌اقدام به تغییر تیم باشگاهی خود کند، پیش‌بینی می‌شود در کادر بازیکنان صدرنشین کنونی لالیگا نیز تغییراتی روی خواهد دهد. تغییراتی که می‌تواند با انتقال بازیکن اسبق منچستریونایتد به یکی از دو تیم نام‌برده تحقق یابد.

رونالدو در سال ۲۰۰۹ در ازای رقم اغواکننده و نجومی ۹۷ میلیون یورو از من‌یونایتد به رئال ملحق شد.

20. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •