لطفا یه دیکشنری معرفی کنید که بشه باهاش از دیتا بیس دیکشنریهای دیگه استفاده کرد سیستم کارکرد و کاراییش مثل bluedic باشه.ممنون
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
لطفا یه دیکشنری معرفی کنید که بشه باهاش از دیتا بیس دیکشنریهای دیگه استفاده کرد سیستم کارکرد و کاراییش مثل bluedic باشه.ممنون
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
سلام.
دوستان من مشکل دارم با کیبورد های متعارف. مخصوصاً کیبورد سامسونگ. غلط املایی هام و اشتباهاتم انقدر زیاد هست که کلا بیخیال اس ام اس و مسیج فرستادن شدم.
گوشیم 4.3 اینچ هست اما کیبوردی که دکمه های بزرگی داشته باشه پیدا نکردم.
اگر کیبوردی میشناسین که حروفش بزرگ باشه و بشه راحت تایپ کرد رو معرفی کند.
مرسی
سلام
یک گوشی htc desire x هست که مشکلی به این شرح براش پیش اومده :
ظاهرا ویروسی گرفته که اجازه نمیده هیچ فایل منیجری اجرا بشه و حتی نرم افزاری هم که باهاش میخوایم فایل pdf باز کنیم بلوک میشه و نمیزاره بعضی از آنتی ویروس ها هم نصب بشن.
کسی راه حلی داره لطفا ؟
سلام
دوستان دلیل اینکه باتری گوشی بعد از خاموش روشن شدن شارژ خالی می کنه چیه؟
دوستان کسی میدونه وصل نشدن تبلت ایسوس به کامپیوتر از طریق usb دلیلش چی میتونه باشه فقط یکبار وصل شد ولی دوباره هر چی میزنم وصل نمیشه فقط شارژ میشه با کابل دیگه به پورت های مختلف تست کردم و تنظیمات هم همه رو چک کردم وصل نشد
شما دوتا راه حل داری.
یا اینکه کیبورد های none qwerty استفاده کنی. مثل گوشی قدیمی ها که روی یه دکمه چند بار می زدیم تا به حرف مورد نظر برسیم. مثلا این اپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه از کیبورد های با قابلیت swype استفاده کنی که من دومی رو پیشنهاد می کنم. سرعت و راحتی در تایپ خیلی بالا میره.
برای اطلاعات بیشتر swype رو گوگل کن. از یو تو ب می تونی فیلمهای مربوط به کار کردن باهاش رو ببینی.
بعیده که ویروس باشه چون اصلا به اون معنایی که تو ویندوز ویروس داریم برای اندروید نداریم. راحت ترین کار اینه که از موارد مهم بکاپ بگیر%k
سلام دوستان بنده یه مشکلی دارم،من وقتی میخوام از طریق گوشیم برم انجمن و نام کاربریم رو وارد کنم تا بتونم وارد بشم نمیشه به دلیل اینکه نام کاربری من نماد هست 2 کلمه ـش!حالا باید چکار کنم که بتونم نمادها رو هم به صفحه کلید گوشی اضافه کنم؟نماد نام کاربری من اینه که نمیتونم وارد بشمϻ
اگه درست متوجه شده باشم نام کاربری تو جای دیگه بنویس بعد کپی کن.
سلام نمی دونم یکدفه چی شد که بلند گوی گوشیم صداش عوض شد!! یعنی انگار پرده بلندگو ترکیده باشه؟ صداش در نمیاد! وقتی قاب پشتش و باز کردم دیدم خیسه و نمی دونم آب از کجا اومده بود؟
به نظر شما مشکل از کجاست؟
کسی نمیدونه تا حالا براش پیش نیومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)