تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 1805 اولاول ... 1041541942002012022032042052062072082142543047041204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من از زمانی که شرکت پارس مشهد اینترنت کیلوبایتی میفروخت (بیش از 10 سال پیش) از اینترنت استفاده میکنم ، انواع و اقسام مختلف رو تست کردم ، از همین کیلو بایتی بگیرید تا اکانت ماهوارهای.
    از زمانی که شاتل اومد مشهد من استفاده میکردم تا 2 سال پیش که یکدفعه اینترنتم قطع شد ، دردسرتون ندم بعد از کلی دردسر فهمیدم خط تلفنم فیبر شده ، اینجا بود که دردسرهام شروع شد.
    میدونید که ارائه ای دی اس ال روی خطوط فیبر در انحصار مخابرات و اونام هرچی تونستند اذیت کردند، اول نامحدود با سرعت "ذغال" و روز درمیون قطع داشتم ، بعد گفتند دیگه تمدید نمیکنند ، پارسال دی بود اگر اشتباه نکنم طرح بعثت گرفتم که باز اون رو هم میگن تمدید نمی کنند و فقط میشه گیگ و ماه خرید که دو برابر قبل تموم میشه بخرید ...
    گفتم دانلود نخواستم فقط چهارتا صفحه بخونم با این طرح خانوادشون ، اون رو هم امشب زنگ زدم میگه جدیدا به مشترکین فیبر نمی دیم (میدونند امت مجبورن فقط از خودشون بخرند ، قشنگ بازی در میارند و به ریشمون می خندند) اوپراتورهاشون هم فقط مونده یه مشت از پشت تلفن بزنند پای چشت ، کلا ادب و تخصص و مشتری مداری تعطیل ...
    خلاصه تصمیم گرفتم از همون دیال آپ قدیم استفاده کنم
    اما پولم رو به این آدم های ...... ندم.

ضمنا برنامه نویس وب هستم ///
    Last edited by iranenaz; 23-04-2013 at 03:10.

2. 5 کاربر از iranenaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m_saeed63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان این حجم اضافه مصرفی که توی سایت مخابرات زده درسته؟
    نوشته تا 5 گیگ گیگی 4000
    5 تا 10 گیگ گیگی 3000
    10 گیگ به بالا 2000
    اگه درست باشه که اینجوری بصرفه س 10.1 گیگ دانلود میکنی به اندازه 5 گیگ پول میدی!!!!!!!!!!!!!!
    10 گیگ 20000 خیلی خوبه ها!
    راستی باید حساب رو شارژ کنم یا همینجوری روی قبض هزینه ش میاد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

مسخرش رو در آورده دیگه این طرح بعثت
    دقیقا 3 روزه تا ساعت 12 میشه که دانلود رایگان میخواد شروع بشه قطع میشه و تا صبح وصل نمیشه!!!
    یعنی چی آخه؟؟؟
    اتفاقا منم این مشکلو داشتم زنگ زدم پشتیبانی بهم گفت موقعی که قطع میشه مودمو خاموش کنین و بزارین حدود 10 دقیقه خاموش بمونه بعد روشن کنین وصل میشه.
    البته اینم بگم که اپراتور های خانومش خیلی بهتر جوابگو هستن و با حوصله بیشتری توضیح میدن راه حلا رو اما اقایونشو بلانسبت باید به گاری بست.

5. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سرعت دانلود صبانت 512 کیلو بایت با 1مگ تو ساعات رایگان چقدره؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من از زمانی که شرکت پارس مشهد اینترنت کیلوبایتی میفروخت (بیش از 10 سال پیش) از اینترنت استفاده میکنم ، انواع و اقسام مختلف رو تست کردم ، از همین کیلو بایتی بگیرید تا اکانت ماهوارهای.
    از زمانی که شاتل اومد مشهد من استفاده میکردم تا 2 سال پیش که یکدفعه اینترنتم قطع شد ، دردسرتون ندم بعد از کلی دردسر فهمیدم خط تلفنم فیبر شده ، اینجا بود که دردسرهام شروع شد.
    میدونید که ارائه ای دی اس ال روی خطوط فیبر در انحصار مخابرات و اونام هرچی تونستند اذیت کردند، اول نامحدود با سرعت "ذغال" و روز درمیون قطع داشتم ، بعد گفتند دیگه تمدید نمیکنند ، پارسال دی بود اگر اشتباه نکنم طرح بعثت گرفتم که باز اون رو هم میگن تمدید نمی کنند و فقط میشه گیگ و ماه خرید که دو برابر قبل تموم میشه بخرید ...
    گفتم دانلود نخواستم فقط چهارتا صفحه بخونم با این طرح خانوادشون ، اون رو هم امشب زنگ زدم میگه جدیدا به مشترکین فیبر نمی دیم (میدونند امت مجبورن فقط از خودشون بخرند ، قشنگ بازی در میارند و به ریشمون می خندند) اوپراتورهاشون هم فقط مونده یه مشت از پشت تلفن بزنند پای چشت ، کلا ادب و تخصص و مشتری مداری تعطیل ...
    خلاصه تصمیم گرفتم از همون دیال آپ قدیم استفاده کنم
    اما پولم رو به این آدم های ...... ندم.

