به یه مانیتور دیگه وصلش کن اگه تصویر تو اون مانیتور ظاهر شد معلومه که پنل ال سی دی لپ تاپ مشکل پیدا کرده.
اگه تو تهرانی ببرش بازار رضا. تعمیرات لپ تاپ اچ پی.
به یه مانیتور دیگه وصلش کن اگه تصویر تو اون مانیتور ظاهر شد معلومه که پنل ال سی دی لپ تاپ مشکل پیدا کرده.
اگه تو تهرانی ببرش بازار رضا. تعمیرات لپ تاپ اچ پی.
Last edited by en-com; 26-04-2009 at 22:58.
سلام بر دوستان گرامی
بنده الان 1 سال و نیم هست که این نوت بوک رو خریدم یعنی همون موقعی که توی بازار اومد خریدم روش ویستا نصب بود و کار می کردم! تا اینکه دیروز به دلایلی مجبور به نصب ویندوز روی اون شدم! ویندوز ایکس پی! با ساخت سی دی سفارشی و ..... نصب شد! درایور های مختلف رو از سایت های asia sony و چند سایت دیگه که مخصوص سری من بود دانلود کردم کردم همه چیز اوکی شد الا کارت گرافیک اونم هر کاری می کنم نمی شناسه! حتی نمی ذاره نصب کنم! من چند تا شات گرفتم ببینید!
ایا روش دستی برای شناختن این هست! مدل کارت گرافیک نوت بوکم هم فکر کنم gforce 8400 باشه
مدل دقیق نوت بوک هم VGN-FZ290 جلوی نوت بود نوشته! (اما FZ290 N5 هست).
به هر حال من هر کاری بلد بودم کردم اما نشد! حتی درایوررو پاک کردم باز نصب کردم نشد! یکی دیگه نصب کردم نشد! هر چی که فکروشو بکنید !
ممنون میشم کمکم کنید!
و اینم بگم
وقتی ویندوز ایکس پی سوارش کردم این فن که کنار نوت بوک هست ( که احتمالا برای گرافیک هست ) یکسره روشنه و داغ میکنه! قبلا روی ویستا اوتو بود ! ( و منم احتمال میدم واسه نشناختن همن کارت گرافیکه که یسره کار میکنه!) و جالبی اینجاست! خوب علاوه بر درایور های اپلکیشن هایی هست که اونا رو هم باید نصب کرد تا بعضی از دکمه ها کار کنه! مثل fn+ -* که روشنایی ال سی دی رو کم میکنه اما کم نمیشه!
لطفا راهنمایی کنید! ممنون میشم!
مدل:fmv lifebook 7000na5
سلامسلام بر دوستان گرامی
بنده الان 1 سال و نیم هست که این نوت بوک رو خریدم یعنی همون موقعی که توی بازار اومد خریدم روش ویستا نصب بود و کار می کردم! تا اینکه دیروز به دلایلی مجبور به نصب ویندوز روی اون شدم! ویندوز ایکس پی! با ساخت سی دی سفارشی و ..... نصب شد! درایور های مختلف رو از سایت های asia sony و چند سایت دیگه که مخصوص سری من بود دانلود کردم کردم همه چیز اوکی شد الا کارت گرافیک اونم هر کاری می کنم نمی شناسه! حتی نمی ذاره نصب کنم! من چند تا شات گرفتم ببینید!
ایا روش دستی برای شناختن این هست! مدل کارت گرافیک نوت بوکم هم فکر کنم gforce 8400 باشه
مدل دقیق نوت بوک هم vgn-fz290 جلوی نوت بود نوشته! (اما fz290 n5 هست).
به هر حال من هر کاری بلد بودم کردم اما نشد! حتی درایوررو پاک کردم باز نصب کردم نشد! یکی دیگه نصب کردم نشد! هر چی که فکروشو بکنید !
ممنون میشم کمکم کنید!
و اینم بگم
وقتی ویندوز ایکس پی سوارش کردم این فن که کنار نوت بوک هست ( که احتمالا برای گرافیک هست ) یکسره روشنه و داغ میکنه! قبلا روی ویستا اوتو بود ! ( و منم احتمال میدم واسه نشناختن همن کارت گرافیکه که یسره کار میکنه!) و جالبی اینجاست! خوب علاوه بر درایور های اپلکیشن هایی هست که اونا رو هم باید نصب کرد تا بعضی از دکمه ها کار کنه! مثل fn+ -* که روشنایی ال سی دی رو کم میکنه اما کم نمیشه!
لطفا راهنمایی کنید! ممنون میشم!
تو اون یکی فروم که سوالتون رو گذاشتی جواب چی دادن ؟
اینا ممکنه از نصب اکس پی باشه ... درایور کارت گرافیکت که دانلود کردی نسخه اکس پی هست ؟ مطمئنی ؟ ....
محض احتیاط ویستا بریز ...
سلام
سیستمت رو باید سرویس کنی به احتمال زیاد جلوی رادیات فن پر از آشغال است
عیب سیستم شما چیپست اصلی مادربرد اون ضعیف شده و هدسینگ اون خوب حرارت رو منتقل نمیکنه
درست : "هیت سینک" Heat Sink"هدسینگ"
![]()
سلام به همه دوستان
من یک لپ تاپ Dell Lattitude خریدم... یک کلید سمت چپ هستش برای فعال کردن بلوتوث و وایرلس... مشکل اینجاست که وقتی اون کلید رو میزنم بلوتوث فعال میشه اما وایرلس فعال نمیشه... البته این رو بگم قبلاً یکبار فعال شده بود و چراغ wifi هم روشن شده بود و جستجو هم کرده بود... اما الان چراغ wifi هم روشن نمیشه... کلید تریبی خاصی هستش یا تو ویندوز جایی هست که تنظیم خاصی داشته باشه؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم... ویندوز اصلیش vista هستش که من گفتم شاید مشکل ویندوز باشه xp هم نصب کردم باز مشکل برطرف نشد... البته قبل از بوت شدن ویندوز چراغ wifi یکبار خاموش و روشن میشه... پس مشکل باید فقط با ویندوز و تنظیم خاص باشه... در ضمن درایورش هم مشکل نداره چون رو ویندوز ویستای اورژینال خودش هم این مشکل هست...
ممنون می شوم من رو راهنمایی کنید
این مشکل برای 1525 منم پیش اومده. چارش اینه که درایو مربوط به وایرلس رو پاک کنی. بعد یه بار سیستم رو ریستارت کنی بعد موقع نصب از طریق ویندوز نصب کنی(یعنی بذاری درایوت رو ویندوز بشناسه) تا کارت درست شه.
اون پایین گوشه سمت راست یه پیغام می ده (new hardware found) رو اون کلیک کن و ادامه ماجرا
در ضمن درایو رو از رو سی دی نباید بشناسونی چون به احتمال زیاد سی دی شما هم عین سی دی مال من زیپ شدست. باید تو یه مسیری آنزیپش کنی و اون مسیر رو برای نصب وایرلس به ویندوز نشون بدی
موفق باشی![]()
Last edited by en-com; 27-04-2009 at 21:03.
سلام من تازه گی ها لب تاپ خریدم و دی وی دی ریکاوری هم ازش گرفتم بعش یکی از دوستام گفت یکبار ریکاوری رو نصب کرده و تمامی اطلاعات لپ تاپ پاک شده اینطوری بهتر نیست من هم برم یه ویندوز ویستا اورجینال بخرم و یا اگه یه ویندوز ویستا از این ایرانی ها نصب کنم بعدش می تونم ریکاوری خود لپ تابم رو دوباره نصب کنم لطفا راهنمایی کامل کنید حسابی ترسیدم
سلام
معمولا تو لپ تاپ یه فن وجود داره و اونم برای سی پی یو هست نه گرافیک
نمی خوام نامیدتون کنم ولی..............
لپ تاپ شما با این ویندوز زیادی ناسازگاره و درایواش هم .... اگه باشه فقط برای ویستاست تا اونجایی که تو سایت رسمی سونی اومده فقط 1 ویندوز با سه ورژن مختلف روی سیستمتون کار می کنند
Microsoft® Windows Vista® Business
Microsoft® Windows Vista® Home Premium
Microsoft® Windows Vista® Ultimate
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اینترنتم که سرچ کردم خیلیا سر درایو ایکس پی این لپ تاپ دردسر دارن
حالا بازم شما دنبالش باش انشالله که پیدا می کنید
از قدیم گفتن: جوینده یابنده بود![]()
Last edited by en-com; 27-04-2009 at 22:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)