حالا شما بگو تبلیغ نیستش که . یا حداقل بگو تو گوگل چی سرچ کنیم تا پیدا شه ؟
یا اگر میشد برام پیغام خصوصی کن جون من .
آروم و قرار ندارم !!!!!!!!!
حالا شما بگو تبلیغ نیستش که . یا حداقل بگو تو گوگل چی سرچ کنیم تا پیدا شه ؟
یا اگر میشد برام پیغام خصوصی کن جون من .
آروم و قرار ندارم !!!!!!!!!
طبق گفته دوستان مثل اینکه اون سایت پیش فروش کرده و فعلا" متاسفانه بازی در بازار (ایران) نیست![]()
کاربرای GameSpot به این بازی تا الان نمره 9.8 دادن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب سرعتی گرفته تاپیک !!!!!!!!!!!!!
من سه تا پست بالاتر ، میخواستم جواب بدم ، اون پست ، یکی مونده به آخری بود ، جواب من رفت 2 صفحه بعد !!!!!!!!!!!!!!!
خوب و بد گرافیک نسخه ی PC
-------------------------------
نسخه ی PC آخرین شماره از سری محبوب GTA فردا منتشر خواهد شد.سایت آلمانی و معروف PC Games Hardware به بررسی گرافیک نسخه ی review بازی که توسط مجله ی آلمانی PC Games نقد شده است پرداخته است.PCGH عکس هایی از نسخه ی review بازی را بررسی کرده و درباره ی گرافیک آنها توضیحات جالبی داده است.
موتور بازی draw distance طولانی و افکت های ذرات مطلوبی را به نمایش گذاشته است.خیابان ها و اشیاء یزرگ به خوبی از دور قابل رویت اند.سطح سیستم جزئیات بازی سبب می شود که با نزدیک شدن به اشیا،جزئیات به طرز مطلوبی به بافت ها اضافه شود.اشیا کوچک نیز در فواصل دورتر حالت نیمه شفاف دارند و هر چه به آنها نزدیک تر می شوید یکپارچه تر می گردند.
سایه ها و بافت(تکسچر) ها نقاط ضعف گرافیک نسخه ی PC اند.اگرچه تقریباٌ تمامی اشیاء و کارکترها سایه های حقیقی دارند اما حالتی دانه دانه داشته و فریاد می زنند که به پالایش بهتری نیاز دارند.به عنوان مثال نسخه ی PC فارکرای 2 سایه هایی مشابه نسخه های کنسولی داشت اما این سایه ها برای PC به خوبی بهبود پیدا کرده و پالایش شده بودند،حال آنکه در GTA IV این گونه نیست.به علاوه مکان های بسیاری وجود دارند که دارای بافت های بی کیفیت بوده و در تقابل شدیدی با اشیاء مطلوب قرار دارند.البته فردا مشخص خواهد شد که آیا این نواقص در نسخه ی نهایی بر طرف شده است یا خیر.
نکته ی منفی دیگر پیکسل پیکسل بودن بسیاری از بافت های شفاف بازی است.جزئیاتی از قبیل شاخ و برگ درختان به شدت ضعیف و سطحی به نظر می رسند.این بافت های شفاف در بسیاری از موارد در لبه ها حالتی فرسوده و افتاده دارند.
اما نوبت می رسد به بررسی تصاویر:
دید وسیعی که بازیباز از Liberty City دارد قابل تحسین است اما بافت های بازی یادآور GTA III است!بافت ها زنده و پویا نیستند.
استفاده از موشن بلور پس پردازشی و افکت های Bloom(ساطع شدن روشنایی) به باورپذیری این صحنه کمک کرده است.
موتور بازی در اجرای افکت های ذرات(دود،خرده شیشه،آتش) موفق عمل می کند اما نباید شاخ و برگ ها و سایه های پیکسل پیکسل و ضعیف پس زمینه را نادیده گرفت.
جا به جایی اشیا در بعضی موارد با موشن بلور سنگین،بیش از اندازه و اغراق آمیز همراه است.
انفجارهای عالی؛از کنتراست گرفته تا سرایت آتش به درختان و چمن اطراف محل وقوع انفجار که یادآور فارکرای 2 است.
Niko به محله ی چینی ها رفته است.بسیاری از اجسام از قبیل نرده های چوبی تخریب پذیرند که یادآور Stranglehold است.یک بار دیگر کار عالی راک استار در نمایش افکت های ذرات: به آتش خارج شده از لوله ی شات گان توجه کنید.
ملاقات با نید فور اسپید! خیابان خیس،موشن بلور و مهمتر از همه ماشینی با سرعت وحشتناک یادآور NFS است.
shadow filt ering می توانست در نسخه ی PC وجود داشته باشد اما این اتفاق رخ نداده.در این قسمت تفاوتی با نسخه های کنسولی دیده نمی شود.
مثالی خوب برای نمایش بخش های ضعیف بازی.بافت ها کم جزئیات بوده و رزولوشن پایینی دارند،پنجره ها به هیچ وجه شفاف نیستند.بته هایی با ظاهر مسخره!
کارکترها سایه های پیکسل پیکسل دارند،تعداد چند ضلعی ها قابل قبول بوده اما بافت ها به خصوص بافت ژاکت نیکو،بی کیفیت اند.
با Rocket Launcher قادر به منفجر کردن چندین خودرو به طور هم زمان هستید.افکت های ذرات واقعاٌ ارزش دیدن دارند اما سخت افزار شما را در اغلب موارد به چالش خواهند کشید.صحنه ی انفجار فوق العاده از آب در آمده است.
اگر بگوییم کیفیت بافت ها در این عکس در حد مکس پین 1 است اغراق نکرده ایم!
---------------
منبع: PC Games Hardware
![]()
Last edited by sasanjfr; 02-12-2008 at 20:19.
عزیزم خبر نداری.
بازی قرار بود نوامبر بیاد که راک استار تاخیرش زد .
اگه یادت باشه قبلا بهت گفتم اول فکر کن بعد دهانت رو برای حرف زدن باز کن.
خط اول و آخر همون پست رو بخونی متوجه می شی که گفتم خبر قدیمیه.من فقط واسه قضیه ی نسخه ی ژرمن خبر رو نقل کردم.
در ضمن اگه صفحات قبل رو نگاه کنی متوجه می شی اولین نفری که خبر تاخیر بازی رو از وبسایت رسمی خود بازی نقل کرد من بودم.
یعنی نسخه پی سی گرافیکش بدتر هستش ! پس چی میگفتند که نسخه pc خیلی بهتر هستش ؟
اینم کرک سالم گروه Razor1911
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید دوباره سئوال میکنم .آخه خیلی نگرانم .یعنی با 8500 gt و سه گیگ رم اجرا میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)