ضمنا برنامه نویس وب هستم ///
    اخ که اون قسمت ابی بعضی وقتها میره رو اعصاب من که یه چیزی به یارو بگی . حیف که ادم از این میترسه یه بلایی سر خطت بیارن .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

امروز ساعت 2 ظهر من هر کاری کردم و حدود 45 دقیقه از وقتم رو هم الکی تلف کردم ولی خدا شاهده اصلا به هیچ عنوان این صفحه و نه حتی گوگل باز نشد.
    دانلود منجیر اصلا قدرت نداشت یه فایل 2 مگی رو دانلود کنه و همش ارور میداد.
    یعنی در کل سرعتم دقیقـــــــــــــــــــــ ـــا شده عین دیال آپ.

در ضمن واسه قعطی های ساعت 12 تا 12:30 هم منشی زاده گفته تا یه هفته دیگه شاید حل بشه

10. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رفتم 9 گیگ شارژ کردم.....قاعدتا باید 9216 مگ شارژ بشه چون هر گیگ 1024 مگ هست......اما اینا 9059 مگ شارژ کردن :|

12. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

چه غلطي كردم به جاي مخابرات از آسيا تك نگرفتم همنون 512 نا محدود رو كه مثل قبلناي مخابرات بود ميگرفتم حالشو ميبردم
    الان مثلا دو مگ مخابرات دارم هيچ وقت دو مگ نبوده هميشه هم قطعه زنگ زدم پشتيباني ميگم من دو مگ گرفتم ولي سرعتم زير 100 هستش ميگه
    هر وقت سرعتتون زير 14 بود حق دارين تماس بگيرين تا پيگيري كنيم
    شنيدم مخابرات به اين آسوني پورت رو خالي نميكنه اين مطلب درسته؟
    فعلا كه تا 5 ماه ديگه گير مخابراتم
    سلام
    واقعا آسیاتک مثلا 256 ، سرعت 256 داره؟ شیر و این حرفا نداره؟
    چرا سه مدل سرویس نامحدود داره ، اون هم با این همه قیمت متغیر؟
    من تا اواسط زمستان طرح دارم ، نمیشه آسیاتک گرفت؟خودم تمدید نکردم ، خودشون تمدید کردند ، بدون اجازه گرفتن.

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

آقا بعد یه ماه سامانه تلفنی باز شد. با خودم گفتم ببین این مخابرات لعنتی توی این یه ماهی که نتونستم ببینم چقدر مصرف کردم، ازم شارژ کم کرده باشه! دیده نه همون چیزی که یه ماه پیش بود هست! یعنی یک قرون هم کم نکرده!؟ باور کردنیه آیا؟!

15. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EshMoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان واسه این قطع شدن در ساعت رایگان دیشب یه کاری کردم جواب داد (شایدم مشکل کلن حل شده! ) در هر صورت، اینترنت رو کلن قطع کنید قبل از ساعت رایگان و همینکه ساعت 12:01 شد کانکت شید. واسه من دیشب جواب داد .

نمی دونم اینا ما رو چی فرض کردن! چند شبه که سرعت خیلی خوبه (البته گویا فقط در اوایل ساعت رایگان) یعنی تا حدود 120 می رفت واسه من (یعنی حدود 3 گیگ دانلود) صبح پا شدم دیدم 1.5 گیگ هم به زور دانلود شده !
    اگه همینطور بخواد پیش بره باید بریم حداقل بهشون بگیم ما خر نیستیم !
    من که آخرین بار بود از این مخابرات چیزی می گیرم. بنظرتون صبانت چطوره ؟

17. این کاربر از EshMoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •