baseband یه سری کد نوشته که سردر نمیارم اینو نوشته
m76xxtsncjolym3404015
baseband یه سری کد نوشته که سردر نمیارم اینو نوشته
m76xxtsncjolym3404015
دوست عزیز گوشی شما آخرین بیس باند رو داره
تو پست 1969 سوال كردم : برنامه superuser براي انرويد 2.1 نصب كردم ولي فايل su نداره چطوري بايد باهاش كار كنم ؟؟ دستور su كجا بايد وارد بشه ؟ لطفاً راهنمايي كنيد !!
ممنون
بچه ها من اور كردم رو 825.
بنچماركش شد 1368
بازي پينبال اچ دي رو اجرا كردم ريست شد.![]()
بازي gt racing motor academy رو مثل اب روون پخش كرد . ولي نميدونم چرا رو 691 با لگ پلي ميكنه.
در كل به نظر اگه بازي سنگين اجرا نكنم پايداره. تقريبا 2 ساعت باهاش كار كردم و مشكلي نداشت. 1 مورد ديگه اينكه فيلم 720p اچ دي رو اجرا كرد ولي لگ داره. احتمالا اگه با سايز صفحه گوشي يه فيلم hd ريخته بشه خيلي روون اجرا كنه.كسي امتحان كرده؟
دوست عزيز اگه طرز اديت كردن بصورت نوشتاري نشون بدي لطف ميكني
Last edited by adel10; 11-07-2011 at 13:21.
1.با برنامه root explorer به این آدرس برید system/etc/
2.اون بالا توی یه مستطیل سفید یه جا نوشته Mount R/W روش کلیک کنید تا تبدیل بشه به Mount R/O
3.روی فایل hw_config.sh انگشتتون رو نگه دارید تا منو باز بشه.
4.open in text editor رو بزنید. اگه با این ارور مواجه شدید : you cannot edit this file because the file system is read-only یعنی مرحله 2 رو درست انجام ندادید.
5.حالا میتونید تغیرات رو انجام بدید و بعدش دکمه تولز گوشی رو زده و Save Changes رو انتخاب کنید.
6.تموم شد.
من فایل ادیت شده رو اینجا میزارم , میتونید اون رو جایگزین فایل موجود روی گوشی کنید. ( مرحله 2 رو باید انجام بدید قبلش )
اینم لینک بدون شیلتر set cpu و x8ocکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
من میخوام گوشیمو با super one click روت کنم ولی نمیشه. گوشی قطعو وصل میشه
اندرویید 2.1 با build number 2.1.a.0.47 با بیس باند که اخرش 06 هست
چیکار کنم روت بشه
من این رامو از طریق فلش ریختم
احتمالا فایل apk بازی تون مشکل داره چون من این با زی رو روی رام رسمی و بدون اور هم روون اجرا کردم
دوستان اگه لطف کنید و بگید چه جوری میشه اندروید 2.1 را به مثلا floyo 0.20 اپدیت کرد و یا روش نصب رام رو اموزش بدید ممنون میشم هرچی گشتم تو انجمن چیزی پیدا نکردم خواهشن کمک کنید
من با برنامه Xilisoft HD Video Converter موزيك ويدئو رو به سايز 480*320 .. بيت ريت 10000 .. فريم 40 در ثانيه تبديل كردم. هر موزيك نزديك 200 مگ حجمش شد .. خيلي روون پخش كرد و واقعا حال كردم . فرمتش هم avi هست.
Last edited by Extreme-Forces; 11-07-2011 at 19:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)