تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 284 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با سلام
    دوستان بین این سه مدل : Philips AT890/20 / Panasonic ES-SL41 / Remington R5150 کدوم رو پیشنهاد میدید؟

صورتم پُره (استخوانی نیست! ) ریشمم صافه، معمولا هم نمیزارم بیشتراز 3-4 میل بزرگتر بشه! زیر گردن هم چون چند مدته این ریش تراشم خوب نمیزنه این قسمت ُ مجبورم تیغ بزنم!!
    خیلی مدته که ( یعنی از همون اول ) از ریش تراش با تیغه های گرد استفاده میکنم اگه الآن بخوام از پاناسونیک که تیغه هاش گرد نیست استفاده کنم، مشکلی پیش نمیاد ؟؟!! کدوم مدل تیغه ها زیر گردن رو بهتر میتراشن؟
    در مورد عملکرد رمینگتون هم چیزی نشنیدم، خوبه؟ راضی کننده هست؟!
    کلا یه ریش تراش میخوام تا حدود 300 که ضد آب باشه و خط زن هم داشته باشه،به جز این 3 مورد، موارد دیگه ای هم پیشنهاد میکنین؟
    جنس تیغه Philips AT890/20 رو هم اگه کسی میدونه بگه؟
    خودم بیشتر نظرم رو پاناسونیک ِکه جنس تیغه شم آلیاژ نقره ست

+ یه سوال یادم رفت بپرسم : ریش تراشای شارژی، چه شارژ داشته باشن یا شارژشون کامل تمام شده باشه، میشه زد به برق و استفاده کرد؟!

دیگه سوالا خیلی زیاد شد
    Last edited by Amir-Rainman; 28-04-2014 at 10:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام
    من دیروز عصر تقریبب 12 تا مغاز رفتم . شمردم انصافی

همه شون بیشتر روی پاناسونیک تاکید داشتند برای ریش تراش . دیگه بس پرسیدم نشد در مورد بادی گروم بپرسم
    اگر میشه یکی ته و توشو در بیاره ببینیم بادی گرومای فیلیپس بهترن یا پاناسونیک ؟

ریش تراشهمه فروشنده ها روی مارک پاناسونیک و علی الخصوص LF51 تاکید داشتند و میگفتند عالی ( عالی با یه حالت خاص )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان

اول لازمه از همه تشکر کنم که اطلاعات خوبشون رو در اختیار امثال من ناشی میزارن تا بتونم درست انتخاب کنم

سوالی که داشتم و تقریبا هیچکس بهش اشاره ای نکرده به جز یکی دو مورد خیلی محدود ! قیمت قطعات و همچنین میزان نیاز به تعویض قطعات هستش.

من قصد خرید یک ریش تراش فویلی دارم،ترجیحا پاناسونیک.

اما نمیدونم آیا تیغش کند میشه؟
    نیاز به تعویض داره؟

فویل روش چطور؟
    اون هرگز نیاز به تعویض پیدا خواهد کرد؟

و اگر نیاز پیدا میکنه در چه شرایطی؟

داخل یه سایت دیدم قیمت فویل پاناسونیک رو 228 هزار تومان زده بود!

اگر زود به زود نیاز به تعویض باشه خیلی ناجوره!

ممنون میشم دوستانی که تجربه استفاده دارند توضیح بدن

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من ديروز رفتم فردوسي، مايع شستشوي براون خريدم، اصلش ٣٥ تومن بود. ايرانيش ٨ تومن !

5. این کاربر از Alfredo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان کسی تجربه کار با یکی از اینا Philips AT890/20 و Panasonic ES-SL41 رو داره؟

یه کمکی به ما بکنین بریم یکیش ُ بخریم!

من بیشتر تو مدل تیغه شک و تردید دارم، نمیدونم تیغه های گرد خوبه یا این پاناسونیک!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان کسی تجربه کار با یکی از اینا Philips AT890/20 و Panasonic ES-SL41 رو داره؟

یه کمکی به ما بکنین بریم یکیش ُ بخریم!

