تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 1783 اولاول ... 1041541942002012022032042052062072082142543047041204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امروز پینگ ثابت شده خوبه!

مخلصیم.

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

امروز سرعت ها در حد فاجعه هست
    معلوم نیست چه خبره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امروز سرعت ها در حد فاجعه هست
    معلوم نیست چه خبره
    معلوم که هست.......

4. این کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا شبانه من قاطي كرده ، الان ساعت 8:09 دقيقه ست و من دارم دانلود مي كنم !!!
    سرعت هم كه در حد لاليگا

---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------

من كه از صبا نت راضي ام و تركش نمي كنم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سرعت هم كه در حد لاليگا

---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------

عزیز من برو سریع دانلود رو قطع کن داره از حجمت میره.برای منم همینطور شده بود و کلی از حجمم رفت.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیز من برو سریع دانلود رو قطع کن داره از حجمت میره.برای منم همینطور شده بود و کلی از حجمم رفت.
    با اکانت شبانه که همه ازش استفاده می کنند چجوری می فهمند که شما تا چه ساعتی دانلود کردید و حجم رو کم می کنند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با اکانت شبانه که همه ازش استفاده می کنند چجوری می فهمند که شما تا چه ساعتی دانلود کردید و حجم رو کم می کنند؟
    برای من تا حالا اتفاق افتاده.اگر روی idm تنظیم کنی بعضی وقتا اشتباهی میکنه یا اثر ردیال زیاد هست نمیدونم اشتباهی میره روی اکانت روزانه.برای من هم همین اتفاق افتاد صبح بلند شدم دیدم ساعت از 7.45 دقیقه گذشته هنوز داره با سرعت خیلی بالا دان میکنه.شک کردم اینترنت رو قطع کردم دوباره خودم وصل کردم دیدم وصل شد.بعد یوزر نیم پسورد رو نگاه کردم دیدم یوزر اکانت رایگانم با یوزر اکانت شبانه یکی هست و داشته از روی اکانت روزانه استفاده میکرده.نمیدونم چطور ولی 2-3 بار برام این اتفاق افتاده.

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سرعت هم كه در حد لاليگا

ساعت چند وصل شدی چون چند جا دیگه نوشته بودن بعضی اوقات تا 9 هم دانلود میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سرعتا تو تهران بهتر شده.... نه ؟

11. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای من تا حالا اتفاق افتاده.اگر روی idm تنظیم کنی بعضی وقتا اشتباهی میکنه یا اثر ردیال زیاد هست نمیدونم اشتباهی میره روی اکانت روزانه.برای من هم همین اتفاق افتاد صبح بلند شدم دیدم ساعت از 7.45 دقیقه گذشته هنوز داره با سرعت خیلی بالا دان میکنه.شک کردم اینترنت رو قطع کردم دوباره خودم وصل کردم دیدم وصل شد.بعد یوزر نیم پسورد رو نگاه کردم دیدم یوزر اکانت رایگانم با یوزر اکانت شبانه یکی هست و داشته از روی اکانت روزانه استفاده میکرده.نمیدونم چطور ولی 2-3 بار برام این اتفاق افتاده.
    من وقتي ميخوام بخوابم و تنظيم كنم ، كانكشن اصلي رو پاك مي كنم و كانكشن شبانه جديد مي سازم ، اينطوري اگه يه وقت IDM‌ قاطي كنه با كانكشن اصلي وصل نميشه .
    ساعت چند وصل شدی چون چند جا دیگه نوشته بودن بعضی اوقات تا 9 هم دانلود میکنه
    اقا من ساعت 3 كامپيوترو تنظيم كردم دانلود كنه و خودمم صبح 6 پا شدم حدود 6:41 ديس كردم كه تا 7:40 بتونم دانلود كنم ... تا ساعت 10 داشتم دانلود مي كردم كه كم كم شكم برد نكنه از حجم اصلي كم كنه ! از اون طرف هم مي گفتم اگه اين هنوز اكانت شبانه باشه و ديس كنم بعدش حسرت دانلود رو مي خورم ... خلاصه دلو زدم به دريا و گفتم هر چا بادا باد و ديس كردم ... بعدش كه چك كردم ديدم از حجمي اصلي چيزي كم نشده و من تا ساعت 10 داشتم با اكانت شبانه دانلود مي كردم ...
    اگه ديس نمي كردم شايد حالا حالا ها مي تونستم دانلود كنم ولي نمي دونيد چه حالي ميداد ، سرعت هم شديد بالا بود ، سرعت دانلود دو رو ور 120 بود !!!
    خدا كنه فردا هم همينطوري باشه
    Last edited by Ehsan PCbase; 17-12-2010 at 23:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •