شبه عیذی ولشون کن
بعد عید گیر بهشون بده
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
بفرمایید هر چیشو که میخوای خودت ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبه عیذی ولشون کن
بعد عید گیر بهشون بده
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
بفرمایید هر چیشو که میخوای خودت ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماها سخته براتون مودب بحث کنید؟
بله بله بله.
بعد این همه وقت تازه اینارو میگین والله
دوباره سلام . من یکی دو روز دیگه 42lw57000 دستم میرسه . میخواسم بدونم گیرنده داخلی دیجیتال این TV کار میکنه یا باید یک گیرنده جدا خریداری کنم؟ بازم ممنونم ازتون .![]()
دوستان عزیز مهدی و محمد رضا لطفا پ.خ رو چک کنید
Last edited by kouroshpayande; 13-03-2012 at 19:21.
بله اونم از نوع full hd با امکانات تمام.الان دیگه همه ی tv گیرنده ی دیجیتال دارن چون آنالوگ منسوخ شد.
ولی این گیرنده هایی که تو بازاره واسه tv هایی هست که یا جدید هستن و ندارن که یه همیچن موردی بسیار بسیار کم پیدا میشه شاید توی هر 100 نوع tv یکی.و برای tv های قبلی که واقعا کیفیتشون بالاست ولی گیرنده ی دیجیتال ندارن
داداش اگر با من بودی،من pm ای از طرف شما دریافت نکردم!
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
Last edited by ئظا; 13-03-2012 at 20:10.
داداش این گیرنده هایی که تو بازار هست هیچ فرقی نداره که تلوزیون جدید باشه یا قدیمی فقط کافیه ورودی av داشته باشن
در هر حال درست میگی و tv های موجود الان همشون گیرنده داخلی دارن و معدود پیدا میشه نداشته باشن.
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
دوستان یه سوال
ال جیlw5700 کیفیت تصویرش به پای سونی ex520 میرسه
دوستان سلام.وقتی دکمه 3d رو میزنم بهد از تایید یک منوی 5قسمتی میاد میشه توضیحی درباره ای منو بدیدوبرای تماشای فیلم سه بعدی کدام گزینه مناسب تر است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)