سلام داداشم متولد نیمه دوم 69 هستش
الان اگه بخواد بره سربازی چکار کینم و کلا چقدر اضافه میخوره بهش و بقیه توضیحات
در ضمن ساده توضیح بدید که منم متوجه شم
سلام داداشم متولد نیمه دوم 69 هستش
الان اگه بخواد بره سربازی چکار کینم و کلا چقدر اضافه میخوره بهش و بقیه توضیحات
در ضمن ساده توضیح بدید که منم متوجه شم
Last edited by *pthookduworld*; 01-05-2011 at 03:18.
کسی خبر نداره کی برای 1 تیری ارو کد میزنند؟
رفتم ثبت کنن میگن باید اصل کسری باشه اصلشم که دادم یگان تا ترخیص شم بساطیه ها!
اساتید عزیز من پدرم 6 ماه رزمندگی داره با قانون جدید آیا کسری به من میخوره یا نه ؟
مرداد ماه باید دفترچه بگیرم![]()
به شما 2 ماه کسری می خوره طبق قانون جدید .
كاهش زمان رسيدگي درخواست مشمولان//ادامه تحصيل مشمولان در خارج كشور تنها در مقاطع بالاتر از ليسانس ميسر است گروه ناجا- رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا، از كاهش زمان رسيدگي به درخواست مشمولان خبر داد و گفت: ميانگين زمان رسيدگي به درخواست مشمولان از 4ماه در سال 88 به 3 ماه در سال 89، كاهش يافت. به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، سردار «سيدحميد صدرالسادات» رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا، امروز در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار ما گفت: سال گذشته، يك ميليون و 500 هزار ثبت درخواست در سامانه سازمان از سوي مشمولان براي ما ارسال شد كه از بين آنان افرادي كه از شرايط اعزام برخوردارند معرفي و اعزام مي شوند وتعدادي نيز درخواست معافيت دارند كه وظيفه اين سازمان رسيدگي به تمامي اين درخواست ها است.
وي با تاكيد بر تامين نيروهاي مورد نياز نيروهاي مسلح از بين افرادي كه شرايط لازم را دارند به عنوان يكي از وظايف اصلي سازمان، افزود: يكي ديگر از وظايف سازمان وظيفه عمومي، افزايش سرعت و كيفيت خدمات رساني و كاهش زمان رسيدگي به مراجعان است، كه خوشبختانه با تلاش كاركنان اين مهم، تحقق يافته است به طوريكه ميانگين زمان رسيدگي به درخواست مشمولان از 4ماه در سال 88 به 3 ماه در سال 89، كاهش يافت.
صدرالسادات در خصوص صدور معافيت تحصيلي براي دانشجويان ايراني خارج از كشور از طريق سيستم جامع مكانيزه به خبرنگار ما اظهار داشت: مشمولاني كه مي خواهند براي ادامه تحصيل در مقاطع كارشناسي ارشد به بالا به خارج از كشور عزيمت نمايند بايد حتماً مقطع ليسانس را در داخل كشور اخذ نموده باشند. اما افرادي كه به دليل شغل پدرشان، در خارج از كشور مي باشند مي توانند در مقطع ديپلم براساس ضوابط، در خارج از كشور، ادامه تحصيل بدهند.
وي افزود: افراد دسته اول براي ادامه تحصيل در مقاطع عالي، درصورتيكه مشمول باشند، بايد ابتدا درخواست پذيرش از دانشگاه را اخذ كرده و به وزارت علوم اعلام كنند تا اين وزارت خانه پس از بررسي هاي لازم و تاييد دانشگاه مورد نظر، درخواست مشمول را پذيرفته و او را به سازمان وظيفه عمومي معرفي كند كه اين سازمان نيز در صورتيكه مشمول غايب نباشد، معافيت تحصيلي را براي مدت زمان مقرر، صادر مي كند.
وي در خصوص، مدت زمان براي صدور كارت پايان خدمت، نيز خاطرنشان كرد: اگر مدارك مورد نياز مشمولان به موقع و به صورت كامل به سازمان ارسال شود، ظرف كمتر از 15 روز، كارت پايان خدمت، صادر مي شود.
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا، يادآور شد: در صورتيكه مدارك مربوط به صدور كارت پايان خدمت سربازان بطور كامل و به موقع به اين سازمان ارسال شده باشد اما در مدت زمان فوق، موفق به دريافت كارت مذكور نشده باشد مي توانندبراي شكايت به يگان مربوطه خود مراجعه نمايند.
سردار صدرالسادات در خصوص، تصويب قانون جديد وظيفه عمومي نيز گفت: در سال گذشته، پيگيري براي تصويب قانون در مجلس شوراي اسلامي انجام شد اما به دليل عدم تامين بار مالي به نتيجه نرسيد كه اميدواريم با ادامه پيگيري ها، اين قانون نيز به تصويب رسيده و اجرايي شود.
وي يادآور شد: يكي از موارد اين قانون، افزايش حقوق سربازان است.
سلام دوستان.
من اعزام تیر ماه هستم، اما برای امریه گفتن برای ماه شهریور ظرفیت داریم.
حالا من اگه تاریخ اعزام رو تمدید کنم کدوم قسمت نظام وظیفه باید برم؟
الان تمدید رو راحت شنیدم انجام میدن، درسته؟
ممنون.
این دوره کد پیاده است ....یحتمل بعد از کد اگه مرکز اموزش بی افتی مربیه آموزش میشی.......و رسما ن بد بخت...!!!
آیا راهی هست که بشه مدرک آموزش تکمیلی بسیج رو سریعتر گرفت؟
سوال منم جواب بیدید.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)