کاشکی همون Version قبلی و بزارن این چیه اخه !!
Phantom Dancer هم دیگه محبوبیطش رفت با این ایتم جدیده
کاشکی همون Version قبلی و بزارن این چیه اخه !!
Phantom Dancer هم دیگه محبوبیطش رفت با این ایتم جدیده
Last edited by J A C K S O N; 06-12-2012 at 13:01.
با کدوم ایتم جدیده . به نظرم خوب شده که . unit collision اش بده ؟
یکم سختش کردن هنوز کمی اعصابم خورد .... ایتم Madred's Bloodrazor
ایتم خیلی خوبی بود رو شیوانا شاکو ww مینداختم کلا بردن تو 3v3 ..............ایتم شبیه نیست ................... Passive خیلی خوبی داشت
اعصاب ریخته بهم کلا یک بازی درست نرفتیم
جنگل از اول الان رفتم درست میگید ولی جلوتر بهتر میشه اون Wriggle's Lantern من رو شیونا بود خوب جواب میداد..
Last edited by Fusi0n; 06-12-2012 at 21:08.
اره منم خیلی از این ایتم خوشم میومد . پسیوش معرکه بود . ولی فکر کنم دلیلش حذف این ایتم این باشه که warmog رو نرفش کردن و به هر حال اونقدرها دیگه این ایتم خوب جواب نمیده . خدایی الان من موندم که موندو رو چه بیلدی واسش جواب میده حالا که NOF رو هم حذف کردن ؟ PWNDO که دیگه نمیشه . مگه TROLLODO
بازی یه طوری شده ... این کفش جدیدا بسیار مسخره ... ایتم های جدید مذخرف ... Jungle :| ...
GG Riot
اقا من زده شدم
حال نمیده دیگه بازی. هنوزم اپدیت دوم رو انجام ندادم. نمیشه اعتراض کرد بر گردونن patch رو ؟
Last edited by J A C K S O N; 07-12-2012 at 02:03.
لوووووول این کفش ها چیه من الان دیدم wtF.
تا اونجایی که متوجه شدم این کفش که Passive
![]()
این سبز مشخص 15 درصد سرعت حرکت بالا میبره (یعنی به جز کفش اصلی اینم 15 درصد اضافه میکنه)
اینم فقط از بیس خارج میشه حدود 20 درصد میبره بالا مثل جت که دیده باشین یوزر دیگه دور پاهاشونم جرقه های رو ایجاد میکنه
این یکی از اعجایب جدید ... تقریبا جالب تا حدودی کاربردی البته کامل متوجه نشدم هنوز درست فرصت نکردم روش کار کنم
یک سمپل رو زمین ایجاد میکنه که اگر روش بری خون مانا پر میکنه سرعت بالا میبره حدود 200% !!
اینم مقدار لود دوباره فلش تله پورت با Ghost کاهش میده !
اینم که مشخص نشدم اخر سر میگه موقه که مورد حمله یا Spell وارد بشه 12 درصد سرعت حرکت بالا میبره ؟!
این ظرف Ward که 300 تا 100 HP میده
من مشکل بیشتر با ایتم Attack Speed هم دمج بده هم Attack Speed با یه Passive خوب
این خوب ولی Passive بدرد ...
کفش آخری باحاله از بیس تا دمه تاور با سرعت نور میبرتت))))
اقا بیایید یه نظر سنجی بزاریم کیا با این patch جدیده موافقن کیا مخالف اعلام کنید
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)