من یه پچ آپدیت زمستانی از اینجا دان کردم. بسیار کامل و خوبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه پچ آپدیت زمستانی از اینجا دان کردم. بسیار کامل و خوبه
سلام. یه سوال حیاتی داشتم:
تو 2 تا سیستم این اتفاق افتاد.
داشتیم 2 نفره بازی میکردیم با این دسته های دو تایی.
یهو از بازی اومد بیرون و دیگه هم نرفت. البته وقتی میخواستیم 2 نفره بازی کنیم.
رو اون یکی سیستم هنوز جواب میداد ولی بعد از یه ربع همونجوری شد.
مشکل از دسته هاست؟ یا بازی؟
سیستم ها هم جفتش لپتاپ بود با ویندوز 7 64 بیت.
ممنون.
سلام
بچه ها من نرسیدم صفحات را کامل بخونم.این باگی که حین بازی ناگهان از بازی خارج میشیم هنوز هست؟آپدیتی چیزی نیومده برای رفع این باگ؟
سلام،
شما پچ رسمي 1.01 رو نصب كنين.
منتها بايد بعدش كرك تو سي دي بازي رو دوباره تو محل نصب كپي كنيد؛
قاعدتا بايد اين مشكل كرش شدن برطرف بشه...
FIFA 11 PC Patch 1.01
لينك مستقيم: (حجم 19.74 مگ)
من نصبش کردم و دوباره کرک رو ریختم ولی بازم اینطوریه خیلی اعصابمو داغون میکنه بازی رو گذاشتم رو حالت دستی واقعا بازی نصف قبلی شده با ویارئال تو رده 5 هستم اونوم با چه بدبختی یه بازی رو میبرم فرت میپره بیرون نمیدونم چیکار کنم
سلام به دوستان ..
دو تا سوال دارم ..
کسی می دونه چجوری می شه این بازی رو سه نفره بازی کرد؟با سه تا دسته .
دومین سوالم هم اینکه ایا می شه be ap ro رو دو نفره رقیبی بازی؟
سلام،
بدبختانه منم همين مشكلو دارم...
راستش من بيشتر تو منجر مود بازي مي كنم و هر بار كه يه بازي رو تموم مي كنم، خدا خدا مي كنم كه كرش نشه...
با اين كه قرار بود بعد پچ 1.01 اين مشكل برطرف بشه، ولي هنوز خيلي ها اين مشكلو دارن...
تو فروم رسمي EAsports UK هم كه بريد مي بينين كه خيلي ها اين مشكلو دارن؛
هنوزم كه هنوزه ما منتظريم كه EA يه پچ ديگه بيرون بده و اين مشكلا رو حل كنه ولي خبري نيس...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كلا مثل اينكه واسشون PC زياد مهم نيس؛
اولش كه بازي بيرون اومده بود، يه بابايي بود تو اون فروم، به اسم Ian Jarvis كه producer فيفا 11 هم هست؛
يه مدت جواب كاربر ها رو مي داد؛ كلي هم قول داد كه تو پچ هاي بعدي درست مي شه خيلي از مشكل ها، ولي خيلي وقته كه ديگه اثري ازش نيست...
منم الان که xbox360 رو چند روزی هست فرستادم تهران تا lt+ بریزن روش با pc دارم بازی می کنم fifa 11 رو حقیقتاً یک بازی ضعیف هست جلو نسخه کنسولیش و واقعا گیم پلی ناجوری داره هوش مصنوعی بازیکن کم هست و پاس ها واقعا پینگ پونگی هستند انیمیشن هاش در گرفتن و تصاحب توپ واقعا کم هست و این باعث یکنواختی گیم شده خیلی خشک هست ولی خوب بهترین گزینه برای PC فعلا همین فیفا 11 هست که در واقع فیفا 10 کنسولی هست... حقیقتا فیفا 11 کنسولی بی رقیب هست در حال حاضر من که نشستم اکامپلیشمنت ها رو انجام میدم... عمرا اگه حوصله کنم منیجر مود محدودش رو بازی کنم... ولی از حق نگذریم نسخه PC فیفا هم چیزای جالبی داره و آدم از بازی کردنش لذت لازم رو می بره
حالا شرایط مارو درک کن من هم رسیده جونم میخوام گوشیم رو بفروش روش یه اندک پول بزارم یه پی اس 3 بخرم و حال کنم
دوستان پچی نیست که روی گزارش بازی کار شده باشه؟
من با PC بازی میکنم...ولی دیروز رفتم خونه ی پسر عموم xBox داشت..واقعا رو نسخه ی کنسول خیلی جامع تر گزارش میکنه..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)