من بیشتر تو مدل تیغه شک و تردید دارم، نمیدونم تیغه های گرد خوبه یا این پاناسونیک!
    فکر میکنم خوب به نوع استفاده شما برمیگرده

برداشتی که من از خوندن حدود 15 صفحه این انجمن داشتم اینه که تیغه های گرد ظاهرا با بعضی از پوستهای حساس کمی ناسازگاره و زیر گردن رو هم خوب نمیزنه اما در عوض صورت رو سفید میکنه

اما فویلی ها برای زیر گردن و بدن مناسب تره

من خودم شخصا پاناسونیک رو ترجیح میدم

تجربه کار با این دو مل رو نداشتم اما هم با مدلای دیگه پاناسونیک هم فیلیپس کار کردم

فیلیپس واسه پوست من که خیلی هم حساس نیست هم زیر گردن رو زخم میکرد هم پر از جوش میشد

اما پاناسونیک خیلی بهتر بود،گرچه اونم زیر گردن رو تعریفی نمیتراشه اما بهتر از فیلیس بود...

8. 2 کاربر از omid705 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

فکر میکنم خوب به نوع استفاده شما برمیگرده

برداشتی که من از خوندن حدود 15 صفحه این انجمن داشتم اینه که تیغه های گرد ظاهرا با بعضی از پوستهای حساس کمی ناسازگاره و زیر گردن رو هم خوب نمیزنه اما در عوض صورت رو سفید میکنه

اما فویلی ها برای زیر گردن و بدن مناسب تره

من خودم شخصا پاناسونیک رو ترجیح میدم

تجربه کار با این دو مل رو نداشتم اما هم با مدلای دیگه پاناسونیک هم فیلیپس کار کردم

فیلیپس واسه پوست من که خیلی هم حساس نیست هم زیر گردن رو زخم میکرد هم پر از جوش میشد

اما پاناسونیک خیلی بهتر بود،گرچه اونم زیر گردن رو تعریفی نمیتراشه اما بهتر از فیلیس بود...
    دقیقا منم مشکل زیر گردن دارم ، تا حالا با مدل فویل اصلاح نکردم ولی با تیغه گرد که همیشه اصلاح میکنم زیر گردن زخم میشه و جوش میزنه که اکثر اوقات مجبور میشم زیر گردن رو تیغ بزنم !!!
    پاناسونیک یا فیلیپس بودنش زیاد برام فرقی نداره
    فقط تا جایی که فهمیدم این مدب پاناسونیک فقط 20 دقیقه شارژ نگه میداره ( یه جا نوشته بود 15 ساعت شارژ 21 دقیقه استفاده !!!! احتمال زیاد الکی بود )
    فلیپس هم که انگار باید حتما شارژ داشته باشه تا کار کنه، مستقیم با برق شهر کار نمیکنه !!!

10. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دقیقا منم مشکل زیر گردن دارم ، تا حالا با مدل فویل اصلاح نکردم ولی با تیغه گرد که همیشه اصلاح میکنم زیر گردن زخم میشه و جوش میزنه که اکثر اوقات مجبور میشم زیر گردن رو تیغ بزنم !!!
    پاناسونیک یا فیلیپس بودنش زیاد برام فرقی نداره
    فقط تا جایی که فهمیدم این مدب پاناسونیک فقط 20 دقیقه شارژ نگه میداره ( یه جا نوشته بود 15 ساعت شارژ 21 دقیقه استفاده !!!! احتمال زیاد الکی بود )
    فلیپس هم که انگار باید حتما شارژ داشته باشه تا کار کنه، مستقیم با برق شهر کار نمیکنه !!!
    دقیقاً درست نوشته.
    در صفحه ی زیر، وسط های صفحه، روی specifications کلیک کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوشته 15 ساعت برای شارژ شدن، 21 دقیقه استفاده ممتد. البته مسلماً با برق مستقیم هم میتونید کار کنید.

صفحه خود پانا هم همینو نوشته:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------------

من خودم ریش تراش Pana ER217 دارم. 8 ساعت شارژ میزنم، 50 دقیقه استفاده میکنم (زیر دوش). در خارج از محیط حموم هم، میشه مستقیم به برق وصل میکنم.

12. 2 کاربر از جناب مهندس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان نظرشون در مورد موزرهای جدید و قابل شارژ چیه ؟! قیمتاشون در چه حدودیه ؟! شاپ آنلاین ایرانی هست که بفروشه ؟
    و اینکه موزرهای قدیمی رنگ مشکی یا سفید چطورن و چه فرقی با موزر معروف دارن ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

digikala یه سری مدلهاش رو داره اما تجربه ای ندارم در استفاده ازشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •